Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ντομενέκ: Δεν είναι σίγουρος για το Μουντιάλ ο Ανρί

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_KnaLKUwE5B.jpgΣτον «αέρα» βρίσκεται η συμμετοχή του Τιερί Ανρί στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω και της αδυναμίας του «Τιτί» να παίξει σημαντικό ρόλο στα φετινά κατορθώματα της Μπαρτσελόνα.Ο 32χρονος άσος και πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «τρικολόρ» με 51 γκολ, αναζητά την τέταρτη συμμετοχή του στην τελική φάση ενός Μουντιάλ, όμως ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Γαλλίας δεν του εγγυάται πως θα τον έχει στα πλάνα του για το μεγάλο ραντεβού της Ν. Αφρικής. Μιλώντας στην γαλλική τηλεόραση, ο Ραϊμόν Ντομενέκ απάντησε αινιγματικά για το ενδεχόμενο κλήσης του Ανρί, παρότι ο τελευταίος αγωνίστηκε ως βασικός στο πιο πρόσφατο φιλικό της Γαλλίας με την Ισπανία στο «Σταντ ντε Φρανς».

«Είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στις 11 Μαΐου (η ημερομηνία ανακοίνωσης της προεπιλογής παικτών). Σέβομαι βαθειά τους μεγάλους παίκτες. Ο Τιερί ήταν και είναι. Δεν αγωνίζεται αλλά βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα και παίρνει μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση. Όμως δεν μπορώ να βοηθήσω τον “Τιτί” με αυτόν τον τρόπο».

Πέρα από την αμφιλεγόμενη αγωνιστική του κατάσταση, ο Ανρί δεν ευνοείται και από όλο τον θόρυβο που δημιουργήθηκε τον Νοέμβρη, με εκείνο το περιβόητο «χέρι» στα μπαράζ με τους Ιρλανδούς, που έχει επηρεάσει σαφέστατα το έρεισμα του στο γαλλικό κοινό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: