Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

«Η μεγαλύτερη μετακίνηση που έχει γίνει»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9723394df35ff508bd812082ce85c87d_L.jpg?943912800?943912800?943912800Για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Νίκος Παπαδόπουλος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η μετακίνηση των οπαδών από την Θεσσαλονίκη, θα είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει στην Ελλάδα για αθλητικό γεγονός. Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου ζει πλέον η Θεσσαλονίκη και ειδικά ο κόσμος του Άρη. Οι «κίτρινοι» θέλουν όσο τίποτα άλλο να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να βοηθήσουν την ομάδα τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό, κάτι που φαίνεται και από την ζήτηση που υπάρχει. Για την μετακίνηση των οπαδών της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Νίκος Παπαδόπουλος κάνοντας λόγο για την μεγαλύτερη εκδρομή που θα έχει γίνει στην Ελλάδα. Αναλυτικά ο κύριος Παπαδόπουλος μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» ανέφερε: «Θα είναι η μεγαλύτερη μετακίνηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για αθλητικό γεγονός, ο κύριος όγκος θα μετακινηθεί από την Θεσσαλονίκη κυρίως με πούλμαν αλλά και με τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς. Θα πρέπει ο Άρης και όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται, αλλά και οι υπεύθυνοι φορείς όπως η Αστυνομία και η ΕΠΟ να φροντίσουν να μην γίνει κανένα… παρατράγουδο, να μην υπάρξει κανένα επεισόδιο. Απ’ όσο γνωρίζω ο Άρης έχει ζητήσει το μάξιμουμ αριθμό εισιτηρίων, κάτι στο οποίο συμφωνεί η ΕΠΟ και ο Παναθηναικός. Από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία το θεωρώ δύσκολο και οξύμωρο να έρθει κάποιος τρίτος για να επιβάλλει κάτι άλλο.
Όλος ο κόσμος θέλει εισιτήριο, να πάει στον τελικό. Πρέπει να υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για να μετακινηθεί ο κόσμος με ασφάλεια» και συμπλήρωσε: «Έχει τεθεί το θέμα να ανοίξουν τα Τέμπη, διαφορετικά η εκδρομή επιβαρύνεται με δύο ώρες. Ζητήσαμε την συνεισφορά της Κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργού κ. Μαγκριώτη».

«Ικανοποιητικός αριθμός τα 23.000 εισιτήρια»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη συνέχισε λέγοντας: «Αν δοθεί ένας αριθμός κοντά στις 23.000 εισιτήρια, θα ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων μας μέσω της Λέσχης ή των διαρκείας. Σίγουρα κάποιοι θα παραμείνει εκτός αλλά δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουμε όλους. Εφόσον είναι μικρότερος ο αριθμός θα υπάρχει σίγουρα πρόβλημα» και συμπλήρωσε: «Πέρυσι με δύο ομάδες από την ίδια πόλη και μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας δόθηκε ένας συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων. Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που έχει μεγάλο δείκτη ασφάλειας, πρέπει να περιμένουμε την σύσκεψη για τα εισιτήρια. Είναι κρίμα να δούμε τεράστιες ζώνες ασφαλείας σε ένα γήπεδο 70.000 θέσεων».

Για το θέμα του διακοπής του πρωταθλήματος βόλει ως πρόεδρος της Λίγκας ΕΣΑΠ είπε:
«Θα περιμένουμε να βγει η απόφαση για τον αγώνα Ηρακλής-Αρης, μετά να δούμε ποια ομάδα θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και αν θα γίνει αυτό. Αν υπάρχει προσφυγή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή για να βγάλει απόφαση, λογικά πάμε για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επί τροχάδην γιατί υπάρχει πίεση χρόνου λόγω της Εθνικής ομάδας. Πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα μέχρι τις 15 Μαΐου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: