Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μπαντιέρα ρόσα ...τριονφερά!!!

«Λάβαρο επανάστασης» σήκωσε η ΕΠΟ. Και κάνει τα πάντα για να μπλοκάρει τις αλλαγές που επιχειρούνται με το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση, για να αντιμετωπίσει τη διαφθορά, τα στημένα, το ντόπινγκ, τη βία και άλλα ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα.

Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...
Το περίφημο αυτοδιοίκητο προβάλλει και πάλι ως ταμπού το οποίο απαγορεύεται να ακουμπήσει οποιοσδήποτε. Ο κόσμος να καίγεται, δεν έχει σημασία. Η κύρια και βασική φροντίδα της ΕΠΟ είναι το... αυτοδιοίκητό της. Παλιό το παραμύθι. Το εμπνεύστηκε ο Τριβέλας και από τότε πάει το σχοινί κορδόνι. Λες και η ΕΠΟ λειτουργεί ως πραγματικός θεματοφύλακας του παιχνιδιού στην Ελλάδα, φροντίζει να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για όλες τις ομάδες, είναι σκληρή σε θέματα βίας όσο και οι υπερκείμενες αρχές της, έδρασε άμεσα και αντικειμενικά με τα στημένα.
Με άλλα λόγια, λες και κάνει τέλεια τη δουλειά της, αξιοποιώντας την πλήρη διοικητική της αυτοτέλεια, προς όφελος του ποδοσφαίρου. Και έρχεται ένα κακό και ανάλγητο κράτος που εποφθαλμιά αυτό το αυτοδιοίκητο, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε άμεσο κίνδυνο το? θεάρεστο έργο της Ομοσπονδίας. Θα τρελαθούμε! Αν κάποιος πρέπει να ψέξει την Πολιτεία, είναι γιατί άργησε τόσο να ξυπνήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Και όχι να την αφήνει στα χέρια της ΕΠΟ που προκύπτει από «δημοκρατικές διαδικασίες» στιλ Λιτόχωρου και Αλεξανδρούπολης! Ας αφήσει λοιπόν την... «μπαντιέρα ρόσα τριονφερά»!
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: