Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Παράδοση... παραλαβή για τα "στημένα"

9ος τακτικός ανακριτής Γ.Κασίμης παραδίδει αύριο στους ειδικούς εφέτες ανακριτές Γ.Καλόφωνο-Γ.Αυγέρη και στον εισαγγελέα Χρ.Μπαρδάκη τον φάκελο των στημένων αγώνων.

Παράδοση... παραλαβή για τα "στημένα"
Για να δούμε...
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Flight of Icarus!!

Το Μαρούσι χάνει τις μάχες να κρατηθεί στη ζωή τη μία μετά την άλλη, εν αντιθέσει με τον Ίκαρο Καλλιθέας που διά χειρός Τζίμι Μπάξτερμ εξακολουθεί να ελπίζει (82-70).

Flight of Icarus!
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 38-35, 58-45, 82-70

"Κοροϊδεύετε, αλλά αυτοί οι παίκτες θα γελάσουν τελευταίοι"...!!


Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη βαριά ήττα-αποκλεισμό με 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο πλευρό των παικτών του, τονίζοντας παράλληλα οτι "ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, πάρα πολύ άσχημο και δεν αξίζαμε για τέτοια ήττα".

«Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, πάρα πολύ άσχημο και δεν αξίζαμε για τέτοια ήττα. Γιατί είχαμε καλή παρουσία ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο. Δεχτήκαμε απίθανα γκολ, είχαμε ευκαιρίες όπου μπορούσαμε να βάλουμε εύκολα γκολ αλλά δεν έγιναν. Βάλαμε κάποια παιδιά για να δούμε κι αυτά τι μπορούν να κάνουν για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από τους περισσότερους παίκτες, απ’ άλλους όμως όχι. Τα μηνύματα είναι θετικά παρά το άσχημο αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο σε ότι αφορά αυτά που ζητάμε μέσα στο γήπεδο από τα παιδιά αυτά. Δυστυχώς αυτά δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο που δεν μας επιτρέπει να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Είναι κακό για μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν είναι δικαιολογία, απλά το αναφέρω. Καλή συνέχεια στον Αστέρα στο κύπελλο. Για να μη παρεξηγηθώ δεν ήταν στα πλάνα τα δικά μου να φύγουμε από το κύπελλο. Ήθελα να προχωρήσουμε στο κύπελλο και πίστευα ότι μπορούσαμε να προκριθούμε».
Σε ερώτηση αν θέλει πάλι να καλύψει τους παίκτες χρυσώνοντας το χάπι υπογράμμισε: «Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Κοροϊδεύετε οι πιο πολλοί αυτά τα παιδιά και τα βρίζει ο κόσμος, αλλά αυτοί οι παίκτες θα γελάσουν τελευταίοι. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ. Για την απόδοση, για τα αποτελέσματα και για οτιδήποτε βλέπετε στο γήπεδο, όλη την ευθύνη τη φέρω εγώ. Για να τελειώνουμε και μ’ αυτό. Τα παιδιά μας κάνουν πολλές προσπάθειες. Και δεν το λέω αυτό για να χρυσώσω κανένα χάπι. Εγώ δεν έμαθα να λέω ψέματα στη ζωή μου.
Σε άλλη ερώτηση για το αν είναι προβληματισμένος από την άμυνα, απάντησε: «Δεν είμαι καθόλου προβληματισμένος από την λειτουργία της άμυνας. Από τον Άρη χάσαμε από ένα αράουτ προς την εστία μας. Σήμερα έπρεπε να χτυπάει η μπάλα στα καλώδια για να μπαίνει γκολ. Θα γίνει αυτό που θέλει η Παναγία, Εμείς κάνουμε προσπάθεια. Πιστεύω σ’ αυτή την ομάδα και θα την φτιάξουμε. Βλέπω μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και πολύ μεγάλη βελτίωση».
Όταν ζητήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Όπως είδαμε το σημερινό παιχνίδι έτσι θα δούμε και τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή σε κάθε παιχνίδι πάμε να κερδίσουμε».

Στο τέλος μίλησε η καρδιά (Άρης 71 - Περιστέρι 66)


Τελικά το Περιστέρι μπόρεσε να κοντράρει τον Άρη, παρά τα χίλια προβλήματα που είχε, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει μία αγχωτική νίκη με 71-66.


Χωρίς τον Ρόμπι και τον Μπόατενγκ ανέβηκε το Περιστέρι στη Θεσσαλονίκη, αλλά κράτησε μεγάλη αντίσταση κόντρα στον Άρη. Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν... σκούρα και πήραν μία δύσκολη νίκη, καθώς στο τέλος ήταν πιο συγκεντρωμένοι από τους Περιστεριώτες.
Τη νίκη σφράγισε ουσιαστικά ο Μαυροειδής, ο οποίος έβαλε ένα λεπτό πριν τη λήξη τρίποντο (68-62) και ο Άρης γλύτωσε την γκέλα επικρατώντας με 71-66. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Αλεξανδρή ήταν ο Ταπούτος με 16, ενώ για το Περιστέρι 24 πόντους σημείωσε ο Σκοτ.
Τα δεκάλεπτα: 15-16, 31-34, 52-47, 71-66

Αγανακτισμένος ο Ίβκοβιτς!!

Χύμα τα είπε ο Ντούντα στη συνέντευξη Τύπου μετά την τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηλυσιακό, λέγοντας πως η ομάδα δεν αντέχει, δεν έχει ηγέτες και θα ήταν καλύτερο να... έχανε.

Αγανακτισμένος ο Ίβκοβιτς
«Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και έβαλαν 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Από την άλλη εμείς ήμασταν σχετικά ανέτοιμοι. Τα 4/25 τρίποντα δεν είχαν καμία λογική. Σαν ομάδα δεν αντέχουμε. Δεν έχουμε ηγέτες που θα κρατάν την συγκέντρωση σε κάθε ματς. Εγώ δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Κι αν χάναμε το παιχνίδι δεν θα ήταν καθόλου άσχημα για εμάς καθώς μετά από τόσους μήνες δουλειάς και μετά από δύο εκτός έδρας νίκες, δείχναμε να είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν περίμενα τέτοια παρουσία. Αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει, είμαι σίγουρος. Οι ευθύνες μου είναι οι μεγαλύτερες, γι’ αυτή την κατάσταση έφταιξε μόνο ο Ολυμπιακός με όλη την εκτίμηση που έχω στον κόουτς Φλεβαράκη και τον Ηλυσιακό. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχή των παικτών. Αν έχασαν την συγκέντρωση λόγω της επιστροφής του Σπανούλη, ήταν κάτι που δεν περίμενα. Περίμενα ότι θα έμπαινε στο παρκέ για να ένα δεκάλεπτο», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Γλύτωσε την κ-ΣΕΦ-τιλα....!!


Πάλι καλά που υπήρχε και ο Σπανούλης, αλλιώς ο Ολυμπιακός θα έτρωγε την... σφαλιάρα από τον Ηλυσιακό μέσα στο ΣΕΦ! Με το 77-73 οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη κατέβηκε στο Φάληρο για να παίξει μπάσκετ, κάτι που φάνηκε από την αρχή του αγώνα όταν και οι φιλοξενούμενοι παίζοντας καλή άμυνα έφτασαν την διαφορά στο +9 (17-26) στο τέλος της πρώτης περιόδου.
Ο Χατζής, ο Γαλώτας και ο Νανα έβρισκαν τρόπους να χτυπήσουν τον ευάλωτο Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να μη βρίσκουν λύσεις και να βρίσκονται στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 56-31! Φυσικά κανείς δεν περίμενε ο Ηλυσιακός να βρίσκεται μετά από δύο περιόδους μέσα στο ΣΕΦ στο +15, αλλά να όμως που έγινε.
Και στο τρίτο δεκάλεπτο, το προβάδισμα μπορεί να παρέμεινε για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η είσοδος του Βασίλης Σπανούλη στο ματς άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας με το -7 (53-60) στην πλάτη τους, είχαν μπροστά τους μόλις ένα δεκάλεπτο για να ανατρέψουν το ματς και να αποφύγουν μία γκέλα που ίσως και να τους στερούσε την πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Πρίντεζης λοιπόν πήρε το... όπλο του στην τελευταία περίοδο και τρία λεπτά πριν το τέλος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να... πιάσει τον Ηλυσιακό στο σκορ (64-64). Σε κείνο το σημείο το ματς πήγαινε πόντο πόντο, μέχρι οι φιλοξενούμενοι να δεχθούν τεχνική ποινή για διαμαρτυρία του Κασελάκη και ο Παπανικολάου να βάζει και τις 4 βολές για το 69-67.
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακό σημείωσε και τρίποντο με τον Σπανούλη για το +5 (72-67), αλλά ακόμα και τότε ο Ηλυσιακός δεν τα παράτησε μειώνοντας στον πόντο με το τρίποντο του Τόμπσον (74-73) ένα λεπτό πριν από το τέλος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβαλε δύο κρίσιμες βολές και ο Παπανικολάου έγραψε το τελικό 77-73.
Για τον Ολυμπιακό την διαφορά την έκανε ο Σπανούλης, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, αλλά πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 20. Από τον Ηλυσιακό 17 πόντους είχε ο Τόμπσον και 16 ο Νάνα.
Τα δεκάλεπτα: 17-26, 31-56, 53-60, 77-73

Αστέρα... ΠΑΣ προημιτελικά!!

Στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, με πρωταγωνιστή τον Ράγιος ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (66', 91'). Τα υπόλοιπα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Τσαμπούρης (63') και ο Χούλι (79'). Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει στο 75' με τον Γεωργίου.

Αστέρα... ΠΑΣ προημιτελικά!
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτρο παιχνίδι από πλευράς των δύο ομάδων, οι οποίες έκαναν συνολικά 9 τελικές προσπάθειες με τον ΠΑΣ να δείχνει λίγο πιο κινητικός από τον Αστέρα (είχε 6 έναντι 3). Ωστόσο, κανείς από τους δύο γκολκίπερ δεν ένιωσε κάποια απειλή!
Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα του ματς, το οποίο απέκτησε σασπένς, είχε και πολλά γκολ. Ο ΠΑΣ μπήκε φορτσάτος, έκανε δύο φάσεις με τον Ντεβισέντι (52') και τον Ζαραδούκα (55'), οι Αρκάδες όμως ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα! Στο 63', ύστερα από κακή εκτίμηση του Κηπουρού, ο οποίος έκανε λανθασμένη έξοδο, ο Έγκον έγινε αποδέκτης της μπάλας, πάσαρε στον Τσαμπούρη που μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο νεαρός άσος του Αστέρα σημάδεψε σωστά, ανοίγοντας το σκορ (0-1). Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν το σκορ. Ύστερα από μαγική μπαλιά του Σολάκη στον Ράγιος, ο Ισπανός πλάσαρε άψογα τον Κηπουρό και έκανε το 2-0.
Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι ο Αστέρας καθάρισε την πρόκριση, ο ΠΑΣ μείωσε σε 1-2 στο 72! Το λάθος του Πουλίδο από αριστερά, έφερε την μπάλα στα πόδια του Μπακαγιόκο, ο οποίος έστρωσε εντός περιοχής στον Γεωργίου και εκείνος με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Χακόμπο.
Τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ στους Γιαννιώτες καθώς με το πέρασμα τεσσάρων λεπτών οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ! Ο Ράγιος τσίμπησε την μπάλα στο 79', έκανε το γύρισμα, ο Κηπουρός έκανε (πάλι) λανθασμένη απόκρουση, ο Χούλι πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-3.
Ο Αστέρας όμως δεν σταμάτησε εδώ! Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ράγιος πέτυχε το 1-4 σημειώνοντας πανέμορφο γκολ (το δεύτερο προσωπικό)! Ο Ισπανός πέρασε όλη την άμυνα του ΠΑΣ από αριστερά, πρόλαβε την έξοδο του Κηπουρού, γλίστρησε, αλλά πέφτοντας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος(Οικονόμου), Κώτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τζημόπουλος (Γεωργίου), Ζαραδούκας, Ντε Βινσέντι, Κυριάκος, Τζάνης (Γιάκος), Μπακαγιόκο.
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ράγιος, Λαδάκης, Έγκον (Χούλι), Φρανκού (Τσαμπούρης), Σολάκης (Μπαρτολίνι).

Τσεζένα ο Μόρας!!

Τσεζένα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τους επόμενους έξι μήνες.

Τσεζένα ο Μόρας!
Ο Έλληνας αμυντικός δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά από ελάχιστα λεπτά συμμετοχής με την Σουόνσι αποφάσισε να επιστρέψει στα... γνώριμα λημέρια της Σέριε Α.
Η Τσεζένα ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, με τον Μόρα να ταξιδέυει αύριο (12/01) στην Ιταλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr

«Ταλαιπωρημένοι από τον Ολυμπιακό»


Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και κυρίως η υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν η αιτία για τον αποκλεισμό της Δόξας από την Κέρκυρα, όπως τόνισε ο Μάκης Κατσαβάκης.

«Ταλαιπωρημένοι από τον Ολυμπιακό»
«Είχαμε πολλά προβλήματα. Είμαστε ταλαιπωρημένοι από την υπερπροσπάθεια που κάναμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε την φρεσκάδα που χρειαζόμασταν για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Κέρκυρα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ελληνας προπονητής.

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης!!

Ο Φρεντερίκ Νιμανί ενθουσίασε με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά στον ΠΑΟΚ λένε πως είναι πρόωρο να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για τον παίκτη.

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης
Το πρώτο που πρέπει να τονιστεί για τον Νιμανί, έχει να κάνει με το διάστημα που έχει συμφωνηθεί να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για δοκιμή. Αυτό το διάστημα δοκιμής θα είναι μέχρι το Σάββατο. Αυτή είναι η αρχική συμφωνία.
Όσον αφορά τον παίκτη, στον ΠΑΟΚ ξέρουν πρώτα απ’ όλα ότι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Το γνώριζαν και αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από τα εργομετρικά του. Αυτό όμως διορθώνεται…
Από εκεί και πέρα αλήθεια είναι ότι υπεύθυνοι της ομάδας ικανοποιήθηκαν από την παρουσία του στα αριστερά της επίθεσης, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να αποκτήσει παίκτη. Θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μην έχει τα ξεσπάσματα και την αλλαγή ταχύτητας που χρειάζονται για την θέση, από εκεί και πέρα όμως λειτουργεί πολύ καλά μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή.
Σε γενικές γραμμές συγκεντρώνουν συν και πλην και όλα αυτά (μαζί με την άποψη του προπονητή) θα παίξουν ρόλο για την τελική απόφαση. Η άποψή τους πάντως ακόμη διαμορφώνεται.
Και επειδή το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται (και προφανώς δεν μπορεί) να δώσει οποιοδήποτε ποσό για να τον αποκτήσει από την Μονακό. Αν η μεταγραφή προχωρήσει, αυτό θα γίνει μέσα από άλλη συμφωνία και ίσως συνιδιοκτησία…
Πηγή: paok24.gr

Πράσινος... Κολοσσός!!

Ανεβάζοντας... στροφές στην τελευταία περίοδο και τον Περπέρογλου να σημειώνει 18 πόντους, ο Παναθηναϊκός «έσπασε» την αήττητη έδρα του Κολοσσού και πέρασε με 81-71 από την Ρόδο.

Πράσινος... Κολοσσός!
Έχοντας πάθει την... ζημιά στην Καβάλα, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να δείξει ότι είναι καλύτερος και να περάσει από την αήττητη έδρα του Κολοσσού. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς γνώριζαν εξαρχής πως το έργο στην Ρόδο μόνο εύκολο δεν θα ήταν, διότι ο Κολοσσός διαθέτει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς μέχρι πριν το τέλος 13ης αγωνιστικής ήταν πρώτος μαζί με τους «αιώνιους».
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έπρεπε να δείξει την κυριαρχία του, αν ήθελε να διεκδικήσει την πρώτη θέση που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, και μπορεί να μην ήταν εύκολη υπόθεση η νίκη όμως η εμπειρία και η φανέλα μίλησαν
Αρκετά ισορροπημένο ήταν το ματς στο Βενετόκλειο, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να έχουν το μικρό προβάδισμα στο σκορ κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +3 (12-15). Με τον Γιασικεβίτσιους να έχει πιάσει ρυθμό στο ματς και τον Κολοσσό να μην τα παρατάει εύκολα, οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήρια με την μικρή διαφορά των 6 πόντων (33-39) και το ματς να δείχνει πως είναι ντέρμπι.
Το ίδιο... σκηνικό υπήρξε και στην τρίτη περίοδο, η οποία τελείωσε με 55-59 για τους φιλοξενούμενους. Έτσι λοιπόν το ματς κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, όπου ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και τον Κολοσσό να μη μπορεί να ακολουθήσει τον Διαμαντίδη, αλλά και τον Περπέρογλου καθώς ο Έλληνας φόργουορντ έχει επιστρέψει πολύ δυνατά μετά από τον τραυματισμό του.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν ο Στράτος Περπέρογλου με 18, ενώ ακολούθησαν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μάικ Μπατίστ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 10. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Χάτεν και Χόπσον που σημείωσαν από 17 και 14 πόντους αντίστοιχα.
Tα δεκάλεπτα: 12-15, 33-39, 55-59, 71-81

ΑΓΟΡ-αρος και στη Δράμα!!

Δέδας, Ράιτ και Πέτγουεϊ έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Ρεθύμνου που παρουσιάστηκε καλύτερο στην επιστροφή κι επικράτησε του ΚΑΟΔ με 67-79.

ΑΓΟΡ-αρος και στη Δράμα!
Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο πρώτο ημίχρονο, στην επιστροφή οι φιλοξενούμενοι πήραν μικρή διαφορά που τους επέτρεψε να φτάσουν στην έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα και τον ΚΑΟΔ να μένει στο 4-8.
Τα δεκάλεπτα: 14-11, 31-33, 48-54, 67-79.
ΚΑΟΔ (Γιώργος Καλαφατάκης): Χαντ 19(2/2β., 4/5διπ., 3/7τρ., 10ρ.), Καρύδας, Χαραλαμπίδης 12, Αθηναίου, Ιωακειμίδης 2, Μισέλ 1, Κιτσούλης, Τσέρανιτς, Ζάρας 4, Μπάβτσιτς 16, Κακαρούδης 9(1), Μονρό 4.
ΑΓΟΡ (Στέργιος Κουφός): Κρίστμας 8(1/2β., 2/10διπ., 1/3τρ.), Κούμουλος, Παπανικολάου 6(1), Ράιτ 16(9ρ.), Τσόχλας 2, Καλλινικίδης, Δορκοφίκης, Τζόνσον, Λάτοβιτς 10(2), Πέτγουεϊ 17(3/4β., 4/4διπ., 2/4τρ.), Δέδας 20(1/2διπ., 6/7τρ.), Κατσαρές.
 

Eύκολα και... χαλαρά!!


ΟΠανιώνιος νίκησε την Καβάλα 87-64 και παρέμεινε στην τέταρτη θέση, καθώς η ομάδα του Μπαρτζώκα έκλεψε μπάλες, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των παικτών της Καβάλας και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι κοντά στο καλάθι και εκεί στηρίχθηκαν για να αποκτήσουν από νωρίς διαφορά που ξεπερνούσε τους δέκα πόντους.
Η Καβάλα είχε αρκετά κενά στην άμυνα της, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Μπαρτζώκα να βρίσκουν εύκολα διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι. Χαρακτηριστικό της όχι και τόσο ασφυχτικής άμυνας των φιλοξενούμενων, είναι πως ο Πανιώνιος σε όλο το πρώτο μέρος δεν εκτέλεσε ούτε μία βολή.
Οι φιλοξενούμενοι στο τρίτο δεκάλεπτο "εκτελώντας" από τα 6,75 προσπάθησαν να "ροκανίσουν" τη διαφορά και να μπουν ξανά στο κυνήγι της νίκης, αλλά και πάλι η άμυνα ήταν αυτή που τους... πρόδωσε, κρατώντας τον Πανιώνιο μπροστά στο σκορ.
Η τελευταία περίοδο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η διαφορά ήταν στους 20 πόντους. Αυτό έδωσε και την ευκαιρία στους παίκτες του Μπαρτζώκα να παίξουν πιο ελεύθερο μπάσκετ και να φτάσουν εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 22-15, 44-29, 64-47, 87-64
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 2, Κις 10 (2), Αθανασουλας 5 (1), Ντίμπλερ 20 (6), Γιάνκοβιτς 4, Καββαδάς 12, Ιωάννου 3, Σαρικόπουλος 19, Νάτζφεϊ 10 (1), Μπόισα, Παραγιός.
ΚΑΒΑΛΑ (Πρίφτης): Πάσαλιτς 10 (2), Γκάρισον (2), Αγγελόπουλος 3, Τέιλορ 7 (1), Στεφανίδης 5 (1), Γεωργάκης, Κοστοφ 3 (1), Καραποστόλου 3 (1), Σίμτσακ 11, Ο'Μπράιαντ 14.
Πηγή: novasports.gr

Την άλλη Τετάρτη κληρώνει για "8" και "4"

Ανακοίνωση για την ημέρα και την ώρα που θα γίνει η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξέδωσε η ΕΠΟ, ενώ έγινε γνωστό και το πότε θα παίξουν ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Την άλλη Τετάρτη κληρώνει για "8" και "4"
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ η κλήρωση θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (18/1) στις 12:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Την ίδια ημέρα (Τετάρτη 18-1-2012) αλλά λίγες ώρες αργότερα (20:00) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της φάσης των "16" του Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει πως ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα ξέρουν από πριν, ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος.

Μένουν στη φυλακή Μπέος-Τσακογιάννης!!


Πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η εισήγηση της 17ης ανακρίτριας Γ.Γκίκα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών είναι να συνεχιστεί η προφυλάκιση των Αχ.Μπέου-Γ.Τσακογιάννη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Οι ίδιες πηγές βεβαιώνουν ότι η εισήγηση γίνεται δεκτή από το Δικαστικό Συμβούλιο (πρόεδρος Κ.Γιαννακόπουλος, μέλος Κ.Χατζάκη).
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Ένοχη σιωπή σε ΠΑΕ και Ερασιτεχνική!!

Ένοχή σιωπή επικρατεί μεταξύ του αθλητικού σηματείου και της ποδοσφαιρικής εταιρείας σύμφωνα με μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ!

Ένοχη σιωπή σε ΠΑΕ και Ερασιτεχνική!
11/12/2012
Ένοχη σιωπή της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το ιδιωτικό συμφωνητικό ρυθμισης των οικονομικων διαφορωνπου υπέγραψαν τον Ιούλη του 2010
Παρά τα επανειλημμένα αιτήματα μας σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.,
Παρά τις γραπτές μας πρωτοκολλημένες αιτήσεις σε Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. και ΠΑΕ Α.Ε.Κ.
*Στην Ερασιτεχνική έχουμε υποβάλει σχετικές αιτήσεις με ημερομηνίες 18/3/2011,24/6/2011 (στον τ.Πρόεδρο Δ.Χατζηχρήστο),31/8/2011(στον τ. Πρόεδρο Θ. Μιχαήλ), 23/12/2011 και 3/1/2012 (στον νέο Πρόεδρο Κ. Παπαδημητρίου) και στην Π.Α.Ε. με ημερομηνία 28/12/2011 και 2/1/2012.
Παρά τη δημόσια διαβεβαίωση του Προέδρου της ΠAE Α.Ε.Κ. κατά την τελευταία Γ.Σ. των μετόχων ότι θα το λάβουμε την ίδια ημέρα,
μας εμπαίζουν και δεν έχουμε ακόμη λάβει γνώση του ιδιωτικού συμφωνητικού συμβιβαστικής εξώδικης επίλυσης οικονομικών (και άλλων) διαφορών μεταξύ του Αθλητικού Σωματείου και της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. που υπέγραψαν οι πρόεδροί τους τον Ιούλιο του 2010.
Γιατί δεν μας το δίνετε κύριοι Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. Σωματείου και Π.Α.Ε.; Υπάρχει κάτι μεμπτό που θέλετε να αποκρύψετε; Είμαστε μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής και μικρομέτοχοι και έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να λαμβάνουμε γνώση κρισίμων εγγράφων κατά την άσκηση των καθηκόντων μας.
Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά:
Ποιο είναι το ύψος των οικονομικών υποχρεώσεων της Π.Α.Ε. προς το Αθλητικό Σωματείο, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια; Σε ποιο βαθμό αυτές έχουν ικανοποιηθεί;
Γιατί οι υποχρεώσεις αυτές δεν γίνονται αναλυτικά γνωστές στο λαό της ΑΕΚ; Στην πρώτη συνεδρίαση του παρόντος Δ.Σ. αποφασίσθηκε η σύνταξη απογραφής των απαιτήσεων και υποχρεώσεων του σωματείου. Γιατί δεν έγινε μέχρι σήμερα;
Έχουν εκχωρηθεί αυθαίρετα και χωρίς απόφαση του Δ.Σ., τα σήματα της ΑΕΚ στην ΠΑΕ ή στην αμαρτωλή και υπερχρεωμένη εταιρεία Empire; Εάν ναι, με ποιο δικαίωμα; Ποιος μπορεί να έχει στεγανά από τον κόσμο της ΑΕΚ; Αν οι διοικήσεις των δυο φορέων αγνοούν κατάφορα μετόχους της Π.Α.Ε. και μέλη της διοίκησης του σωματείου, σηκώνοντας τείχη στην ενημέρωση που οφείλουν να τους παρέχουν, ποια αντιμετώπιση επιφυλάσσουν στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της Α.Ε.Κ. στους οποίους άκοπα και με θράσος πετάνε κάθε τόσο το μπαλάκι της ανάληψης της ευθύνης της Ένωσης; Ποιους κοροϊδεύουν;
Απαιτούμε ΤΩΡΑ να υπάρξει άμεσα διαφάνεια στα οικονομικά ζητήματα της Α.Ε.Κ.
Απαιτούμε ΤΩΡΑ να μας δοθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό που αποτελεί ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ έγγραφο για την επιβίωση του Αθλητικού σωματείου
Απαιτούμε ΤΩΡΑ να μας δοθούν τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Αθλητικού μας σωματείου του Δεκέμβρη του 2010 και όποια άλλα πρακτικά συνεδριάσεων του Δ.Σ. ζητήσουμε, γιατί ΟΥΤΕ και ΑΥΤΑ μας τα δίνει η ηγεσία του σωματείου!
Αρκετή υπομονή κάναμε. Δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να διασύρεται το σωματείο μας για χρέη προς το προσωπικό, αποζημιώσεις αθλητών και μισθώματα, ενώ η αγορά έχει κατακλυσθεί με προϊόντα που φέρουν το σήμα της ΑΕΚ.
Γι΄αυτό, αναγκαζόμαστε με την παρούσα να δημοσιοποιήσουμε το τι συμβαίνει στην Α.Ε.Κ., θεωρώντας την ενέργειά μας αυτή ως το πρώτο και το ηπιότερο μέτρο που μπορούσαμε να λάβουμε για την προστασία των συμφερόντων του συλλόγου μας.
Καπετανόπουλος Βασίλης, Πιλάλης Χρήστος, Συναδινός Ιούλιος
μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. και μέτοχοι της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

«Ο έλεγχος είναι διαρκής»

Ο πρόεδρος της αδειoδότησης της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο, μιλά αποκλειστικά στο gazzetta.gr για την υπόθεση ΠΑΟΚ και το Financial Fair Play.

«Ο έλεγχος είναι διαρκής»
Ο πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης της UEFA, όπως και όλα τα στελέχη της μέχρι και τον πρόεδρο Μισέλ Πλατινί, δεν είναι αρνητικός απέναντι στα media. Ολοι, όμως, πάντα διστάζουν, όταν κάποιος άγνωστος δημοσιογράφος συνομιλεί μαζί τους τηλεφωνικά. Είναι διαφορετικοί, πολύ πιο «ανοιχτοί» όταν συζητούν μαζί του από κοντά.
Η συνομιλία μαζί του ήταν σύντομη και… είδηση δεν βγήκε. Ακουγόταν αυστηρός, αλλά ήταν αντιληπτό πως δεν θεωρεί εαυτόν «μπαμπούλα» της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, παρότι βάσει θέσης, ρόλου, αξιώματος και αρμοδιοτήτων, θα μπορούσε να αισθάνεται έτσι. Ανανεώσαμε το (τηλεφωνικό) ραντεβού μας και ίσως σύντομα επανέλθουμε με περισσότερα, ειδικά για την περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από πολλά στάδια μέχρι να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο με αναστολή…
Γιατί κλήθηκε μόνο ο ΠΑΟΚ και όχι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός προς απολογία;
«Διότι ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν και πρέπει να σας τονίσω ότι το έργο και ο στόχος των δικών μας ανθρώπων δεν έχουν σχέση με το πειθαρχικό σκέλος των υποθέσεων. Δεν εμπλεκόμαστε εμείς με την πειθαρχική επιτροπή, τις εκδικάσεις των υποθέσεων και τις ποινές που πιθανώς να επιβάλλει σε κάποιες ομάδες».
  • Τα γράμματα που στείλατε στις ομάδες και στην ΕΠΟ για τις τρεις ελληνικές ομάδες είχαν προειδοποιητικό χαρακτήρα;
«Ναι. Όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η κάθε περίπτωση είναι πάντα διαφορετική. Πάντα. Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες, όμως τα οικονομικά προβλήματα κάθε ομάδας διαφέρουν. Και κάθε ομάδα κρίνεται κατά περίπτωση, βάσει πάντα των ίδιων κανονισμών».

  • Θα θέλατε να μας μιλήσετε για το «άνοιγμα» κάθε ομάδας; Το ύψος του δεν παίζει ρόλο στον τρόπο αντιμετώπισής ομάδας από την επιτροπή αδειοδότησης και την πειθαρχική εν συνεχεία;
  • «Δεν έχω αυτό το δικαίωμα. Οι ομάδες και η ομοσπονδία γνωρίζουν. Και μπορώ να σας πω ότι εκτός από το ύψος του χρέους, το σημαντικότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την κατάσταση κάθε club. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται τις συνθήκες και ανταποκρίνεται στους ελέγχους και τις προειδοποιήσεις».

  • Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι το χρέος που αναφέρετε στο γράμμα σας για τον Παναθηναϊκό είναι της τάξης των 2,5 εκατ. ευρώ και της ΑΕΚ πολύ μεγαλύτερο, κοντά στο άνοιγμα του ΠΑΟΚ. Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο ενόψει της επόμενης σεζόν;
«Σας είπα, ότι δεν έχω το δικαίωμα να μιλώ για αυτά τα θέματα. Όμως οι ομάδες που έχουν λάβει προειδοποίηση θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι ο έλεγχος της UEFA και μέσω των ομοσπονδιών είναι διαρκής».

  • Πότε γίνονται οι έλεγχοι της UEFA;
«Κάθε Ιούνιο και κάθε Σεπτέμβριο. Τον Ιούνιο τσεκάρουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες και προειδοποιούμε όσες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Τον Σεπτέμβριο βλέπουμε την πρόοδό τους μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ελέγχουμε αν κάποιες απ’ αυτές, οι οποίες συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρέπει να τιμωρηθούν. Για όλα αυτά πρέπει να υπάρχει καλή συνεργασία και με τις ομοσπονδίες, οι οποίες επίσης κάνουν τους δικούς τους ελέγχους για αδειοδότηση. Νομίζω ότι σταδιακά όλοι καταλαβαίνουν τους στόχους μας και ότι προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη».

πηγή: gazzetta.gr

Μετακομίζει στην... Αθήνα!!

Στην Αθήνα θα... μετακομίσει ο Άρης που θα αντιμετωπίσει μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα δύο φορές τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τον θεσμό του κυπέλλου αρχικά αλλά και του πρωταθλήματος.

Μετακομίζει στην... Αθήνα
Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Αρη για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κάρλος Τόχα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο Κολομβιανός έμεινε εκτός αποστολής.
Το τεχνικό δίδυμο της ομάδας Μιχαλήτσος, Σεμερτζίδης επέλεξαν 22 ποδοσφαιριστές για την αποστολή με δεδομένο ότι η ομάδα θα παραμείνει στην Αθήνα και μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο (στις 20:00 αύριο), λόγω του παιχνιδιού πρωταθλήματος που ακολουθεί με την ίδια ομάδα την Κυριακή.
Την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιιακούποβιτς, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ούμπιντες, Ακόστα, Φατί, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Καπετάνος και Τσουκάνης.
Πηγή: allaboutaris.com

Μπαμ με... "Παπ"!

Αν το έλεγες πριν από 5 χρόνια, θα σε περνούσαν για τρελό, οι εποχές όμως άλλαξαν και ο Λεβαδειακός είναι ένα βήμα από το να αποκτήσει δανεικό από τη Θέλτα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο!

Μπαμ με... "Παπ"!
Ο διεθνής επιθετικός είχε προτάσεις από τέσσερις ελληνικές ομάδες για να αγωνιστεί ως δανεικός ως το τέλος της σεζόν, έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Λιβαδειάς και η απόκτησή του αναμένεται να επικυρωθεί την Παρασκευή, όταν αναμένεται στην Ελλάδα.
Η Θέλτα, με την οποία εφέτος δεν έχει ούτε μία συμμετοχή διότι ο προπονητής της τον είχε βάλει από την αρχή της σεζόν στο «ψυγείο», συμφώνησε για την παραχώρησή του με την μορφή δανεισμού, καθώς ο «Παπ» έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2013 με την ισπανική ομάδα, η οποία οδεύει ολοταχώς εφέτος για την Primera Division.
O 30χρονος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας το 2004 (είχε συμμετάσχει και στον τελικό με την Πορτογαλία ως «αλλαγή») και είχε κατακτήσει το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό την ίδια χρονιά, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ακριβώς τρία χρόνια στα οποία αγωνίστηκε με τις φανέλες των Λέτσε, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Θέλτα.
Πηγή: gazzetta.gr

Τέσσερα γκολ ο Νιμανί!!

Ο βασικός λόγος για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήταν η δοκιμή του Φρεντερίκ Νιμανί και ο Γάλλος επιθετικός αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή καθώς σημείωσε τα τέσσερα γκολ του Δικέφαλου στη νίκη με 5-1!

Τέσσερα γκολ ο Νιμανί!
Τέσσερα γκολ, ικανότητα στα τελειώματα των φάσεων καλές τοποθετήσεις και σωστή αντίληψη του παιχνιδιού ήταν τα στοιχεία που έδειξε ο υπό δοκιμή Φρεντερίκ Νιμανί στον 60λεπτο αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Νέα Μεσημβρια.
Φυσικά, στον ΠΑΟΚ δεν θα αρκεστούν μόνο στη σημερινή εικόνα του, καθώς οι χθεσινές εργομετρικές εξετάσεις του ήταν μέτριες, αναφορικά με τη φυσική του κατάσταση, ωστόσο η παρουσία του στο φιλικό αναμφίβολα του δίνει πόντους.
Πέρα από τον Νιμανί, από τον ΠΑΟΚ καλές εντυπώσεις άφησε για μία ακόμη φορά ο Στέλιος Κίτσιου, που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας, μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.gr

Γκολάρα... τηλεκατευθυνόμενη! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Μπέιρα Μαρ έχασε 2-1 από την Μπράγκα, αλλά το γκολ του Αρτούρ ήταν απλά... τηλεκατευθυνόμενο!

πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

Γλύκος... 2015!!

Ο 26χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ ως το 2015.

Γλύκος... 2015!
Με μια λιτή ανακοίνωση η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου λοιπόν για άλλα τρία χρόνια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο για ανανέωση του συμβολαίου του ως τις 30.06.2015".

«Υπήρχαν προβλήματα»...!!


Ο Γιούριτσα Βράνιες αποτελεί παρελθόν για τον Αρη, καθώς νωρίς το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης και έλυσε το συμβόλαιο που τον «έδενε» με την ομάδα. Ο Κροάτης, εξερχόμενος για τελευταία φορά από το «Κλ. Βικελίδης», μίλησε στη NOVA, για την εν Ελλάδι εμπειρία του και τις στιγμές που πέρασε στη Θεσσαλονίκη.

Γιούρι, τα συναισθήματά σου, τώρα που αποχωρείς από τον Αρη;
«Μετά από 10 χρόνια στη Μπούντεσλίγκα, ήρθα στον Αρη, μια ομάδα που πριν από δύο χρόνια ήταν πολύ καλά. Βέβαια, ερχόμενος εδώ, διαπίστωσα πως υπάρχει ελλιπής οργάνωση και λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων που έχω, αποφάσισα να αποχωρήσω. Γενικά, πάντως υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, κυρίως απέναντι στους παίκτες οι οποίοι είναι απλήρωτοι πολλούς μήνες και φαίνεται αυτό και στο γήπεδο και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει η κατάσταση ».
-Επαιξε κάποιο ρόλο στην απόφασή σου αυτή, η φυγή του κ. Πρόμπιερζ;
«Είχα πολλούς προπονητές στην καριέρα μου στη Μπούντεσλίγκα, όπως ο Ρούντι Φέλερ, ο Κρίστοφ Ντάουμ, ο Τόμας Σάαφ . Για μένα ο Πρόμπιερζ είναι πολύ καλός προπονητής, δούλευε καλά, είναι επαγγελματίας και θεωρώ πως έκανε πολύ καλή επιλογή η ομάδα που τον έφερε και μαζί του ο Αρης θα πήγαινε μπροστά. Η διοίκηση αποφάσισε να τον διώξει και αυτό ήταν λάθος».
-Πάντως σε είδαμε ελάχιστα. Μόλις 59 λεπτά αγωνιστικής δράσης με την κίτρινη φανέλα...
« Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να δείξω αυτό που μπορώ στους οπαδούς του Αρη. Στη Γερμανία, 10 χρόνια, δεν είχα ποτέ τραυματισμούς και δυστυχώς εδώ μου ήρθαν όλοι μαζεμένοι. Τελευταία, βέβαια, ένιωθα αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς αυτές τις 10 ημέρες γίνανε αρκετά πράγματα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Διαζύγιο και με... κίτρινη βούλα!!

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για τον Άρη ο Γιούριτσα Βράνιες, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε το "διαζύγιο".

Διαζύγιο και με... κίτρινη βούλα
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Γιούριτσα Βράνιες. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση...

"Καυτές" κοπέλες σε τρελά πάρτι! (ΦΩΤΟ)

Τα πάρτι είναι η δραστηριότητα που θες να τα δώσεις όλα και να ξεφαντώσεις μέχρι το πρωί.

"Καυτές" κοπέλες σε τρελά πάρτι! (ΦΩΤΟ)
Φυσικά σε τέτοιες καταστάσεις γίνεται ο χαμός με πολλές sexy και προκλητικές παρουσίες. Δείτε παρακάτω και θα συμφωνήσετε, ότι θα θέλατε και εσείς τέτοιες καταστάσεις!
Πηγή: sportygossip.com