Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

"Κοροϊδεύετε, αλλά αυτοί οι παίκτες θα γελάσουν τελευταίοι"...!!


Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη βαριά ήττα-αποκλεισμό με 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο πλευρό των παικτών του, τονίζοντας παράλληλα οτι "ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, πάρα πολύ άσχημο και δεν αξίζαμε για τέτοια ήττα".

«Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, πάρα πολύ άσχημο και δεν αξίζαμε για τέτοια ήττα. Γιατί είχαμε καλή παρουσία ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο. Δεχτήκαμε απίθανα γκολ, είχαμε ευκαιρίες όπου μπορούσαμε να βάλουμε εύκολα γκολ αλλά δεν έγιναν. Βάλαμε κάποια παιδιά για να δούμε κι αυτά τι μπορούν να κάνουν για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από τους περισσότερους παίκτες, απ’ άλλους όμως όχι. Τα μηνύματα είναι θετικά παρά το άσχημο αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο σε ότι αφορά αυτά που ζητάμε μέσα στο γήπεδο από τα παιδιά αυτά. Δυστυχώς αυτά δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο που δεν μας επιτρέπει να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Είναι κακό για μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν είναι δικαιολογία, απλά το αναφέρω. Καλή συνέχεια στον Αστέρα στο κύπελλο. Για να μη παρεξηγηθώ δεν ήταν στα πλάνα τα δικά μου να φύγουμε από το κύπελλο. Ήθελα να προχωρήσουμε στο κύπελλο και πίστευα ότι μπορούσαμε να προκριθούμε».
Σε ερώτηση αν θέλει πάλι να καλύψει τους παίκτες χρυσώνοντας το χάπι υπογράμμισε: «Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Κοροϊδεύετε οι πιο πολλοί αυτά τα παιδιά και τα βρίζει ο κόσμος, αλλά αυτοί οι παίκτες θα γελάσουν τελευταίοι. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ. Για την απόδοση, για τα αποτελέσματα και για οτιδήποτε βλέπετε στο γήπεδο, όλη την ευθύνη τη φέρω εγώ. Για να τελειώνουμε και μ’ αυτό. Τα παιδιά μας κάνουν πολλές προσπάθειες. Και δεν το λέω αυτό για να χρυσώσω κανένα χάπι. Εγώ δεν έμαθα να λέω ψέματα στη ζωή μου.
Σε άλλη ερώτηση για το αν είναι προβληματισμένος από την άμυνα, απάντησε: «Δεν είμαι καθόλου προβληματισμένος από την λειτουργία της άμυνας. Από τον Άρη χάσαμε από ένα αράουτ προς την εστία μας. Σήμερα έπρεπε να χτυπάει η μπάλα στα καλώδια για να μπαίνει γκολ. Θα γίνει αυτό που θέλει η Παναγία, Εμείς κάνουμε προσπάθεια. Πιστεύω σ’ αυτή την ομάδα και θα την φτιάξουμε. Βλέπω μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και πολύ μεγάλη βελτίωση».
Όταν ζητήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Όπως είδαμε το σημερινό παιχνίδι έτσι θα δούμε και τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή σε κάθε παιχνίδι πάμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: