Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Επίθεση οπαδών της Σταντάρ Λιέγης σε καμεραμάν

http://www.contra.gr/images/m/standar_m.jpgΚατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αυτοί που συνήθως πληρώνουν τη… μανία των οπαδών είναι είτε οι παίκτες, είτε οι διαιτητές.Τρεις οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης όμως βρήκαν διαφορετικό θύμα. Τον καμεραμάν που βρισκόταν μπροστά τους. Μάλλον θα τους έκοβε την οπτική γωνία… Για αυτό είπαν να τον προπηλακίσουν, με αποτέλεσμα να αφήσει την κάλυψη του αγώνα και να αποχωρήσει.

Ιταλός "βαφτίστηκε" ο Αμάουρι

Γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά από τη Δευτέρα (12/04) Ιταλός πολίτης.

Ο Αμάουρι ολοκλήρωσε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες κι απέκτησε την υπηκοότητα της γειτονικής χώρας, εξασφαλίζοντας παράλληλα το δικαίωμα να αγωνιστεί στην εθνική της γειτονικής χώρας. Ο 30χρονος επιθετικός της Γιουβέντους είχε καταθέσει τα σχετικά έγγραφα πριν από ένα χρόνο περίπου. Η αρμόδια αρχή του υπουργείου Εσωτερικών έκανε δεκτή την αίτηση του και του χορήγησε το ιταλικό διαβατήριο.

Ο Αμάουρι, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απάντησε πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο "θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο".

Όλα είναι πλέον στο χέρι του Μαρσέλο Λίπι, ο οποίος θα κρίνει για τη χρησιμότητά του στο ρόστερ. Εφέτος πάντως η απόδοση του Αμάουρι χλωμή, αντίστοιχη δηλαδή της βέκια σινιόρα, καθώς έχει σκοράρει μόνο πέντε γκολ στο πρωτάθλημα.

Αύριο ξεκαθαρίζει το θέμα των εισιτηρίων

Αύριο ξεκαθαρίζει το θέμα των εισιτηρίων

Στην αυριανή πρωινή σύσκεψη (11:00) που θα γίνει στην Αθήνα και θα έχει ως θέμα τα μέτρα τάξης του τελικού στο ΟΑΚΑ (24/4) έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι άνθρωποι του Άρη. Ο Γιάννης Κόντης είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε μία σύσκεψη που θα καθοριστεί βεβαίως και το»καυτό» θέμα των εισιτηρίων που θα πάρει τόσο ο Άρης, όσο και ο Παναθηναϊκός. Καθοριστική θα είναι και η άποψη της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χάνουν το πρώτο ματς των play-off Ναφτί και Κάμπορα

Στο μεταξύ, οι κάρτες που εισέπραξαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μεχντί Ναφτί και ο Χαβιέ Κάμπορα θα τους στοιχίσουν τη συμμετοχή τους τόσο στο παιχνίδ της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, όσο και σε αυτό της πρώτης αγωνιστικής των play-off. Να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί κλήρωση για το πρόγραμμα των play-off, όμως όπως και να ΄χει οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν από τον πρώτο αγώνα της διαδικασίας.

Βήμα-βήμα στα χέρια του λαού

Βήμα-βήμα στα χέρια του λαού

Κανονικά πέρασε η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο «Παλατάκι». Βεβαίως, αυτή τη φορά ο απλός κόσμος του ΠΑΟΚ δε θα κληθεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς η αύξηση αφορά ποσά άνω των 50.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος του να περάσει ο Δικέφαλος στα χέρια του λαού του προχωρά βήμα-βήμα, καθώς μειώνεται συνεχώς το ποσοστό μετοχών του Βασίλη Παγώνη και αυξάνεται των μικρομετόχων. Η αύξηση θα είναι ύψους 17,7 εκ. ευρώ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αριθμεί ήδη 12.000 μετόχους.
Στο θέμα της αιρετής διοίκησης, ακούστηκε για πρώτη φορά ότι κάποιος άλλος υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται, και αυτός είναι ο Ηλίας Παντελιάδης, ο οποίος ωστόσο δεν κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση.

Νίκη ουσίας για τη Δόξα Δράμας

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/071a42ec3a4315af1d04bda2373358d1_L.jpg?1271090315?1271090315?1271090315Εκτός από το αποτέλεσμα και η εμφάνιση της Δόξας Δράμας στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Εθνικό (2-1), «σκόρπισε» ικανοποίηση στις τάξεις του συλλόγου αλλά και του κόσμου.

Με την απόδοσή τους οι «μαυραετοί» έπεισαν ακόμη και τους πιο δύσπιστους ενώ συν τις άλλοις, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προπονητή, Στράτου Βουτσακέλη, οι παίκτες του είχαν ψυχή και δύναμη. Αυτό κρατάνε στη Δράμα και ευελπιστούν γι’ ακόμη καλύτερη συνέχεια στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Το σημερινό πρόγραμμα της Δόξας, περιλάμβανε για όσους δεν αγωνιστήκαν στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος, φιλικό με την ομάδα των Αμπελοκήπων, την οποία και κέρδισαν με χατ – τρικ του Ρόνι Βαν Ες. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον τραυματισμό του Παπαθανασίου στο χθεσινό παιχνίδι, θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Παράλληλα, ο Δημήτρης Γκίκας που υπέστη κάκωση στον αγκώνα, εξακολουθεί να έχει το χέρι του σε νάρθηκα ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρομπίνιο.

Τέλος, σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Εδεσσαϊκού, μεταξύ παλαιμάχων της ομάδας της Πέλλας και της Δόξας, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-2. Σκόρερ των «μαυραετών» ήταν ο Γιάννης Θωμαϊδης.

Για τον Ντουμπιά ενδιαφέρεται η Γιουβέντους


Το σήμα της Γιουβέντους Την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι βέβαιο ότι άπαντες στη Γιουβέντους θα θέλουν να την ξεχάσουν το συντομότερο δυνατόν. Η πορεία της "βέκια σινιόρα" στο καμπιονάτο υπήρξε αντιστρόφως ανάλογη των προσδοκιών και των χρημάτων που δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι για μεταγραφική ενίσχυση, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη ξεκινήσει οι κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ομάδα της περιόδου 2010-2011 περιλαμβάνεται κι ένας νεαρός Γάλλος, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της "Equipe". Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο Τονγκό Ντουμπιά της Ρεν, τον οποίο -σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ- παρακολούθησαν άνθρωποι της Γιουβέντους την προηγούμενη εβδομάδα. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, πάντως, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής μετρά έως τώρα μόλις δύο παρουσίες στη Ligue 1.

Τον Μάιο πάλι ο Ραούλ


Ο Ραούλ έγραψε ιστορία Η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός από τους βαθμούς και την περηφάνια της, έχασε και τον Ραούλ για περίπου τρεις βδομάδες στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός άσος που ίσως να διανύει τους τελευταίους μήνες του στη "βασίλισσα", τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Συγκεκριμένα, ο Ραούλ δέχθηκε ένα χτύπημα στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να πειραχθεί ο μηνίσκος του. Η αποθεραπεία του θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 15 μέρες, ενώ στους αγώνες υπολογίζεται για το εντός έδρας με την Οσασούνα. Οι αγώνες που θα χάσει είναι:

32η αγωνιστική Αλμερία - Ρεάλ Μαδρίτης

33η αγωνιστική Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια

34η αγωνιστική Σαραγόσα - Ρεάλ Μαδρίτης

Στα σύννεφα ο Γκραντ


Ο Αβραάμ Γκραντ με τη συζυγό του Ξεσπάθωσε ο Αβρααμ Γκραντ ύστερα από τη μεγάλη πρόκριση της Πόρτσμουθ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο τεχνικός των "Πόμπεϊς" πετούσε στα σύννεφα, καθώς κατάφερε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο πριν λίγους μήνες. Να διεκδικήσει, δηλαδή, η ομάδα του έναν τίτλο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η Πόρτσμουθ να παίξει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Και λέμε δεν αποκλείεται επειδή η Πόρτσμουθ δεν είχε κάνει καν αίτηση για να πάρει άδεια συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Αν και η διορία πέρασε εδώ και λίγες βδομάδες, ωστόσο η ομάδα του Μπασινά θα προσπαθήσει να πείσει τους αρμόδιους να της δώσει άδεια συμμετοχής, καθώς τα έσοδα θα αυξηθούν και θα μπορέσει να μειώσει τα χρέη της.

Ο Γκραντ μετά από καιρό αισθάνθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους προπονητής, αφού ήταν η πρώτη φορά που απαντούσε σε ερωτήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και όχι για τα διοικητικά και για τα χρέη.

Το όνειρο για την Πόρτσμουθ συνεχίζεται και μετά την Τότεναμ, την οποία απέκλεισε στα ημιτελικά σειρά έχει η Τσέλσι στο παιχνίδι που θα κρίνει και το τρόπαιο.

Απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του ο Τσάβι


Ο Τσάβι σε προσπάθειά του κόντρα στη Βαλένθια Ο Τσάβι γνωρίζει την αποθέωση από συμπαίκτες και αντιπάλους, ωστόσο ο ίδιος φροντίζει να μην κρατάει τη δόξα για τον εαυτό του και να την μοιράζει. Ο Ισπανός άσος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, παραδέχεται ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης στην καριέρα του.

"Οι νίκες σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να νοιώθεις σιγουριά και αναντικατάστατος. Οι πάσες πάντα υπήρχαν στο ρεπερτόριο μου, ωστόσο για να αποδειχθεί καλή η πάσα, θα πρέπει να έχει κάνει και καλή κίνηση ο συμπαίκτης που θα γίνει αποδέχτης της μπάλας και θα την στείλει στα δίχτυα. Αυτή την στιγμή έχω ότι χρειάζομαι στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα", τόνισε ο Τσάβι, ο οποίος με αυτά τα λόγια απέδωσε τα εύσημα στους συμπαίκτες του.

Στο Κατάρ ο Τεν Κάτε


Ο Χενκ Τεν Κάτε στο παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς Την ώρα που στον Παναθηναϊκό πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου, ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτή την ομάδα στην αρχή της σεζόν, συμφωνούσε με σύλλογο του Κατάρ. Ο λόγος γίνεται για τον Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουλ Σαλάλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός που απομακρύνθηκε από τους "πράσινους" στις αρχές του Δεκεμβρίου βρήκε στέγη στη συνέχεια στα Εμιράτα και στην Αλ Αχλί, από την οποία απολύθηκε γρήγορα, καθώς γνώρισε "βαριές" ήττες, ενώ οι σχέσεις του με τους παίκτες δεν ήταν και οι καλύτερες. Πλέον θα κάθεται στον πάγκο της Ουλ Σαλάλ στο Κατάρ.

Tο σκάνδαλο αποδυνάμωσε την Ιταλία



Ο Αντριάνο Γκαλιάνι Η Γερμανία βρίσκεται μιάμιση νίκη μακριά από το να προσπεράσει την Ιταλία στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποδίδει την πτώση αυτή της γειτονική μας χώρας στο σκάνδαλο "Calciopoli" που ξέσπασε το 2006, που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της Γιουβέντους στη δεύτερη κατηγορία.

"Η Κιέβο δεν έχει τους ίδιους στόχους με τη Γιουβέντους. Η απουσία της είχε αρνητικά αποτελέσματα για την Ιταλία, γιατί χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί. Αυτές είναι οι συνέπειες του σκανδάλου, καθώς μπορεί από το 2011 να έχουμε λιγότερες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν.

Αν η Γερμανία ξεπεράσει την Ιταλία στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, τότε θα αυξήσει τις ομάδες που θα βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ από τρεις σε τέσσερις, σε αντίθεση με τη γειτονική μας χώρα, η οποία θα έχει τρεις εκπροσώπους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Βαλντάνο στηρίζει Πελεγκρίνι


Από την επίσημη παρουσίαση του Πελεγκρίνι στη Ρεάλ Μαδρίτης Ο Χορχέ Βαλντάνο έκανε το αυτονόητο και στήριξε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Από την στιγμή που δεν τον διώχνουν, καλούνται να τον στηρίξουν και αυτό που τονίζουν στη Μαδρίτη, είναι ότι η υπόθεση τίτλος δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς απομένουν επτά αγωνιστικές μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Είναι λογικό οι φίλαθλοι να είναι απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα μας, καθώς φιλοδοξούν να δουν την ομάδα πρωταθλήτρια Ισπανίας. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Απομένουν επτά αγωνιστικές και εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια, ελπίζοντας ότι η αντίπαλος μας θα στραβοπατήσει.

Ακόμα και αν δεν γίνει αυτό με τους 21 πόντους που θα έχουμε συγκεντρώσει, θα έχουμε φτάσει τους 98 βαθμούς στο πρωτάθλημα και θα έχουμε κάνει ρεκόρ συγκομιδής. Ο προπονητής έχει την απόλυτη υποστήριξη μας", κατέληξε ο εκτελεστικός διευθυντής της "βασίλισσας".

Αισιόδοξος ο Αντεμπαγιόρ


Ο Αντεμπαγιόρ πανηγυρίζει Ο Αντεμπαγιόρ αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σιτι για να κάνει τα αντίπαλα δίχτυα να αναστενάξουν, ωστόσο ο επιθετικός από τον Τογκό δεν έχει δικαιώσει της προσδοκίες της διοίκησης. Ο ίδιος παραδέχεται ότι η φετινή σεζόν δεν είναι και από τις καλύτερες της καριέρας τους, ωστόσο ο στόχος του παραμένει εφικτός.

"Είναι αλήθεια ότι αυτή η χρονιά είναι η χειρότερη της καριέρας μυ", είπε αρχικά ο Αντεμπαγιόρ και συνέχισε, "έχω αποβληθεί, έχω τραυματιστεί και έχω δεχθεί δολοφονική επίθεση. Πλέον αισθάνομαι καλά στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζω στα εναπομείναντα παιχνίδια να μπορέσω να βοηθήσω τη Σίτι να φτάσει στο στόχο της, που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο πρώην παίκτης της Αρσεναλ μίλησε και για τα ντέρμπι που ακολουθούν για την ομάδα του, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για νίκες, "είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα παιχνίδια. Πετυχαίνουμε πολλά γκολ και αυτό είναι καλό, γιατί τονώνει την αυτοπεποίθηση μας. Κρατάμε τις τύχες στα χέρια μας".

Στις χειρότερες μεταγραφές ο "Sotis"


Ο Κυργιάκος με τη φανέλα της Λίβερπουλ Ο Σωτήρης Κυργιάκος τη Δευτέρα το βράδυ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Φούλαμ ήταν από τους κορυφαίους της ομάδος του, ωστόσο μία μέρα αργότερα σε δημοσίευμα του ξένος ιστότοπος συμπεριλαμβάνει το διεθνή αμυντικό στις δέκα χειρότερες φετινές μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ.

Στη δεκάδα βρίσκονται δύο παίκτες της Λίβερπουλ και τρεις από τις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα οι δέκα χειρότερες φετινές μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με το goal.com:

1. Αλμπέρτο Ακουιλάνι (Λίβερπουλ)
2. Ρόκε Σάντα Κρουζ (Μάντσεστερ Σίτι)
3. Μίντο (Γουέστ Χαμ)
4. Πατρίκ Βιεϊρά (Μάντσεστερ Σίτι)
5. Τζέισον Σκότλαντ (Γουίγκαν)
6. Σωτήρης Κυργιάκος (Λίβερπουλ)
7. Κάμελ Γκίλας (Χαλ)
8. Νίκολα Κάλινιτς (Μπλάκμπερν)
9. Στιούαρτ Ντάουνιγκ (Αστον Βίλα)
10. Γκαμπριέλ Ομπερτάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ελπίδες για ματαίωση της απεργίας των παικτών

Φάση από τον αγώνα Σεβίλλη - Χέρεθ Πρόοδος σημειώθηκε στη σημερινή συνάντηση του συνδικαλιστικού οργάνου των Ισπανών ποδοσφαιριστών (AFE) με εκπροσώπους της κυβέρνησης, της ομοσπονδίας και της λίγκας και εκφράζεται αισιοδοξία ότι τελικά θα αποφευχθεί η απεργία που έχει εξαγγείλει για το προσεχές Σαββατοκύριακο η AFE.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη, με την προοπτική μίας συμφωνίας να μη βρίσκεται μακριά. «Δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ένα μέρος του προβλήματος επιλύθηκε», δήλωσε ο πρόεδρος της AFE, Λουίς Ρομπιάλες, για να προσθέσει ότι «... κάναμε βήματα προς τα μπρος, αλλά όχι αρκετά. Ελπίζουμε να φτάσουμε σύντομα σε μία λύση».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Αθλητισμού της Ισπανίας, Χαϊμέ Λισαβέτζκι, χαρακκτήρισε εποικοδομητικές τις συζητήσεις και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα αφορά ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το υπάρχον σύστημα δεν είναι επαρκές για το μέλλον και για τον λόγο αυτό πιέζω για νέα νομοθεσία σχετικά με τον επαγγελματικό αθλητισμό. Ενα από τα σημεία κλειδιά είναι η δημιουργία μίας ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής, που θα επιχειρήσει να πετύχει μία ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων».

Η ένωση των παικτών διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές, κυρίως από ομάδες της τρίτης και της τέταρτης κατηγορίας, παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες, ενώ οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και κάποιοι σύλλογοι της πριμέρα ντιβιζιόν

Μονόλογος και εύκολη νίκη για τον ΟΦΗ


Ο Ογκουνσότο με τη φανέλα του ΟΦΗ Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΟΦΗ την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, του οποίου επιβλήθηκε 3-0. Η ομάδα της Κρήτης ήταν σαφώς ανώτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη, πραγματοποιώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από την αρχή το δικό τους ρυθμό και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους αντιπάλους τους, ενώ αναζήτησαν το γρήγορο γκολ.

Αυτό τελικά ήρθε στο 32' και ενώ είχαν προηγηθεί σημαντικές ευκαιρίες. Στο συγκεκριμένο λεπτό, ο Ογκουνσόσο αξιοποίησε το γύρισμα του Πίτσου από τα αριστερά και με προβολή άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 όταν ο Ζορμπάς έγινε κάτοχος της μπάλας έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα Πουρή και την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 66' έφτασε στο τρίτο τέρμα με δυνατό σουτ του Πόποβιτς. Οι Κρητικοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Μπούρμπος (76' Κοκκινάκης), Κάλαϊτζιτς, Πόποβιτς, Ζορμπάς, Αγρίτης (86' Μανούσος), Ογκουνσότο (80' Βλόνταρτσικ).
Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Τσερκέζος, Ρουσάκης (66' Παπαζούδης Αγ.), Μακράκης, Μπέριος, Κεφαλούκος, Παπαζούδης Σ., Πεντάνο (56' Ερρίκος), Σάλτο (36' Ευαγγελάτος) Λανγκλέ, Κριστόρι.

Ενταση επικράτησε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου όταν η αστυνομία συνέλαβε οπαδό του ΟΦΗ που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση αρκετών φίλων της ομάδας, που βγήκαν από το γήπεδο και συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία έκανε χρήση σημικών.

Κάποιοι άλλοι οπαδοί άρχισαν να σπάνε καθίσματα να να τα πετούν στους αστυνομικούς αλλά άλλη μερίδα του κόσμου, τους αποδοκίμασε...

Ντομενέκ: Δεν είναι σίγουρος για το Μουντιάλ ο Ανρί

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_KnaLKUwE5B.jpgΣτον «αέρα» βρίσκεται η συμμετοχή του Τιερί Ανρί στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω και της αδυναμίας του «Τιτί» να παίξει σημαντικό ρόλο στα φετινά κατορθώματα της Μπαρτσελόνα.Ο 32χρονος άσος και πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «τρικολόρ» με 51 γκολ, αναζητά την τέταρτη συμμετοχή του στην τελική φάση ενός Μουντιάλ, όμως ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Γαλλίας δεν του εγγυάται πως θα τον έχει στα πλάνα του για το μεγάλο ραντεβού της Ν. Αφρικής. Μιλώντας στην γαλλική τηλεόραση, ο Ραϊμόν Ντομενέκ απάντησε αινιγματικά για το ενδεχόμενο κλήσης του Ανρί, παρότι ο τελευταίος αγωνίστηκε ως βασικός στο πιο πρόσφατο φιλικό της Γαλλίας με την Ισπανία στο «Σταντ ντε Φρανς».

«Είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στις 11 Μαΐου (η ημερομηνία ανακοίνωσης της προεπιλογής παικτών). Σέβομαι βαθειά τους μεγάλους παίκτες. Ο Τιερί ήταν και είναι. Δεν αγωνίζεται αλλά βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα και παίρνει μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση. Όμως δεν μπορώ να βοηθήσω τον “Τιτί” με αυτόν τον τρόπο».

Πέρα από την αμφιλεγόμενη αγωνιστική του κατάσταση, ο Ανρί δεν ευνοείται και από όλο τον θόρυβο που δημιουργήθηκε τον Νοέμβρη, με εκείνο το περιβόητο «χέρι» στα μπαράζ με τους Ιρλανδούς, που έχει επηρεάσει σαφέστατα το έρεισμα του στο γαλλικό κοινό…

Όπλο Μαζικής Αποπλάνησης!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_cx6xh13qzR.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4105.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4107.jpgΗ Στέισι Αν Κέιμπλερ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1979 στη Βαλτιμόρη και σίγουρα είναι μια πολυτάλαντη και ...πληθωρική (κυριολεκτικά και μεταφορικά) παρουσία, καθώς εκτός από την επαγγελματική πάλη (WORLD CHAMPIONSHIP WRESTLING, WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT), έχει ασχοληθεί επίσης με την υποκριτική, το τραγούδι, το χορό και τη δημοσιογραφία, ενώ - όπως είναι λογικό με βάση την εμφάνισή της - εργάζεται παράλληλα και ως μοντέλο!

Κατά την ενασχόλησή της με την πάλη (1999-2006), η πανύψηλη Στέισι (1,80μ.!) έγινε γνωστή στο χώρο του αθλήματος με το παρατσούκλι "Τα Πόδια" (προφανές το γιατί), ενώ τα τελευταία χρόνια απέκτησε και ένα δεύτερο, ακόμα πιο ηχηρό προσωνύμιο: Όπλο Μαζικής Αποπλάνησης!

Εννοείται πως οι εμφανίσεις της στα ρινγκ έμειναν ιστορικές (κυρίως επειδή προτιμούσε να εμφανίζεται προκλητικά "ντυμένη" και να ...σκύβει πάνω στα σχοινιά), όχι όμως και αυτές στην τηλεόραση ή το σινεμά, όπου περιορίστηκε σε guest εμφανίσεις. Αντίθετα, δεν ξεχνιούνται οι χοροί της στο αμερικάνικο σόου, "Dancing with the Stars", στο οποίο κατέκτησε την 3η θέση!

Στα 31 της παραμένει ανύπαντρη, ωστόσο σπάνια έμεινε μόνη από σχέσεις. Τα χρόνια της επαγγελματικής πάλης συνδεόταν με τον Ντέιβιντ Φλερ, γιο του γνωστού παλαιστή Ρικ Φλερ, ενώ από το 2005 φημολογείται πως έχει δεσμό με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζεφ Σταλτς, με τον οποίο από το 2006 είναι και συνέταιροι στην "Hollywood Fame", μια εταιρία franchise εταιρία της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας Μπάσκετ!

Το 2004, όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, συγκατοικούσε με μια άλλη αθλήτρια της επαγγελματικής πάλης, την 35χρονη σήμερα Τόρι Ουίλσον.

Είναι φανατική οπαδός των Μπάλτιμορ Ρέιβενς (ομάδα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου) και μάλιστα έχει βγει στη δημοσιότητα μια ιστορία που αποδεικνύει την τρέλα της με τη συγκεκριμένη ομάδα: το 2000, όταν κέρδισε 10 χιλ. δολάρια σε έναν διαγωνισμό για να γίνει μέλος του γκρουπ "Nitro Girls", τα ξόδεψε για να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας των Ρέιβενς!

Βιεϊρίνια: «Δεν είναι κάτι σοβαρό»

Βιεϊρίνια: «Δεν είναι κάτι σοβαρό»

Το τεχνικό τιμ και ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάγωσαν χθες, όταν λίγο μετά από το 60’ σε μία ανύποπτη φάση του αγώνα ο Βιεϊρίνια έπεσε «άτσαλα» στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Αρχικά φάνηκε σαν να πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου έδειξε να μην ανησυχεί μετά από την αρχική διάγνωση που ήταν ένα απλό κτύπημα στο ισχιακό νεύρο.
Επειδή ακριβώς ήταν ένα κτύπημα στο νεύρο ο αρχικός πόνος του Βιεϊρίνια ήταν ιδιαίτερα έντονος και έτσι δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ο πόνος υποχωρούσε και αργά το βράδυ ένιωθε σαφώς καλύτερα. «Ήταν ένα χτύπημα στο νεύρο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό», επισήμανε ο Πορτογάλος χθες το βράδυ στο «Μetrosport» για να προσθέσει: «Αρχικά πονούσα πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα αφού έγινα αλλαγή ένιωθα όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα είμαι ΟΚ και θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ ακόμη και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».
Ο Βιεϊρίνια θα υποβληθεί σε εξετάσεις για παν ενδεχόμενο, ωστόσο οι αρχικοί φόβοι για κάποιο σημαντικό πρόβλημα είχαν εξαφανιστεί από χθες το βράδυ…
Γιγής: «Έίναι καλά»
Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γιγής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα λέγοντας: «Του είπα να καθίσει έξω σήμερα και να ξεκουραστεί. Είναι καλά, δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα κάνει αύριο κάποιες εξετάσεις προκειμένου να δούμε καλύτερα την κατάσταση».

«Η μεγαλύτερη μετακίνηση που έχει γίνει»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9723394df35ff508bd812082ce85c87d_L.jpg?943912800?943912800?943912800Για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Νίκος Παπαδόπουλος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η μετακίνηση των οπαδών από την Θεσσαλονίκη, θα είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει στην Ελλάδα για αθλητικό γεγονός. Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου ζει πλέον η Θεσσαλονίκη και ειδικά ο κόσμος του Άρη. Οι «κίτρινοι» θέλουν όσο τίποτα άλλο να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να βοηθήσουν την ομάδα τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό, κάτι που φαίνεται και από την ζήτηση που υπάρχει. Για την μετακίνηση των οπαδών της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Νίκος Παπαδόπουλος κάνοντας λόγο για την μεγαλύτερη εκδρομή που θα έχει γίνει στην Ελλάδα. Αναλυτικά ο κύριος Παπαδόπουλος μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» ανέφερε: «Θα είναι η μεγαλύτερη μετακίνηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για αθλητικό γεγονός, ο κύριος όγκος θα μετακινηθεί από την Θεσσαλονίκη κυρίως με πούλμαν αλλά και με τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς. Θα πρέπει ο Άρης και όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται, αλλά και οι υπεύθυνοι φορείς όπως η Αστυνομία και η ΕΠΟ να φροντίσουν να μην γίνει κανένα… παρατράγουδο, να μην υπάρξει κανένα επεισόδιο. Απ’ όσο γνωρίζω ο Άρης έχει ζητήσει το μάξιμουμ αριθμό εισιτηρίων, κάτι στο οποίο συμφωνεί η ΕΠΟ και ο Παναθηναικός. Από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία το θεωρώ δύσκολο και οξύμωρο να έρθει κάποιος τρίτος για να επιβάλλει κάτι άλλο.
Όλος ο κόσμος θέλει εισιτήριο, να πάει στον τελικό. Πρέπει να υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για να μετακινηθεί ο κόσμος με ασφάλεια» και συμπλήρωσε: «Έχει τεθεί το θέμα να ανοίξουν τα Τέμπη, διαφορετικά η εκδρομή επιβαρύνεται με δύο ώρες. Ζητήσαμε την συνεισφορά της Κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργού κ. Μαγκριώτη».

«Ικανοποιητικός αριθμός τα 23.000 εισιτήρια»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη συνέχισε λέγοντας: «Αν δοθεί ένας αριθμός κοντά στις 23.000 εισιτήρια, θα ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων μας μέσω της Λέσχης ή των διαρκείας. Σίγουρα κάποιοι θα παραμείνει εκτός αλλά δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουμε όλους. Εφόσον είναι μικρότερος ο αριθμός θα υπάρχει σίγουρα πρόβλημα» και συμπλήρωσε: «Πέρυσι με δύο ομάδες από την ίδια πόλη και μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας δόθηκε ένας συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων. Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που έχει μεγάλο δείκτη ασφάλειας, πρέπει να περιμένουμε την σύσκεψη για τα εισιτήρια. Είναι κρίμα να δούμε τεράστιες ζώνες ασφαλείας σε ένα γήπεδο 70.000 θέσεων».

Για το θέμα του διακοπής του πρωταθλήματος βόλει ως πρόεδρος της Λίγκας ΕΣΑΠ είπε:
«Θα περιμένουμε να βγει η απόφαση για τον αγώνα Ηρακλής-Αρης, μετά να δούμε ποια ομάδα θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και αν θα γίνει αυτό. Αν υπάρχει προσφυγή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή για να βγάλει απόφαση, λογικά πάμε για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επί τροχάδην γιατί υπάρχει πίεση χρόνου λόγω της Εθνικής ομάδας. Πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα μέχρι τις 15 Μαΐου».

Ο Στόιτσκοφ εκθείασε τον Μέσι


Ο Χρίστο Στόιτσκοφ... O Χρίστο Στόιτσκοφ αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι και μίλησε απαξιωτικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βούλγαρος που άφησε το στίγμα του φορώντας για χρόνια τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κλήθηκε να σχολιάσει το "Clasico" και είπε ότι η μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ άλλοι κλωτσούσαν την μπάλα σαν γάιδαροι...

Επίσης, δεν θεώρησε τυχαίο το γεγονός ότι οι παίκτες των πολλών εκατομμυρίων δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε ένα γκολ στους "μπλαουγκράνα". Οσο για τον Λιονέλ Μέσι; Πήρε μία φράση που είχε πει για εκείνον στο παρελθόν ο Σάκι και την τροποποίησε. Ο τότε τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ιταλίας είχε πει ότι χρειάζεται κάποιος πιστόλι για να σταματήσει τον Στόιτσκοφ, ενώ ο ίδιος ο Βούλγαρος τόνισε ότι για να σταματήσει κάποιος τον Αργεντινό άσο, χρειάζεται πολυβόλο.

"Δάμασε" τα "λιοντάρια" ο Παναιτωλικός!


Ο Γιώργος Θεοδωρίδης με τη φανέλα του Παναιτωλικού Σημαντική νίκη σε βάρος του Πανσερραϊκού με 2-0 πέτυχε ο Παναιτωλικός αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της έδρας και αύξησε τις πιθανότητες συμμετοχής στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Δίκαιη η επιτυχία για την ομάδα του Αγρινίου, που "έσπασε" το αήττητο των επτά αγωνιστικών των Μακεδόνων.

O Παναιτωλικός προσπάθησε να επιβάλει από την αρχή το ρυθμό του, ενώ από την άλλη οι Σερραίοι είχαν ως κύριο στόχο να κρατήσουν τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από την εστία τους, ενώ δεν φάνηκαν επιθετικά.

Οιι Αγρινιώτες άσκησαν πίεση στους αντιπάλους τους προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου εντούτοις τα γκολ που τους χάρισαν τη νίκη ήρθαν στα μέσα της επανάληψης και σε διάστημα επτά λεπτών.

Αρχικά, στο 65' ο Θεοδωρίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ σε μία φάση που ο Πανσερραϊκός ζήτησε οφσάιντ στον Μανίκα δίχως να... συγκινήσει τον διαιτητή.

Στο 71' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό με κεφαλιά του Μανίκα έπειτα από σέντρα, που επιχείρησε ο Μπαϊκαρά.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκαν οι Βούκοβιτς και Ζαπρόπουλος, που συνεπλάκησαν.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Πασσάς (62' Μανίκας), Παλαιολόγος, Στόρμπαεκ, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ζουρούδης (81' Βούκοβιτς), Μπαϊκαρά, Δέντσας, Θεοδωρίδης (86' Μπελεβώνης), Μόρετς.
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Σκάγκλια (74' Καλί), Γαλανόπουλος, Μπανγκουρά (80' Τράκις), Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Λεοζίνιο.

Ο Μπουμπένκο έκανε φάουλ...


Ο Μπουμπένκο στον πάγκο του Ηρακλή Αρνητικά σχολιάστηκε η διαχείριση των ποδοσφαιριστών που είχε στη διάθεσή του ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Κι αυτό έχει να κάνει με τον Φερνάντες που κάθισε στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Μπαντής, σε ένα παιχνίδι που ο Κάρλος Κεϊρός, ο εκλέκτορας της εθνικής Πορτογαλία, είχε πάρει θέση στην κερκίδα για να παρακολουθήσει τον 27χρονο τερματοφύλακα του Ηρακλή. Τελικά, παρακολούθησε τον Μπαντή.

Τοπ φάουλ του Μπουμπένκο ήταν προφανές. Το ίδιο και σημαντικότερο είναι το φάουλ με τον παραγκωνισμό νεαρών ποδοσφαιριστών που δεν χρησιμοποιούνται ούτε και σε αναμετρήσεις άνευ ουσίας, όπως αυτή της Κυριακής. Ο Μπουμπένκο παρέταξε σχήμα χωρίς επιθετικό και χωρίς καμία διάθεση αγωνιστικότητας και υποτυπώδους διεκδίκησης της νίκης που θα έπρεπε να είναι ο αντικειμενικός του στόχος.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, μόνο που η πρόταση του Ηρακλή για ένα χρόνο συνεργασίας, δεν τον ικανοποιεί και ζήτησε να γίνει συζήτηση για δύο χρόνια. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Όλοι μέσα

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία, μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, είναι ότι δεν προέκυψε πρόβλημα. Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στη Μίκρα, όσοι αγωνίστηκαν, ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης και όσοι δεν αγωνίστηκαν, ακολούθησαν πλήρεις ρυθμούς.

Συνέχισαν με ατομικό οι Παπαστεριανός, Λέκι, Πιλότο και Mάρκες, ενώ προφυλάχτηκε ο Ιωαννίδης, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα ίωσης και δεν προπονήθηκε.
Η ομάδα, αύριο, Τρίτη 13/04, έχει ρεπό και επανέρχεται στις προπονήσεις την Τετάρτη 14/04, στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.Πηγη novasports.gr

Ράμος: «Ο τίτλος δεν έχει κριθεί ακόμη»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος ακόμη δεν έχει χωνέψει την ήττα της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα με 2-0 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το προηγούμενο Σάββατο (10/4).

Με δηλώσεις του στον ισπανικό τύπο, ο δεξιός μπακ της εθνικής Ισπανίας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια του μαραθωνίου της Primera Division και την τελική έκβαση του πρωταθλήματος, παρά την διαφορά των τριών βαθμών από τους «μπλαουγκράνα».

«Δεν παραδινόμαστε! Υπάρχουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές και 21 βαθμούς να κατακτήσουμε. Θα είναι λάθος να τα παρατήσουμε τώρα, υστέρα από τόση μεγάλη προσπάθεια την φετινή χρονιά», τόνισε ο δυναμικός αμυντικός της «βασίλισσας».

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση εναντίον της Μπαρτσελόνα ο Ράμος παραδέχτηκε: « Η αντίπαλοι μας εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας στο έπακρο. Μετά το πρώτο γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας με αποτέλεσμα να μην αντιδράσουμε όπως έπρεπε στην συνέχεια του παιχνιδιού. Οι λεπτομέρειες κρίνουν αυτούς τους αγώνες. Είναι φανερό ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς με την Λιόν και την Μπαρτσελόνα δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο».

Στην Μαδρίτη μεγάλη συζήτηση γίνεται για το μέλλον του Μανουέλ Πελεγκρίνι και το μέλλον του στον πάγκο των «μερένχες», με τον Ίβηρα άσο να υπερασπίζεται τον Χιλιανό προπονητή.

«Είμαστε μία νέα ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε δυνατότητες να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ο προπονητής στηρίζει εμάς και εμείς αυτόν. Δεν γίνεται να ξεκινάει μια τέτοια κόντρα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Κάνει κακό στον σύλλογο και στην αυτοσυγκέντρωση μας».

ΕΣΑΚΕ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των πλέι οφ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Πολλοί την Πρωτομαγιά περιμένουν να ξεκουραστούν, άλλοι να διαδηλώσουν και οι οκτώ πρώτες ομάδες της Α1 Ανδρών να μπουν σε ρυθμό πλέι οφ!

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, το Σάββατο 1η Μαϊου θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ της Α1 και εφόσον χρειαστούν όλα τα παιχνίδια σε όλες τις σειρές, τον πρωταθλητή θα τον γνωρίζουμε στις 16 Ιουνίου, όταν και έχει οριστεί να γίνει ο πέμπτος τελικός, εφόσον φυσικά χρειαστεί.

Αν ο Ολυμπιακός χρειαστεί τρίτο ματς για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του στα προημιτελικά, τότε το παιχνίδι θα γίνει στις 13/5 και όχι στις 6 του ίδιου μήνα όπως τα παιχνίδια των άλλων σειρών, λόγω του ότι το τριήμερο 7-9/5 διεξάγεται το Final Four της Ευρωλίγκα.

Τα ημιτελικά θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15/5 και οι ομάδες θα χρειαστούν τρεις νίκες για να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ στις 2 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι μάχες των τελικών με βάση το μέχρι στιγμής πρόγραμμα.

Tenorio-Στοίχημα...Valerenga - Boca Juniors - καί μονό αποδεκτό η Sivasspor ...


Tην καλησπέρα μου στην παρέα.


Στα χθεσινά πρός το τέλος σώθηκε λιγάκι η κατάσταση μιάς καί πέρασαν Auxerre,Μallorca Samptoria δεν μας έκαναν όμως τη χάρη Mitdjylland καί Nurnberg να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.


Στα σημερινά στα γρήγορα καί επιγραματικά θα είχα την διάθεση να ρισκάρω στον άσο της Valerenga.Αρκετά προβληματάκια στη Μοlde με απουσίες καί αμφιβολίες παικτών.Λείπουν δύο πάρα πολύ καλοί παίκτες της από την σύνθεση της σήμερα η οποίοι κάνουν σχεδόν όλοι τη δουλειά στο μεσοεπιθετικό κομάτι της Molde. Σύμαχος μας η παράδοση αφού σε 6 αναμετρήσεις εντός έδρας με αντίπαλο την Molde η Valerenga αρiθμεί 5 νίκες.


Ασος η Valerenga σε απόδοση (2.20)


Επίσης είμαι θετικός γιά τον άσο της Boca.Δεν υπάρχει καί το καλύτερο δυνατο κλίμα στούς γηπεδούχους ο λόγος οί κακές εμφανίσεις καί τα πολύ κακά αποτελέσματα με βάση την ιστορία της ομάδας.Σημαντικές επιστροφές βασικών παικτών σήμερα γιά την Boca.Nέος τεχνικός στην ομάδα ο τρίτος στην φετινή σεζόν οποίος προπονούσε ομάδες στις ακαδημίες.


Επιστροφές παικτών, νέος τεχνικός ,πολύ καλή παράδοση, καί καλή απόδοση στον άσο σε τιμή (2.05) μού κινούν το ενδιαφέρον ώστε να επιλέξω την Boca Juniors .


Σε μονό αποδεκτό ποντάρισμα στις επιλογές μου θα είναι καί η Μπόμπα της
Sivasspor σε απόδοση (4,50).


Το κίνητρο καί η παράδοση είναι υπέρ των φιλοξενούμενον.Παντελώς βαθμολογικά αδιάφορη η Kayserispor η οποία άρχισε ήδη τον σχεδιασμό τις νέας χρονιάς.Ρισκάρουμε παίδες καί περιμένουμε.

Αυτά τα ολίγα στα γρήγορα γιά σήμερα, καλό απόγευμα τα σέβη μου...


Επιμέλεια-Τenorio...

Επιστρέφει ο φαν Πέρσι


Ο φαν Πέρσι πλασάρει τον Χάρπερ Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι απουσιάζει από τους αγώνες της Αρσεναλ από τον Νοέμβριο, ωστόσο βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες του να βρεθεί στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής το καλοκαίρι για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολλανδός είναι έτοιμος και ίσως να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι με την Τότεναμ την Τετάρτη του βράδυ. Οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή και ο Αρσέν Βενγκέρ ελπίζει ότι με την επιστροφή του φαν Πέρσι η ομάδα του θα ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό και μπορεί ακόμα να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Ελπίζει ακόμα ο Λεονάρντο


Zόρια για τον Λεονάρντο και την Μίλαν Δεν αποτελεί είδηση το στραβοπάτημα της Μίλαν την ίδια αγωνιστική όπου η Ιντερ είχε απώλεια βαθμών. Ο τεχνικός των "ροσονέροι" ελπίζει ακόμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και η ομάδα του βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Ρόμα και τη συμπολίτισσα της.

"Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα κυνηγήσουμε το στόχο μας μέχρι το τέλος. Η Ρόμα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, αλλά έχει δύσκολα πρόγραμμα μέχρι το τέλος, ενώ η Ιντερ χάνει συνεχώς βαθμούς. Αρα μπορούμε ακόμα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα", τόνισε ο Λεονάρντο, ωστόσο αυτό που δεν είπε είναι ότι η δική του ομάδα δεν δείχνει ικανή να κατακτήσει τη νίκη στα υπόλοιπα ματς.

Ρανιέρι: "Είναι στο χέρι μας"


Ο Κλαούντιο Ρανιέρι Η Ρόμα κρατάει τις τύχες στα χέρια της σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Ιταλία. Η ομάδα της πρωτεύουσας της γειτονικής μας χώρας απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και ο Κλαούντιο Ρανιέρι ελπίζει να συνεχιστεί το αήττητο σερί.

"Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος έτσι ώστε να τερματίσουμε πρώτοι. Ελπίζω το σερί μας να συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Το γνωρίζω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Τα παιχνίδια με τη Λάτσιο είναι ιδιαίτερα ασχέτως βαθμολογικής θέσης των δύο συλλόγων.

Πλέον, δεν εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα άλλων. Η κατάσταση είναι στο χέρι μας. Η Λάτσιο έχει καλή άμυνα και θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους μας για να πετύχουμε γκολ", είπε ο τεχνικός της Ρόμα, η οποία έχει να γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα από τις 28 Οκτωβρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουντιέζε.

Για πάντα στην "Μπάρτσα"


Ο Λίονελ Μέσι ήταν και πάλι μεγάλος πρωταγωνιστής για την  Μπαρτσελόνα Ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή για αγγλικό σύλλογο όσα εκατομμύρια και αν του προσφέρουν. Θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα, Τζόναθαν Γκουτιέρεζ.

Ο μέσος της Νιουκάστλ αποκάλυψε ότι ο Μέσι τον ρωτάει συνεχώς για την Αγγλία, όμως, του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ανταποδώσει στην ομάδα το ενδιαφέρον που του έδειξε όταν ήταν μικρός και αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Μπήκε στο άρθρο 99, ανοίγει ο δρόμος για Κοζώνη


Ο Χαράλαμπος Κοζώνης άνοιξε τα χαρτιά του Πολύ ευχάριστα νέα άκουσαν τη Δευτέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Η απόφαση που περίμεναν για καιρό πάρθηκε. Το αίτημα τους για υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99 έγινε δεκτό από το Πρωτοδικείο Αθηνών και πλέον αυτό μοιάζει με την μοναδική σωτηρία που μπορεί να έχει η Ενωση.

Η ΚΑΕ μπήκε στην ειδική ρύθμιση υπαγωγής, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει το περιθώριο σε περίπου τρία χρόνια να ρυθμίσει τα χρέη της "παγώνοντας" τις όποιες δικαστικές αποφάσεις εκκρεμούν εις βάρος της. Για να μπει η ΑΕΚ στο άρθρο 99 συνεργάστηκαν ο νομικός εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Γιάννη Φιλίππου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, με την νομική εκπρόσωπο και γενική διευθύντρια της ΚΑΕ, Λία Μάντη. Επί της ουσίας ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του Μπομπ Κοζώνη.

"Μέσα από το άρθο 99, στόχος μας είναι να "καθαρίσει" η ομάδα από τα χρέη και να βρεθεί αγοραστής", είχε δηλώσει στο παρελθόν η Λία Μάντη και ο αγοραστής δεν είναι πλέον άλλος από τον ελληνοαμερικανό μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος στο άμεσο μέλλον αναμένεται να έρθει στην χώρα μας για να συναντηθεί με τον ίδιο τον Γιάννη Φιλίππου.

ΠΑΟΚ: Ανακούφιση για Βιεϊρίνια

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πάγωσε συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και οπαδούς στον ΠΑΟΚ, όταν γύρω στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με την Καβάλα έπεσε άτσαλα στο χορτάρι, σφάδαζε από τους πόνους κι αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, ο πόνος υποχωρούσε και τελικά, όπως δήλωσε κι ο ίδιος μετά τον αγώνα με τους «Αργοναύτες» στον οποίο ο «δικέφαλος» νίκησε με 1-0 είχε χτυπήσει στο ισχιακό νεύρο, χτύπημα που σε παραλύει όταν το δεχτείς.

«Ηταν ένα χτύπημα στο νεύρο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό», επισήμανε ο Πορτογάλος στο «Μetrosport» για να προσθέσει: «Αρχικά πονούσα πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα αφού έγινα αλλαγή ένιωθα όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα είμαι εντάξει και θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ ακόμα και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων του συγκροτήματος του Φερνάντο Σάντος φέτος, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τον... φόβο των Ιουδαίων, έτσι ώστε να ησυχάσουν οι Θεσσαλονικείς.

Ρομάριο: "Εχω κάνει σεξ στο Μαρακανά"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τα 1002 γκολ που έχει πετύχει συνολικά στα γήπεδα αλλά και οι 14 φορές (ρεκόρ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου) που έχει αναδειχτεί αρχικανονιέρης είναι στοιχεία που μιλούν από μόνα τους για την τεράστια κλάση του Ρομάριο, ωστόσο πέρα από τις στιγμές δόξας και θριάμβων ο "Baixinho" έχει να επιδείξει και αρκετές πικάντικες στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα μέσα από την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο 44άχρονος πρώην άσος στην εφημερίδα της πατρίδας του "Globoesporte", όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει κάνει σεξ στα αποδυτήρια του μεγαλύτερου σε χωρητικότητα γηπέδου στον κόσμο, του θρυλικού Μαρακανά.

"Μου έχει συμβεί να κάνω σεξ στα αποδυτήρια του Μαρακάνα. Είχα καθυστερήσει να φύγω εξαιτίας ενός ελέγχου αντιντόπινγκ στο οποίο είχε χρειαστεί να υποβληθώ και στο στάδιο είχαμε μείνει μόνο εγώ, η κοπέλα μου και ο φύλακας του σταδίου.

Οπότε επωφελήθηκα από την περίσταση για να κάνω σεξ στα πεταχτά", δήλωσε ο Ρομάριο, θυμίζοντας τα πρόσφατα "καμώματα" του Κροάτη Ντίνο Ντρπιτς και Φερνάντο Γκάγκο με τις Νίβες Σέλσιους και Πιά Μαρτίνες αντίστοιχα (ο πρώτος είχε κάνει σεξ στη σέντρα του σταδίου "Μαξιμίρ" του Ζάγκρεμπ και ο δεύτερος στα αποδυτήρια του "Μονουμεντάλ" μετά το Αργεντινή-Κολομβία).

Για τον αρχισκόρερ των γηπέδων μάλιστα το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα πράγμα ξεκομμένο από τις γυναίκες: "Οι ποδοσφαιριστές περιστοιχίζονται πάντα από γυναίκες και οι πειρασμοί είναι πάρα πολλοί. Έχω κάνει πολλές χαζομάρες, που με το μυαλό που έχω σήμερα δεν θα τις έκανα σίγουρα, όμως δεν έχω μετανιώσει για τίποτα.

Οι παίκτες είναι είδωλα και θα πρέπει να συμπεριφέρονται ανάλογα, όμως πρώτα από όλα είναι άνθρωποι. Είναι γελοία η αντίληψη ότι δεν πρέπει να κάνουν κάποια πράγματα μόνο και μόνο για το γεγονός ότι κερδίζουν πάρα πολλά χρήματα.

Κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα το 1997, μετά το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε με τη Βολιβία, το έσκασα από το μέρος που είχε καταλύσει η αποστολή για να συναντηθώ με την κοπέλα μου, όμως εκείνη ήταν η μοναδική παρασπονδία στην καριέρα μου με τη φανέλα της βερντεόρο", σχολίασε.

Μετανιώνει για το χαμένο Μουντιάλ και την... αεροσυνοδό
Ποια είναι όμως τα δύο μοναδικά πράγματα τα οποία θα ήθελε να αλλάξει σε αυτά τα 20 χρόνια τεράστιας διαδρομής του στους αγωνιστικούς χώρους; Η απάντησή του και εδώ αφοπλιστική: "Με δυσαρεστεί ότι δεν αγωνίστηκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 και, κυρίως, σε αυτό του 2002, όταν ο Σκολάρι με άφησε στην άκρη εξαιτίας μιάς ανυπόστατης φήμης.

Ψιθυριζόταν πως είχα κοιμηθεί με μία αεροσυνοδό πριν από το παιχνίδι πρόκρισης με την Ουρουγουάη, όμως δεν είναι αλήθεια, και μετά από οκτώ χρόνια δεν θα είχα λόγο να πω ψέματα. Μετανιώνω λοιπόν για δύο πράγματα που δεν έγιναν ποτέ.

Το ένα να συμμετάσχω σε εκείνη την τελική φάση του Μουντιάλ και το άλλο να κάνω σεξ με εκείνη την υπέροχη αεροσυνοδό".

Η ελίτ, ο Μέσι και ο Ζίκο
Ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας πίσω από τους Πελέ και Ρονάλντο και δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πίσω από το "μαύρο διαμάντι", μίλησε επίσης για τους κορυφαίους των κορυφαίων στο χώρο της "στρογγυλής Θεάς", για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Ζίκο καθώς και για το αν χωράει ο Ροναλντίνιο σε αυτή τη "σελεσάο".

"Οι Πελέ, Μαραντόνα, Ρονάλντο, εγώ και ο Ζιντάν είμαστε οι καλύτεροι διαχρονικά, χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Ζίκο είναι ένα σκαλί πιο κάτω επειδή δεν κέρδισε Μουντιάλ. Σήμερα ο μοναδικός που θα μπορούσε να μπει σε αυτή την ελίτ είναι ο Μέσι, όμως θα πρέπει να δούμε πώς θα τα πάει στη Νότια Αφρική.

Για τον Ροναλντίνιο έχω να πω ότι βλέποντάς τον να παίζει στη Μίλαν, είμαι πεπεισμένος πως δεν θα είναι κάτι δύσκολο για αυτόν να παίξει στη Βραζιλία. Ξέρει τί είναι να κατακτάς ένα Μουντιάλ και, εάν ήμουν στη θέση του Ντούνγκα, θα τον καλούσα.

Υπάρχει ήδη ο Κακά όμως ας μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα φυσικής κατάστασης και, σε περίπτωση που δεν μπορεί να βοηθήσει, ο Ροναλντίνιο θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Γιατί θα πρέπει να επιλέξει ο προπονητής από τη στιγμή που μπορούν να παίζουν και οι δύο μαζί;"

Μοράτι: «Ανοιχτή υπόθεση ο τίτλος»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση τίτλος στην Ιταλία, όπως δήλωσε ο Μάσιμο Μοράτι. Η Ίντερ ήρθε ισόπαλη με τη Φιορεντίνα το Σάββατο και έδωσε την ευκαιρία στη Ρόμα να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος των «νερατζούρι» δεν εμφανίζεται απογοητευμένος, αν και απομένον πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

«Η Ρόμα βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση, επειδή τα πήγε καλά χθες και πραγματοποιεί αποφασιστική πορεία στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο παιχνίδι θα είναι κρίσιμο», τόνισε ο Ιταλός επιχειρηματίας

Ερωτηθείς αν η Μίλαν έχει τεθεί εκτός μάχης από το πρωτάθλημα, απάντησε: «Όχι, οι τρεις ή τέσσερις βαθμοί είναι λίγοι. Όλα είναι ανοιχτά ακόμη και για τη Μίλαν. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον για εσάς, όχι για εμάς. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε για να καταφέρουμε. Δεν είμαι διατεθειμένος να ανταλλάξω το πρωτάθλημα για το Champions League».

Καλτ ήρωας ο Κυργιάκος!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στις 10 χειρότερες, φετινές μεταγραφές στην Αγγλία περιλαμβάνει αυτή του Σωτήρη Κυργιάκου στη Λίβερπουλ η ιστοσελίδα goal.com! Στο δημοσίευμα, ο Έλληνας αμυντικός χαρακτηρίζεται ως καλτ ήρωας, ποδοσφαιριστής, δηλαδή, που έχει γίνει (πολύ) αγαπητός στους φίλους των «κόκκινων» όχι για την αγωνιστική του αξία, αλλά για το …παρουσιαστικό του. Βέβαια, η ίδια ιστοσελίδα, πριν από λίγο καιρό, αναφερόταν στον Sotis με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως «είναι η καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της Λίβερπουλ».

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Κυργιάκος έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Λίβερπουλ, όταν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή ύψους 2.000.000 λιρών τον περασμένο Αύγουστο, όμως είναι απίθανο να ξαναστραφούν σύντομα οι «κόκκινοι» στη Νότια Ευρώπη, αν δεν υπάρξει κάποια βελτίωση στις εμφανίσεις του αμυντικού.

Επιρρεπής σε λάθη και θαυμαστής των παραδοσιακών δυνατών μαρκαρισμάτων -αρκεί να ρωτήσετε τον Μαρουάν Φελαϊνί της Έβερτον, που δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τη σκαριά που δέχτηκε από τον Κυργιάκο στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ- ο ποδοσφαιριστής που μοιάζει με τον Τζέιμς Μποντ, έχει γίνει κάτι σαν καλτ ήρωας στο Άνφιλντ».

Φυτανίδης: «Με τιμά το ενδιαφέρον του Άρη»

Φυτανίδης: «Με τιμά το ενδιαφέρον του Άρη»

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του Αστέρα επί του Άρη με 2-1 στην Τρίπολη. «Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, υπήρχε πολύ άγχος στην ομάδα, καθώς μόνοι μας δημιουργήσαμε μια άσχημη κατάσταση. Ξεκινήσαμε καλά στον πρώτο γύρο, πολλοί πίστευαν στο κάτι παραπάνω, αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν κοιτάζεις αυτά που έχεις μπροστά σου, δεν μπορείς να βλέπεις πιο μακριά. Εμείς κάναμε λάθη σε πολλές μεριές και φτάσαμε στο σημείο να παλεύουμε για την παραμονή. Και όταν φτάνεις εκεί υπάρχει πολύ άγχος και πίεση. Ευτυχώς κερδίσαμε και εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γρήγορα γκολ και αυτό μας έλυσε τα πόδια. Μετά είχαμε τη δυνατότητα να αμυνθούμε, να κλείσουμε τους χώρους,να παίξουμε πιο έξυπνα» δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε: «Τα οικονομικά προβλήματα και οι φήμες είναι πράγματα που επηρεάζουν ομάδες και ποδοσφαιριστές. Προσπαθήσαμε και κάναμε υπομονή. Έχουμε μια διοίκηση που προσπαθεί για το καλύτερο. Μας έδωσε εγγυήσεις ότι όταν θα φύγουμε από την Τρίπολη θα έχουμε εξοφληθεί. Προσπαθήσαμε να αφήσουμε έξω τα σενάρια για συγχωνεύσεις».
Για τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ανέφερε: «Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ευχόμαστε να γίνει ένας πραγματικά καλός τελικός. Όλοι πρέπει να το δουν σαν γιορτή, όπως θα το δουν οι ποδοσφαιριστές. Θα είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι».
Όσο για το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του, σχολίασε: «Είναι τιμή για μένα να μιλάει ο κ. Κούπερ, αλλά και να ενδιαφέρονται για μένα μεγάλες ομάδες. Όμως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και προς το παρόν είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου».

Τα είπαν και πάλι Ρέμος – Παντελή

Τα είπαν και πάλι Ρέμος – Παντελή

Νεα συνάντηση υπήρξε χθες μεταξύ του Ανδρέα Παντελή και του Αντώνη Ρέμου στην Αθήνα. Οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετά θέματα από την στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το εξωτερικό και θα επιστρέψει στα τέλη Μάιου. Ετσι αναφέρθηκαν σε μια λίστα προβλημάτων που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν στο επόμενο διάστημα, αφού υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα. Αυτά είναι οικονομικής φύσεως και αφορούν τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν σε παίκτες από το υπάρχον ρόστερ αλλά και σε παίκτες που έχουν αποχωρήσει και έχουν ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς.
Παράλληλα ο κύπριος επιχειρηματίας ζήτησε να οριστεί επιτέλους η ημερομηνία για την γενική συνέλευση που θα πρέπει να γίνει ώστε να αναλάβει και επίσημα την προεδρία της ομάδας. Με τα υπάρχοντα δεδομένα αυτό θα γίνει στα μέσα Μάιου αφού χρειάζονται τρεις εβδομάδες να μεσολαβήσουν.
Την ίδια στιγμή ο Παντελή θα πρέπει να αρχίσει να αναλαμβάνει δράση για θέματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό για την νεα σεζόν. Ήδη έγιναν οι πρώτες κινήσεις για προπονητικο κέντρο στο εξωτερικό για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα έχει συνάντηση με τον μπουμπενκο προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο μες την παραμονή ή όχι του Σλοβάκου τεχνικού.
Στην συνέχεια θα έχει την αποστολή να συζητήσει με τους παίκτες προκειμένου να δημιουργηθεί το ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Γενικά το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για τους κυανόλευκους σε πολλούς τομείς ώστε να μπουν οι βάσεις για να δημιουργήσουν μια νεα ομάδα περισσότερο ανταγωνιστική και κυρίως με υψηλότερους στόχους.
Τέλος θα υπάρξουν επαφες και με προμηθευτές της ΠΑΕ ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν

Αισιόδοξος για το Μουντιάλ ο Πιλάβιος

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/729acfd9c8d1341d0b4a407654185594_L.jpg?943912800?943912800?943912800Στον τελικό ανάμεσα στην ΕΠΣ Φθιώτιδας και την ΕΠΣ Αθηνών βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ. Ο Πιλάβιος υποστήριξε ότι η ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ έχει τη δυνατότητα να προκριθεί από τον όμιλό της λέγοντας: «Αν παίξουμε όπως ξέρουμε να παίζουμε και είμαστε σοβαροί μπορούμε να περάσουμε από τον όμιλό μας».

"Θα μας βρείτε μπροστά σας..."

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/be542d53cea14fdeff49c088b0a37d08_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ειρωνεύεται την Ξάνθη για τη... σίγουρη παραμονή της, το διαιτητή Σταθόπουλο για τις χθεσινές του αποφάσεις στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ενώ κάνει λόγο και για τα πανό των οπαδών του ΟΦΗ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα ήθελε να συγχαρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ομάδα της Ξάνθης για την παραμονή της στηSuperleague. Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα για την απόδοσή του και θεωρούμε ότι ανθρώπινο λάθος δεν του επέτρεψε να είναι δίκαιος στον καταλογισμό του πέναλτι. Ήταν αδύνατο από τα τρία μέτρα να διακρίνει σωστά τι έγινε, ενώ ο αθλητής μας υπέπεσε σε σφάλμα, για το γεγονός ότι και χέρια είχε, αλλά και τόλμησε να τα τοποθετήσει στο χορτάρι, όταν έπεσε. Θα θεωρούσαμε μάλιστα καλύτερο και για οικονομία χρόνου, να σφυρίζεται πέναλτι σε κάθε επαφή με οιοδήποτε σημείο του σώματος αθλητού μας, ώστε να λείπουν παρερμηνείες και να αναγκάζονται δεκάδες ειδικοί της διαιτησίας, να μη συμφωνούν με τέτοιες αποφάσεις.

Ζητούμε συγγνώμη γιατί διαμαρτυρηθήκαμε και ζητήσαμε την εφαρμογή των κανονισμών για τα ευγενή πανό, διότι κακώς θεωρήσαμε ότι το περιεχόμενο "ΚΡΗΤΗ γ...α τα παιδιά του Αλή" ήταν υβριστικό, άθλιο και αντεθνικό, ενώ χτες διαπιστώσαμε ότι επρόκειτο προφανώς για έπαινο. Είναι μάλλον περιττό να υπενθυμίσουμε, όπως κάναμε και στον κύριο διαιτητή και τον παρατηρητή της Superleague, ότι το έτερο, εξίσου αθλίου περιεχομένου πανό, ανέφερε ημερομηνία, όπου ένας άνθρωπος, φίλαθλος της ομάδος μας, έχασε το φως του...και για αυτό το άθλιο γεγονός βίας κάποιοι ήταν περήφανοι. Ουδεμίας σημασίας θεώρησε τα ανωτέρω μάλλον και η διοίκηση του Εργοτέλη, η οποία συνεχάρη τον κόσμο και δεν τα αποδοκίμασε. Ο δε χθεσινός διαιτητής, με διαφορετικό περιεχόμενο στο πανό αναφερόμενο για άλλους, δεν θα τολμούσε να ξεκινήσει καν το παιχνίδι.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι δεν ήρθαμε απρόσκλητοι στη δεξίωση και ήταν τουλάχιστο αγενές να μας πετάξετε έξω, επειδή δεν φέραμε δώρα. Εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε εδώ, και σας υποσχόμαστε ότι θα μας βρείτε ξανά μπροστά σας, όσο και αν το γεγονός αυτό προκαλεί δυσφορία σε κάποιους. Μόνο που την επόμενη φορά θα είμαστε διαφορετικοί...".

Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης για Απόλλωνα και Άρη

Για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Απόλλων Καλαμαριάς μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας, Κυριάκος Μπιμπισίδης. «Το Σεπτέμβριο η ομάδα δεν είχε ούτε έναν παίκτη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την ομάδα ανταγωνιστική και να τη χτίσουμε για τα επόμενα χρόνια» δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Υπήρξαν πολύ δύσκολες καταστάσεις και προϋποθέσεις. Δουλέψαμε όμως καλά με τους συνεργάτες μου και τα παιδιά που ήρθαν, επιδιώξαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά είναι δύσκολο στη Δ’ Εθνική. Δουλέψαμε και με παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Όμως δεν υπήρχε σύμπνοια στους ανθρώπους της Καλαμαριάς. Όπως δεν υπήρξε τα τελευταία δέκα χρόνια και αυτό πλήρωσε ο Απόλλων και βρίσκεται τώρα στη Δ’ Εθνική. Υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα, αλλά κάναμε υπομονή, να μην πούμε τίποτα, να κρατήσουμε τα αποδυτήρια. Αλλά κάποια στιγμή, τα παιδιά είπανε να πίεσουν λίγο και γι’ αυτό κάνανε αποχή από την προπόνηση την περασμένη Τρίτη. Γι’ αυτήν την αποχή, ο πρόεδρος ο κ. Παπαδόπουλος, θεώρησε υπαίτιους εμένα και τον Βασίλη Τραϊανόπουλο, ενώ έθεσε εκτός ομάδας και εννέα ποδοσφαιριστές. Ο Τραϊανόπουλος και ο Περγαμηνέλης είναι χρόνια στην ομάδα και θέλουν το καλό της».
Για την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, τον Άρη, ο Μπιμπισίδης τόνισε: «Φάνηκε στην Τρίπολη ότι το μυαλό είναι στον τελικό του κυπέλλου. Όμως, όπως είπε και ο κ. Κούπερ, πρέπει οι παίκτες να παίζουν για να φορμαριστούν την κατάλληλη στιγμή στον τελικό. Η κατάκτηση του κυπέλλου μπορεί να φέρει έναν άλλο τόνο ελπίδας για το μέλλον. Ο Άρης θα έχει πολλαπλά οφέλη. Εύχομαι εκείνη την ημέρα ο Άρης να βρεθεί σε καλή μέρα, να δείξει το καλό του πρόσωπο, που έχει δείξει σε αγώνες στην Αθήνα. Μακάρι να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να πανηγυρίσουν όλοι οι Αρειανοί το τρόπαιο, που τόσα χρόνια περιμένουν».

Καμία ανησυχία για τον Βιερίνια


Αγωνία για Βιειρίνια Σχετικά με τον τραυματισμό του Βιερίνια, οι διευκρινίσεις του Παναγιώτη Γιγή, του γιατρού του δικεφάλου για την κατάσταση του Πορτογάλου, ήταν κατατοπιστικές. Ο Πορτογάλος πέφτοντας χτύπησε στο γοφό και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις προπονήσεις του "δικεφάλου".

"Ο Βιερίνια πέφτοντας χτύπησε στο γοφό και έκανε μια ισχυρή ισχιαλγία. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό εκ πρώτης όψεως. Θα περιμένουμε να περάσει το πρώτο 24ωρο και αύριο θα κάνουμε εξετάσεις αν συνεχίσει να πονάει ο παίκτης. Επειδή ο πόνος είναι οξύς γι' αυτό και ανησύχησε τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο κόσμος εκείνη τη χρονική στιγμή του αγώνα. Δεν θα έχουμε πρόβλημα, είμαστε αισιόδοξοι".

Αραμπατζής: "Με θετική ψυχολογία στα play-off"

Ο Νίκος Αραμπατζής σε προσπάθειά του... Η επιστροφή στις νίκες ήταν ότι καλύτερο προέκυψε από την αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο Νίκος Αραμπατζής παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έθελξε με την εμφάνισή της και κρατά την ουσία, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Επίσης αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στη διαδικασία των πλέι οφ.

"Από το παιχνίδι κρατάμε μόνο την νίκη και τους βαθμούς, αυτό που θέλαμε ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες, μόνο αυτό μας ενδιέφερε. Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλαμε οπωσδήποτε την νίκη και αυτό σίγουρα έφερε κάποιο άγχος στην ομάδα, θέλαμε πάντως να δείξουμε τις δυνατότητες μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο κόσμος θέλει θέαμα και καλό ποδόσφαιρο αλλά κάποιες φορές είναι λογικό να προτιμάς τους τρεις βαθμούς από την καλή εμφάνιση, η ουσία μετράει περισσότερο από το θέαμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Εργοτέλη και θέλουμε την νίκη και σε αυτό το παιχνίδι για να μπούμε με θετική ψυχολογία στα play-off", είπε ο αμυντικός του δικεφάλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM της Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για το αμυντικό ρεκόρ που πάει να σπάσει φέτος ο ΠΑΟΚ, ο Νίκος Αραμπατζής σχολίασε ως εξής :
"Δεν σκεφτόμαστε το ρεκόρ, αυτό που θέλουμε πάντως σε κάθε παιχνίδι είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να μην δεχθούμε γκολ. Πρέπει να σημειώσω επίσης ότι όλη η ομάδα παίζει καλά στην άμυνα, λειτουργεί πολύ σωστά, δεν είναι θέμα μόνο της αμυντικής τετράδας"

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Κώστα Χαλκιά για τον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ φέτος, ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε :
"Ο Κώστας είναι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και σίγουρα ξέρει περισσότερα από μένα, δεν θα ήθελα να σχολιάσω ή να πω τα ίδια, είναι η άποψη του Κώστα αυτή και είναι σεβαστή φυσικά. Νομίζω πάντως ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή φέτος και έφτασε σε σημείο να διεκδικεί στα ίσα το πρωτάθλημα. Σίγουρα όλοι είδαμε ότι συνέβησαν κάποια πράγματα αλλά δεν νομίζω ότι έφταιγε μόνο αυτό και εμείς δεν ήμασταν καλοί σε ορισμένα παιχνίδια"

Για την συνέχεια της ομάδας στα play-off είπε :
"Όλοι στην ομάδα θέλουμε να πάμε πολύ καλά στα play-off, πέρυσι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την 2η θέση και θέλω να πιστεύω ότι φέτος δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο την αξία της ομάδας"

Μιλώντας για την δική του απόδοση φέτος, ο Νίκος Αραμπατζής ανέφερε :
"Δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη χρονιά μου φέτος, έχω να προσφέρω πολλά ακόμη. Είχα τραυματισμούς στην αρχή αλλά βρήκα τα πατήματα του και μου δόθηκαν ευκαιρίες να παίξω στην συνέχεια. Προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι καλός και τα δίνω όλα είτε σε προπόνηση είτε σε αγώνες και ο προπονητής βλέπει ποιος έχει όρεξη να προσφέρει και ανταμείβει τους παίκτες"

Τέλος, για την συνεργασία του με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ τόνισε :
"Σίγουρα ο Βιεϊρίνια κάνει μια πολύ καλή χρονιά φέτος, είναι νομίζω ο κορυφαίος στην ομάδα. Κάθε παίκτης θα ήθελε να συνεργάζεται μαζί του και έτσι και εγώ χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να το κάνω"

«Βολές» Χριστοβασίλη προς Ξάνθη…

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/7fdc361676e56bd5f0e582da56db9a74_L.jpg?1271053423?1271053423?1271053423Καυστικός ήταν αμέσως μετά το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, όπου «σφραγίστηκε» ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννενα ο πρόεδρος του ηπειρωτικού συλλόγου Γιώργος Χριστοβασίλης, αφού τόνισε ότι το πέναλτι που δόθηκε κατά του «Άγιαξ» ήταν …δωράκι για την Skoda Ξάνθη. «Δυστυχώς αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο γήπεδο, αλλά εκτός αγωνιστικών χώρων. Δόθηκε ένα πέναλτι φάντασμα για έναν και μόνο λόγο, για να σωθεί η ομάδα που λέγεται Ξάνθη!», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο «ισχυρός» άντρας των Ηπειρωτών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλάνο της «επόμενης» μέρας που έχει ο ΠΑΣ:

«Εμείς δεν έχουμε γνωριμίες και δεν μπορούμε να παίζουμε στην κατηγορία, μια ομάδα με ιστορία και με τόσο κόσμο που κόβει 10.000 εισιτήρια. Εμείς όμως είμαστε εδώ, θα επιστρέψουμε και θα παραμείνουμε για πολλά χρόνια ακόμα κι αν αυτό δεν τους αρέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Πριμ παραμονής στον Εργοτέλη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b2a628cf149183c2898b3535d7ced194_L.jpg?1271049772?1271049772?1271049772Με πριμ ύψους 15.000 ευρώ θα ανταμοίψει τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ο πρόεδρος των Κρητικών Απόστολος Παπουτσάκης για την παραμονή του συλλόγου στην Superleague. O Εργοτέλης θα δώσει και του χρόνου το «παρών» στην Superleague και όπως ήταν λογικό ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Παπουτσάκης …έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του ΠΑΣ Γιάννενα.
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης εκτός από τα καθιερωμένα συγχαρητήρια προς τους ποδοσφαιριστές, τους ανακοίνωσε και έξτρα πριμ 15.000 ευρώ γνωρίζοντας την αποθέωση. Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη, άλλωστε, συνηθίζει να δίνει πριμ στους παίκτες της ομάδας έπειτα από σημαντικές επιτυχίες και η παραμονή στη Superleague για πέμπτη χρονιά είναι σημαντική.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως o Τζούνιορ Σίλβα έγινε χθες ο δεύτερος παίκτης του Εργοτέλη, ο οποίος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του κρητικού συλλόγου στη Super League. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ακολουθεί κατά πόδας τον Παναγιώτη Κορδονούρη που μετρά 103 ματς

Ορτίθ: «Να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο»

Ορτίθ: «Να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο»

Ο Θέσαρ Ορτίθ αγωνίστηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι στην ενδεκάδα του Άρη. Ωστόσο ο Ισπανός αμυντικός δεν είχε καλή απόδοση, όπως και ολόκληρη η αμυντική γραμμή των «κίτρινων». Μετά το τέλος του αγώνα στη Τρίπολη τοποθετήθηκε για τη χθεσινή εικόνα της ομάδας του, λέγοντας αρχικά: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Η ομάδα μου βγήκε πάρα πολύ νωθρά στο παιχνίδι κι αυτό μας στοίχισε δύο γρήγορα γκολ. Θεωρώ ότι μπήκαμε σε έναν λάθος δρόμο. Πρέπει να επιστρέψουμε στο σωστό και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια γιατί είναι σημαντικά για μας». Ερωτηθείς για το αν το μυαλό του ιδίου και των συμπαικτών του είναι στο τελικό της 24ης Απριλίου, σημείωσε: «Φυσικά και σκεφτόμαστε τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά θέλαμε να κερδίσουμε και τα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο, ώστε να το κερδίσουμε». Τέλος και σχετικά με τη δική του την απόδοση, σημείωσε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Το κακό ξεκίνημα δεν μας έδωσε περιθώρια για να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε».

Ένα ματς πριν το νέο αμυντικό ρεκόρ ο Δικέφαλος

Μετά από τρία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, αλλά και στο μηδέν παθητικό. Ο Κώστας Χαλκιάς κράτησε ανέπαφη την εστία του και πλέον ο Δικέφαλος είναι πολύ κοντά στην επίτευξη νέου αμυντικού ρεκόρ στην ιστορία του. Θυμίζουμε ότι αυτό έσπασε πέρσι, όταν οι «ασπρόμαυροι» δέχτηκαν μόλις 16 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής 15. Οπότε, εάν την επόμενη Κυριακή ο Εργοτέλης δε σκοράρει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα κάνει νέο ρεκόρ καλύτερης άμυνας στην ιστορία του.

«Θα βοηθήσει ο Ντελινινκάιτις»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/372d7b724c89a5fae85b6ba6e67f81e9_L.jpg?1271045793?1271045793?1271045793Ο Τόμας Ντελινινκάιτις ήταν εκ των κορυφαίων στην εντός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Περιστερίου, με τον Κένι Γκρέγκορι να πλέκει το εγκώμιο του διεθνούς Λιθουανού γκαρντ.Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Κένι Γκρέγκορι, μιλώντας για το ντεμπούτο του Τόμας Ντελινινκάιτις με την φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», τόνισε: «Είναι πολύ καλός παίκτης αν κι έχει λίγες ημέρες στην ομάδα, ήταν εύκολο γι΄ αυτόν να σκοράρει, μπορεί όμως να κάνει κι άλλες δουλειές. Το καλό είναι όμως ότι έστω και σε μικρό χρονικό διάστημα έμαθε πώς παίζει η ομάδα».

Αναφορικά με την αγωνιστική συνέχεια σημείωσε: «Εμείς θέλουμε πάντα τη νίκη, όπου παίζουμε και δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι γιατί έτσι μπορεί η ομάδα να χάσει την συγκέντρωσή της. Θα τελειώσουμε τους αγώνες και θα δούμε πού έχουμε φθάσει. Εμείς έχουμε κάνει τέσσερις σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα επόμενα τρία παιχνίδια της κανονικής περιόδου».

Από την πλευρά του, ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ του «Δικεφάλου του Βορρά», Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ, υπογράμμισε: «Έχουμε άλλα τρία σημαντικά παιχνίδια, όμως και αν θέλουμε να πάρουμε την 5η θέση που εκ των πραγμάτων έγινε στόχος μας, πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Είναι εφικτό, αφού είμαστε ήδη γερά στην εξάδα αλλά πρώτα έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ που θέλουμε να κερδίσουμε. Αλλά θα πηγαίνουμε βήμα».

Η αφιέρωση του Μετίν

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b6f9a3fcac79cf9ae22e9f09cf2f2f73_L.jpg?1271045359?1271045359?1271045359Στον πεθερό του ο οποίος έφυγε το Σάββατο από τη ζωή αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, ο άσος της Λάρισας Τουμέρ Μετίν. «Πέθανε ο πατέρας της γυναίκας μου, γι' αυτό πανηγύρισα έτσι και έδειξα στον ουρανό. Ήταν δύσκολες στιγμές για μένα, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Σκόραρα γι' αυτόν και του αφιέρωσα το γκολ. Τη Δευτέρα θα ταξιδέψω στην Τουρκία για την κηδεία του», δήλωσε ο Τούρκος μέσος.

Ο Ηλίας Κυριακίδης δήλωσε: «Σωθήκαμε και είμαστε ευχαριστημένοι, όμως αν τερματίσουμε στην 6η θέση, θα μιλάμε για χαρμολύπη. Έγινε τρομερή προσπάθεια και καλό θα ήταν να ήμασταν σταθεροί από την αρχή της χρονιάς. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει του χρόνου. Ενδεχομένως να μην κάνουν καλό οι πολλές αλλαγές προσώπων, αφού όταν αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε εταιρεία δεν είναι και ό,τι καλύτερο, όμως όταν πρέπει, μάλλον είναι αναγκαστικές».

Ο μέσος της θεσσαλικής ομάδας στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν μου αρέσουν τα σίριαλ. Αντίθετα μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες. Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με την ΑΕΛ, θα δούμε. Υπάρχει ήδη φιλολογικό ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Το αγγλικό «όνειρο» του Αργυρίου

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9e59c0962f9ecfa6e4e03894b7b93ab3_L.jpg?1271044864?1271044864?1271044864Την ελπίδα ότι θα καταφέρει να κάνει το μεγάλο «άλμα» και θα αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με την «φανέλα» της Μπλάκμπερν εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο αμυντικός του Πανθρακικού Ανέστης Αργυρίου.Η αγγλική ομάδα θέλησε να «τσεκάρει» τον Αργυρίου, ενώ η «Γιούβε» και οι «κόκκινοι» ήθελαν να διαπιστώσουν από κοντά τις ικανότητες του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Βασίλη Τοροσίδη.Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κυριακάτικο ματς παρακολούθησαν αρκετοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων. Συγκεκριμένα, στις εξέδρες του «ΔΑΚ Κομοτηνής» βρέθηκαν άνθρωποι της Λίβερπουλ, της Γιουβέντους, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τότεναμ, της Μπορντό και της Μπλάκμπερν.
Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπειρία μου στην Αγγλία και σε δύο εβδομάδες θα ξέρω αν θα επέλθει συμφωνία. Προσπαθώ για ό,τι καλύτερο και μια μεταγραφή σε αγγλική ομάδα αποτελεί όνειρο ζωής για μένα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια που δίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αμυντικός του συλλόγου της Κομοτηνής.
Για την στιγμή που θα καταφέρει να «σφραγίσει» την μεταγραφή του στην Μπλάκμπερν …ζει και αναπνέει ο 22χρονος ταλαντούχους αμυντικός του Πανθρακικού Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στους «ερυθρόλευκους» τόνισε ότι μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες θα γνωρίζει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα και τους «ρόβερς»:

Ο γυμναστής πετούσε... μπάλες!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/4d4d7bac59325a53a49d0c349b9c9e16_L.jpg?1271043717?1271043717?1271043717Απίστευτο και όμως... ελληνικό. Το παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος σημαδεύτηκε από το συνεχές... πέταμα μπαλών στον αγωνιστικό χώρο. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πεταγόντουσαν από τον γυμναστή της ακριτικής ομάδας.

Να πετούν μπάλες μέσα στο γήπεδο κατά την ώρα του αγώνα έχει επαναληφθεί αλλά από χέρια των φιλάθλων αυτό που συνέβη χθες στα Πηγάδια, όμως δεν έχει προηγούμενο. Οποτε ο Ατρόμητος έβγαινε με προϋποθέσεις στην επίθεση ξαφνικά στο γήπεδο βρισκόντουσαν δύο και τρεις μπάλες με αποτέλεσμα ο Καλόπουλος να διακόπτει τον αγώνα την ώρα.

Σε μια φάση ο διαιτητής απέβαλε τον γυμναστή της Ξάνθης, Κώστα Μιχαηλίδη αφού αυτός ήταν που πέταξε την μπάλα όταν βρισκόταν πίσω από την εστία του Γκσπούρνινγκ και ο σύλλογος του Περιστερίου βρισκόταν στην επίθεση. Ο γυμναστής αφού έπραξε το... έργο του και αποβλήθηκε κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια αλλά κάποια στιγμή άλλαξε πορεία με τον Καλόπουλο να τον παίρνει χαμπάρι και να διακόπτει ξανά τον αγώνα μέχρι ο Μιχαηλίδης να αποχωρήσει οριστικά από το γήπεδο.

Μπλατ: «Να φέρουμε πίσω τον κόσμο»

Μπλατ: «Να φέρουμε πίσω τον κόσμο»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε συνηθίσει στην εικόνα του γεμάτου Αλεξανδρείου και αυτή που αντίκρισε χθες όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σίγουρα δεν του έκανε καλή εντύπωση. Αλλά όπως παραδέχθηκε στην συνέντευξη τύπου, περίμενε να δει κάτι τέτοιο, αντιλαμβανόμενος στην απογοήτευση του κόσμου, σε συνδυασμό με το χαμηλό ενδιαφέρον λόγω του αντιπάλου. Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός θέλησε να αναφερθεί και στα πλέι οφ όπου λογικά ο αντίπαλος θα
είναι ο Ολυμπιακός, εκφράζοντας την πίστη του ότι όλα μπορούν να γίνουν και κανείς δεν πρέπει να προδικάζει αποτελέσματα και να… ξεγράψει την ομάδα του.

Ο τεχνικός του Άρη αρχικά, στα πρώτα του λόγια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Ολύμπιας Λάρισας, που είναι αξιέπαινη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, που παλεύουν γνωρίζοντας ότι ο στόχος της παραμονής έχει χαθεί: «Η Ολύμπια είναι σε δύσκολη θέση καθώς έχει χάσει την κατηγορία, αλλά σεβάστηκαν τους εαυτούς τους και το παιχνίδι κι έπαιξαν σκληρά. Αν συνεχίσουν έτσι ως το τέλος, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε για την ομάδα των «κιτρίνων» και το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον επόμενο αγώνα με τον Πανελλήνιο και μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου: «Συμφωνώ με τον αρχηγό της ομάδας μου (σ.σ.τον Χατζηβρέττα που μίλησε νωρίτερα), ότι έχουμε την δυνατότητα να επικεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως τον χρόνο να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο
έτοιμοι κυρίως στα πλέι οφ» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ειλικρινά, αυτό που δεν μου αρέσει είναι το συναίσθημα ότι όλα είναι τελειωμένα, ότι όλα έχουν ξεκαθαρίσει, ότι παίζουμε με έναν συγκεκριμένο αντίπαλο και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πιστεύω ότι υπάρχει πολύς χρόνος και έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ στα οποία ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ξέρετε όλοι ότι η ελληνική Α1 είναι απρόβλεπτη. Όλα μπορούν να γίνουν κι εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, για να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε μας έρθει».
Οι άδειες κερκίδες ήταν ένα θέαμα που δεν είχε συνηθίσει να βλέπει, με τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Δεν είμαι βέβαιος για τον λόγο, αλλά κατανοώ ότι υπάρχει απογοήτευση του κόσμου, περίμενα τέτοια αντίδραση, ενώ και το παιχνίδι δεν ήταν τόσο ενδιαφέρον. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και πάλι την στήριξη του κόσμου της ομάδας, με την δουλειά μας και την απόδοση μας και να τον φέρουμε πίσω» ενώ συμπλήρωσε: «Θα ήθελα πραγματικά να μιλήσω για την… φλόγα της ομάδας, στο τέλος της
χρονιάς. Την βλέπω στις προπονήσεις και δεν βγαίνει στους αγώνες και είναι απογοητευτικό. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση για μας, είναι και ένα καλό τεστ για τον χαρακτήρα μας».