Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Valerenga - Boca Juniors - καί μονό αποδεκτό η Sivasspor ...


Tην καλησπέρα μου στην παρέα.


Στα χθεσινά πρός το τέλος σώθηκε λιγάκι η κατάσταση μιάς καί πέρασαν Auxerre,Μallorca Samptoria δεν μας έκαναν όμως τη χάρη Mitdjylland καί Nurnberg να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.


Στα σημερινά στα γρήγορα καί επιγραματικά θα είχα την διάθεση να ρισκάρω στον άσο της Valerenga.Αρκετά προβληματάκια στη Μοlde με απουσίες καί αμφιβολίες παικτών.Λείπουν δύο πάρα πολύ καλοί παίκτες της από την σύνθεση της σήμερα η οποίοι κάνουν σχεδόν όλοι τη δουλειά στο μεσοεπιθετικό κομάτι της Molde. Σύμαχος μας η παράδοση αφού σε 6 αναμετρήσεις εντός έδρας με αντίπαλο την Molde η Valerenga αρiθμεί 5 νίκες.


Ασος η Valerenga σε απόδοση (2.20)


Επίσης είμαι θετικός γιά τον άσο της Boca.Δεν υπάρχει καί το καλύτερο δυνατο κλίμα στούς γηπεδούχους ο λόγος οί κακές εμφανίσεις καί τα πολύ κακά αποτελέσματα με βάση την ιστορία της ομάδας.Σημαντικές επιστροφές βασικών παικτών σήμερα γιά την Boca.Nέος τεχνικός στην ομάδα ο τρίτος στην φετινή σεζόν οποίος προπονούσε ομάδες στις ακαδημίες.


Επιστροφές παικτών, νέος τεχνικός ,πολύ καλή παράδοση, καί καλή απόδοση στον άσο σε τιμή (2.05) μού κινούν το ενδιαφέρον ώστε να επιλέξω την Boca Juniors .


Σε μονό αποδεκτό ποντάρισμα στις επιλογές μου θα είναι καί η Μπόμπα της
Sivasspor σε απόδοση (4,50).


Το κίνητρο καί η παράδοση είναι υπέρ των φιλοξενούμενον.Παντελώς βαθμολογικά αδιάφορη η Kayserispor η οποία άρχισε ήδη τον σχεδιασμό τις νέας χρονιάς.Ρισκάρουμε παίδες καί περιμένουμε.

Αυτά τα ολίγα στα γρήγορα γιά σήμερα, καλό απόγευμα τα σέβη μου...


Επιμέλεια-Τenorio...

Δεν υπάρχουν σχόλια: