Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κουτσά-στραβά επικυρώθηκε, αλλά...!!

Το ΔΣ της Football League αποφάσισε την επικύρωση της βαθμολογίας, με τους Εθνικό, Ιωνικό, Τρίκαλα, Ηλιούπολη και Αναγέννηση Καρδίτσας να υποβιβάζονται, όμως ακόμη εκκρεμούν πολλές δικαστικές αποφάσεις...
Κουτσά-στραβά επικυρώθηκε, αλλά...

Η Football League προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας και στην τρίτη κατηγορία υποβιβάζονται Εθνικός, Ιωνικός, Τρίκαλα, Ηλιούπολη και Αναγέννηση Καρδίτσας. Από αυτές τις ομάδες μόνο για τον Εθνικό δεν εκκρεμοδικεί κάποια απόφαση και σίγουρα δε θα βρίσκεται στην κατηγορία την επόμενη σεζόν.
Από εκεί και πέρα η Ηλιούπολη υποβιβάστηκε για την υπόθεση των στημένων και τα Τρίκαλα για την πλαστή εγγυητική επιστολή που κατέθεσαν και έχουν δικαίωμα έφεσης, που αναμένεται να ασκήσουν.
Αποφάσεις εκκρεμοδικούν ακόμη για Ιωνικό και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ για την θεσσαλική ομάδα αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με πληροφρίες, πάντως, η Football League... πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά, μετά την αλησμόνητη επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την 14η θέση, καθώς προέβλεψε ειδική ρύθμιση σε περίπτωση που κάποια από τις παραπάνω ομάδες δεν υποβιβαστεί τελικά...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: