Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Παίρνει Σάμαρη ο Πανιώνιος


Ο Σάμαρης μονομαχεί με τον Τσιαντούλη Στην απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη, που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, αναμένεται να προχωρήσει ο Πανιώνιος. Ο 20χρονος επιθετικός, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νεοσμυρνιώτες τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Καλδέλης και να γίνει έτσι ο τέταρτος της ομάδας. Η εξέλιξη αυτή δείχνει με τον καλύτερο τρόπο, ότι οι "κυανέρυθροι" όντως δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Ισαάκ Μπεθέρα δείχνει ότι θα είναι έτοιμος για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις επόμενες ημέρες και άρα να είναι στην διάθεση του Εμίλιο Φερέρα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα. Ο Τόμας Μπέλιτς από την πλευρά του, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Οι παίκτες προπονήθηκαν και την Τρίτη στο Κορωπί, στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον". Ο Εστογιανόφ έχει ακόμα άδεια και θα επιστρέψει από την νέα χρονιά. Αλλωστε δεν υπολογίζεται για την Τούμπα, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο Ουέλινγκτον δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την Βραζιλία και πλέον τίθεται θέμα απολογίας του, ενώ ο Ριέρα επέστρεψε από το Λίβερπουλ, όπου είχε εγκλωβιστεί λόγω κακοκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: