Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η αφιέρωση του Μετίν

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b6f9a3fcac79cf9ae22e9f09cf2f2f73_L.jpg?1271045359?1271045359?1271045359Στον πεθερό του ο οποίος έφυγε το Σάββατο από τη ζωή αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, ο άσος της Λάρισας Τουμέρ Μετίν. «Πέθανε ο πατέρας της γυναίκας μου, γι' αυτό πανηγύρισα έτσι και έδειξα στον ουρανό. Ήταν δύσκολες στιγμές για μένα, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Σκόραρα γι' αυτόν και του αφιέρωσα το γκολ. Τη Δευτέρα θα ταξιδέψω στην Τουρκία για την κηδεία του», δήλωσε ο Τούρκος μέσος.

Ο Ηλίας Κυριακίδης δήλωσε: «Σωθήκαμε και είμαστε ευχαριστημένοι, όμως αν τερματίσουμε στην 6η θέση, θα μιλάμε για χαρμολύπη. Έγινε τρομερή προσπάθεια και καλό θα ήταν να ήμασταν σταθεροί από την αρχή της χρονιάς. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει του χρόνου. Ενδεχομένως να μην κάνουν καλό οι πολλές αλλαγές προσώπων, αφού όταν αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε εταιρεία δεν είναι και ό,τι καλύτερο, όμως όταν πρέπει, μάλλον είναι αναγκαστικές».

Ο μέσος της θεσσαλικής ομάδας στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν μου αρέσουν τα σίριαλ. Αντίθετα μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες. Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με την ΑΕΛ, θα δούμε. Υπάρχει ήδη φιλολογικό ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: