Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΠΑΟΚ: Ανακούφιση για Βιεϊρίνια

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πάγωσε συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και οπαδούς στον ΠΑΟΚ, όταν γύρω στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με την Καβάλα έπεσε άτσαλα στο χορτάρι, σφάδαζε από τους πόνους κι αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, ο πόνος υποχωρούσε και τελικά, όπως δήλωσε κι ο ίδιος μετά τον αγώνα με τους «Αργοναύτες» στον οποίο ο «δικέφαλος» νίκησε με 1-0 είχε χτυπήσει στο ισχιακό νεύρο, χτύπημα που σε παραλύει όταν το δεχτείς.

«Ηταν ένα χτύπημα στο νεύρο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό», επισήμανε ο Πορτογάλος στο «Μetrosport» για να προσθέσει: «Αρχικά πονούσα πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα αφού έγινα αλλαγή ένιωθα όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα είμαι εντάξει και θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ ακόμα και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων του συγκροτήματος του Φερνάντο Σάντος φέτος, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τον... φόβο των Ιουδαίων, έτσι ώστε να ησυχάσουν οι Θεσσαλονικείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: