Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Αντελίνο, εκεί έχει ζόρια...!!

"Αυτό που πρέπει να συνηθίσω είναι οι υψηλοί ρυθμοί", δήλωσε ο Βιεϊρίνια. Και λογικό είναι. Στη Γερμανία θα καταλάβει τι σημαίνει προπόνηση. Δεν είναι Ελλάδα εκεί...

Αντελίνο, εκεί έχει ζόρια...
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σε γερμανικά ΜΜΕ:
-Πώς αισθάνεσαι;
"Λοιπόν, ήδη αισθάνομαι άνετα. Υπάρχουν εδώ μερικοί παίκτες που μιλούν την πορτογαλική γλώσσα. Αυτό που πρέπει να συνηθίσουμε είναι οι υψηλοί ρυθμοί".
-Πόσο καιρό το σκέφτηκες όταν ήρθε η προσφορά από την Βόλφσμπουργκ;
"Δεν είχα πολύ χρόνο να κάνω τις σκέψεις μου. Πήρα μια απλή απόφαση".
-Γιατί χαρακτηρίζεις απλή την απόφαση;
"Όταν άκουσα ότι η πρόταση είναι από τη Γερμανία και την Βόλφσμπουργκ έγινε γρήγορα σαφές σε μένα και είπα "αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι".
-Τι γνωρίζεις για τη Μπουντεσλίγκα;
"Γνωρίζω κάποιους παίκτες από την χώρα μου που έπαιξαν εδώ. Ήξερα ότι η ποιότητα είναι υψηλή και το τέμπο πολύ διαφορετικόι".
-Μπορείς να παίξεις σε πολλές θέσεις στην επίθεση. Πού νιώθεις πιο άνετα;
"Στο κέντρο ή μπροστά αριστερά ή δεξιά, μπορώ να παίξω οπουδήποτε. Αλλά παίζω λίγο καλύτερα στα πλάγια".
-Στην χώρα σου ή πιο πρόσφατα στην Ελλάδα τύγχανες αντιμετώπιση σούπερ σταρ. Είσαι;
"(Γέλια) Δεν αισθάνομαι σαν σούπερ σταρ. Φυσικά, έδειξα ότι έχω την ποιότητα. Ομως δεν κοιτάω εμένα, αλλά την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω".
-Τι θέλεις να πετύχεις με την Βόλφσμπουργκ;
"Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή. Ακόμη και την φετινή σεζόν. Και την επόμενη χρονιά θέλουμε από την αρχή να είμαστε ψηλά. Θέλω να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται".
-Ποιος αθλητής αποτελεί το προτυπό σου;
"Ο Λουίς Φίγκο. Αυτός είναι το είδωλό μου, παίζουμε σχεδόν στην ίδια θέση. Πάντα ονειρευόμουνα να γίνω μια μέρα σαν κι αυτόν".
-Τι σου λείπει για να του μοιάσεις;
"Μου λείπουν μερικά πράγματα. Τον γνωρίζω από την εθνική ομάδα".
Με τον Νάνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας διαθέτει στην θέση σου παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ποιες είναι οι πιθανότητές που έχεις να αγωνιστείς;.
"Αυτή η ερώτηση μου γίνεται συχνά. Και οι δύο είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Το σημαντικό πράγμα είναι να μπορώ να πείσω τον προπονητή μας. Και δουλεύω για αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: