Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Αραμπατζής: "Με θετική ψυχολογία στα play-off"

Ο Νίκος Αραμπατζής σε προσπάθειά του... Η επιστροφή στις νίκες ήταν ότι καλύτερο προέκυψε από την αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο Νίκος Αραμπατζής παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έθελξε με την εμφάνισή της και κρατά την ουσία, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Επίσης αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στη διαδικασία των πλέι οφ.

"Από το παιχνίδι κρατάμε μόνο την νίκη και τους βαθμούς, αυτό που θέλαμε ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες, μόνο αυτό μας ενδιέφερε. Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλαμε οπωσδήποτε την νίκη και αυτό σίγουρα έφερε κάποιο άγχος στην ομάδα, θέλαμε πάντως να δείξουμε τις δυνατότητες μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο κόσμος θέλει θέαμα και καλό ποδόσφαιρο αλλά κάποιες φορές είναι λογικό να προτιμάς τους τρεις βαθμούς από την καλή εμφάνιση, η ουσία μετράει περισσότερο από το θέαμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Εργοτέλη και θέλουμε την νίκη και σε αυτό το παιχνίδι για να μπούμε με θετική ψυχολογία στα play-off", είπε ο αμυντικός του δικεφάλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM της Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για το αμυντικό ρεκόρ που πάει να σπάσει φέτος ο ΠΑΟΚ, ο Νίκος Αραμπατζής σχολίασε ως εξής :
"Δεν σκεφτόμαστε το ρεκόρ, αυτό που θέλουμε πάντως σε κάθε παιχνίδι είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να μην δεχθούμε γκολ. Πρέπει να σημειώσω επίσης ότι όλη η ομάδα παίζει καλά στην άμυνα, λειτουργεί πολύ σωστά, δεν είναι θέμα μόνο της αμυντικής τετράδας"

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Κώστα Χαλκιά για τον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ φέτος, ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε :
"Ο Κώστας είναι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και σίγουρα ξέρει περισσότερα από μένα, δεν θα ήθελα να σχολιάσω ή να πω τα ίδια, είναι η άποψη του Κώστα αυτή και είναι σεβαστή φυσικά. Νομίζω πάντως ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή φέτος και έφτασε σε σημείο να διεκδικεί στα ίσα το πρωτάθλημα. Σίγουρα όλοι είδαμε ότι συνέβησαν κάποια πράγματα αλλά δεν νομίζω ότι έφταιγε μόνο αυτό και εμείς δεν ήμασταν καλοί σε ορισμένα παιχνίδια"

Για την συνέχεια της ομάδας στα play-off είπε :
"Όλοι στην ομάδα θέλουμε να πάμε πολύ καλά στα play-off, πέρυσι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την 2η θέση και θέλω να πιστεύω ότι φέτος δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο την αξία της ομάδας"

Μιλώντας για την δική του απόδοση φέτος, ο Νίκος Αραμπατζής ανέφερε :
"Δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη χρονιά μου φέτος, έχω να προσφέρω πολλά ακόμη. Είχα τραυματισμούς στην αρχή αλλά βρήκα τα πατήματα του και μου δόθηκαν ευκαιρίες να παίξω στην συνέχεια. Προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι καλός και τα δίνω όλα είτε σε προπόνηση είτε σε αγώνες και ο προπονητής βλέπει ποιος έχει όρεξη να προσφέρει και ανταμείβει τους παίκτες"

Τέλος, για την συνεργασία του με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ τόνισε :
"Σίγουρα ο Βιεϊρίνια κάνει μια πολύ καλή χρονιά φέτος, είναι νομίζω ο κορυφαίος στην ομάδα. Κάθε παίκτης θα ήθελε να συνεργάζεται μαζί του και έτσι και εγώ χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να το κάνω"

Δεν υπάρχουν σχόλια: