Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Βιεϊρίνια: «Δεν είναι κάτι σοβαρό»

Βιεϊρίνια: «Δεν είναι κάτι σοβαρό»

Το τεχνικό τιμ και ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάγωσαν χθες, όταν λίγο μετά από το 60’ σε μία ανύποπτη φάση του αγώνα ο Βιεϊρίνια έπεσε «άτσαλα» στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Αρχικά φάνηκε σαν να πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου έδειξε να μην ανησυχεί μετά από την αρχική διάγνωση που ήταν ένα απλό κτύπημα στο ισχιακό νεύρο.
Επειδή ακριβώς ήταν ένα κτύπημα στο νεύρο ο αρχικός πόνος του Βιεϊρίνια ήταν ιδιαίτερα έντονος και έτσι δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ο πόνος υποχωρούσε και αργά το βράδυ ένιωθε σαφώς καλύτερα. «Ήταν ένα χτύπημα στο νεύρο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό», επισήμανε ο Πορτογάλος χθες το βράδυ στο «Μetrosport» για να προσθέσει: «Αρχικά πονούσα πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα αφού έγινα αλλαγή ένιωθα όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα είμαι ΟΚ και θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ ακόμη και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».
Ο Βιεϊρίνια θα υποβληθεί σε εξετάσεις για παν ενδεχόμενο, ωστόσο οι αρχικοί φόβοι για κάποιο σημαντικό πρόβλημα είχαν εξαφανιστεί από χθες το βράδυ…
Γιγής: «Έίναι καλά»
Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γιγής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα λέγοντας: «Του είπα να καθίσει έξω σήμερα και να ξεκουραστεί. Είναι καλά, δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα κάνει αύριο κάποιες εξετάσεις προκειμένου να δούμε καλύτερα την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: