Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ράμος: «Ο τίτλος δεν έχει κριθεί ακόμη»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος ακόμη δεν έχει χωνέψει την ήττα της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα με 2-0 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το προηγούμενο Σάββατο (10/4).

Με δηλώσεις του στον ισπανικό τύπο, ο δεξιός μπακ της εθνικής Ισπανίας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια του μαραθωνίου της Primera Division και την τελική έκβαση του πρωταθλήματος, παρά την διαφορά των τριών βαθμών από τους «μπλαουγκράνα».

«Δεν παραδινόμαστε! Υπάρχουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές και 21 βαθμούς να κατακτήσουμε. Θα είναι λάθος να τα παρατήσουμε τώρα, υστέρα από τόση μεγάλη προσπάθεια την φετινή χρονιά», τόνισε ο δυναμικός αμυντικός της «βασίλισσας».

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση εναντίον της Μπαρτσελόνα ο Ράμος παραδέχτηκε: « Η αντίπαλοι μας εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας στο έπακρο. Μετά το πρώτο γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας με αποτέλεσμα να μην αντιδράσουμε όπως έπρεπε στην συνέχεια του παιχνιδιού. Οι λεπτομέρειες κρίνουν αυτούς τους αγώνες. Είναι φανερό ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς με την Λιόν και την Μπαρτσελόνα δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο».

Στην Μαδρίτη μεγάλη συζήτηση γίνεται για το μέλλον του Μανουέλ Πελεγκρίνι και το μέλλον του στον πάγκο των «μερένχες», με τον Ίβηρα άσο να υπερασπίζεται τον Χιλιανό προπονητή.

«Είμαστε μία νέα ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε δυνατότητες να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ο προπονητής στηρίζει εμάς και εμείς αυτόν. Δεν γίνεται να ξεκινάει μια τέτοια κόντρα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Κάνει κακό στον σύλλογο και στην αυτοσυγκέντρωση μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: