Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει -Ο Καλιγούλας και αυτοί που το πρωί έριχναν μπετά στη σκαλωσιά

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Οντένσε, τον Τζιόλη και τον Ουρτάδο...
Ο Καλιγούλας και αυτοί που το πρωί έριχναν μπετά στη σκαλωσιά
 Για τον Παναθηναϊκό έχω κουραστεί να μιλάω, δεν μπορούν τα παιδιά αυτά. Ακόμα και μετά την επιτυχία τους στον πρώτο αγώνα, είπα στο σάιτ τα εξής: «Όμως είδα την περσινή κατάσταση στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Πηγή κινδύνων ήταν. Αυτός ο Ουτάκα -πώς τον λένε- μπορούσε να κάνει δύο γκολ στον ΠΑΟ, έχασε γκολ που δεν χάνονται. Ενώ έχει τη δύναμη και την ταχύτητα αυτός ο παίκτης, μπερδεύεται στην τελική ενέργεια. Επίσης, μας είχανε ζαλίσει οι δημοσιογράφοι για τη δουλειά του Φερέιρα στις στημένες φάσεις πριν από το ματς, αλλά δεν είδα καμία βελτίωση, το αντίθετο! Πηγή κινδύνων ήταν και τα στημένα».
• Βαριά φανέλα λένε οι δημοσιογράφοι. Ποιά βαριά φανέλα ρε σεις; Βαριά φανέλα ο Τζόρβας; Όταν διώχνεις τη μπάλα με γροθιές, τη διώχνεις ψηλά αγόρι μου, να προλάβει να οργανωθεί η άμυνα! Βαριά φανέλα ο Βύντρα; Βαριά φανέλα ο Σπυρόπουλος; Πόσες φορές έλεγα για τον Σπυρόπουλο τα χειρότερα όταν τον παρουσιάζανε ως παικταρά στις αρχές; Βαριά φανέλα ο Σαριέγκι; Τραβιόταν δεξιά να ακολουθεί τον Ουτάκα, πού πάει ρε το σέντερ μπακ; Βαριά φανέλα ο Μαρίνος; Πόσα σας έχω πει για τον Μαρίνο, στον Ηρακλή να πάει, δεν θα παίζει! Βαριά φανέλα ο Κλέιτον;
• Ποιος βαριά φανέλα, ο Πετρόπουλος; Παλαιολιθικής εποχής σέντερ φορ, μου θυμίζει Καρπαθάκη και Κοπανίδη! Ρωτήστε τους… παππούδες σας να σας πουν γι’ αυτούς! Έριχναν μπετά στις σκαλωσιές τα πρωινά και ερχόντουσαν τα απογεύματα να παίζουν μπάλα στην Προοδευτική! (σ.σ. Σημείωση Σινάνογλου: Έχω πέσει κάτω).
• Βαριά φανέλα ο Σιμάο ο… Καλιγούλας; Δεν έχει παίκτες ο Παναθηναϊκός, τους μεγαλύτερους προπονητές από τον… τάφο να σηκώσεις, δεν θα την φτιάξουν εύκολα αυτήν την ομάδα.
• Πόσο μάλλον αυτός ο προπονητής που ποτέ δεν τον πίστεψα κι από πέρσι τον αποδοκίμαζα - σε αντίθεση με τον Χιμένεθ. Είναι… κουρασμένος ο άνθρωπος, δεν έχει ψυχή, δεν εμπνέει, δεν έχει νεύρο. Ένα πράγμα να τον λυπάσαι. Αυτός βγαίνει για προπόνηση και οι παίκτες λένε από μέσα τους «άσε μας»! Μάλαγα δεν ρωτήσανε; Σαν στυμμένη λεμονόκουπα τον βλέπω.
• Αφήνω τον Παναθηναϊκό. Θα πω κάτι για τον Τζιόλη που διαβάζω ότι τον σκέφτεται ο Ολυμπιακός. Έλα τώρα, αυτούς τους παίκτες δεν θα τους άφηνα ούτε την πόρτα να περάσουν! Για Ολυμπιακό μιλάμε! Θα χτυπήσει άσχημα. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, ποιος τον προωθεί; Στον Παναθηναϊκό ήταν όλη η εξέδρα εναντίον του! Ποιος Τζιόλης, ένας αργός παίκτης, μία αρχικαρούτα! Γράψε το έτσι Θέμη, τον λέω αρχικαρούτα. Τι να την κάνουμε κι άλλη καρούτα; Ο Ολυμπιακός θέλει ταχυκίνητα χαφ.
• Μπορούσε ποτέ η Μπαρτσελόνα να είναι αυτή που είναι αν είχε στα χαφ της τον Ουρτάδο; Σας ρωτάω, μπορούσε; Η Μπαρτσελόνα έχει αυτούς τους ταχυκίνητους στα χαφ, γι’ αυτό κάνει ό,τι κάνει, μην μαζεύετε άλλους αργούς στον Ολυμπιακό! Δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά που θέλει ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός θέλει γρήγορα χαφ, αυτός ο Ολυμπιακός που βλέπετε θα μεταμορφωνόταν αν έπαιρνε δύο χαφάρες να μαρκάρουν, να κόβουν και να τρέχουν γρήγορα το παιχνίδι μπροστά. Έχει παίκτες ο Ολυμπιακός αλλά πονάει στα χαφ.
• Και δεν κατάλαβα, γιατί δεν πήγε να πάρει τον Ντουγκλάο, να έχει δυνατή εναλλακτική λύση στα στόπερ, τώρα που ο Μέλμπεργκ έβαλε κι άλλο χρόνο στην πλάτη του, και που ο Αβραάμ δείχνει χάλια ψυχολογικά μετά την περιπέτεια με τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τους εισαγγελείς.
• Ο Ολυμπιακός θα πάρει 5 εκ. ευρώ παραπάνω λόγω του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού, είναι μεγάλη επιτυχία αυτό. Πάρτε γρήγορο χάφαρο, πώς έφερε ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ τον Λαζάρ; Αν συνεχίσει έτσι, θα είναι μεταγραφάρα για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ ο οποίος δεν έχει λεφτά. Πώς βρέθηκε αυτός ο χαφ στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να βρει τόσους μήνες μία χαφάρα ο κολοσσός Ολυμπιακός; Πού είναι οι σκάουτερ, οι ειδικοί της πλάκας, μας έχουν φορτώσει τόσα ακριβά σαπάκια τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: