Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Κατσαρής: «Ο ΠΑΟΚ υπερδύναμη ως κοινωνικοαθλητικό φαινόμενο»

Κατσαρής: «Ο ΠΑΟΚ υπερδύναμη ως κοινωνικοαθλητικό φαινόμενο»

Ο Θανάσης Κατσαρής, ως πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του στη χθεσινή εκδήλωση «Ημέρα ΠΑΟΚ» στο «Παλατάκι» και υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσει ο σύλλογος ακόμη ψηλότερα. «Αισθάνομαι συγκινημένος που ο Θεός με αξίωσε να ζω και να είμαι σήμερα εδώ μαζί σας, σε μια εκδήλωση στην οποία αποτείνουμε φόρο τιμής στην ένδοξη ιστορία του ΠΑΟΚ. Σε όλη αυτή την πορεία γενιές ΠΑΟΚτσήδων διακώνισαν την πίστη στην αρχή και τα ιδεώδη του ΠΑΟΚ και σήμερα τους τιμούμε όλους αυτούς. Τους αγωνιστές εκείνης αλλά και της σημερινής δύσκολης εποχής και συνεχίζουν να μάχονται με τιμή και δόξα. Σήμερα γιορτάζουμε τα 84 χρόνια του επαναστάτη και αδέσμευτου ΠΑΟΚ. Του πρωταγωνιστή ΠΑΟΚ», επισήμανε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όλων όσων έχουν φύγει από τη ζωή και έχουν προσφέρει στο Δικέφαλου.
Στη συνέχεια ο Θανάσης Κατσαρής μεταξύ άλλων τόνισε: «Διαφέρουμε από τους φίλους των άλλων ομάδων όχι επειδή είμαστε παιδιά ανώτερης ομάδας, αλλά επειδή για μας μιλούν τα έργα και οι διακρίσεις μας. Ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι υπερδύναμη σαν κοινωνικό και αθλητικό φαινόμενο. Πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν ο αετός και ο κόσμος τα φτερά του!
Είναι βάλσαμο στις πληγές ο κοινωνικός και αθλητικός ρόλος του ΠΑΟΚ. Εκφράζει τη δόξα του ελληνισμού και τον απανταχού ξεριζωμένου ελληνισμού το έμβλημα του ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος αετός.
Μεταπολεμικά ο ΠΑΟΚ εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της ζωής του τόπου μας. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε υποδομή για αθλητικές εγκαταστάσεις να εξασφαλίσει την πρόοδο των τμημάτων. Η ανάπτυξη των ερασιτεχνικών τμημάτων αποδίδει καρπούς. Οι τίτλοι αποτελούν αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων. Και τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο υπό τη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη μας έκανε να δούμε το φως το αληθινό! Ο στόχος της εξυγίανσης προχωράει, αλλά και εκεί με τις τσέπες και τις πλάτες του κόσμου. Υπάρχουν κι άλλα που πρέπει να γίνουν για να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει να είναι, στην κορυφή. Αλλά το θαύμα στο ποδόσφαιρο προχωράει.
Όλα όσα γίνονται, γίνονται με τη βοήθεια του κόσμου. Ο κόσμος είναι το θησαυροφυλάκιο του ΠΑΟΚ. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει γίνει επίσης μία τεράστια προσπάθεια. Σε όλα τα τμήματα γίνεται μία κατάθεση ψυχής του κόσμου του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: