Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Νίκη λόγω ...γουρουνοκεφαλής!!

Η ιστορία θα γράψει ότι ένα ...κεφάλι γουρουνιού οδήγησε τη Σκαβολίνι στη νίκη επί της Σιένα στα πλαίσια του ιταλικού πρωταθλήματος. Διαβάστε την παράξενη ιστορία.


Νίκη λόγω ...γουρουνοκεφαλής!
"Ένα πράγμα είναι σίγουρο στη ζωή κι αυτό μας έχει δείξει η ιστορία. Ο καθένας μπορεί να σκοτώσει τον καθένα". Τα λόγια ανήκουν στον κινηματογραφικό Μάικλ Κορλεόνε, που πρωταγωνίστησε στον "Νονό".
Προφανώς δεν είχε αυτό στο μυαλό του, όταν τρεις δεκαετίες αργότερα ένα μαφιόζικο χτύπημα θα βοηθούσε τη Σκαβολίνι να "σκοτώσει" το μεγάλο φαβορί της "lega", την παντοδύναμη Σιένα.
Στις 2 Ιανουαρίου κι ενώ η ομάδα του Πέζαρο ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσουν την επί 5 χρόνια πρωταθλήτρια Μοντεπάσκι, ένα περίεργο ...δώρο περίμενε τους ανθρώπους της ομάδας.
Συγκεκριμένα το πρωί του αγώνα οι άνθρωποι της Σκαβολίνι ενημέρωσαν ότι στα γραφεία τους περίμενε ένα κεφάλι γουρουνιού, το οποίο είχε στείλει μια μερίδα φανατικών οπαδών της ομάδας.
Το κεφάλι γουρουνιού είχε κι ένα... μακάβριο μήνυμα: "Την επόμενη φορά αυτό θα είναι το κεφάλι του Νταλμόντε", εννοώντας τον προπονητή της ομάδας Λούκα Νταλμόντε, που οδηγούσε τη Σκαβολίνι σε μια μέτρια πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα (6 νίκες - 6 ήττες).
Κι όμως! Το περιστατικό έδωσε έξτρα κίνητρο στη Σκαβολίνι, η οποία παρότι έπαιξε με 7 μόλις παίκτες κατάφερε να κερδίσει στη Σιένα! Μάλιστα οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και την επόμενη αγωνιστική με μια ευρεία νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια.
Εν τω μεταξύ, φανατικοί οπαδοί έστειλαν ανώνυμο e-mail στο "Pesaro Sport" ενημερώνοντας ότι ήταν μια πλάκα μεταξύ φίλων. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια οι φαρσέρ είχαν υπογράψει ως... Στέφανο Πιλαστρίνι, προσθέτοντας "έφαγα το υπόλοιπο γουρούνι", κάνοντας χιούμορ με τα παραπανίσια κιλά του άλλοτε προπονητή της ομάδας.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: