Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Οι... κατάρες του Φερέιρα!!

Ο Φερέιρα έχει κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό σε τέσσερα ευρωπαϊκά ματς δεν έχει καταφέρει ακόμα να νικήσει. Ο Πορτογάλος τεχνικός, επίσης, δεν έχει προκριθεί ποτέ από προκριματικά.
Οι... κατάρες του Φερέιρα!
Ο Φερέιρα έκανε το ντεμπούτο του στην πράσινη τεχνική ηγεσία στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα για το περσινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος ήθελε να μπει κατευθείαν στα... βαθιά και είχε τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Νοέμβριο να χάνει από την μετέπειτα κάτοχο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με 3-0. Ομως, κανείς δεν μπορούσε να του πει τίποτα μιας και έπαιζε αντίπαλος με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.
Επόμενο ευρωπαϊκό ματς του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν στη Δανία απέναντι στη Κοπεγχάγη. Και εκεί ο Παναθηναϊκός, στο φινάλε των ομίλων, δέχτηκε τρία τέρματα (3-1) και αποκλείστηκε από την Ευρώπη καθώς τερμάτισε τελευταίος στον όμιλο.
Ίδιο τελείωμα, ίδιο ξεκίνημα!
Η περσινή ευρωπαϊκή χρονιά τελείωσε με το κεφάλι κάτω και η νέα ήρθε με τον ακριβώς ίδιο τρόπο. Στη Δανία τελείωσε η περσινή ευρωπαϊκή σεζόν για το τριφύλλι και από την Δανία ξεκίνησε η φετινή. Ομως, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Αποκλεισμός.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: