Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

«Ο κος Μπιτσαξής δρομολόγησε την εξόντωσή μου»

Για στοχοποίησή του έκανε εκ νέου λόγο ο ο Αχιλλέας Μπέος  κατά την απολογία του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.  Στοχοποίηση που δρομολογήθηκε από τον ΓΓ Αθλητισμού σύμφωνα με τον Αχ. Μπέο ο οποίος ζήτησε να μην αγγίξουν τον Ολυμπιακό Βόλου.  

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τελείωσα από το ποδόσφαιρο δεν με ενδιαφέρει η απόφαση. Το όνομά μου θα αποκατασταθεί για τα παιδιά μου. Να εξαντλήσετε την  αυστηρότητά σας  σε εμένα και όχι στον Ολυμπιακό Βόλου. Αποδεικνύεται ότι ο Βόλος δεν έχει συμμετοχή πουθενά. Υπάρχει μεθόδευση για εξόντωσή μου, σας παρακαλώ το δημιούργημά μου Ολυμπιακός Βόλου μην το πειράξατε. Έχει χειροκροτηθεί από φίλους και αντιπάλους.

Θεωρώ ότι είναι πολιτική δίωξη. Πιστεύω λόγω χαρακτήρα με στοχοποίησαν. Δεν συμβιβάζομαι με κανέναν. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε μπουνιά στο κατεστημένο. Τις θέσεις της Ευρώπης τις διεκδικούν πέντε ομάδες. Εμείς πήραμε τη μία. Του χρόνου θα παίζαμε Τσάμπιονς Λιγκ!

 Ο κ. Μπιτσαξής δρομολόγησε μία εξόντωση ομάδας και τη δική μου προσωπικά. Είναι μια στοχοποίηση μόνο με αγωνιστικά κριτήρια και συμφέροντα. Αυτή η ομάδα μοντέλο έγινε με κόπο, μεράκι. Δεν άρεσε σε κάποιους αυτό. Φυλάκισαν το σώμα μου, όχι τη σκέψη μου την ελευθερία μου. Δεν θα συμβιβαστώ με τους περαστικούς από το ποδόσφαιρο και τους πολιτικούς».


Ο Αχιλλέας Μπέος είπε επίσης πως το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν έχει δείξει κάτι παράνομο για τον ίδιο, ενώ ζήτησε να μη βγει απόφαση πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια:

«Με αίτημά μας στον ανακριτή ζητάμε από το ΣΔΟΕ επίσημο πόρισμα. Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει το όνομά μου και ούτε μέλους οικογενείας μου. Εχουμε ζητήσει επίσημα από την Τράπεζα Ελλάδος τη λίστα με εμβάσματα σε εταιρείες στοιχηματισμού. Ούτε εκεί υπάρχει όνομά μου.»

Διαφώνησε επίσης με το ενδεχόμενο να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος πριν ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία και οι ομάδες που εμπλέκονται:
«Δεν πρόκειται να γίνει καμία κλήρωση η Σούπερ Λίγκα με καμία ομάδα, θα μπει κενό Α και Β» είπε χαρακτηριστικά . 

Στην αίθουσα ως μάρτυρες βρέθηκαν και παίκτες  του Ολυμπιακού Βόλου (πρώην και νυν) ως μάρτυρες και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Μέλος επιτροπής: Υπήρχαν στημένα παιχνίδια;

Σολάκης: Οχι δεν έχω μάθει. Στα δύο ματς του 2008 έπαιξα και σκόραρα. Αδικα βρίσκεται η ομάδα σ’ αυτή τη θέση. Για τον αγώνα Παναργειακός – Ολυμπιακός Βόλου δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν γνωρίζω για προκαθορισμένο αποτέλεσμα τόσα χρόνια σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Μέλος επιτροπής: Στον αγώνα με την Ηλιούπολη συμμετείχατε. Πετύχατε το πρώτο γκολ (0-1) και όχι το τρίτο. Έχετε διαπιστώσει κάτι ύποπτο;

Σολάκης: Αν υπήρχε ύποπτο εγώ δεν θα έπαιζα.

Γουσούλης (τώρα παίκτης Εθνικού Αστέρα): Δεν με έχει πλησιάσει κανένας. Μας έριχνε μπινελίκια ο Μπέος στα αποδυτήρια όταν χάναμε.

Ρόκας: Ποτέ δεν υπήρξε κάποια προσυνεννόηση.

Ζαραδούκας: Είχαμε καλή ομάδα. Όταν χάναμε είχαμε πρόβλημα από τον κ. Μπέο. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: