Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Επιστροφή στο 1878 για τις εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ!! (pics)

Με τη λογική του «εμπρός – πίσω» σχεδιάζονται οι νέες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αναφορές στο 1878 και την τότε Νιούτον Χιθ. Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Επιστροφή στο 1878 για τις εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ (pics)Σε ένα σημαντικό επανασχεδιασμό των εμφανίσεων της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ θα προβεί η εταιρία αθλητικού υλικού που προμηθεύει τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Adidas λοιπόν είναι έτοιμη να φωνάξει «εμπρός – πίσω» και να δημιουργήσει μία φανέλα που θα παραπέμπει στην πρώτη εμφάνιση του συλλόγου, όταν είχε ακόμα το όνομα Νιούτον Χιθ, πριν μετονομαστεί σε Γιουνάιτεντ το 1902.

Ωστόσο το πρόβλημα για την εταιρία είναι ότι οι πρώτες εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ από το 1879 ως το 1887 ήταν κιτρινοπράσινες.

Η αλλαγή δεν θα είναι τόσο μεγάλη, αφού το κόκκινο χρώμα είναι πλέον ταυτισμένο με το σύλλογο και διακυβεύονται πολλά συμφέροντα και κυρίως οικονομικά, όμως θα είναι έντονη η διχρωμία με δύο διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου.

Επιπλέον στο γιακά θα υπάρχει γραμμένο το «Νιούτον Χιθ» με χρυσό χρώμα, θυμίζοντας τα πρώτα χρόνια του συλλόγου που ιδρύθηκε από τους εργάτες της εταιρίας σιδηροδρόμων του Γιορκσάιρ.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: