Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Ή μειώσεις ή αποχωρήσεις»

O Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας την επομένη της συντριβής από την Αναγέννηση Επανομής. τόνισε ότι θα υπάρξουν είτε μειώσεις συμβολαίου σε παίκτες ή αποχωρήσεις...

«Ή μειώσεις ή αποχωρήσεις»
«Η ήττα δεν αλλάζει κάτι. Δεν μπορούμε όμως να ακυρώσουμε μεγάλους παίκτες όπως ο Ανδρούτσος για μια κακή εμφάνιση, που σε άλλα παιχνίδια τον χειροκροτούσε όλο το γήπεδο. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Σε κακή ημέρα βρέθηκε και ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος είναι εγωιστής. Αντί να σκεφτεί τον εαυτό του και το αύριο, σκέφτηκε τη νίκη ρίχνοντας μέσα επιθετικούς και διασυρθήκαμε. Χρειάζεται ψυχραιμία. Είχαμε πολλά τετ α τετ, το είδα το παιχνίδι μετά το τέλος του για να πάρω τις αποφάσεις μου.
Μια τραγική συμπεριφορά πρωτοκλασσάτων παικτών μας. Δεν ήταν καλός ο Ιωάννου, δεν ήταν ο Πακάλτσης, δεν ήταν καθόλου καλός ο Μενδρινός. Ήταν μέτριος έως κακός ο Τσεμπερίδης. Ο Ανδρούτσος είχε πάθει σοκ. Και εκεί υπάρχει ένα δίλημμα. Ή τον αφήνεις για να τον σώσεις ή τον βγάζεις και τον χάνεις οριστικά. Ή τον πιστεύεις και τον συντηρείς, ή κάνεις άλλα πράγματα. Για εμένα καλά έκανε ο Φυντάνης και τον άφησε. Η ουσία είναι ότι χάσαμε τρεις βαθμούς. Και πέρυσι χάσαμε 4-1 από τον Πλατανιά και στη συνέχεια είχαμε 15 νίκες και δύο ισοπαλίες. Υπολογίζω τη γνώμη του κόσμου, αλλά περισσότερο τη δική μου», είπε ο Κούγιας.
Και συνέχισε: «Η Παναχαϊκή θέλει ενίσχυση με συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Και κάποιοι παίκτες που είναι υπερτιμημένοι ή θα δεχτούν μείωση αποδοχών ή θα πρέπει να αποχωρήσουν. Έχω ήδη μιλήσει με τον εκπρόσωπο του Κυβελίδη και του Πακάλτση, με τον μάνατζερ του Ιωάννου, δεν μίλησα με τον Μενδρινό, οπότε καταλαβαίνετε ότι όλα είναι προς συζήτηση. Θέμα απομάκρυνσης του Ηλία Φυντάνη δεν υπάρχει. Ποτέ στη ζωή μου δεν λειτούργησα παρορμητικά. Όπως επίσης δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης κάποιου ποδοσφαιριστή, αρκεί να μειώσουν τις αποδοχές τους. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι ποδοσφαιριστές να αμείβονται όσο αμείβονται και η ομάδα να μην παίρνει τα αναμενόμενα από αυτούς».
Σχετικά με το μεταγραφικό τοπίο είπε ότι «πρέπει να πάρουμε έναν ή δύο στόπερ, έναν αριστερό μπακ, ένα χαφ ακόμη, περιμένουμε να δούμε εάν έρθει ο Κιμπικούλα που έχει πρόβλημα με τη γυναίκα του, ενώ έχουμε συμφωνήσει με νεαρό Γάλλο που είναι σέντερ φορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: