Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Έκπληξη με Κοντρέρας στην αποστολή

Παρότι ο Χιλιανός διεθνής ήρθε μόλις το βράδυ της Τρίτης από την πατρίδα του ο Μπόλονι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και αυτό δείχνει πόσο τον υπολογίζει ο Ρουμάνος τεχνικός και πόσο πολύ τον εμπιστεύεται.
Ο Κοντρέρας προπονήθηκε κανονικά το πρωί στην Τούμπα, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, μίλησε με τον Μπόλονι και ο Ρουμάνος τεχνικός έκρινε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει ο Χιλιανός εάν χρειασθεί κατά την διάρκεια του αγώνα, γι’ αυτό και τον πήρε στην αποστολή.
Σε διεθνές επίπεδο παίκτες μεγάλης εμπειρίας και ποιότητας όπως ο Κοντρέρας μπορούν να παίξουν άμεσα ακόμα και όταν επιστρέφουν από διακοπές. Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο έγινε πέρυσι και με τον Σουάρες του Άγιαξ, ο οποίος, παρότι, πριν από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, μόλις είχε γυρίσει από τις επιπλέον διακοπές του, τελικά έπαιξε, σκόραρε και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.
Σε εκκρεμότητα  παρέμειναν οι περιπτώσεις των Κοστίν Λαζάρ και Θανάση Παπάζογλου, των οποίων η συμμετοχή στην αποστολή εξαρτάται από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν σήμερα το απόγευμα.
Η αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας , Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Ρομπέρ, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιερίνια.
Ο μεγάλος απών από το ματς είναι ο τραυματίας Σαλπιγγίδης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: