Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Άρης Φερνάντεζ: Ακόμα καλύτεροι


Να κρατήσει την απόδοση του αγώνα με τον Ολυμπιακό θέλει από τον Άρη ο Ντάριο Φερνάντεζ. Ο Αργεντινός μέσος των «κίτρινων» υπογράμμισε πως ο στόχος της ομάδας του είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Φερνάντεζ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα».Αρχικά, ο παίκτης του Άρη τόνισε: «Η διακοπή με βοήθησε να γίνω καλά μετά τον τραυματισμό μου. Κάνω ατομικό πρόγραμμα, νιώθω καλύτερα και πιστεύω να επιστρέψω την άλλη εβδομάδα στις προπονήσεις. Δεν θα αγωνιστώ με τον Ατρόμητο, αλλά με τον Ηρακλή θα είμαι έτοιμος. Αν όχι, με αντίπαλο τον Αστέρα θα είμαι 100% έτοιμος. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Άρη ένιωσα άνετα, κι ας έχασα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας. Ο τραυματισμός ήρθε σε μία κακή στιγμή, αλλά θέλω να επιστρέψω σύντομα».Επίσης, δήλωσε: «Η ομάδα δεν πήγε καλά. Είδα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ελπίζω να κρατήσουμε αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά και πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή σεζόν στη συνέχεια. Αυτό που έλειπε ήταν η εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας».Ο Φερνάντεζ μίλησε και για τον Κούπερ: «Ο Άρης είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και στο άκουσμα της έλευσης Κούπερ δεν παραξενεύτηκα. Έχουμε καλό ρόστερ και με την έλευση του κ. Κούπερ ανακτούμε την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Σιγά-σιγά η δουλειά του φαίνεται. Δούλεψε πολύ για να αλλάξει τη νοοτροπία μας και θέλει να περάσει τη νοοτροπία του νικητή. Στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Μπορεί να συμβούν πολλά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το παν για να βγούμε στην Ευρώπη».Σχετικά με το αν ζηλεύει κάτι από τις άλλες ομάδες υπογράμμισε: «Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και του χρόνου με το ρόστερ που έχουμε, μπορούμε να διεκδικήσουμε πιο πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι στο Κύπελλο μπορούμε το λιγότερο να φτάσουμε στον τελικό και μακάρι να το κατακτήσουμε. Έτσι θα χαρίσουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας».Τέλος, ο Φερνάντεζ δήλωσε για το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχει η δυνατότητα βάση συμβολαίου να μείνω. Όλα θα εξαρτηθούν από την Μπεϊτάρ και τον Άρη. Εγώ θα προσπαθώ για το καλύτερο για τον Άρη. Ο πρώτος μου επαγγελματικός τίτλος ήταν το κύπελλο με την Μπεϊτάρ. Αποχαιρετώ το 2009 με καλές αναμνήσεις και εύχομαι καλύτερη συνέχεια».

ΠΑΟΚ Θέλουν το κύπελλο


Η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Βίκτορ Βιτόλο και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν στην έως τώρα πορεία του «Δικέφαλου» του Βορρά, με τον Ισπανό να κρατάει ως καλύτερη στιγμή του 2009, το 4-1 επί του Άρη. Χρόνο να προσαρμοστεί θέλει ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός.Ο Βιτόλο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η στιγμή που κρατάω για το 2009, είναι όταν υπέγραψα το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ, αλλά κανένας δε μπορεί να ξεχάσει τη νίκη επί του Άρη με 4-1, στην Τούμπα. Ήταν μία νίκη πολύ σημαντική για τον κόσμο, και είμαι ευχαριστημένος που τους δώσαμε αυτή τη χαρά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, όπως είναι και Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η ΑΕΚ. Ωστόσο, όταν βγαίνεις στην Ευρώπη, γνωρίζουν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου».Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο για εμάς να μιλήσουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού έχουμε μείνει πίσω δέκα βαθμούς, όσον αφορά το κυνήγι της κορυφής και είναι δεν είναι και τόσο εύκολο να τους φτάσουμε. Ωστόσο, εμείς θέλουμε να πλησιάσουμε, όσο το δυνατόν πιο κοντά στον πρώτο και να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Champions League. Επίσης, υπάρχει και ο θεσμός του κυπέλλου, που είναι μια ευκαιρία για να φτάσουμε σε έναν τίτλο και ελπίζουμε να φτάσουμε στον τελικό. Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε: «Τέτοιες εκδηλώσεις, είναι πάντα πολύ όμορφες, ειδικά για τα παιδιά που είναι κοντά μας. Για μένα το πιο σημαντικό γεγονός μέσα στο 2009, ήταν η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και αν κρατάω κάποια στιγμή από τη χρονιά που περνάει, είναι το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».Τέλος, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Στόχος είναι η πρώτη πεντάδα και τα πλέι οφ. Εγώ από την πλευρά μου θέλω χρόνο. Όχι από πλευράς παιχνιδιών, αλλά θέλω περισσότερο χρόνο για να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω και εγώ. Στους περισσότερους αγώνες που έχω παίξει, έχω παίξει για δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα και αυτό δεν είναι ότι και πιο εύκολο. Ας είμαστε υγιείς και πιστεύω ότι το 2010 θα είναι μία καλή χρονιά για όλους».

Ηρακλής Απέσυρε την πρόταση



Σε άλλες περιπτώσεις μέσων στρέφει την προσοχή του ο Ηρακλής, μετά την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Ο «γηραιός» είχε καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» προσπάθησαν να κάνουν πραγματικότητα την εισήγηση του Σάββα Κωφίδη για την απόκτηση του Γκανέζου μέσου και στην συνέχεια προχώρησαν σε πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή για ενάμιση χρόνο. Και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλουν ο παίκτης να παραχωρηθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι «κυανόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις μέσων, με τον Έλληνα τεχνικό να μελετάει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Άρης Προχωράει του Τζόνσον


Η περίπτωση του διεθνή επιθετικού με τις ΗΠΑ, Έντι Τζόνσον, της Φούλαμ για την απόκτησή του ως δανεικού μόνο αδιάφορο δεν έχει αφήσει τον τεχνικό του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μη θέλοντας να χάσει χρόνο φρόντισε να ξεκινήσει τις επαφές της με την αντίστοιχη της Φούλαμ με μοναδικό "αγκάθι" στην υπόθεση να παραμένει η καθυστέρηση της λύσης του συμβολαίου με τον Σεμπάστιαν Αμπρέου. Κι αυτό γιατί ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα ο Αμερικανός Τζόνσον ακόμα και αν υπάρξει συμφωνία μαζί του να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό (30/12) πρόγραμμα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία εν όψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο την επόμενη Τρίτη στο Περιστέρι. Οι Χαβίτο, Αμπρέου και Ρομπέρζ απουσίαζαν με άδεια ενώ ο Νέτο επέστρεψε τελικά το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη και στο πρόγραμμά του συμπεριλήφθηκε ατομική προπόνηση για το απόγευμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νταρίο Φερνάντεζ, ενώ δεν προπονήθηκε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί ο Ίαν Ντέιλι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μεντί Ναφτί για προληπτικούς λόγους, λόγω ενός σφιξίματος στην γάμπα. Αύριο το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση, ενώ για την Πρωτοχρονιά οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί του Σαββάτου (02/01).

ΑΡΗΣ: Τέλος ο Ντίξον!


Τη συνεργασία του με τον Χουάν Ντίξον έλυσε ξαφνικά ο Άρης. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, που αποτελούσε το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, αποχωρεί από τους «κίτρινους», που ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Αιτία του διαζυγίου φαίνεται πως ήταν το άναρχο παιχνίδι του Ντίξον και η μη προσήλωση στις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Χουάν Ντίξον. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον Χουάν Ντίξον για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της σταδιοδρομίας του», αναφέρει η ανακοίνωση. Ο Ντίξον είχε 11,6 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο σε επτά αγώνες στην Α1.

Θα δείτε τον πραγματικό Άρη


Το ότι ο κόσμος του Άρη θα δει πλέον τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, τονίζει ο Μεχντί Ναφτί. Ο Τυνήσιος μέσος μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην πορεία των «κιτρίνων», ενώ δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με την πόλη της Θεσσαλονίκης, την οποία και χαρακτήρισε όμορφη πόλη για να ζει κανείς.
Η συνέντευξη του Μεχντί Ναφτί στην εφημερίδα «Εξέδρα»:Αποχαιρετάτε το 2009 με μια σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συμφωνείς με την άποψη ότι το κέρδος από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μεγαλύτερο από τους τρεις βαθμούς;«Όντως ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Είχε προηγηθεί η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδό μας, που μας άφησε πίσω στη βαθμολογία και θέλαμε πάση θυσία τη νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, για να ανέβει η ψυχολογία μας, για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο και να αποχαιρετήσουμε το 2009 με μια επιτυχία και βέβαια για να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας και μας συμπαραστέκονται με θέρμη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε».
Η νέα χρονιά αρχίζει με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Πώς αντιμετωπίζετε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;«Όπως όλα τα ματς. Με σοβαρότητα και με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι έτσι όπως κλείσαμε το 2009 θα μπούμε και στο 2010 και θα αποδείξουμε ότι κάποια άτυχα αποτελέσματα στη διάρκεια του α' γύρου ήταν απλώς μια παρένθεση».
Αρχίζοντας από τον αγώνα στο Περιστέρι, ακολουθεί ένας «γεμάτος» Ιανουάριος με πολλά και δύσκολα παιχνίδια τόσο στο «Κλ. Βικελίδης» όσο και μακριά από αυτό…«Αυτές τις μέρες θα δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι από κάθε άποψη και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εγγύηση είναι η παρουσία του ο κυρίου Κούπερ, ο οποίος είναι μια παγκόσμια προπονητική προσωπικότητα. Τώρα θα δείτε τον πραγματικό Άρη».
Ανάμεσα στους αγώνες που ακολουθούν είναι και η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, μια διοργάνωση στην οποία η ομάδα έχει υψηλούς στόχους…«Συμφωνώ. Η συμμετοχή στον τελικό και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένα μεγάλο όνειρο για όλους στην οικογένεια του Αρη. Ομως έχουμε καιρό για να σκεφτούμε τον αγώνα με την ομάδα του Αστέρα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μπροστά μας έχουμε τον Ατρόμητο και στον αγώνα αυτόν έχουμε στρέψει την προσοχή μας. Άλλωστε, και στο πρωτάθλημα έχουμε υψηλούς στόχους, που είναι η έξοδος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα».
Κάνοντας μια αποτίμηση του α’ γύρου, είσαι ευχαριστημένος από την προσωπική σου απόδοση;«Αυτό αφήνω να το κρίνουν οι άλλοι. Από εκεί και μετά, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα. Σε κάποιους αγώνες πήγα καλά, σε κάποιος άλλους λιγότερο. Κάτι που ισχύει βέβαια για όλους τους ποδοσφαιριστές. Εχω πολλά ακόμη να δώσω στον Αρη. Κάτι που θα το διαπιστώσουν οι οπαδοί μας στη διάρκεια του β’ γύρου».
Πάντως, σύμφωνα με τη στατιστική, είσαι ανάμεσα στους κορυφαίους του Αρη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και, μάλιστα, αν και μέσος, ήδη έχεις πετύχει δύο γκολ…«Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που μου λέτε, αλλά και χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα. Όμως η δική μου δουλειά μέσα στο γήπεδο είναι τελείως διαφορετική. Αυτό που κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα κυρίως στον ανασταλτικό τομέα και στην καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής. Συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο. Φυσικά, όταν μου δίνεται η ευκαιρία σκοράρω. Όμως γι' αυτή τη δουλειά υπάρχουν άλλοι παίκτες στην ομάδα».
Πώς εισπράττεις την αγάπη που δείχνουν οι οπαδοί του Άρη προς το πρόσωπό σου;«Οι φίλοι του Άρη με αγαπούν και το δείχνουν. Από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω άνετα και όμορφα. Κάτι που το εισπράττω τόσο στη διάρκεια των αγώνων όσο και στην καθημερινότητά μου. Είναι παθιασμένοι με την ομάδα και την 'τρέλα' τους αυτή την έχουν μεταφέρει και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές».
Πώς κυλάει η ζωή σου στη Θεσσαλονίκη;«Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη για να ζεις. Μου αρέσει που τις περισσότερες μέρες έχει ήλιο, ενώ η θερμοκρασία ακόμη και τον χειμώνα είναι συνήθως πάνω από τους 8 βαθμούς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την απόφαση που πήρα το καλοκαίρι και ήρθα εδώ. Αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αρης και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Εύχομαι μέσα στο 2010 να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας και να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα που έχουν οι οπαδοί μας για την ομάδα».

ΠΑΟΚ Εντίνιο… και Κέζμαν!


Tην στιγμή που Τζέισι Οκβουνβάνε αφήνει θετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν κάτι πιο δυνατό στην θέση του σέντερ φορ με τους Κέζμαν και Εντίνιο, να είναι δύο από τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Χθες κυκλοφόρησε έντονη φημολογία πως υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ματίας Κέζμαν, με τους ανθρώπους του συλλόγου, να επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης προτάθηκε αλλά η περίπτωση είναι δύσκολη λόγω αποχής του παίκτη από την ενεργό δράση. Ο Ματίας Κέζμαν σίγουρα είναι ένα μεγάλο όνομα και πολύ γνωστό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς έχει φορέσει τις φανέλες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Τσέλσι. Ωστόσο οι άνθρωποι τους ασπρόμαυρου συλλόγου το «σκέφτονται», αν αξίζει το ρίσκο μία τέτοια κίνηση. Αυτό διότι ο 30χρονος επιθετικός που έχει «τσουχτερό» μισθό, αγωνίστηκε φέτος στην Ζενίτ ως δανεικός, μόλις σε δέκα αγώνες, τρεις μόνο ως βασικός. Το τελευταίο του παιχνίδι το έδωσε πριν έναν μήνα όταν και αγωνίστηκε μόλις για ένα ημίχρονο για το πρωτάθλημα εναντίον της Σπάρτακ Μόσχας. Εντίνιο:"Μίλησα με Κονσεϊσάο. Δεν ξεχνάω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ" Την ίδια στιγμή ο Εντίνιο που είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρεται ο Δικέφαλος να αποκτήσει, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για τους οπαδούς του Δικεφάλου αλλά και τον Κριστιάνο. Ο Εντίνιο στην συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε μεταξύ άλλων: "Έχω μιλήσει πριν λίγο καιρό με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για το συμβόλαιο μου και το πώς είναι η κατάσταση εδώ στην ομάδα μου. Εγώ είμαι παίκτης της Μάλαγα. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο εδώ. Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απίστευτοι. Δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα τους. Έζησα και εγώ αυτή την ατμόσφαιρα και δεν μπορώ να την ξεχάσω". Ο Εντίνιο μίλησε και για τον Κριστιάνο Μοράες:"Τον γνωρίζω πολύ καλά τον Κριστιάνο. Είναι εξαιρετικός τύπος και μαγικός παίκτης με φαντασία στο παιχνίδι του"

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΑΒΝΕΡ ΕΛΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ-ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ














Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Το όνομα του Αβνερ Ελιάχου ακούστηκε εκ νέου από χθες στα σενάρια που αφορούν την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Ωστόσο, ο Ισραηλινός επιχειρηματίας μιλώντας και πάλι στο «Goal» διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής του στα κοινά του Ηρακλή: «Σας είχα πει και πριν από λίγες μέρες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με τον Ηρακλή. Και γιατί δεν με ενδιαφέρει, αλλά και γιατί η οικονομική μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπει. Τα έσοδα από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες δεν φτάνουν για να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο και το μόνο που μπορώ πλέον να υποθέσω είναι ότι πρόκειται για συνωνυμία. Εγώ ούτε σκόπευα ούτε σκοπεύω να ασχοληθώ με καμία ομάδα ούτε έχω μιλήσει με κάποιον για αυτό το θέμα».

ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανυσηχία επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων-οπαδών του Ηρακλή για το διοικητηκό κομμάτι στην ΠΑΕ.Ονόματα πάνε έρχονται χωρίς ουσία.
Αύριο η καθοριστική μέρα με για την οριστική συμφωνία με τον Εβραίο επενδυτή.
Στην θέση του Πολύκαρπου ο ποινικολόγος Ζίακας Παναγιώτης ο οποίος συνέβαλε στην συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρία!

Νοκ άουτ και ο Σορλέν

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b64acd925c0995b92d49f85df92b4a02_L.jpg?943912800?943912800?943912800

Θλάση στο δικέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες ο Ολιβιέ Σορλέν. Ο Γάλλος μέσος χάνει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο καθώς θα χρειαστούν δύο βδομάδες για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αποχώρησαν από την προπόνηση και οι Ίβιτς, Μαλεζάς.

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Φερνάντο Σάντος μέτρησε τέσσερις απουσίες βασικών παικτών από την προπόνηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Ολιβιέ Σορλέν. Ο Γάλλος υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις μαγνητικού τομογράφου καθώς είχε παραπονεθεί μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη για ενοχλήσεις στο δικέφαλο και φάνηκε ότι υπέστη θλάση.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ προληπτικά αποχώρησαν από την προπόνηση ο και ο Βλάντα Ίβιτς λόγω ενόχλησης στο στομάχι και ο Στέλιος Μαλεζάς λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Λούσιο Φιλομένο ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και οικογενειακό δίτερμα. Απών ήταν ο Τζό Μπιζέρα που πήρε παράταση της άδειάς του λόγω προσωπικού προβλήματος και ο Αμπουμπακάρι.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Μίλιεβιτς της ομάδας νέων.

Αυτό πρέπει να πόνεσε...


Αυτό πρέπει να πόνεσε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψάχνοντας για χιουμοριστικά βίντεο από το χώρο του αθλητισμού, βρήκαμε κι αυτό...

Με τη λέξη "funny" στον τίτλο, ο καθένας θα υποψιαζόταν πως οι σκηνές που θα ακολουθήσουν, βγάζουν γέλιο.

Αμ δε...

Στα περισσότερα από τα αθλητικά ατυχήματα που θα παρακολουθήσετε, οι πρωταγωνιστές πρέπει να πόνεσαν.

Τώρα, αν εσείς θέλετε να γελάσετε με τον πόνο τους, τότε ας το δεχτούμε αυτό το περιβόητο "funny".

Στην Τζένοα ο Σουάζο, στην Λάτσιο ο Φλοκάρι


Στην Τζένοα ο Σουάζο, στην Λάτσιο ο Φλοκάρι

Ενεργό ρόλο στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου παίρνει από πολύ νωρίς η Τζένοα.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της σε δηλώσεις του στο «Radio Incontro, οι Γενοβέζοι απέκτησαν ως δανεικό ως τον καλοκαίρι τον Νταβίντ Σουάζο της Ίντερ ενώ με τον ίδιο τρόπο παραχώρησαν ως το τέλος της περιόδου τον Σέρτζιο Φλοκάρι στην Λάτσιο, τον οποίο απέκτησαν από την Αταλάντα πριν από λίγους μήνες.

«Ο Φλοκάρι θα πάει στην Λάτσιο, έχουμε έρθει ήδη σε συμφωνία με την ομάδα της πρωτεύουσας. Δεν θα δώσω οικονονικά στοιχειά αλλά θα πρόκειται για δανεισμό με την προοπτική αγοράς», είπε ο Ενρίκο Πρετσιόζι που μίλησε και για τον Σουάζο που δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στους «νερατζούρι» μετά την επιστροφή του από την Μπενφίκα.

«Σήμερα κλείσαμε την συμφωνία με την Ίντερ, θα έρθει δανεικός με προοπτική αγοράς», ανάφερε για τον άσο από την Ονδούρα που καλείται να κάνει ότι δεν έκανε ο Φλοκάρι, να τονώσει δηλαδή την επιθετική γραμμή της Τζένοα.

Σισίνιο: Ακυρώνω το συμβόλαιο για να φύγω…


Σισίνιο: Ακυρώνω το συμβόλαιο για να φύγω…

Την επιθυμία να φύγει από τη Ρόμα εξέφρασε ο Σισίνιο, ο οποίος είναι πρόθυμος μέχρι και να χαρίσει το συμβόλαιο του, ώστε να πάει σε μία ομάδα για να παίζει.

Ο αμυντικός των «τζιαλορόσι» δεν υπολογίζεται από τον Ρανιέρι και έχει μόλις δύο συμμετοχές στη φετινή Σέριε Α. Στόχος του είναι να επιστρέψει στη Βραζιλία, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για αυτόν.

«Έχω ήδη εκφράσει την επιθυμία μου να φύγω πολλές φορές. Κάποιοι είπαν ότι σκοπεύω να επιστρέψω στη Σάο Παουλο, όμως ο σύλλογος δεν είναι σε θέση να με αγοράσει» δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι σκέφτεται να παραιτηθεί από το συμβόλαιό του για να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού. «Σκέφτηκα επίσης να ακυρώσω το συμβόλαιό μου με τη Ρόμα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα τους πληρώσω και δεν θα με πληρώσουν. Θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο», συμπλήρωσε ο Σισίνιο.

Ανόρθωση καλεί Μάντζιο




Ανόρθωση καλεί Μάντζιο

Τον Βαγγέλη Μάντζιο δανεικό επιθυμεί να αποκτήσει η Ανόρθωση, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μεγαλόνησο.

Η ομάδα της Αμμοχωστού παρουσιάζεται να έχει αρχίσει τις επαφές τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον παίκτη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή μέσα στον Γενάρη.

Οι «πράσινοι» επιθυμούν με τη σειρά τους να παραχωρήσουν τον Έλληνα επιθετικό στην κυπριακή ομάδα, ωστόσο, ο παίκτης παρουσιάζεται διστακτικός, δεδομένου ότι περιμένει κάτι καλύτερο είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό

Καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Μάρκο Γιάριτς συμφώνησε με την Ρεάλ και η σύντροφός του Αντριάνα Λίμα θα ομορφύνει την Μαδρίτη

Ειπε...............

"Με την κατάργηση των προνομίων η Πολιτεία βάζει ταφόπλακα στον ελληνικό αθλητισμό. Ούτε εγώ, αν ήμουν γονιός, θα έστελνα το παιδί μου με αυτές τις συνθήκες στον αθλητισμό"

Αλέξανδρος Νικολαϊδης στο Sport.gr

Ψιθυροι......................

  • Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει θετικό δείγμα, σε απαγορευμένη ουσία, νεαρού αθλητή, που ανήκει στα λεγόμενα δυναμικά αθλήματα, ο οποίος είχε περάσει ντόπινγκ κοντρόλ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις
  • Στο Golden Hall που βρέθηκαν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Σεμπάστιαν Λέτο για εκδήλωση χορηγού του Παναθηναϊκού, ήταν παρών και ένας παλιός αγαπημένος άσος του τριφυλλιού ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε, που βρίσκεται στην Αθήνα για τις γιορτές και πήγε μαζί με την σύζυγό του για τα σχετικά ψώνια. Φυσικά, μόλις έγινε αντιληπτός από τους φίλους του τριφυλλιού γνώρισε την αποθέωση, αφού ήταν ο αγαπημένος τους Μανώλης!
  • Το γεγονός ότι πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας ο Βαγγέλης Μάντζιος καθόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άκουγε τραγούδια του Νίκου Μακρόπουλου μεταφράζεται πως τώρα που θα φύγει στο εξωτερικό δεν θα μπορεί να τον ακούει συχνά ή μήπως πρέπει να μπολιαστεί στην λαϊκή μουσική που ακούν έντονα στην Θεσσαλονίκη (θεσσαλονικιός γαρ ο Μακρόπουλος);

Xάσεκλεπ... μέσω Άνφιλντ!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/32af94eed0ef1c2617b4ca35c1b8a460_L.jpg?1262103572?1262103572?1262103572

Μπορεί στην ΑΕΚ να μην ασχολούνται ιδιαίτερα με τις μεταγραφές, ωστόσο οι Άγγλοι εμπλέκουν το όνομα της γύρω από την περίπτωση απόκτησης του κορυφαίου Νορβηγού της χρονιάς, Έρικ Χάσεκλεπ!

Ο λόγος για τον Έρικ Χάσεκλεπ της Μπραν, ο οποίος φέτος πέτυχε 15 γκολ και έδωσε δέκα ασίστ, επιδόσεις που τον βοήθησαν ώστε να αναδειχθεί ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Νορβηγία. Η «guardian», λοιπόν, αναφέρει πως υπάρχει περίπτωση ο 25χρονος διεθνής επιθετικός να έρθει στην ΑΕΚ μέσω Λίβερπουλ όπως είχε γίνει και με το Νέμεθ!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Χάσεκλεπ που βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, ενδέχεται να αποκτηθεί από την ομάδα του Μπενίτεθ αλλά να δοθεί ως δανεικός στην Πιτέρμπορο ή στην ΑΕΚ για 18 μήνες προκειμένου να «ψηθεί» και να επιστρέψει στο «Άνφιλντ».

Πάντως, εκτός από την Λίβερπουλ για τον παίκτη ενδιαφέρονται γαλλικές και ισπανικές ομάδες.

Ενοχλήσεις ο Γιάκομπ

Ενοχλήσεις ο Γιάκομπ

Τη στιγμή που οι διοικητικές εξελίξεις και τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον Ηρακλή, υπάρχει και το αγωνιστικό. Άλλωστε οι «κυανόλευκοι» είναι απαραίτητο να πάρουν βαθμούς για να… ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά και από τη σημερινή πρωινή προπόνηση προέκυψε ένα μικροπρόβλημα με τον Βικτοράς Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος επιθετικός αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από το κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Δεν εκφράζεται ανησυχία για την κατάστασή του και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Ηρακλή. Ενοχλήσεις παράλληλα αισθάνεται και ο Κώστας Γιαννούλης στους κοιλιακούς και δεν προπονήθηκε, μιας και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ωστόσο το ότι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Πανθρακικό δεν επηρεάζει τα αγωνιστικά πλάνα του Σάββα Κωφίδη.

Πρόβλημα με τη μετακίνηση οπαδών του Άρη στο Περιστέρι

Πρόβλημα με τη μετακίνηση οπαδών του Άρη στο Περιστέρι

Πρόβλημα στη μετάβαση των οπαδών του Άρη στο Περιστέρι δημιουργείται λόγω της άρνησης της αστυνομίας, να παραχωρηθούν εισιτήρια στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ Ατρόμητος για αμοιβαία ανταλλαγή εισιτηριών (και με δεδομένο ότι οι οπαδοί του Ατρομήτου φιλοξενήθηκαν την 1η αγωνιστική στο Κλ. Βικελίδης) παρέλαβε 1000 εισιτήρια για τον αγώνα της 5ης Ιανουαρίου. Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης και ενώ η Λίγκα και οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να χορηγηθούν κανονικά τα εισιτήρια, η αστυνομική αρχή » για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας δεν συμφώνησε να ορισθεί ζώνη ή τμήμα των κερκίδων αποκλειστικά για τους φιλάθλους του ΑΡΗ».
Παρά τις παρεμβάσεις των ανθρώπων των δύο ΠΑΕ, αλλά και της Λίγκας η απόφασή της Αστυνομίας δεν άλλαξε με αποτέλεσμα πλέον στο πρακτικό της σύσκεψης να καταγραφεί ότι πλέον θα αποφασίσει για το θέμα ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού με βάση το νόμο 2725/99 που θα πάρει και την τελική απόφαση. Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της Λίγκας, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας και ο παρατηρητής του αγώνα σημείωσαν στα πρακτικά ότι η μοναδική δυνατότητα της αστυνομίας (βάση του νόμου 3708/08) είναι η έκφραση της σύμφωνης γνώμης και όχι της τελικής απόφασης και παράλληλα θεωρούν την οποιαδήποτε μονομερή έκδοση απόφασης από την πλευρά της Αστυνομίας παράνομη και παράτυπη.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ (όπως και η ΠΑΕ Ατρόμητος) συμφώνησαν με τα παραπάνω και πλέον αναμένουν την άμεση σύγκλιση σύσκεψης για την έκδοση της τελικής απόφασης».Πηγη Μ ετροσπορ

Φιλομένο: «Στοίχημα το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ»

Φιλομένο: «Στοίχημα το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Ένα-Δύο» με τους Κυριάκο Κύρτσο και Χάρη Γανωτίδη μίλησε ο Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός φορ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν θέσει ως μεγάλο στοίχημα για τη σεζόν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
«Κάθε μέρα είναι δοκιμή για μένα. Οι γιατροί μου είπαν ότι σε 10-15 μέρες θα παίξω, μακάρι, εκτιμώ πως είναι θέμα ημερών, ο πόνος σταδιακά υποχωρεί. Εύχομαι να επιστρέψω το συντομότερο» δήλωσε αρχικά ο Φιλομένο και συνέχισε: «Τρελαίνομαι που είμαι τόσο καιρό έξω, όλοι το καταλαβαίνουν. Θέλω να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είχα επιστρέψει κάποια στιγμή στις προπονήσεις, αλλά οι δοκιμές και οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν ήμουν έτοιμος, τώρα σιγά-σιγά ελπίζω να σταθεροποιηθώ».
Για τη μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου, ο Λατίνος επιθετικός επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει έναν καλό πρώτο γύρο, αν και ξεκίνησε με κάποια άσχημα αποτελέσματα και μείναμε πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Στη συνέχεια η ομάδα παρουσίασε έντονη βελτίωση, φάνηκε πιο δυνατή και οργανωμένη. Θα κάνουμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο».
Για το στόχο της φετινής σεζόν, ο Φιλομένο τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κατακτήσει τίτλο, ειδικά το κύπελλο, που είναι ένα στοίχημα το οποίο θέσαμε με τους συμπαίκτες μου. Αλλά και στο πρωτάθλημα, αν στα πρώτα ματς του δεύτερου γύρου έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή, μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα».
Όσο για το Μουντιάλ 2010, όπου η χώρα του και η χώρα μας θα αναμετρηθούν, σχολίασε: «Είναι ένας αρκετά δύσκολος και περίπλοκος όμιλος. Η Αργεντινή με νέα παιδιά αλλά και έμπειρα, πήρε την πρόκριση την τελευταία στιγμή. Η Ελλάδα έχει υψηλό ηθικό, δεν μπορώ να κάνω προγνωστικά, όλα είναι ανοιχτά μαζί με τις Νιγηρία και Νότια Κορέα».
Τέλος, ο Φιλομένο ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή χρονιά, και δήλωσε πως στην Αργεντινή είναι φίλαθλος της Νουέβα Σικάγο.

Μπήκε για Αμπουμπακάρι και ο ΠΑΣ Γιάννενα


Ο Αμπουμπακαρί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Από την στιγμή που ο Αμπουμπακάρι δεν είναι στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου, έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτησή του ως δανεικού. Μία από αυτές είναι πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος έκανε την κίνησή του προς τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια απάντηση ξεκάθαρη δεν υπήρξε αμέσως, με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένουν οι ιθύνοντες της Ηπειρωτικής ΠΑΕ μερικές ημέρες, μέχρι να πάρουν και την οριστική απόφαση από τους Θεσσαλονικείς.

Ανακοίνωσε Μπεγκόνια ο Λεβαδειακός


Ο Ικερ Μπεγκόνια υπέγραψε στον Λεβαδειακό Την απόκτηση του Ικερ Μπεγκόνια και επίσημα, ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Λεβαδειακού. Ο παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του, που έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες τόνισε την ικανοποίησή του για την θετική κατάληξη της υπόθεσής του.

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: "Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής Ικερ Μπεγκόνια και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λεβαδειακό για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 44.".

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και ελπίζω μέσα στο γήπεδο να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ όρεξη να αγωνιστώ και να βοηθήσω τον Λεβαδειακό να πετύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το στόχο της παραμονής. Προπονούμαι αρκετό καιρό με την ομάδα, με τη βοήθεια των νέων μου συμπαικτών προσαρμόστηκα γρήγορα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα. Εχω αγωνιστεί σε ένα φιλικό παιχνίδι αλλά περιμένω το πρώτο μου επίσημο ως παίκτης του Λεβαδειακού".

Στον αγωνιστικό τομέα, την Τετάρτη ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα τον Εθνικό Αστέρα. Ο Βίκτορ Αγκάλι για μία ακόμα ημέρα δεν ήταν στην προπόνηση, καθώς δεν έχει ακόμα βρει λύση στο θέμα με την βίζα του.

Εντείνονται οι φήμες στην Καβάλα


O Mακελελέ με αντίπαλο τον Λάρσεν Οι φήμες που θέλουν την Καβάλα να είναι έτοιμη να ανακοινώσει μία ακόμα μεταγραφή πριν μάλιστα από την Πρωτοχρονιά, εντείνονται. Οι παράγοντες της ομάδας πάντως προσπαθούν αρχικά να καλύψουν την θέση του αριστερού μπακ και μετά θα ενδιαφερθούν για τον επιθετικό και τον αμυντικό χαφ.

Για τις δύο αυτές θέσεις, ο Αμπρέου και ο Μακελελέ, είναι τα ονόματα που ακούγονται αν και οι περιπτώσεις τους μόνο εύκολες δεν είναι, καθώς πρέπει να πειστούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΟΚ.

Στον αγωνιστικό τομέα, Ορούμα, Ντομπρασίνοβιτς και Ντικρόκ κάνουν "αγώνα δρόμου", προκειμένου να ξεπεράσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στον δικέφαλο και να αγωνιστούν κόντρα στον Λεβαδειακό.

Παίρνει Σάμαρη ο Πανιώνιος


Ο Σάμαρης μονομαχεί με τον Τσιαντούλη Στην απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη, που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, αναμένεται να προχωρήσει ο Πανιώνιος. Ο 20χρονος επιθετικός, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νεοσμυρνιώτες τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Καλδέλης και να γίνει έτσι ο τέταρτος της ομάδας. Η εξέλιξη αυτή δείχνει με τον καλύτερο τρόπο, ότι οι "κυανέρυθροι" όντως δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Ισαάκ Μπεθέρα δείχνει ότι θα είναι έτοιμος για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις επόμενες ημέρες και άρα να είναι στην διάθεση του Εμίλιο Φερέρα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα. Ο Τόμας Μπέλιτς από την πλευρά του, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Οι παίκτες προπονήθηκαν και την Τρίτη στο Κορωπί, στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον". Ο Εστογιανόφ έχει ακόμα άδεια και θα επιστρέψει από την νέα χρονιά. Αλλωστε δεν υπολογίζεται για την Τούμπα, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο Ουέλινγκτον δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την Βραζιλία και πλέον τίθεται θέμα απολογίας του, ενώ ο Ριέρα επέστρεψε από το Λίβερπουλ, όπου είχε εγκλωβιστεί λόγω κακοκαιρίας.

Τελειώνει του Λούα Λούα


Ο Λούα Λούα με αντίπαλο τον Μασάντο Την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες την απάντηση της Μαρσέιγ για την μεταγραφή του Μπεν Αρφά, ετοιμάζονται να κλείσουν το πρώτο μεταγραφικό «μέτωπο» εμ τον Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός θα βρεθεί την Τετάρτη στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και αφού συναντηθεί με τους διοικούντες της ομάδας θα υπογράψει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) συμβόλαιο γιαμ 6 μήμνες με οψιόν επέκτασης για δύο ακόμη χρόνια από το καλοκαίρι.

Με την προσθηκη του Λούα Λούα ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης ενώ θα έχει μια ακόμη λύση για την αριστερή πλευρά ειδικά αν δεν κάνει μεταγραφή καθαρού αριστερού χαφ.

Όσον αφορά τώρα τον Μπεν Αρφα οι "ερυθρόλευκοι" θα περιμένουν μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου για την απάντηση της γαλλικής ομάδας, ελπίζοντας πως τελικά θα πει το «ναι» και θα γίνει η σπουδαία μεταγραφή. Βεβαια εξετάζουν ήδη εναλλακτικές λυσεςι ώστε να είναι έτοιμοι να κινηθούν αν δεν προχωρήσει το θέμα του Γάλλου μέσου.

Σε εκκρεμότητα εξάλλου παραμένει η υπόθεση του Τρεζόρ Μπούτου με το θέμα να ξεκαθαρίζει στις αρχές Ιανουαρίου ενώ υπάρχει στα υπόψιν και η περίπτωση του Πακέ της Λάνς.

Εν τω μεταξύ από ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις στο Ρέντη με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν από το 9ημερο ρεπό και να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 6ης ιανουαρίου με την ΑΕΚ στο Καραισκάκη.

Ο Ζίκο θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει για πρώτη φορά από την ημέρα ποθυ ανέλαβε τον Ολυμπιακό σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενώ θα τους τσεκάρει αν ακολούθησαν κανονικά τα προγράμματα που είχαν, περιμένοντας να δει και σε τι κατάσταση είναι ο Μέλμπεργκ που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Νίκη με Τόρες η Λίβερπουλ


Η Λίβερπουλ πέρασε με 1-0 από το "Βίλα Παρκ", χάρη σε γκολ του Φερνάντο Τόρες στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η Άστον Βίλα ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά τελικά πλήρωσε τη δυστοκία της, με τον Ισπανό επιθετικό να χαρίζει στους "κόκκινους" την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους μετά από ακριβώς ένα μήνα (2-0 επί της Έβερτον). Ο Σωτήρης Κυργιάκος δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ραφαέλ Μπενίτεθ και παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο. Άστον Βίλα: Φρίντελ, Λ. Γιάνγκ, Νταν, Κουέγιαρ, Γουόρνοκ, Ντάουνινγκ (79' Σίντγουελ), Μίλνερ, Πετρόφ, Ρίο-Κόκερ (72' Ολμπράιτον), Κάριου, Αγκμπονλαχόρ Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον (89' Σκρτελ), Άγκερ, Ινσούα, Κάραγκερ, Ακουιλάνι (77' Μπάμπελ), Τζέραρντ, Μπεναγιούν (94' Αουρέλιο), Λούκας, Τόρες, Κάουτ Μπόλτον-Χαλ 2-2 Με δύο γκολ του Στίβεν Χαντ στο δεύτερο ημίχρονο, η Χαλ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Reebok Stadium", αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μπόλτον. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 20 ο Κλάσνιτς, ενώ ο Ντέιβις διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 61ο λεπτό. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ιρλανδός μέσος της Χαλ, ο οποίος στο 71' και στο 78' νίκησε τον Γιασκελάινεν, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Ρόμπινσον, Κέιχιλ, Νάιτ, Στέινσον, Μουάμπα, Τέιλορ, Κόεν, Λι, Ντέιβις, Κλάσνιτς (75' ΜακΚάν) Χαλ: Μάιχιλ, Ντόσον, Γκάρντνερ, Μεντί, Ζαγιάτ, Χαντ, Μπόατενγκ, Ολοφιντζάνα (75' Ζεοβάνι), Φάγκαν, Άλτιντορ (54΄Μπάρμπι), Γκαρσία (64' Φένεγκορ οφ Χέσελινκ)