Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Πρόβλημα με την κλήρωση!

Πρόβλημα προκύπτει με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για τη νέα σεζόν, καθώς από την Πειθαρχική Επιτροπή Εφέσεων δε θα βγει απόφαση μέχρι την Παρασκευή. Μέχρι τότε δόθηκε διορία στους Μπεο, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα να καταθέσουν υπομνήματα.



Χθες η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως την Παρασκευή στις 14:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, με δεδομένο ότι σήμερα θα εκδικάζονταν οι εφέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας για τον υποβιβασμό τους στη Football League λόγω της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο με τα στημένα. Σήμερα, ωστόσο, τα πράγματα πήραν νέα τροπή από την Πειθαρχική Επιτροπή Εφέσεων.
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή έδωσε διορία στον Αχιλλέα Μπέο και στις δυο ομάδες μέχρι την Παρασκευή στις 13:00 το μεσημέρι, δηλαδή μια ώρα πριν από την κλήρωση, να καταθέσουν τα υπομνήματα. Έτσι, απόφαση θα καθυστερήσει να βγει και προκύπτει πρόβλημα με την κλήρωση, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή δε θα είναι γνωστό για το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι δυο σύλλογοι.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: