Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Υποβιβάζεται και η Ηλιούπολη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, δεν... χαρίστηκε στην Ηλιούπολη και στους παράγοντές της που συνδέθηκαν με το σκάνδαλο διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου.



Έτσι, όπως συνέβη και στις αντίστοιχες περιπτώσεις της Super League, με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, η Ηλιούπολη υποβιβάζεται από την Football League και της επιβάλλεται πρόστιμο 300 χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα, στον Γιώργο Τσακογιάννη επιβλήθηκε χρηματική ποινή 120 χιλιάδων ευρώ και εφ' όρου ζωής απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Παρόμοια ποινή επιβλήθηκε και στον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Χάλκο που το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει είναι μικρότερο (60 χιλιάδες ευρώ), ενώ στον προπονητή Νίκο Παντέλη και στον ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Μιχάλη Νικολόπουλο, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα δύο χρόνια.


Απαλλάχθηκε ο Εθνικός Αστέρας

Σε αντίθεση με την Ηλιούπολη, στον Εθνικό Αστέρα δεν επιβλήθηκε καμία τιμωρία, καθώς η ομάδα της Καισαριανής απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: