Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τρέλανε τους Κινέζους με τακουνάκι ο Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαίρι είναι, φιλικά παίζει η Ρεάλ, οπότε κόντρα στην κινέζικη Γκουανζού ο Κριστιάνο Ρονάλντο το `παιξε και λίγο... μάγκας, βάζοντας ένα γκολ με τακουνάκι...
Τρέλανε τους Κινέζους με τακουνάκι ο Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ας τολμήσει να το κάνει αυτό σε σοβαρό ματς, για να δούμε τη φάτσα του Ζοσέ Μουρίνιο!
πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στη φώτο)

Τρέλανε τους Κινέζους με τακουνάκι ο Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαίρι είναι, φιλικά παίζει η Ρεάλ, οπότε κόντρα στην κινέζικη Γκουανζού ο Κριστιάνο Ρονάλντο το `παιξε και λίγο... μάγκας, βάζοντας ένα γκολ με τακουνάκι...
Τρέλανε τους Κινέζους με τακουνάκι ο Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ας τολμήσει να το κάνει αυτό σε σοβαρό ματς, για να δούμε τη φάτσα του Ζοσέ Μουρίνιο!
πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στη φώτο)

Λεφτά για υπερωρίες.... υπάρχουν!!

Ποιος είπε ότι οι έχουν «κοπεί» οι υπερωρίες για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα ή, καλύτερα, για τους υπαλλήλους που έχουν αποσπαστεί ή στελεχώνουν τα γραφεία των πολιτικών προσώπων; Χρήματα για υπερωρίες και πιο συγκεκριμένα 155.789,80 ευρώ, απ' ό,τι φαίνεται, υπάρχουν.
Λεφτά για υπερωρίες.... υπάρχουν!
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας, απέστειλε πρόσφατα απόφαση για να δημοσιευθεί- με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μάλιστα- στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η απόφαση, που έχει ημερομηνία 26 Ιουλίου 2011, έχει ως θέμα της: «Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας για το προσωπικό του υπουργείου και για τους υπαλλήλους που έχουν μετακινηθεί ή διατεθεί στα πολιτικά γραφεία του Υπουργείου για το τρίμηνο Ιουνίου -Αυγούστου 2011».
Το ποσό τo οποίο θα διατεθεί στους υπαλλήλους για υπερωριακή απασχόληση για το διάστημα των τριών μηνών είναι 155.789,80 ευρώ.
Ποιες κατηγορίες υπάλληλων «καλύπτει», όμως, η εν λόγω απόφαση;
Πρώτον, προσωπικό που έχει μετακινηθεί ή διατεθεί στα πολιτικά πρόσωπα του υπουργείου.
Δεύτερον, οδηγούς της Διεύθυνσης Κρατικών Αυτοκινήτων _ υπαλλήλους, δηλαδή, που έχουν αποσπαστεί σε μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Τρίτον, υπαλλήλους της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας Στοιχείων
Τέταρτον, υπαλλήλους του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας.
Πέμπτον, υπαλλήλους που εργάζονται υπό έκτακτες και επείγουσες ανάγκες. Ποιες είναι αυτές οι έκτακτες και επείγουσες ανάγκες; Η «υποστήριξη της λειτουργίας των ΚΕΠ» και η «υποστήριξη του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού».
Έκτον, υπαλλήλους που ασχολούνται με «την επεξεργασία των προτάσεων, αιτημάτων και στοιχείων των φορέων του δημόσιου τομέα που αφορούν διορισμούς, πλήρωση θέσεων, τις προσλήψεις και τις συμβάσεις έργου».
Οι ανωτέρω υπάλληλοι θα εισπράξουν τα ποσά που τους αναλογούν με τη δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Τα χρήματα αυτά δίνονται τη στιγμή που «ατύπως» η κυβέρνηση έχει ζητήσει την κατάργηση των υπερωριών στον δημόσιο τομέα και όταν, κυρίως, για να κλείσει η «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού καταφεύγει σε αλλεπάλληλες, οριζόντιες, περικοπές των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων.

Η απάντηση του Υπουργείου

Από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:

«Προκειμένου να μην διαμορφώνονται λανθασμένες εντυπώσεις από σημερινή ανάρτηση στο ΒΗΜΑonline, με τίτλο «Λεφτά για υπερωρίες. υπάρχουν», ενημερώνουμε ότι:

Το συνολικό ποσό που αναφέρεται αφορά προϋπολογισμό και όχι πραγματοποιηθείσα δαπάνη, για υπερωρίες όπως αυτές έχουν περικοπεί και ισχύουν σε όλο το δημόσιο τομέα στο πλαίσιο της δημοσιονομικής πολιτικής.

Ασφαλώς το ποσό αυτό, δεν προορίζεται για τους υπαλλήλους που στελεχώνουν τα γραφεία του Υπουργού, των Υφυπουργών και των Γεν. Γραμματέων του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Το 60% του ποσού αυτού διατίθεται για οδηγούς που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των Υπουργείων, αλλά και των επισήμων που πραγματοποιούν επισκέψεις στην χώρα μας.

Επίσης, περιλαμβάνει τις υπερωρίες του πολυάριθμου προσωπικού των ΚΕΠ που εργάζονται -ως γνωστόν- και τα Σάββατα.

Σημειωτέον ότι σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες έχουν πραγματοποιηθεί οι περικοπές μισθών που ισχύουν για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Το δε τελικό ύψος των αμοιβών είναι αυτό που ισχύει σε όλα ανεξαιρέτως τα Υπουργεία».

Πηγή: Tovima.gr

«Δύο μεταγραφές και... πειθαρχία»

Για περίπου 1.5 ώρα τα έλεγαν οι Γεράσιμος Βεντούρης και Τάκης Λεμονής σχετικά με τον σχεδιασμό του Πανιωνίου. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν για δύο μεταγραφές, αλλά και για πειθαρχία μέσα στα αποδυτήρια.
«Δύο μεταγραφές και... πειθαρχία»
Ο Λεμονής ζήτησε να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα και συγκεκριμένα, μίλησε με τον πρόεδρο των “κυανέρυθρων” για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και επιθετικού. Ο πρώτος θα καλύψει το κενό του Λάτκα και ο δεύτερος θα έρθει για βασικός, αφού δεν υπάρχει... δεύτερος.
Παράλληλα, οι Ριέρα και Εστογιάνοφ τονίστηκε ότι υπολογίζονται κανονικά ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο ο Τάκης Λεμονής ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί κάποιο παράπτωμα από τους δύο παίκτες, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Γεράσιμος Βεντούρης.

«Βρώμικο κόλπο από την ΕΟΚ!»

Απάνθρωπη χαρακτήρισε την στάση της ΕΟΚ και... βρώμικο κόλπο την δίμηνη τιμωρία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο αθλητικός διευθυντής της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξέι Καρβάνεν.
«Βρώμικο κόλπο από την ΕΟΚ!»
Ο Κάρβανεν μίλησε στην ιστοσελίδα sportsdaily.ru και τόνισε αναλυτικά: «Είναι απάνθρωπο αυτό που του έκανε η ελληνική ομοσπονδία. Η μητέρα του έχει καρκίνο κι η κατάστασή της επιδεινώθηκε και δεν έχει άλλον άνθρωπο στην Ελλάδα. Το είπε στην ομοσπονδία πριν γίνουν οι κλήσεις και του αναγνώρισε τα σοβαρά επιχειρήματά του.
Λίγες εβδομάδες αργότερα του έκανε ένα βρόμικο κόλπο και τον απέκλεισε για δύο μήνες. Μόνο αυτόν! Παρότι είχε στα χέρια της τις αποχωρήσεις των Τσαρτσαρή, Διαμαντίδη και Παπαλουκά. Ο Λουκάς έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος, με την ελληνική ομοσπονδία να κάνει επίδειξη δύναμης. Αλλά δεν είχαν τα κότσια να τιμωρήσουν παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού».

Iceman περίμεναν, Κάρλος βλέπουν...!!

Με σκορ 2-0 επιβλήθηκε η ΑΕΚ της Κέρκυρας στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους, σε ένα ματς στο οποίο έλαμψε και πάλι ο Χοσέ Κάρλος. Το μεγάλο αστέρι, ο Γκούντγιονσεν θέλει λίγη δουλίτσα παραπάνω...
Iceman περίμεναν, Κάρλος βλέπουν...
Την πρώτη της φιλική νίκη, μετά από αυτή στη Σλοβενία επί της τοπικής Οντράντσι, πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΚ! Η Ένωση επικράτησε σχετικά άνετα 2-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων με γκολ του Μανωλά στο 30' και του Μάκου στο 67'.
Μερίδιο επιτυχίας στο πρώτο γκολ φέρει και ο Χοσέ Κάρλος, ο οποίος ήταν για μία ακόμα φορά ο κορυφαίος της ΑΕΚ με την εμφάνισή του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε ως αντι-Σκόκο, πάσαρε αριστερά για τον Καράμπελα, αυτός σέντραρε και ο Μανωλάς έκανε το 0-1 από κοντά. Όσον αφορά το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης, επιτεύχθηκε με μακρινό σουτ του Μάκου! Μάλιστα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα...
Ευκαιρίες στον αγώνα έγιναν πολλές και σίγουρα ο Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που έγιναν και αρκετές αλλαγές, με την Ένωση να κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν, δημιουργώντας παράλληλα περισσότερες φάσεις μπροστά. Πολλά συγχαρητήρια δόθηκαν στους δύο πιτσιρικάδες, Κλωναρίδη και Εγγλέζου, οι οποίοι μπήκαν προς το τέλος του αγώνα και έδειξαν ότι αξίζουν ευκαιρίες από τον προπονητή τους.
Όσο για τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του «Δικέφαλου αετού», αν χριαζόταν να βαθμολογήσουμε κάποιον με άριστα, αυτός θα ήταν ο Χοσέ Κάρλος παρά το μεγάλο όνομα, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Ο Ισπανός όπως τονίστηκε παραπάνω, ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, με σημαντική προσφορά στο πρώτο γκολ. Υπόψιν ότι δείχνει για 4ο συνεχόμενο ματς θετικά στοιχεία, οπότε δεν αποκλείεται να αντικαταστήσει σε ικανοποιητικό βαθμό το κενό του Νάτσο Σκόκο. Ο Iceman πάντως δεν ήταν κακός, αλλά χρειάζεται δουλειά στη φυσική κατάσταση. 60 λεπτά αγωνίστηκε και η ΑΕΚ στο παιχνίδι της παρουσίασε εξαιρετική εικόνα ανάπτυξης από τα αριστερά!
Το πρόβλημα που παραμένει είναι αυτό στα χαφ! Οι Φαίακες μάλιστα το εκμεταλλεύτηκαν αρκετές φορές, απειλώντας με επικίνδυνα σουτ εκτός περιοχής...
Περισσότερα συμπεράσματα για την ΑΕΚ θα βγούνε το Σάββατο όπου οι "κιτρινόμαυροι" θα παίξουν με την Χετάφε στο ΟΑΚΑ, για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους. Θα είναι δηλαδή μία... πρόβα τζενεράλε!
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Καλαντζής, Λοβίν, Γραμμόζης, Τσίγκας, Όσμαν, Μαϊστοροβιτς, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Ιωάννου
Αλλαγές: Χάμπερ, Πατηνιώτης, Βενέτης, Αρμένης, Φλαβίνιο, Λαμπρόπουλος, Ζιάμπαρης, Κουλούρης, Γιάντσης.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κάφες, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χόσε Κάρλος, Καράμπελας, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν
Αλλαγές: Αραμπατζής, Κοντοές, Χέλγκασον, Δέλλας, Λεονάρντο, Σιάλμας, Μάκος, Λάγος, Λυμπερόπουλος, Έγγλέζου, Κλωναρίδης

Πλάκα κάνουν μέτοχοι και διοίκηση;

Και μόνο, πάντως, το γεγονός ότι χθες έγινε γενική συνέλευση, δείχνει τι μυαλά κουβαλάνε εκεί στον Παναθηναϊκό. Είναι ποτέ δυνατόν σε μέρα ευρωπαϊκού αγώνα να γίνεται Γ.Σ.; Πότε το έχετε ξανακούσει αυτό;
Πλάκα κάνουν μέτοχοι και διοίκηση;
Ο Παναθηναϊκός έδινε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Που έχει να κάνει όχι μόνο με το πρεστίζ του συλλόγου, αλλά και με τα οικονομικά του, αφού μια ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους θα έφερνε τρελά έσοδα.
Κι αντί όλοι οι διοικητικοί και οι μέτοχοι να είχαν στο μυαλό τους πώς θα πούνε μια κουβέντα σε προπονητή - παίκτες και πώς τέλος πάντων θα ήταν δίπλα στην ομάδα, αυτοί ασχολιόντουσαν με τη συνέλευση. Ούτε που πέρασε από το μυαλό τους ότι υπήρχε ματς.
Δείτε το κι ανάποδα. Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι θα γινόταν Γ.Σ. την μέρα ενός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Όλοι θα φώναζαν. Μήπως, όμως, αυτό το ματς το χθεσινό δεν ήταν σημαντικό; Είδαμε τι τριγμοί υπάρχουν ήδη για τον αποκλεισμό.
Ας τα αναβάλανε, λοιπόν. Πρώτη φορά θα ήταν ή τελευταία; Και για να έχουμε το καλό ερώτημα, τι ακριβώς έγινε από την συνέλευση; Προέκυψε κάτι που να έχει να κάνει με την ομάδα; Όχι. Μήπως λύθηκε το οικονομικό πρόβλημα;
Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ένα πολύ βασικό πρόβλημα. Όλοι όσοι βρίσκονται πάνω ή γύρω από την ομάδα δεν σκέφτονται ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. Σκέφτονται όπως αλλιώς θέλετε, αλλά όχι ποδοσφαιρικά! Κι αυτό το έχει πληρώσει η ομάδα πολλάκις και με διάφορους τρόπους! Ή μήπως νομίζετε ότι στις ομάδες όταν υπάρχει μπάχαλο διοικητικό και μετοχικό δεν επηρεάζονται με τον άλφα ή βήτα τρόπο και τα αποδυτήρια;
Κανονικά, θα έπρεπε να είχε σημάνει γενικός συναγερμός σε όλα τα επίπεδα. Εμείς, όμως, δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται από το πρωί να ασχολείται με το παιχνίδι ο «ξένος» πια Σισέ, αλλά όχι αυτοί που έχουν στα χέρια τους το μαγαζί. Έλεος!
πηγή: sportdog.gr

Έχει... αερόσακο θαλάσσης! (ΦΩΤΟ)

Τυχερός άνδρας ο Τζιανλούκα Ζαμπρότα, καθώς όπως αποδεικνύουν και οι παρακάτω φωτογραφίες, η σύντροφός του διαθέτει ένα... φυσικό μαξιλάρι για την θάλασσα.
Έχει... αερόσακο θαλάσσης! (ΦΩΤΟ)
Απολαύστε τις τελευταίες φωτογραφίες της από την θάλασσα...

Επιστρέφει σε ρόλο... δεκαριού ο Ίβιτς!!

Στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Βαλερένγκα θα βρίσκεται ο Ίβιτς, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Λαζάρ.
Επιστρέφει σε ρόλο... δεκαριού ο Ίβιτς
Ο Μπόλονι θα διατηρήσει το 4-3-3 της Νορβηγίας, με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά, Λίνο στην άμυνα. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Αρίας και Γκαρσία, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ίβιτς.

Ο Φωτάκης θα βρίσκεται στα δεξιά, ο Βιεϊρίνια έξω αριστερά και στη κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.
πηγή: sportdog.gr

Κουτσά-στραβά επικυρώθηκε, αλλά...!!

Το ΔΣ της Football League αποφάσισε την επικύρωση της βαθμολογίας, με τους Εθνικό, Ιωνικό, Τρίκαλα, Ηλιούπολη και Αναγέννηση Καρδίτσας να υποβιβάζονται, όμως ακόμη εκκρεμούν πολλές δικαστικές αποφάσεις...
Κουτσά-στραβά επικυρώθηκε, αλλά...

Η Football League προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας και στην τρίτη κατηγορία υποβιβάζονται Εθνικός, Ιωνικός, Τρίκαλα, Ηλιούπολη και Αναγέννηση Καρδίτσας. Από αυτές τις ομάδες μόνο για τον Εθνικό δεν εκκρεμοδικεί κάποια απόφαση και σίγουρα δε θα βρίσκεται στην κατηγορία την επόμενη σεζόν.
Από εκεί και πέρα η Ηλιούπολη υποβιβάστηκε για την υπόθεση των στημένων και τα Τρίκαλα για την πλαστή εγγυητική επιστολή που κατέθεσαν και έχουν δικαίωμα έφεσης, που αναμένεται να ασκήσουν.
Αποφάσεις εκκρεμοδικούν ακόμη για Ιωνικό και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ για την θεσσαλική ομάδα αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με πληροφρίες, πάντως, η Football League... πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά, μετά την αλησμόνητη επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την 14η θέση, καθώς προέβλεψε ειδική ρύθμιση σε περίπτωση που κάποια από τις παραπάνω ομάδες δεν υποβιβαστεί τελικά...
Πηγή: gazzetta.gr

«Από το 2004 και μετά έστηναν όλα τα πρωταθλήματα»

Άλλη μία σημαντική δήλωση έκανε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους στημένους αγώνες.
«Από το 2004 και μετά έστηναν όλα τα πρωταθλήματα»
Όταν κλήθηκε ως μάρτυρας για την υπόθεση της Καβάλας ανέφερε στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ: «… αυτό που έγινε με το στήσιμο των πρωταθλημάτων από το 2004 κι έπειτα είναι φοβερό. Έστηναν όλα τα πρωταθλήματα. Μπήκαν μπράβοι στο ποδόσφαιρο, έφεραν ένα καθεστώς τρομοκρατίας και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έκανε τίποτα.

Οι άνθρωποι αυτοί, όπως ο Τσακογιάννης με τα όπλα και ο Μπέος διαφορετικά, δημιούργησαν ένα κλίμα».

Τη γλιτώνει, σε πρώτη φάση...!!

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει σίγουρα με τον κόσμο του στα play offs του Europa League, καθώς η τιμωρία από την UEFA θα βγει στις 25 Αυγούστου.
Τη γλιτώνει, σε πρώτη φάση...
Από τη στιγμή που οι «πράσινοι» είναι υπότροποι υπάρχουν φόβοι πως η ποινή που θα επιβληθεί στο Τριφύλλι θα έχει και αποκλεισμό της έδρας. Ωστόσο αν συμβεί αυτό, το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, είτε το εντός έδρας ματς γίνει στις 18 είτε στις 25 του μήνα.
Πηγή: leoforos.gr

Άλλος έχει το χαντς φρι...!!

Ο Μίλτος ο Νταλικέρης γράφει για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και την αδυναμία του να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.
Άλλος έχει το χαντς φρι...
Τι ήταν αυτό που βάσταγε ο Σμολ Μακ στο χέρι, ρε παιδιά; Αυτό δεν ήτανε χαντς φρι. Χαντς φουλ ήτανε! Χαντς φρι έχει άλλος. Ο Παναθηναϊκός, ντε. Άδεια χέρια κι άδειες τσέπες...
Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βλέπω έναν άνθρωπο ή μια ομάδα ανθρώπων να μην μπορούν, όχι να φανούν αντάξιοι μεγάλων προσδοκιών αλλά ούτε να καταφέρουν τα απλά, τα καθημερινά, τα θεωρητικά βατά (όπως για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός απέναντι στην άσημη Οντένσε μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Δανία), θυμάμαι τις ιστορικές ρήσεις δύο μεγάλων ανδρών: του Άγγελου Αναστασιάδη και ...της Δωροθέας της Ζαβής.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Διώχνουν τους Αγανακτισμένους και από τον Λευκό Πύργο!!

Την τακτική του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει ο Γ. Μπουτάρης. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να απομακρύνει τις σκηνές των "Αγανακτισμένων" από τον Λευκό Πύργο.
Διώχνουν τους Αγανακτισμένους και από τον Λευκό Πύργο
Σύμφωνα με τη ίδια πηγή,τις προηγούμενες μέρες ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, είχε επαφές με τις εισαγγελικές αρχές και ζήτησε τη συνδρομή τους για την απομάκρυνση των σκηνών.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Κακίες... (BINTEO)

H αποστολή της Μπαρτσελόνα επισκέφτηκε το διάσημο "Seaquarium" στο Μαϊάμι και έσπευσε να φωτογραφηθεί με τα δελφίνια που κάνουν... βουτιές, δίνοντας τροφή για κακόβουλα σχόλια στους αντιπάλους της...
Κακίες... (BINTEO)

Δραματικές εξελίξεις στην "Ελευθεροτυπία"...!!

Σε μονοπάτια που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσουν φαίνεται πως έχει μπει πλέον η «Ελευθεροτυπία». Μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές εφημερίδες της χώρας, δεν απέχει πολύ από τον... γκρεμό, αν κρίνουμε από τα όσα ειπώθηκαν από την εργοδοσία στην σημερινή σύσκεψη.
Δραματικές εξελίξεις στην "Ελευθεροτυπία"...
Ο γενικός διευθυντής της «Χ.Κ Τεγόπουλος» Αν. Πολυκανδριώτης δεν σταμάτησε να λέει το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα.
Έκανε λόγο για χρέος που φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ προς τις τράπεζες, τόνισε πως κάθε μήνα η εφημερίδα μπαίνει μέσα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν λεφτά όχι μόνο για τα χρέη, αλλά και για την βιωσιμότητά της.
Μάλιστα επισήμανε πως αν δεν εγκριθεί το δάνειο τότε κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Ένα δάνειο που όμως στο μεγαλύτερο μέρος του θα πάει προς τις οφειλές και αν μείνει κάτι προς τους εργαζόμενους, στους οποίους κανείς δεν μπόρεσε να πει το πότε θα πάρουν πάλι χρήματα.
Το ακόμα πιο άσχημο ήταν πως αν τελικά εγκριθεί το δάνειο, τότε θα υπάρξουν προγράμματα εθελούσιας εξόδου, κάτι που έκανε ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα.
Από την πλευρά της η διευθύντρια της εφημερίδας Κύρα Αδάμ έκανε λόγο ακόμα και για μείωση κατά 50% του λειτουργικού κόστους, με τους εργαζόμενους να εκλέγουν επιτροπή (την αποτελούσαν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί) και να ζητούν τα οικονομικά δεδομένα για να τα εξετάσουν μαζί με ορκωτούς λογιστές, προκειμένου να έχουν μια πιο ξεκάθαρη άποψη για το πρόβλημα.
Πηγή: gazzetta.gr

Σκούρα τα πράγματα για Μαρίνο!!

Την Πέμπτη θα βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Στέργου Μαρίνου, τη στιγμή που υπάρχουν φόβοι για ρήξη μηνίσκου.
Σκούρα τα πράγματα για Μαρίνο
Πάντως ο Μαρίνος πατάει το πόδι του κανονικά, αλλά δεν μπορεί να το λυγίσει και υπάρχουν φόβοι για μηνίσκο. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο, τότε ο 23χρονος μπακ θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, διαφορετικά αν έχει υποστεί κάκωση η απουσία του θα είναι λιγότερη.
Πηγή: leoforos.gr

Παπουτσάκης for president!!

Την πρόθεση του να κατέβει ως υποψήφιος για πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας στις εκλογές της Παρασκευής, γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης.
Παπουτσάκης for president
Με δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM ο Κρητικός παράγοντας ανέφερε πως θα βάλει υποψηφιότητα.
Αρχικά μίλησε για την κλήρωση του πρωταθλήματος λέγοντας: «Κάθε χρόνο υπάρχουν προβλήματα, καθυστερούμε τις διαδικασίες. Φέτος έχουν μαζευτεί κάποια πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι την Παρασκευή θα έχουμε σχεδόν τελειώσει».
Για τις εκλογές που θα γίνουν την ίδια μέρα (05/08): «Έχω σκοπό να δώσω υποψηφιότητα. Πολλοί από τους συναδέλφους με έχουν παροτρύνει, το πήρα και εγώ απόφαση και αν μας ψηφίσουν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάτι που δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να περάσουμε ότι το παιχνίδι είναι αυτό που βλέπουμε και όχι αυτό που δεν βλέπουμε».
Για το αν μπορεί η Super League να διοργανώσει το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί και όλα θα μπουν σε μια τάξη. Μαζεύτηκαν όλα τα παρατράγουδα σε αυτή τη χρονιά. Η Πολιτεία έχει θέληση και από τη στιγμή που πειστούμε όλοι, θα αλλάξουν τα πράγματα σε μεγάλο ποσοστό».
Για το αν θα υπάρχει και άλλος υποψήφιος στις εκλογές, είπε: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω, θέλω να το πιστεύω. Τα μηνύματα που έχουμε, είναι προς αυτήν την κατεύθυνση».
Για το όραμα που έχει πει για μια ομάδα της Κρήτης που θα παίζει στη μεγάλη κατηγορία, δηλαδή τη συγχώνευση Εργοτέλη και ΟΦΗ: «Αυτό το έχω πει εδώ και ένα χρόνο. Δεν χρειάζεται μόνο το Ηράκλειο, αλλά όλη η Κρήτη. Να την κρατήσουμε σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να δώσουμε στους φιλάθλους θέαμα».
Πηγή: gazzetta.gr

Αυτά παθαίνεις αν παρκάρεις παράνομα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρε παιδιά, δεν υπάρχει αυτό το βίντεο! Δείτε πως τιμώρησε ένας τύπος έναν συμπατριώτη του στη Λιθουανία, επειδή στάθμευσε παράνομα το αυτοκίνητό του.
Αυτά παθαίνεις αν παρκάρεις παράνομα... (ΒΙΝΤΕΟ)
Πέρασε με ένα τεθωρακισμένο του στρατού και έκανε Mercedes... πίτα, έτοιμη για απόσυρση.
Στο τέλος ο οδηγός σάστισε όταν είδε το αμάξι του... βίδες, αλλά δεν αντέδρασε με βίαιο τρόπο. Οπότε μήπως ήταν στημένο το σκηνικό;
Πλάκα πάντως είχε...






<a href='http://video.gr.msn.com/?mkt=el-gr&amp;from={from}&amp;vid=d113007f-8504-4f01-b773-c519fcc5b5bb' target='_new' title='Mayor Crushes Illegally Parked Cars' >Βίντεο: Mayor Crushes Illegally Parked Cars</a>

Πήρε... φωτιά και στο ανοιχτό ο Ντουράντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί τα τελευταία χρόνια να... μαγεύει τους θεατές στα εντυπωσιακά γήπεδα του ΝΒΑ, όμως το βράδυ της Κυριακής θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και τα ανοιχτά γηπεδάκια.
Πήρε... φωτιά και στο ανοιχτό ο Ντουράντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μάλιστα, σε αγώνα στο Rucker Park σημείωσε 66 πόντους και όπως ήταν λογικό, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που μπήκαν στο τέλος μέσα στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσουν.

Άλλωστε, το φινάλε του ματς ήταν εντυπωσιακό. Ο Ντουράντ, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, σημείωσε τέσσερα διαδοχικά τρίποντα!
πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στη φώτο)

Οι ιταλικές καμπάνες για τα "στημένα"...!!

Κιέβο, Αταλάντα, 18 ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και δεκάδες ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν από την ιταλική δικαιοσύνη για το νέο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών στην γειτονική χώρα.
Οι ιταλικές καμπάνες για τα "στημένα"...
Η Κιέβο τιμωρήθηκε με πρόστιμο 80.000 ευρώ για την ανάμειξή της, ενώ ο αμυντικός της Άσκολι, Βιτόριο Μικολούτσι, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού διάρκειας 14 μηνών.
Εκτός αυτού ακόμα επτά άτομα τιμωρήθηκαν για τα στημένα παιχνίδια. Η Κιέβο μαζί με την Αταλάντα είναι οι μοναδικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας που βρίσκονται μπλεγμένες.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες υπάρχουν 18 ομάδες και 26 ποδοσφαιριστές και παράγοντες που αναμένεται να τους γίνει ανάκριση από τον Εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι.
Οι μεγαλύτερες ποινές ήταν διάρκειας τριών ετών και αυτές αφορούν τον τεχνικό της Βιαρέτζιο, ομάδας τρίτης κατηγορίας, Τζιανφράνκο Παρλάτο, αλλά και τον ποδοσφαιριστή του ερασιτεχνικού σωματείου, Κους Τσιέτι, Τζιανλούκα Τουτσέλα.
Για έναν χρόνο τιμωρήθηκαν ο ποδοσφαιριστής της Βίρτους Εντέλα, ομάδας τρίτης κατηγορίας, Φεντερίκο Ζακάρντι, αλλά και ο Ιβάν Τίσι, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα τον τελευταίο καιρό.
Ο ποδοσφαιριστής της Πορτογκουάγκρο, Κλαούντιο Φουρλάν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Βερόνα, Μάουρο Τζιμπελίνι, με πέντε μήνες και 10.000 ευρώ πρόστιμο.
Κατά τα άλλα σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, το πιθανότερο είναι η Αταλάντα να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, με μείων επτά βαθμούς.
Πηγή: metrosport.gr

Τέλη Αυγούστου για ΑΕΛ και Ηρακλή!!

Για τις 24 Αυγούστου αναβλήθηκε η εκδίκαση των εφέσεων της ΠΑΕ Λάρισας και της ΠΑΕ Ηρακλής, ύστερα από σχετικό αίτημα των δύο ομάδων.
Τέλη Αυγούστου για ΑΕΛ και Ηρακλή
Οι Θεσσαλοί και οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν να μην συζητηθεί από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή που είχαν καταθέσει κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας από τη Superleague και το αίτημά τους έγινε αποδεκτό.

«Ο Μάκης δεν ξέρει αγγλικά, πώς θα μίλαγε με τους παίκτες;»

Οι δικηγόροι της Καβάλας και ο ίδιος ο Σταύρος Ψωμιάδης ισχυρίστηκαν για ακόμα μία φορά κατά την εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, πως ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει καμία σχέση με τον σύλλογο. Μάλιστα, ο γιος του χρησιμοποίησε ως επιχείρημα και το γεγονός πως ο “Big Mac” δεν γνωρίζει αγγλικά...
«Ο Μάκης δεν ξέρει αγγλικά, πώς θα μίλαγε με τους παίκτες;»
Ο Σταύρος Ψωμιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω εξευτελιστεί σαν άνθρωπος και το τεκμήριο αθωότητας έχει καταστρατηγηθεί. Αποφάσισα να ασχοληθώ με ΠΑΕ Καβάλα μετά από προτροπή του Δημάρχου Καβάλας. Όταν ξεκίνησα σαν μέτοχος δεν είχα ιδιότητα μέλους ΔΣ, την απέκτησα αργότερα. Το 2008 αγόρασα ένα ποσοστό από έναν μέτοχο. Δεν είχε καμία σχέση ο πατέρας μου με την ΠΑΕ και δεν έχει κανένα νομικό κώλυμα, σε αντίθεση με ότι είπε ο κ. Κούγιας για τις υποθέσεις με την ΑΕΚ, αν ήθελε να ασχοληθεί με κάποια ομάδα.

Απλά δεν ήθελε να μπει στην ομάδα.
Δεν έχει σχέση με την Καβάλα ο πατέρας μου. Άλλωστε, δεν ξέρει αγγλικά και δεν μπορεί να μιλήσει με τους παίκτες, αφού πάνω από το 80% των ποδοσφαιριστών της ομάδας είναι ξένοι».
Από την πλευρά ο κ. Μοροζίνης, συνήγορος του Μάκη Ψωμιάδη ανέφερε: «Είναι επιλογή δική μας να μιλάμε σε θεσμικά όργανα και δικαστικές αίθουσες. Έχουμε κάνει ένσταση για πειθαρχική δικαιοδοσία οργάνων. Ο κ. Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει καμία διοικητική σχέση με την ομάδα».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συνήγορος του Σταύρου Ψωμιάδη, οποίος υποστήριξε: «πουθενά η ΟΥΕΦΑ δεν αναφέρει ότι έγινε αποδεδειγμένα προσυνεννοημένο παιχνίδι», ενώ μετά από λίγο ο κ. Καραβοκύρης, επίσης δικηγόρος, ανέφερε:«Δεν υπάρχουν καθόλου αποδεικτικά μέσα και δεν μπορεί ένα δικαστήριο να αποφασίσει».
Μάλιστα, στην αρχή της εκδίκασης οι εκπρόσωποι της μακεδονικής ομάδας ζήτησαν να αναβληθεί η υπόθεση μέχρι να αποφανθούν τα πολιτικά δικαστήρια, όπως έγινε και στην Τουρκία, με τον πρόεδρο της έδρας να τονίζει ότι «δεν έχουμε το ίδιο σύστημα με την Τουρκία, δεν γίνεται αυτό».

Τελικά, η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης της Καβάλας ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου τρεις ώρες. Απόφαση δεν θα παρθεί σήμερα και υπάρχει προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος μέχρι την Παρασκευή στις 12:00 για την Καβάλα και στις 13:30 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οπότε η απόφαση αναμένεται να βγει την Παρασκευή το απόγευμα. 
πηγή: sportdog.gr

Προβιβασμός για πέντε ομάδες

Tην εφαρμογή του ΚΑΠ, τον οποίο έχει ερμηνεύσει το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την απόφαση υπ. αριθμ. 100, ζήτησε η Football League και την εισήγησή της αυτή θα τη γνωστοποιήσει στη Super League.
Ο ΚΑΠ, λοιπόν, αναφέρει:
«Άρθρο 4 παρ.2: Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, η έναρξη των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να γίνει με τον προκαθορισμένο αριθμό ομάδων, ο αριθμός τους συμπληρώνεται με ισάριθμες ομάδες από την αμέσως επόμενη κατηγορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 3 περ. α’ σε συνδυασμό με τη διάταξη της παρ. 4 περ. β’ του άρθρου 27 του παρόντος κανονισμού.
Άρθρο 5, παρ.3: α)Για να συμμετάσχει μία ομάδα σε πρωτάθλημα, πρέπει να δηλώσει με έγγραφό της μέσα στην ταχθείσα από την προκήρυξη προθεσμία, την ανεπιφύλαχτη αποδοχή των όρων της προκήρυξης (δήλωση συμμετοχής), διαφορετικά αποκλείεται του πρωταθλήματος με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας και την θέση της καταλαμβάνει η πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της αμέσως κατώτερης κατηγορίας σύμφωνα, με τη διάταξη της παρ. 4 β’ του άρθρου 27 του παρόντος κανονισμού.
β) Η ομάδα που αποκλείεται στην περίπτωση αυτή,υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία και καταλαμβάνει την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα και δικαιούται συμμετοχής στο πρωτάθλημα της κατώτερης κατηγορίας της ίδιας αγωνιστικής περιόδου.
Άρθρο 27 β): Οι ομάδες που υποβιβάζονται, είτε βάσει της προκήρυξης είτε βάσει άλλης απόφασης δεν έχουν δικαίωμα προαγωγής σε καμία περίπτωση, για την περίοδο που υποβιβάστηκαν. Η κατάληψη της πρώτης θέσης στην αμέσως επόμενη κατηγορία, νοείτε πάντα μετά την επέλευση οποιουδήποτε προβιβασμού. Στην περίπτωση αύξησης των ομάδων οποιασδήποτε κατηγορίας ή προαγωγής στην αμέσως επόμενη κατηγορία περισσότερων ομάδων απ’αυτές που προβλέπεται από τη σχετική προκήρυξη, οι προαγόμενες ομάδες προέρχονται από τον πίνακα κατάταξης του πρωταθλήματος που έληξε της αμέσως κατώτερης κατηγορίας και με τη σειρά κατάταξης τους».
Η Football League, λοιπόν, με απλά λόγια εισηγήθηκε μετά τους Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, στη Super League να προβιβαστούν οι ΠΑΕ Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας στις θέσεις των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας…nsports gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Προκριματικά Champions League και σήμερα. Χθες πέρασε 1 από τις 2 επιλογές μας καθώς ο «τραγικός» αμυντικά Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στους Δανούς.
Θα ασχοληθώ κυρίως με Champions League και με ολίγο από Βραζιλία.

Avanti να δούμε τι έχουμε:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΕΛΣΙΝΚΙ N/G (1,80)
ΖΥΡΙΧΗ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ  G/G (1,67)
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΓΚΕΝΚ  G/G (1,60)
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΣΑΝΤΟΣ  G/G (1,47)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη φώτο Elenoire Casalegno)
Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει -Ο Καλιγούλας και αυτοί που το πρωί έριχναν μπετά στη σκαλωσιά

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Οντένσε, τον Τζιόλη και τον Ουρτάδο...
Ο Καλιγούλας και αυτοί που το πρωί έριχναν μπετά στη σκαλωσιά
 Για τον Παναθηναϊκό έχω κουραστεί να μιλάω, δεν μπορούν τα παιδιά αυτά. Ακόμα και μετά την επιτυχία τους στον πρώτο αγώνα, είπα στο σάιτ τα εξής: «Όμως είδα την περσινή κατάσταση στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Πηγή κινδύνων ήταν. Αυτός ο Ουτάκα -πώς τον λένε- μπορούσε να κάνει δύο γκολ στον ΠΑΟ, έχασε γκολ που δεν χάνονται. Ενώ έχει τη δύναμη και την ταχύτητα αυτός ο παίκτης, μπερδεύεται στην τελική ενέργεια. Επίσης, μας είχανε ζαλίσει οι δημοσιογράφοι για τη δουλειά του Φερέιρα στις στημένες φάσεις πριν από το ματς, αλλά δεν είδα καμία βελτίωση, το αντίθετο! Πηγή κινδύνων ήταν και τα στημένα».
• Βαριά φανέλα λένε οι δημοσιογράφοι. Ποιά βαριά φανέλα ρε σεις; Βαριά φανέλα ο Τζόρβας; Όταν διώχνεις τη μπάλα με γροθιές, τη διώχνεις ψηλά αγόρι μου, να προλάβει να οργανωθεί η άμυνα! Βαριά φανέλα ο Βύντρα; Βαριά φανέλα ο Σπυρόπουλος; Πόσες φορές έλεγα για τον Σπυρόπουλο τα χειρότερα όταν τον παρουσιάζανε ως παικταρά στις αρχές; Βαριά φανέλα ο Σαριέγκι; Τραβιόταν δεξιά να ακολουθεί τον Ουτάκα, πού πάει ρε το σέντερ μπακ; Βαριά φανέλα ο Μαρίνος; Πόσα σας έχω πει για τον Μαρίνο, στον Ηρακλή να πάει, δεν θα παίζει! Βαριά φανέλα ο Κλέιτον;
• Ποιος βαριά φανέλα, ο Πετρόπουλος; Παλαιολιθικής εποχής σέντερ φορ, μου θυμίζει Καρπαθάκη και Κοπανίδη! Ρωτήστε τους… παππούδες σας να σας πουν γι’ αυτούς! Έριχναν μπετά στις σκαλωσιές τα πρωινά και ερχόντουσαν τα απογεύματα να παίζουν μπάλα στην Προοδευτική! (σ.σ. Σημείωση Σινάνογλου: Έχω πέσει κάτω).
• Βαριά φανέλα ο Σιμάο ο… Καλιγούλας; Δεν έχει παίκτες ο Παναθηναϊκός, τους μεγαλύτερους προπονητές από τον… τάφο να σηκώσεις, δεν θα την φτιάξουν εύκολα αυτήν την ομάδα.
• Πόσο μάλλον αυτός ο προπονητής που ποτέ δεν τον πίστεψα κι από πέρσι τον αποδοκίμαζα - σε αντίθεση με τον Χιμένεθ. Είναι… κουρασμένος ο άνθρωπος, δεν έχει ψυχή, δεν εμπνέει, δεν έχει νεύρο. Ένα πράγμα να τον λυπάσαι. Αυτός βγαίνει για προπόνηση και οι παίκτες λένε από μέσα τους «άσε μας»! Μάλαγα δεν ρωτήσανε; Σαν στυμμένη λεμονόκουπα τον βλέπω.
• Αφήνω τον Παναθηναϊκό. Θα πω κάτι για τον Τζιόλη που διαβάζω ότι τον σκέφτεται ο Ολυμπιακός. Έλα τώρα, αυτούς τους παίκτες δεν θα τους άφηνα ούτε την πόρτα να περάσουν! Για Ολυμπιακό μιλάμε! Θα χτυπήσει άσχημα. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, ποιος τον προωθεί; Στον Παναθηναϊκό ήταν όλη η εξέδρα εναντίον του! Ποιος Τζιόλης, ένας αργός παίκτης, μία αρχικαρούτα! Γράψε το έτσι Θέμη, τον λέω αρχικαρούτα. Τι να την κάνουμε κι άλλη καρούτα; Ο Ολυμπιακός θέλει ταχυκίνητα χαφ.
• Μπορούσε ποτέ η Μπαρτσελόνα να είναι αυτή που είναι αν είχε στα χαφ της τον Ουρτάδο; Σας ρωτάω, μπορούσε; Η Μπαρτσελόνα έχει αυτούς τους ταχυκίνητους στα χαφ, γι’ αυτό κάνει ό,τι κάνει, μην μαζεύετε άλλους αργούς στον Ολυμπιακό! Δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά που θέλει ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός θέλει γρήγορα χαφ, αυτός ο Ολυμπιακός που βλέπετε θα μεταμορφωνόταν αν έπαιρνε δύο χαφάρες να μαρκάρουν, να κόβουν και να τρέχουν γρήγορα το παιχνίδι μπροστά. Έχει παίκτες ο Ολυμπιακός αλλά πονάει στα χαφ.
• Και δεν κατάλαβα, γιατί δεν πήγε να πάρει τον Ντουγκλάο, να έχει δυνατή εναλλακτική λύση στα στόπερ, τώρα που ο Μέλμπεργκ έβαλε κι άλλο χρόνο στην πλάτη του, και που ο Αβραάμ δείχνει χάλια ψυχολογικά μετά την περιπέτεια με τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τους εισαγγελείς.
• Ο Ολυμπιακός θα πάρει 5 εκ. ευρώ παραπάνω λόγω του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού, είναι μεγάλη επιτυχία αυτό. Πάρτε γρήγορο χάφαρο, πώς έφερε ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ τον Λαζάρ; Αν συνεχίσει έτσι, θα είναι μεταγραφάρα για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ ο οποίος δεν έχει λεφτά. Πώς βρέθηκε αυτός ο χαφ στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να βρει τόσους μήνες μία χαφάρα ο κολοσσός Ολυμπιακός; Πού είναι οι σκάουτερ, οι ειδικοί της πλάκας, μας έχουν φορτώσει τόσα ακριβά σαπάκια τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: katimagiko.gr

Παρασκευή τα... σπουδαία για Βόλο – Καβάλα!

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου και η Καβάλα πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι για να καταθέσει υπόμνημα σχετικά με την έφεση που κατέθεσε για την πρωτόδικη απόφαση της ΕΠΟ, σχετικά με τον υποβιβασμό της ομάδας.
Παρασκευή τα... σπουδαία για Βόλο – Καβάλα!
Οι «Αργοναύτες»έχουν διορία για να καταθέσουν το υπόμνημα μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ενώ οι άνθρωποι του Βόλου μέχρι τις 13.30. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Επιτροπή θα συνεδριάσει αμέσως μετά και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής θα έχουμε την οριστική απόφαση για τις δύο υποθέσεις.

Εμείς απλά πρέπει να θυμίσουμε, πως την ίδια μέρα, στις 14.00, είναι προγραμματισμένη να γίνει η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας της επόμενης περιόδου. Η κλήρωση θα γίνει κανονικά, μόνο που αντί για τα ονόματα της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουμε “Α” και “Β”.

Θέλω να κερδίσουμε ξανά στην Τούμπα...»

Η Βαλερένγκα πριν από δύο χρόνια είχε νικήσει στην Τούμπα με 1-0 και ο τεχνικός της Μάρτιν Άντρεσεν ευχήθηκε στη συνέντευξη Τύπου η ομάδα του να το επαναλάβει, αλλά με σκορ πρόκρισης...
«Θέλω να κερδίσουμε ξανά στην Τούμπα...»
"Δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα. Υπάρχουν ορισμένοι τραυματισμοί, επιστρέφουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μετά το φιλικό της Δευτέρας με τη Λίβερπουλ… Γενικά, όμως, όλα φαίνονται καλά», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια τόνισε ότι «εμείς θα παίξουμε όπως συνηθίζουμε να παίζουμε. Δε θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Στο ματς της Νορβηγίας ήμασταν καλοί, ελέγξαμε το ματς, είχαμε κάποιες φάσεις, δυστυχώς όμως κι ο ΠΑΟΚ είχε φάσεις κι ένα εκπληκτικό φάουλ. Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε το πλεονέκτημα ότι βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν στο πρωτάθλημά μας. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα παίξει το δεύτερο παιχνίδι του. Επίσης έχουμε κερδίσει στο παρελθόν σε αυτήν την έδρα και θέλω να το κάνουμε ξανά με ένα περισσότερο γκολ σε σχέση με την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εδώ».

Για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί αύριο στην Τούμπα από τους χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο Άντρεσεν τόνισε: «Πολλοί από τους παίκτες μου ήταν και στο προηγούμενο ματς εδώ. Ξέρουν για το δυναμικό κόσμο του ΠΑΟΚ. Εχουν, όμως, συνηθίσει να παίζουν με κόσμο».
Πηγή: paok24.gr

Πάρτε μπύρες και ενισχύστε το σύλλογο!

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν οι διοικούντες της Μποέμιαν, οι οποίοι προέτρεψαν το κοινό της ομάδας να πιει μπύρες για να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος!

Η ιστορική ομάδα του Δουβλίνου (120 χρόνια ιστορίας) την προσεχή Παρασκευή δίνει το μεγάλο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Σαμροκ Ρόβερς. Η κακή οικονομική κατάσταση έχει οδηγήσει τους ιθύνοντες στο να βρουν περίεργες λύσεις.

Έτσι, συνεργάστηκαν με μια μεγάλη παμπ που υπάρχει κοντά στο γήπεδο και δίνουν στους φίλους της ομάδας 3 μπύρες αξίας 19 ευρώ έναντι 10 ευρώ, με ποσοστό των εσόδων να πηγαίνει στα ταμεία της ομάδας.

Η προσφορά θα ισχύει πριν από κάθε εντός έδρας ματς, 1.30 ώρα πριν τον αγώνα μέχρι τη λήξη του και... μέχρι να τελειώσει το στοκ της παμπ! Οι Ιρλανδοί, γνωστοί λάτρεις της μπύρας, σίγουρα θα τρέξουν να... ενισχύσουν το σύλλογο...The Player

Αναβολή για Λάρισα και Ηρακλή

Αναβολή για την Τετάρτη 24 Αυγούστου, πήρε η εκδίκαση των εφέσεων της Λάρισας και του Ηρακλή, μετά από σχετικό αίτημα των δύο ομάδων.

Τόσο η ομάδα της Θεσσαλίας, όσο και αυτή της Θεσσαλονίκης, ζήτησαν να μην συζητηθεί από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η προσφυγή που είχαν κάνει, κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας από της Super League, και το αίτημά τους αυτό έγινε δεκτό.The Player

Η Nike θα «ντύνει» τον ΟΦΗ!!

Η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ έφερε και χορηγίες στον ΟΦΗ. Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, Nike, θα «ντύνει» πλέον την Κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ μέχρι πέρυσι συνεργαζόταν με την εταιρεία Masita. Πλέον, ο Ηρακλειώτικος σύλλογος θα προμηθεύεται από δω και στο εξής τις επίσημες εμφανίσεις του αλλά και την ενδυμασία προπόνησης και αποστολών για τα εκτός έδρας παιχνίδια. 
πηγή: theplayer.gr

Φιλική «εφτάρα» η Ρεάλ (video)

Πηγή: theplayer.gr

Τις καλές της εμδφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο παιχνίδι μεγάλης δυναμικότητας. Η «βασίλισσα» διέσυρε με 7-1 την Γκουανγκζού.

Oι Κεντίρα (7'), Οζίλ (31') και Μπενζεμά (39'), διαμόρφωσαν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, για να ακολουθήσουν στην επανάληψη πάλι ο Μπενζεμά (48'), ο Κριστιάνο Ρονάλντο (56'), ο Γέσε (71') και ο Ντι Μαρία (83'). Το μόνο που κατάφεραν οι Κινέζοι ήταν να μειώσουν στο 87ο λεπτό με τον Γίχου.

Δείτε τα γκολ:

«Σισέ δεν μπορείς να πάρεις»

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννης Κόντης, στον ΑΡΗΣ FM 92,8, και αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τις μεταγραφικές κινήσεις και την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην αρχή των δηλώσεών του, ο κ. Κόντης στάθηκε στην πρώτη ήττα του ΑΡΗ στο φιλικό ματς με το Παραλήμνι, υπογραμμίζοντας:

«Οι κακές εμφανίσεις είναι αναμενόμενες στα φιλικά, όπου και δοκιμάζεις παίκτες. Στο χθεσινό παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά που τώρα αποκτούν εμπειρίες, όπως ο Γιαννίτσης, ο Οικονομόπουλος, ο Κοτσώνης, ο Γιαννιώτας, ο Στράνο που δοκιμάζεται. Δεν πρέπει, ούτε να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα με μια νίκη με καθαρό σκορ, ούτε πρέπει  να απογοητευόμαστε με μια κακή εμφάνιση. Αυτά τα παιχνίδια είναι  για να βγάζει συμπεράσματα ο προπονητής και νομίζω πως αυτός είναι υπεύθυνος να τα βγάλει» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους νεαρούς παίκτες και την ενδεχόμενη απόκτηση κι άλλου ποδοσφαιριστή, λέγοντας: 

«Σίγουρα η αναζήτηση πάντα υπάρχει,  για ένταξη  οποίου ποδοσφαιριστή κριθεί ικανός  να  ενισχύσει την ομάδα και να αποκτηθεί. Το θέμα είναι ότι είμαστε άνθρωποι των άκρων γενικά, από τη μία φωνάζουμε να παίξουν τα νέα παιδιά, απ την άλλη με μια κακή εμφάνιση τα φορτώνουμε όλα στα νέα παιδιά. Από τη μια, λέμε να μη φέρουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, από την άλλη θέλουμε ποδοσφαιριστές. 

Δεν είναι αυτό το κριτήριο. Το κριτήριο είναι αυτό που θέλει ο προπονητής και αυτό που σκέφτεται. πιστεύουμε πως  πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει την ομάδα και σίγουρα οι δυσκολίες τις εποχής σε κάνουν να μην μπορείς να πάρεις έναν ποδοσφαιριστή  για παράδειγμα σαν το Σισέ, που  εκ των πραγμάτων θα έρθει και θα είναι επιτυχημένος. Είναι πάντα επιλογές ρίσκου οι λεγόμενες πιο φτηνές επιλογές και νομίζω πως  δεν πρέπει να βιαστούμε στην επιλογή που θα γίνει». 

Σχετικά με την οικονομική κρίση και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, που πλήττει και την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, ο κ. Κόντης είπε:

«Μας  χρύσωσαν το χάπι και μας είπαν τον πρωτοφανή όρο ”ελεγχόμενη πτώχευση”. Στο εξωτερικό όλοι ξέρουν ότι η Ελλάδα πτώχευσε. Όταν ακούει τη λέξη “ πτώχευση” ένας ποδοσφαιριστής, φοβάται ότι δεν θα πάρει και τα λεφτά του. Αυτό είναι επακόλουθο και δεν συμβαίνει μόνο στον ΑΡΗ, αλλά και στον Παναθηναϊκό, τον  Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, όπου κάνουν διαπραγματεύσεις και βλέπουμε ότι πλέον δύσκολα αποκτούν ένα παίκτη που θέλουν.

Τα δεδομένα μέχρι και πέρυσι ήταν διαφορετικά, σε σχέση με τα σημερινά, ήταν μια κατάσταση που σε έκανε να κοιμάσαι πιο ήσυχος.  Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι πέρυσι  μπορούσες να προεισπράττεις και τα χρήματα από τα  τηλεοπτικά συμβόλαια, από την τράπεζα και να έχεις ρευστότητα. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται αυτό, δεν το κάνει καμία τράπεζα.

Και αν δεν έχεις μετρητά στο ταμείο, δεν μπορείς να δώσεις προκαταβολή στους μάνατζερ ή στους παίκτες. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν αυτές τις δυσκολίες. Τώρα, αν θα έχουμε να πάρουμε έναν Γκούντγιονσεν, όπως πήραμε τον Αμορόζο, τότε  πανηγυρίζαμε κατά 8 χιλιάδες στο αεροδρόμιο, αλλά αναθεματίζαμε μετά. Δεν υπάρχει μαγική σφαίρα σε αυτά τα πράγματα.

Είναι ποδοσφαιριστές που τραβάνε τον κόσμο και ανεβάζουν τα διαρκείας,  αλλά πρέπει να είμαστε και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα αν ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν μας βγει, για διάφορους λόγους, είτε γιατί δεν προσαρμόζεται  είτε γιατί η ηλικία  του τον προδίδει. Είμαστε έτοιμοι για αυτό; Όχι. Οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε σε άλλα δεδομένα.   

Επίσης, πολύ σημαντικό για αυτή την εποχή, είναι το ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τότε, θα είχαμε εισιτήρια, κάποια πριμ που δίνει η UEFA στα προκριματικά των ομίλων. Σίγουρα, όμως, όλο αυτό  δυσκολεύει την κατάσταση». 
Διαβάστε περισσότερα στο theplayer.gr