Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μπαμ με... "Παπ"!

Αν το έλεγες πριν από 5 χρόνια, θα σε περνούσαν για τρελό, οι εποχές όμως άλλαξαν και ο Λεβαδειακός είναι ένα βήμα από το να αποκτήσει δανεικό από τη Θέλτα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο!

Μπαμ με... "Παπ"!
Ο διεθνής επιθετικός είχε προτάσεις από τέσσερις ελληνικές ομάδες για να αγωνιστεί ως δανεικός ως το τέλος της σεζόν, έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Λιβαδειάς και η απόκτησή του αναμένεται να επικυρωθεί την Παρασκευή, όταν αναμένεται στην Ελλάδα.
Η Θέλτα, με την οποία εφέτος δεν έχει ούτε μία συμμετοχή διότι ο προπονητής της τον είχε βάλει από την αρχή της σεζόν στο «ψυγείο», συμφώνησε για την παραχώρησή του με την μορφή δανεισμού, καθώς ο «Παπ» έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2013 με την ισπανική ομάδα, η οποία οδεύει ολοταχώς εφέτος για την Primera Division.
O 30χρονος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας το 2004 (είχε συμμετάσχει και στον τελικό με την Πορτογαλία ως «αλλαγή») και είχε κατακτήσει το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό την ίδια χρονιά, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ακριβώς τρία χρόνια στα οποία αγωνίστηκε με τις φανέλες των Λέτσε, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Θέλτα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: