Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Μπήκε στο άρθρο 99, ανοίγει ο δρόμος για Κοζώνη


Ο Χαράλαμπος Κοζώνης άνοιξε τα χαρτιά του Πολύ ευχάριστα νέα άκουσαν τη Δευτέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Η απόφαση που περίμεναν για καιρό πάρθηκε. Το αίτημα τους για υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99 έγινε δεκτό από το Πρωτοδικείο Αθηνών και πλέον αυτό μοιάζει με την μοναδική σωτηρία που μπορεί να έχει η Ενωση.

Η ΚΑΕ μπήκε στην ειδική ρύθμιση υπαγωγής, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει το περιθώριο σε περίπου τρία χρόνια να ρυθμίσει τα χρέη της "παγώνοντας" τις όποιες δικαστικές αποφάσεις εκκρεμούν εις βάρος της. Για να μπει η ΑΕΚ στο άρθρο 99 συνεργάστηκαν ο νομικός εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Γιάννη Φιλίππου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, με την νομική εκπρόσωπο και γενική διευθύντρια της ΚΑΕ, Λία Μάντη. Επί της ουσίας ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του Μπομπ Κοζώνη.

"Μέσα από το άρθο 99, στόχος μας είναι να "καθαρίσει" η ομάδα από τα χρέη και να βρεθεί αγοραστής", είχε δηλώσει στο παρελθόν η Λία Μάντη και ο αγοραστής δεν είναι πλέον άλλος από τον ελληνοαμερικανό μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος στο άμεσο μέλλον αναμένεται να έρθει στην χώρα μας για να συναντηθεί με τον ίδιο τον Γιάννη Φιλίππου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: