Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Όπλο Μαζικής Αποπλάνησης!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_cx6xh13qzR.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4105.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4107.jpgΗ Στέισι Αν Κέιμπλερ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1979 στη Βαλτιμόρη και σίγουρα είναι μια πολυτάλαντη και ...πληθωρική (κυριολεκτικά και μεταφορικά) παρουσία, καθώς εκτός από την επαγγελματική πάλη (WORLD CHAMPIONSHIP WRESTLING, WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT), έχει ασχοληθεί επίσης με την υποκριτική, το τραγούδι, το χορό και τη δημοσιογραφία, ενώ - όπως είναι λογικό με βάση την εμφάνισή της - εργάζεται παράλληλα και ως μοντέλο!

Κατά την ενασχόλησή της με την πάλη (1999-2006), η πανύψηλη Στέισι (1,80μ.!) έγινε γνωστή στο χώρο του αθλήματος με το παρατσούκλι "Τα Πόδια" (προφανές το γιατί), ενώ τα τελευταία χρόνια απέκτησε και ένα δεύτερο, ακόμα πιο ηχηρό προσωνύμιο: Όπλο Μαζικής Αποπλάνησης!

Εννοείται πως οι εμφανίσεις της στα ρινγκ έμειναν ιστορικές (κυρίως επειδή προτιμούσε να εμφανίζεται προκλητικά "ντυμένη" και να ...σκύβει πάνω στα σχοινιά), όχι όμως και αυτές στην τηλεόραση ή το σινεμά, όπου περιορίστηκε σε guest εμφανίσεις. Αντίθετα, δεν ξεχνιούνται οι χοροί της στο αμερικάνικο σόου, "Dancing with the Stars", στο οποίο κατέκτησε την 3η θέση!

Στα 31 της παραμένει ανύπαντρη, ωστόσο σπάνια έμεινε μόνη από σχέσεις. Τα χρόνια της επαγγελματικής πάλης συνδεόταν με τον Ντέιβιντ Φλερ, γιο του γνωστού παλαιστή Ρικ Φλερ, ενώ από το 2005 φημολογείται πως έχει δεσμό με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζεφ Σταλτς, με τον οποίο από το 2006 είναι και συνέταιροι στην "Hollywood Fame", μια εταιρία franchise εταιρία της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας Μπάσκετ!

Το 2004, όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, συγκατοικούσε με μια άλλη αθλήτρια της επαγγελματικής πάλης, την 35χρονη σήμερα Τόρι Ουίλσον.

Είναι φανατική οπαδός των Μπάλτιμορ Ρέιβενς (ομάδα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου) και μάλιστα έχει βγει στη δημοσιότητα μια ιστορία που αποδεικνύει την τρέλα της με τη συγκεκριμένη ομάδα: το 2000, όταν κέρδισε 10 χιλ. δολάρια σε έναν διαγωνισμό για να γίνει μέλος του γκρουπ "Nitro Girls", τα ξόδεψε για να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας των Ρέιβενς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: