Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης!!

Ο Φρεντερίκ Νιμανί ενθουσίασε με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά στον ΠΑΟΚ λένε πως είναι πρόωρο να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για τον παίκτη.

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης
Το πρώτο που πρέπει να τονιστεί για τον Νιμανί, έχει να κάνει με το διάστημα που έχει συμφωνηθεί να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για δοκιμή. Αυτό το διάστημα δοκιμής θα είναι μέχρι το Σάββατο. Αυτή είναι η αρχική συμφωνία.
Όσον αφορά τον παίκτη, στον ΠΑΟΚ ξέρουν πρώτα απ’ όλα ότι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Το γνώριζαν και αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από τα εργομετρικά του. Αυτό όμως διορθώνεται…
Από εκεί και πέρα αλήθεια είναι ότι υπεύθυνοι της ομάδας ικανοποιήθηκαν από την παρουσία του στα αριστερά της επίθεσης, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να αποκτήσει παίκτη. Θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μην έχει τα ξεσπάσματα και την αλλαγή ταχύτητας που χρειάζονται για την θέση, από εκεί και πέρα όμως λειτουργεί πολύ καλά μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή.
Σε γενικές γραμμές συγκεντρώνουν συν και πλην και όλα αυτά (μαζί με την άποψη του προπονητή) θα παίξουν ρόλο για την τελική απόφαση. Η άποψή τους πάντως ακόμη διαμορφώνεται.
Και επειδή το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται (και προφανώς δεν μπορεί) να δώσει οποιοδήποτε ποσό για να τον αποκτήσει από την Μονακό. Αν η μεταγραφή προχωρήσει, αυτό θα γίνει μέσα από άλλη συμφωνία και ίσως συνιδιοκτησία…
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: