Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ρομάριο: "Εχω κάνει σεξ στο Μαρακανά"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τα 1002 γκολ που έχει πετύχει συνολικά στα γήπεδα αλλά και οι 14 φορές (ρεκόρ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου) που έχει αναδειχτεί αρχικανονιέρης είναι στοιχεία που μιλούν από μόνα τους για την τεράστια κλάση του Ρομάριο, ωστόσο πέρα από τις στιγμές δόξας και θριάμβων ο "Baixinho" έχει να επιδείξει και αρκετές πικάντικες στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα μέσα από την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο 44άχρονος πρώην άσος στην εφημερίδα της πατρίδας του "Globoesporte", όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει κάνει σεξ στα αποδυτήρια του μεγαλύτερου σε χωρητικότητα γηπέδου στον κόσμο, του θρυλικού Μαρακανά.

"Μου έχει συμβεί να κάνω σεξ στα αποδυτήρια του Μαρακάνα. Είχα καθυστερήσει να φύγω εξαιτίας ενός ελέγχου αντιντόπινγκ στο οποίο είχε χρειαστεί να υποβληθώ και στο στάδιο είχαμε μείνει μόνο εγώ, η κοπέλα μου και ο φύλακας του σταδίου.

Οπότε επωφελήθηκα από την περίσταση για να κάνω σεξ στα πεταχτά", δήλωσε ο Ρομάριο, θυμίζοντας τα πρόσφατα "καμώματα" του Κροάτη Ντίνο Ντρπιτς και Φερνάντο Γκάγκο με τις Νίβες Σέλσιους και Πιά Μαρτίνες αντίστοιχα (ο πρώτος είχε κάνει σεξ στη σέντρα του σταδίου "Μαξιμίρ" του Ζάγκρεμπ και ο δεύτερος στα αποδυτήρια του "Μονουμεντάλ" μετά το Αργεντινή-Κολομβία).

Για τον αρχισκόρερ των γηπέδων μάλιστα το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα πράγμα ξεκομμένο από τις γυναίκες: "Οι ποδοσφαιριστές περιστοιχίζονται πάντα από γυναίκες και οι πειρασμοί είναι πάρα πολλοί. Έχω κάνει πολλές χαζομάρες, που με το μυαλό που έχω σήμερα δεν θα τις έκανα σίγουρα, όμως δεν έχω μετανιώσει για τίποτα.

Οι παίκτες είναι είδωλα και θα πρέπει να συμπεριφέρονται ανάλογα, όμως πρώτα από όλα είναι άνθρωποι. Είναι γελοία η αντίληψη ότι δεν πρέπει να κάνουν κάποια πράγματα μόνο και μόνο για το γεγονός ότι κερδίζουν πάρα πολλά χρήματα.

Κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα το 1997, μετά το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε με τη Βολιβία, το έσκασα από το μέρος που είχε καταλύσει η αποστολή για να συναντηθώ με την κοπέλα μου, όμως εκείνη ήταν η μοναδική παρασπονδία στην καριέρα μου με τη φανέλα της βερντεόρο", σχολίασε.

Μετανιώνει για το χαμένο Μουντιάλ και την... αεροσυνοδό
Ποια είναι όμως τα δύο μοναδικά πράγματα τα οποία θα ήθελε να αλλάξει σε αυτά τα 20 χρόνια τεράστιας διαδρομής του στους αγωνιστικούς χώρους; Η απάντησή του και εδώ αφοπλιστική: "Με δυσαρεστεί ότι δεν αγωνίστηκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 και, κυρίως, σε αυτό του 2002, όταν ο Σκολάρι με άφησε στην άκρη εξαιτίας μιάς ανυπόστατης φήμης.

Ψιθυριζόταν πως είχα κοιμηθεί με μία αεροσυνοδό πριν από το παιχνίδι πρόκρισης με την Ουρουγουάη, όμως δεν είναι αλήθεια, και μετά από οκτώ χρόνια δεν θα είχα λόγο να πω ψέματα. Μετανιώνω λοιπόν για δύο πράγματα που δεν έγιναν ποτέ.

Το ένα να συμμετάσχω σε εκείνη την τελική φάση του Μουντιάλ και το άλλο να κάνω σεξ με εκείνη την υπέροχη αεροσυνοδό".

Η ελίτ, ο Μέσι και ο Ζίκο
Ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας πίσω από τους Πελέ και Ρονάλντο και δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πίσω από το "μαύρο διαμάντι", μίλησε επίσης για τους κορυφαίους των κορυφαίων στο χώρο της "στρογγυλής Θεάς", για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Ζίκο καθώς και για το αν χωράει ο Ροναλντίνιο σε αυτή τη "σελεσάο".

"Οι Πελέ, Μαραντόνα, Ρονάλντο, εγώ και ο Ζιντάν είμαστε οι καλύτεροι διαχρονικά, χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Ζίκο είναι ένα σκαλί πιο κάτω επειδή δεν κέρδισε Μουντιάλ. Σήμερα ο μοναδικός που θα μπορούσε να μπει σε αυτή την ελίτ είναι ο Μέσι, όμως θα πρέπει να δούμε πώς θα τα πάει στη Νότια Αφρική.

Για τον Ροναλντίνιο έχω να πω ότι βλέποντάς τον να παίζει στη Μίλαν, είμαι πεπεισμένος πως δεν θα είναι κάτι δύσκολο για αυτόν να παίξει στη Βραζιλία. Ξέρει τί είναι να κατακτάς ένα Μουντιάλ και, εάν ήμουν στη θέση του Ντούνγκα, θα τον καλούσα.

Υπάρχει ήδη ο Κακά όμως ας μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα φυσικής κατάστασης και, σε περίπτωση που δεν μπορεί να βοηθήσει, ο Ροναλντίνιο θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Γιατί θα πρέπει να επιλέξει ο προπονητής από τη στιγμή που μπορούν να παίζουν και οι δύο μαζί;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: