Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μέσι ο κορυφαίος!

Ο Λιονέλ Μέσι ανακηρύχθηκε κορυφαίος του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέσι ο κορυφαίος!
Ο Αργεντινός πέτυχε ένα γκολ, το 2-1 και… έφτιαξε το δεύτερο

Κάτι παραπάνω από μια ...υπερομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάθηκε η μπάλα, βρέθηκε η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης! Η Μπαρτσελόνα για πλάκα 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που την έβλεπε να ζωγραφίζει στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ!
Κάτι παραπάνω από μια ...υπερομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχτηκε ουσιαστικά ο τελικός του Γουέμπλεϊ, καθώς η υπερομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με γκολ των Πέδρο, Μέσι και Βίγια νίκησε 3-1 τη Γιουνάιτεντ, φτάνοντας στον 4ο τίτλο της.
Στο πρώτο 10λεπτο η Γιουνάιτεντ είχε μπει πιο δυνατά και με ανελέητο πρέσινγκ προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, όμως σιγά σιγά η Μπάρτσα ισορρόπησε και στο 15` ο Πέδρο έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία…
Πλέον οι «μπλαουγκράνα» είχαν βρει ρυθμό και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Βίγια στο 22`, αλλά το… μοιραίο για τη Γιουνάιτεντ συνέβη στο 28` με σκόρερ τον Πέδρο, που σκόραρε με κοντινό σουτ από την καταπληκτική ασίστ του Τσάβι!
Κόντρα στη ροή του ματς, ο Γκιγκς στο 32` (από θέση οφσάιντ) έκοψε δεξιά στον Ρούνεϊ, που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.
Πάντως το γκολ αυτό δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει αυτή την Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα στο δεύτερο μέρος ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι! Ο Μέσι στο 53` με ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1, ενώ στο 69` ο Βίγια με φοβερό ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-1, βάζοντας φινάλε στον τελικό.
Το σκορ θα μπορούσε να είναι άνετα 4-1 ή 5-1 με τις ευκαιρίες των «μπλαουγκράνα», ενώ η Γιουνάιτεντ είχε παραδώσει πνεύμα μπροστά στη νέα βασίλισσα της Ευρώπης, με την Μπαρτσελόνα να φτάνει τα 4 τρόπαια, ξεπερνώντας την αντίπαλο της…Οι ενδεκάδες :

Για την Μπαρτσελόνα οι: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια και Μέσι.

Για την Γιουνάιτεντ: Φαν Ντερ Σαρ, Φάμπιο, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Παρκ, Ρούνεϊ, Τσιτσαρίτο.

Ψώνια από Λάρισα θέλει η Ξάνθη!

Με έναν παλιό τους γνώριμο θέλουν να καλύψουν το κενό του Κιμ Τζάγκι στο αριστερό άκρο της άμυνας οι άνθρωποι της Ξάνθης.
Ψώνια από Λάρισα θέλει η Ξάνθη!
Ο Στέλιος Βενετίδης που έγινε γνωστός στην ομάδα της Θράκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται να επιστρέψει εκεί. Η πρόθεση των ακριτών να ενισχυθούν στη θέση του αριστερού μπακ θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη. Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου με την ΑΕΛ, ωστόσο οι «βυσσινί» επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας.
Από τη μεριά του πάντως ο Βενετίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν επιβεβαίωσε ούτε όμως διέψευσε το ενδιαφέρον της Ξάνθης. Αντίθετα, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του.
ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com/

«Στέλνουν» Μπόλονι στον ΠΑΟΚ

Ο Λάζλο Μπόλονι μοιάζει να είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, με σημερινά δημοσιεύματα στη Ρουμανία να συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ο Μπόλονι ‘έπεσε’ κατηγορία στη Γαλλία με τη Λανς και έτσι βρίσκεται ένα βήμα από το να υπογράψει στον ΠΑΟΚ», γράφουν οι συμπατριώτες του.

Μετά την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποφάσισαν η αναζήτηση του αντικαταστάτη του να επικεντρωθεί στην ξένη αγορά, σε τεχνικούς εγνωσμένης αξίας, με προσιτό κασέ.

Ο 58χρονος συγκεντρώνει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη επαφή φάνηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Οι 11άδες του μεγάλου τελικού! Εκτός ο Πουγιόλ!

Σύμφωνα με τις 11άδες που έδωσε επίσημα η UEFA, o Κάρλες Πουγιόλ είναι στον πάγκο, και στο κέντρο της άμυνας είναι οι Ματσεράνο και Πικέ!
Οι 11άδες του μεγάλου τελικού! Εκτός ο Πουγιόλ!
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια και Μέσι.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν Ντερ Σαρ, Φάμπιο, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Παρκ, Ρούνεϊ, Τσιτσαρίτο.

«Ο Πιλάβιος συγκάλυψε πλαστή ενημερότητα ομάδας»

Για το ότι συγκάλυψε υπόθεση με πλαστή ενημερότητα ομάδας κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. «Υπήρχε μηχανισμός πλαστών ενημεροτήτων και δελτίων, που τουλάχιστον σε μία περίπτωση συγκάλυψε ο κ.Πιλάβιος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος της ομοσπονδίας.

«Αν στείλουν τον εισαγγελέα στην ΕΠΟ, δεν θα τον αφήσουμε να μπει γιατί ισχύει το αυτοδιοίκητο και ο μπαμπούλας της UEFA», δήλωσε αρχικά ο Χατζηαποστόλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100» και πρόσθεσε:

«Υπήρχε μηχανισμός πλαστών ενημεροτήτων και δελτίων, που τουλάχιστον σε μία περίπτωση συγκάλυψε ο κ.Πιλάβιος. Τη δράση του υπαλλήλου Ανδρ. Καραγκιόζη, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τις "μαϊμού" ενημερότητες την ήξεραν πολλοί μέσα στην ΕΠΟ και έκαναν τα στραβά ματιά. Είχε γίνει εθιμικό δίκαιο να δεχόμαστε φωτοτυπημένες ενημερότητες, ενώ ισχύουν μόνον οι πρωτότυπες. Μόνο κυρίαρχο όργανο είναι η γενική συνέλευση και από δω και πέρα "θα τα ακούνε" και οι πρόεδροι των Ενώσεων που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τον κ.Κουρίδη, τον αποκαλώ πρόεδρο γιατί μ΄αρέσει να χαριτολογώ. Πάντως, αντικαθιστά συχνά τον κ.Πιλάβιο, που δεν προλαβαίνει...»

«Δένει» Φαλκάο η Πόρτο!

Προσπάθεια να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ρανταμέλ Φαλκάο και παράλληλα να κόψει τις ορέξεις των φιλόδοξων «μνηστήρων» επιχειρεί η Πόρτο. Δημοσίευμα της «A’ Bola» υποστηρίζει πως τις επόμενες ημέρες οι διοικούντες τους «δράκους» θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Κολομβιανό επιθετικό για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, αλλά και αύξησης της ρήτρας αποδέσμευσης!
Βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, οι Πορτογάλοι θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τη ρήτρα στα 40-50εκατ. ευρώ, διότι η υπάρχουσα δεν κρίνεται τόσο απαγορευτική για τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (29εκατ. ευρώ).
Ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει σύντομα καθώς οι «σειρήνες» από την Αγγλία για το βαρύ πυροβολικό των Κυπελλούχων Ευρώπης έχουν αρχίσει να ηχούν… επικίνδυνα!

Φήμες για Φάμπρεγκας και Μίλαν!!

Μπορεί ο Αντριάνο Γκαλιάνι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί να τονίζει πως η Μίλαν δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας, οι Ιταλοί όμως, δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν τις αναφορές για το «φλερτ» των δύο πλευρών.

Ο αρχηγός της Άρσεναλ φαινομενικά διανύει την τελευταία του σεζόν στο Λονδίνο και η Μπαρτσελόνα φαινομενικά είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, όμως αν οι «κανονιέρηδες» δεχθούν κάποια μεγάλη πρόταση δεν θα είναι αρνητικοί.

«Tuttosport» και «Corriere dello Sport» αναφέρουν πως τα 35 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται είναι ένα ποσό που μπορούν να διαθέσουν οι «ροσονέρι», πόσο μάλλον από τη στιγμή που η απόκτηση βασικού μέσου είναι επιτακτική ανάγκη μετά την αποχώρηση Πίρλο, τη φαινομενική φυγή του Γκατούζο και την... ηλικία των Ζέεντορφ, Αμπροζίνι.
Πηγή: theplayer.gr

Τι θα γίνει αν επιστρέψουμε στην δραχμή!!

Πενήντα χρόνια θα γύριζε πίσω η Ελλάδα εάν επέστρεφε στη δραχμή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ θα εκτινασσόταν το ήδη υπέρογκο δημόσιο χρέος, θα μειωνόταν δραματικά η αγοραστική δύναμη των ελληνικών νοικοκυριών και θα εκτινασσόταν στα ύψη οι τιμές των εμπορευμάτων. Όσον αφορά στο δανεισμό, θα γινόταν απαγορευτικός, αφού τα επιτόκια θα εκτοξεύονταν στο…«διάστημα.»

Η επιστροφή στη δραχμή θα γινόταν με ταυτόχρονη υποτίμηση του νομίσματος.
Π.χ εάν η υποτίμηση ήταν της τάξης του 50% για την αγορά προϊόντος αξίας 1 ευρώ οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώνουν 511,125 δραχµές αντί για 340,75 που είναι η κλειδωμένη ισοτιµία µε την οποία η χώρα εισήλθε στο ευρώ το 2001.

Μέσα σε μια νύχτα θα σημειωνόταν δραματική αύξηση των τιμών, καθώς η χώρα μας εισάγει το μεγαλύτερο μέρος όσων καταναλώνει (τροφή, ρούχα, ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές, αυτοκίνητα κ.ά.) όσο και πρώτες ύλες και µηχανολογικό εξοπλισµό για την εγχώρια παραγωγή.

Ολέθριες θα ήταν οι συνέπειες και στον τραπεζικό τομέα, αφού η κεφαλαιακή δομή των εγχώριων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων θα αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα, όπως σημαντικές εκροές καταθέσεων, κατακόρυφη αύξηση των επισφαλειών από αδυναµία καταναλωτών να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, και καμία αξιοπιστία στις διεθνείς αγορές χρήµατος.

Τα μοναδικά οφέλη, που μπορούν να εντοπιστούν, είναι στον τουρισμό, σε μια χώρα όμως πολύ φθηνή και όχι ένα κράτος ευρωπαϊκού επιπέδου.

(πηγή:newsbomb.gr)

«Μου δείχνουν εμπιστοσύνη…»

Με την επιστροφή του στη Χιλή, ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Cooperativa» για τη νέα κλήση του στην εθνική ομάδα και δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του για αυτό.
 
 
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, είναι ο πιο έμπειρος από τους 28 που έχει καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κλαούντιο Μπόργκι.

Ο Κοντρέρας τόνισε στους συμπατριώτες του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είχα μία επαφή με το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας και έμαθα για τα πλάνα τους για εμένα. Είμαι ευγνώμων για τη νέα κλήση μου και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε και για την πορεία του στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, λέγοντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά, έδωσε μάχες σε όλες τις διοργανώσεις… «Με τον ΠΑΟΚ είχαμε μία καλή χρονιά, δώσαμε μάχη σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαμε και τη νέα σεζόν θα είμαστε και πάλι στην Ευρώπη».

Δυνατά ο Μπόλονι, ακριβός ο Αγκίρε!!

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά Ζαγοράκης-Κωνσταντινίδης. Γιατί είναι δύσκολο του Μεξικανού που συνεργάστηκε με τον Γκαρσία
Δύο προπονητές που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ, ο Λάζλο Μπόλονι και ο Χαβιέ Αγκίρε είναι μεταξύ αυτών που εξετάζουν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Για την ακρίβεια, ο Ρουμάνος είναι αυτός που τους απασχολεί πιο έντονα, καθώς ο Μεξικανός της Σαραγόσα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Πάμπλο Γκαρσία στην Οσασούνα, έχει κασέ που ξεπερνά κατά πολύ τα στάνταρ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία τον θέλουν να παίρνει τις εγγυήσεις που ζητούσε από τον πρόεδρο της Σαραγόσα και να συνεχίζει στον πάγκο της ισπανικής ομάδας και την επόμενη χρονιά.
Ο 58χρονος Μπόλονι, που ολοκληρώνει την ολιγόμηνη συνεργασία του με τη Λανς, με την οποία δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Γαλλία, έχει ήδη κάνει μία πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ και μετά το ματς με την Νανσί αναμένεται να μπει σε πιο αναλυτική συζήτηση με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου".
Από τις πρώτες επαφές η περίπτωσή του φαίνεται εφικτή και εξετάζεται με μερικές ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν τελικά υπάρξει πεδίο για συμφωνία μετά τις πρώτες επαφές με τον Κωνσταντινίδης θα γίνει απευθείας επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Το προφίλ του Μπόλονι
Ο Λάζλο Μπόλονι γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1953 στην Ρουμανία, ωστόσο η οικογένειά του έχει και ουγγρικές ρίζες. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος με την φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης το 1986 σε ένα από τους πλέον φημισμένους τελικούς κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αγωνίστηκε ακόμη στα τελειώματα της καριέρας του στο Βέλγιο και την Γαλλία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την φανέλα της εθνικής Ρουμανίας μετρά 108 εμφανίσεις και 25 γκολ.
Προπονητική καριέρα με διακρίσεις
Η πρώτη δουλειά του σε πάγκο ομάδας ήταν η Νανσί την οποία ανέβασε στην Λιγκ 1. Ανέλαβε τα ηνία της ομάδας από το 1994 έως το 2000 όταν και πήγε στην Εθνική Ρουμανίας για ένα μόλις χρόνο.
Ακολούθησε η διετία (2001-2003) στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία κατάφερε να αναδείξει την εξαιρετική φουρνιά νέων παικτών με Κριστιάνο Ρονάλντο, Ούγκο Βιάνα, Ρικάρντο Κουαρέσμα.  Την τριετία 2003-2006 δούλεψε στην ρεν την οποία κατάφερε να φέρει στην καλύτερη θέση στην ιστορία της στο πρωτάθλημα (4η), κερδίζοντας μία θέση για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από τη Μονακό (πήγε το Μάιο του 2006 και έφυγε τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, λόγω του ότι η ομάδα του ήταν προτελευταία στην κατηγορία) και μία χρονιά στην Αλ Τζαζίρα, ομάδα των Αραβικών Εμιράτων, ήρθε η διετία στην Σταντάρ Λιέγης, η πιο πετυχημένη στην καριέρα του. Αντικατέστησε τον Μισέλ Πρεντόμ που είχε πάρει για πρώτη φορά τον τίτλο του πρωταθλήματος μετά από 25 χρόνια και έπιασε και αυτό την κορυφή την σεζόν 2008-2009. Τον Φεβρουάριο του 2010 παραιτήθηκε για να πάει στην Αλ Γουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τον περασμένο Γενάρη ανέλαβε την Λανς παίρνοντας την θέση του Ζαν Γκι Βαλέμ  με σκοπό να την ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως δεν τα κατάφερε. Την Κυριακή (29/5) θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την Λανς στο παιχνίδι με την Νανσί, περίπτωση όμως να παραμείνει στην ομάδα, στην Λιγκ 2 δεν υπάρχει. Άλλωστε, ήδη έχει ακουστεί το όνομά του αντιικαταστάτή του, Ζαν Λουί Γκαρσία.
 Η έφεσή του να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές φάνηκε και στην Λανς, στην οποία χρησιμοποιεί σταθερά το νέο μεγάλο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου τον 18χρονο Ραφαέλ Βαράν που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ενίοτε ως φορ. Για τον νεαρό έχει ήδη ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πηγή: olapaok.gr 

Σέριγχαμ: «Αν κρατήσει η Γιουνάιτεντ το μηδέν…»

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον μεγάλο τελικό του 1999, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, από 0-1 σε 2-1, στα δύο τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων. Από τους πρωταγωνιστές εκείνης της βραδιάς ήταν και ο Τέντι Σέριγχαμ.

Ο σπουδαίος επιθετικός της Γιουνάιτεντ, μίλησε για το σημερινό τελικό στο Γουέμπλεϊ, λέγοντας: «Το… κλειδί για τον αγώνα είναι να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Έχουν τις δυνατότητες να το κάνουν αυτό και χρειάζεται μία μεγάλη προσπάθεια από όλους».

Απών ο Μπλάτερ από τον τελικό!!

Ο πρόεδρος της FIFA δεν θα βρίσκεται στον τελικό του Champions League, καθώς προετοιμάζεται για την υπεράσπισή του, μετά τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του.

Είναι αυτός που αποφασίζει για τα πάντα στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στον τελικό του Champions League, ο Σεπ Μπλάτερ δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών», καθώς πρέπει να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία τη Κυριακή (29/5) και προτίμησε να προετοιμαστεί για την υπεράσπισή του.

Αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ, «για το καλύτερο» λέει ο Μαρκόπουλος!!


PAOK - ARIS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (19.00) δεύτερο «μικρό» τελικό με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο.Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του θα επιδιώξουν να φύγουν με «διπλό», κάνοντας το μεγαλύτερο ίσως βήμα εξόδου στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρά τη δυσκολία της αποστολής τους, παίκτες και τεχνική ηγεσία δηλώνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη επί του συμπολίτη.
Μαρκόπουλος: «Για το καλύτερο»
«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και από τη στιγμή που ο αγώνας γίνεται στην έδρα του αντιπάλου, το πλεονέκτημα το έχει ο Άρης. Μετά και την πρώτη μας αναμέτρηση νομίζω ότι γνωριζόμαστε καλύτερα και οι δύο ομάδες, περιμένουμε ωστόσο κάποια πράγματα να γίνουν διαφορετικά στο παιχνίδι του Άρη.
Το θέμα για μας είναι να μπορέσουμε να μείνουμε ήρεμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι και σε αυτά που έχουμε πει, να μπορέσει η ομάδα να διαβάσει καλά το παιχνίδι και να παραμείνει ανταγωνιστική ως το τέλος. Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν έχουμε χρόνο ούτε για να τα σκεφτούμε πολύ, ούτε φυσικά και για να ξεκουραστούμε. Σε κάθε περίπτωση θα παίξουμε για το καλύτερο», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.
Ο Γιώργος Δέδας, από την πλευρά του επεσήμανε: «Φάνηκε κι από το πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά και πολλά πράγματα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, τα λάθη και την ψυχραιμία. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε, αλλά γνωρίζουμε και τις δυσκολίες που υπάρχουν πάντα σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι.
Στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας δουλέψαμε όσο καλύτερα γινόταν, ελπίζουμε ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Χάνει το ντέρμπι ο Γουίντερς!!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Άρης υποδέχεται αύριο (19.00) στο Αλεξάνδρειο τον ΠΑΟΚ. Κάτι άλλο πέρα από την ισοφάριση στις νίκες δεν υπάρχει για τους κίτρινους, με τον Σούμποτιτς να ζητάει καθαρό μυαλό και πάθος από τους παίκτες του.
Ο Μπρένταν Γουίντερς, όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και στο αυριανό θα είναι θεατής, αφού δεν ξεπέρασε τη θλάση του, με συνέπεια να μην υπολογίζεται στα πλάνα του Λευτέρη Σούμποτιτς.
Σούμποτιτς: «Με πάθος και καρδιά»
«Παίζουμε στο δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών και θέλουμε να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από την πρώτη αναμέτρηση είναι το ότι παίξαμε με πάθος και καρδιά. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε και με σοβαρότητα και συνέπεια να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για το κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του Γουίντερς που δε θα τον έχουμε στη διάθεσή μας. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός των «κίτρινων», Λευτέρης Σούμποτιτς.
Ο Αντονι Κινγκ, με τη σειρά του, επισήμανε: «Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση, να προσέξουμε τα λάθη, τα οποία μας στοίχισαν στο πρώτο παιχνίδι τη νίκη. Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικοί είναι οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας δουν και να μας στηρίξουν. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.»

Το αποτέλεσμα του Champions League Final 2011!!

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου σε χρόνο dt. Οχι, δεν πρόκειται για προφητεία. Πρόκειται απλώς για δοκιμή της λειτουργίας του πίνακα του "Wembley". Κι όμως έχουν ήδη υπάρξει πολλοί που έσπευσαν να στοιχηματίσουν πάνω στο τελικό αποτέλεσμα και τους σκόρερς που αναγράφονται στον πίνακα.
Πηγή: sambrakos.blogspot.com

Θα δίνατε 1000$ για μία πίτσα; (BINTEO)

Πιθανότατα όχι, αλλά ο Nino Selimaj, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nino’s Bellissima Pizza στη Νέα Υόρκη, πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί που θα έδιναν 1.000$ για την πίτσα του.
Θα δίνατε 1000$ για μία πίτσα; (BINTEO)
Ο Selimaj σκέφτηκε την ιδέα της πανάκριβης πίτσας το 2007 και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ψάχνοντας τα κατάλληλα υλικά. Τελικά δημιούργησε μια πίτσα με βάση την κρεμ fresh, που περιέχει τεσσάρων ειδών χαβιάρι, ουρές αστακού, αυγοτάραχο σολωμού και wasabi. Κάθε κομμάτι (των 250$) περιέχει ένα διαφορετικό είδος χαβιαριού.
Το 2010, σε ένα ρεπορτάζ του CNN, ο Selimaj δήλωσε ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τη δουλειά του. Πριν την κρίση πολούσε 2-10 πίτσες την εβδομάδα ενώ τώρα πουλά μόνο μία κάθε 15 μέρες ή ακόμη και ένα μήνα.
ΠΗΓΗ: perierga.gr




«Μουρίνιο από την τηλεόραση; Γιατί;»

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μπορεί βρίσκονται στον Λονδίνο και να προετοιμάζονται για τον μεγάλο αποψινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν ξέχασαν τον… εχθρό Ζοζέ Μουρίνιο.
«Μουρίνιο από την τηλεόραση; Γιατί;»
Οι Καταλανοί τραγουδάνε συνέχεια το γνωστό σύνθημα «Porque, porque» (σ.σ γιατί, γιατί), ενώ έχουν και σχετικά πανό.

Ένα από αυτά γράφει: «Μουρίνιο θα δεις το ματς από την τηλεόραση; Γιατί;»

«Χρυσάφι» για ένα εισιτήριο!

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εκατοντάδες φίλαθλοι βρίσκονται έξω από το «Γουέμπλεϊ» και αναζητούν, έστω και την τελευταία στιγμή, ένα εισιτήριο.
«Χρυσάφι» για ένα εισιτήριο!
Οι τιμές στην μαύρη αγορά είναι απίστευτες και ξεπερνούν κατά πολύ τις 2 χιλ. λίρες! Δηλαδή, για ένα εισιτήριο θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα από 2.300 ευρώ.

Απίστευτα ποσά…

Ο ποδοσφαιριστής της διπλανής πόρτας: Λιονέλ Μέσι!

Γράφει ο Μιχάλης Λεάνης
Τα τελευταία 100 μέτρα, που οδηγούν στον θρίαμβο και την καταξίωση, θα τα τρέξουν σήμερα δύο ομάδες που κατά γενική ομολογία και εκτίμηση αγαπούν το ποδόσφαιρο.
Ομάδες που, εκτός από τους τίτλους και τις διακρίσεις, έχουν πάντα κύριο μέλημά τους να απλώσουν στις τέσσερις γωνιές του γηπέδου όλες τις αρετές που κατέστησαν το ποδόσφαιρο το λαοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη Γη.
Μεγάλα κλαμπ που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ποιότητα του προϊόντος που αντιπροσωπεύουν. Ομάδες που έχουν πάντα στην άκρη του μυαλού τους αυτόν που οι περισσότερες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, σκοπίμως ή μη, αμελούν. Τον φίλαθλο του ποδοσφαίρου! Οχι αποκλειστικά τον οπαδό, που η τρέλα και η καψούρα του για τον σύλλογο τον οδήγησαν στις κερκίδες του γηπέδου, αλλά τον καθένα που η αγάπη του για το άθλημα θα τον καθηλώσει μπροστά στην τηλεόραση, αναζητώντας δύο ώρες ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας.
Σε καιρούς που οι αξίες, και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, εμφανίζονται τραυματισμένες, άλλοτε βαριά και άλλοτε ελαφρά, δεν είναι λίγο να έχουν ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια του σημαντικότερου από απόψεως ενδιαφέροντος θεσμού (το Τσάμπιονς Λιγκ έχει υπερκεράσει το Μουντιάλ) δύο σύλλογοι που τις αξίες του αθλήματος τις σέβονται και τις τιμούν. Να φιγουράρουν για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης ομάδες που σιχαίνονται τον αυτοσκοπό, που στρέφουν το βλέμμα τους από κάθε φαουστική αντίληψη, σχετική με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ομάδες που λατρεύουν το θέαμα και που χωρίς αυτό αδυνατούν να αναπνεύσουν, εμφανίζονται αδύναμες και γυμνές.
Δεν είναι μόνο τα ονόματα που καθιστούν τον σημερινό τελικό εξόχως ενδιαφέροντα, αλλά, κυρίως, ό,τι αυτά αντιπροσωπεύουν. Την αγάπη για το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, την προσήλωση στην καθαρή επικράτηση, τον σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και στον θεατή.
Χάζευα τις προπονήσεις των δύο ομάδων εν όψει της τελικής αναμέτρησης. Οι κάμερες εστίαζαν στον Μέσι. Ακόμα και στην προπόνηση δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένος, σε απόλυτη εγρήγορση και συγχρόνως αφοπλιστικά χαλαρός. Για μένα υπάρχουν δύο… Μέσι! Αυτός της εθνικής Αργεντινής, που όλα τα περιμένουν από τα πόδια του, μια «κατάρα» που απορρέει από την ακούσια σύγκρισή του με τον Μαραντόνα. Μόνο που στον Ντιέγκο άρεσε πάντα να είναι μόνος εναντίον όλων, ζούσε γι' αυτό σε ένα ποδόσφαιρο που επέτρεπε τέτοιου είδους υπερβολές!
Ο άλλος Μέσι είναι αυτός της Μπάρτσα. Που του αρέσει το παιχνίδι, που το διασκεδάζει, που εμπνέεται από το σύνολο και αρέσκεται να ολοκληρώνει τις σκέψεις των συμπαικτών του. Παιδιά που έχουν μεγαλώσει ποδοσφαιρικά μαζί, που έχουν συντονίσει τις εμπνεύσεις τους στο ίδιο τέμπο, αφήνοντας στον Λιονέλ την τελική ερμηνεία. Οπως τα μεγάλα συγκροτήματα της ροκ σκηνής.
Τον παρατηρούσα, λοιπόν, και ξαφνικά αντιλήφθηκα τι ήταν αυτό που με έκανε με έναν τρόπο μαγικό όχι απλώς να τον θαυμάζω, όπως και τόσοι άλλοι, αλλά κυρίως να νιώθω απέναντί του ένα αίσθημα οικειότητας.
Το γεγονός ότι είναι ο ποδοσφαιριστής της διπλανής πόρτας! Δεν έχει κουρέψει τα μαλλιά του παράξενα. Δεν τα έχει πάρει με την ψιλή, δεν τα έχει φτιάξει κοκοράκια. Δεν τα έχει πατικώσει με ζελέ, ούτε προτίμησε τις ανταύγειες για να ξεχωρίζει. Τα έχει αφήσει στις ησυχία τους, όπως εκατομμύρια παιδιά της ηλικίας του στον κόσμο που τα σημαντικά κρύβονται μέσα τους και θέλουν να περνούν απαρατήρητα.
Δεν φοράει σκουλαρίκια, χαϊμαλιά, δεν έχει τρυπήσει τη μύτη του, τα ρουθούνια του, τα αυτιά του. Δεν έχει χτυπήσει τατουάζ με λατινικούς χαρακτήρες ή ιερογλυφικά, ούτε τράιμπαλ αναπαραστάσεις, στον λαιμό, στον σβέρκο, στα χέρια στη γάμπα, σε ό,τι παραμένει γυμνό και εκτίθεται κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Δεν έχει κεντήσει στο δέρμα του ούτε τον Χριστό, ούτε την Παναγία, ούτε τον παίκτη που θαυμάζει ή την ομάδα της καρδιάς του. Τίποτε από όλα αυτά τα μοντέρνα και συγχρόνως βαρετά.
Μια μορφή, μια φυσιογνωμία για την οποία εύκολα ισχυρίζεσαι ότι τη συνάντησες τυχαία στη στάση να περιμένει το λεωφορείο ή στο μπακάλικο να ψωνίζει κάτι για να φάει.
Ενα παιδί που δεν απασχόλησε ποτέ κανέναν για τα ξενύχτια του, τα υπαρξιακά του, τις αγωνίες του, τους έρωτές του. Ολα αυτά που μαθαίνονται και απασχολούν τηλεοράσεις και εφημερίδες και στη σύγχρονη πραγματικότητα αποκαλούνται ζωή! Η ζωή του Λιονέλ βρίσκεται στο περιθώριο όλων αυτών. Μια ζωή τόσο απλή και ανθρώπινη που δεν ενδιαφέρει κανέναν! Και που υπενθυμίζει σε όλους αυτούς που με πάσης φύσεως επικοινωνιακά κόλπα επιδιώκουν την αναγνωρισιμότητα ότι δύο ορθάνοιχτα φλύαρα μάτια και ένα πλατύ παιδικό χαμόγελο, φυσικό σαν το νερό που τρέχει στις βουνοπλαγιές, θα καταφέρνουν πάντα να φεγγοβολούν στο απόλυτο σκοτάδι των ημερών μας    .sportday.gr

"Σφήνα" Παρί για Σάντσεζ;

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει όπως φαίνεται δυναμικά στο... κόλπο της απόκτησης του Κάρλος Σάντσες, τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός.
"Σφήνα" Παρί για Σάντσεζ;
Ο Κλοντ Μακελελέ θα τερματίσει φέτος την καριέρα του με τον Κολομβιανό αμυντικό χαφ της Βαλενσιέν να θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του. Στην λίστα της Παρί υπάρχουν και οι Ντιντιέ Ζοκορά και Αλού Ντιαρά.
Όπως γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ πέραν της Παρί τον παίκτη θέλουν και οι Μπορντό, Ολυμπιακός. Ο ίδιος ο Σάντσες μιλώντας στο Μercato365 για το εάν του έχει μιλήσει ο τεχνικός της Παρί, Αντουάν Κουμπουαρέ αλλά και το πως βλέπει την προοπτική να αγωνιστεί εκεί, είπε: «Δεν έχω καμία επαφή μαζί του. Όμως όταν τελειώνει μία χρονιά τότε κοιτάς τι θα κάνεις. Θα ήταν ωραίο να αντικαταστήσω τον Κλοντ Μακελελέ, έτσι δεν είναι; Θα δούμε πως θα πάει όλο αυτό».
Πηγή: gazzetta.gr

Ποιος Ρονάλντο; Η Μπαϊραμάι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μεζούτ Οζίλ φαίνεται πως θα προτιμούσε να έχει δίπλα του στην μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης την Φατμίρε Μπαϊραμάι, παρά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ποιος Ρονάλντο; Η Μπαϊραμάι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε την σχετική διαφήμιση και θα καταλάβετε πόσο καλά συνεργάζονται οι δύο τους…










Το video της ημέρας!!

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο τελικό του Champions League, θυμηθείτε τα 10 καλύτερα γκολ της φετινής διοργάνωσης!
Best of the best του Champions League! (BINTEO)

Ένα έβαλε, αλλά… έγραψε ιστορία!!

Ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό την φετινή χρονιά, ωστόσο το γκολ που πέτυχε στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έγραψε ιστορία.
Ένα έβαλε, αλλά… έγραψε ιστορία! (BINTEO)
Μάλιστα, η ιστοσελίδα "slate.fr" με αφορμή τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε τις δέκα πιο ξεχωριστές στιγμές της φετινής διοργάνωσης και μία από αυτές είναι το συγκεκριμένο γκολ του Γάλλου.

«Αναγκασμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα στον Μέσι και τον Ινιέστα, ξεχνάμε λίγο ότι η πορεία της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή τη σαιζόν, δεν ήταν πάντα ήρεμη. Δύο ισοπαλίες κόντρα στην Κοπεγχάγη και την Ρούμπιν Καζάν, μία ήττα από την Άρσεναλ στο πρώτο ματς. Κυρίως, όμως, η ιστορία έγραψε ότι το πρώτο γκολ που δέχτηκαν οι Καταλανοί στη διοργάνωση ήταν στο γήπεδο τους από τον... Σίντνεϊ Γκοβού, έπειτα από μία έμπνευση ταλέντου του Τζιμπρίλ»αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Επιμένει η Λάτσιο για "Παπα"

Η Λάτσιο δεν έχει παραδώσει τα όπλα για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport".
Επιμένει η Λάτσιο για "Παπα"
O διεθνής Έλληνας σέντερ μπακ ενδιαφέρι πολύ τον Ρέγια, τον τεχνικό της Λατσιο, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Ρωμαίοι θέλουν πάρουν από την Τζένοα και τον Σλοβάκο μέσο, Γιουράι Κούτσκα.

Έμεινε το αεροπλάνο και έσπρωξαν!!

Στην Κίνα 69 επιβάτες που αποφάσισαν να πετάξουν με φθηνή αεροπορική εταιρεία το πλήρωσαν ακριβά, αφού χρειάστηκε να σπρώξουν το αεροπλάνο τους, τύπου CRJ7…

Έμεινε το αεροπλάνο και έσπρωξαν!
Αυτό έγινε λίγο πριν φτάσει στον τερματικό σταθμό και έχοντας ήδη κάνει το ταξίδι 500 μιλίων από την πόλη Γκουιλίν προς τη νότια Κίνα.

Αφού είδαν ότι τελικά δεν γίνεται τίποτα και το αεροσκάφος έχει υποστεί βλάβη, οπότε δεν κουνιόταν με τίποτα, τα 7 μέλη του πληρώματος, μαζί με όλους τους επιβάτες προσπάθησαν να σπρώξουν το τεράστιο “πουλί”, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες αφού μετά από δύο ώρες προσπάθειας είχαν καταφέρει να το μεταφέρουν μόνο μέχρι τον διπλανό διάδρομο, ο οποίος βρίσκεται μόλις 900 μέτρα μακρύτερα από τον πρώτο.

Ένας εργαζόμενος του αεροδρομίου δήλωσε: “Ευτυχώς το αεροσκάφος ήταν μεσαίου μεγέθους”. Τελικά, το αεροπλάνο παρέμεινε στη θέση του, μέχρι να έρθουν οι τεχνικοί και να το φτιάξουν.

Πηγή: to-kounavi.blogspot.com

Στα "κίτρινα" ο Μάρα;

Το όνομα του Μπόγκνταν Μάρα ακούγεται πολύ έντονα πως θα απασχολήσει τον Άρη.
Στα "κίτρινα" ο Μάρα;
Ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει στον Ηρακή, μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις που συνέβησαν στην κυανόλευκη ομάδα, όμως δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.
Άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος διαρρέουν πως υπάρχει θέμα με τον Άρη, βλέποντας με πολύ θετικό μάτι τη συνέχιση της καριέρας του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με δεδομένο πως ο Τσιώλης αρέσκεται σε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.
Πηγή: novasports.gr

«Ζέλεσι απολογήσου»…

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει ο Τόμας Ζέλεσι τις δηλώσεις που έκανε στην Ουγγαρία, στις οποίες ισχυρίστηκε πως στο ματς με τον ΠΑΟΚ είχαν «επίτηδες μειωμένη απόδοση» για να βγει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ευρώπη…
«Ζέλεσι απολογήσου»…
Η θεσσαλική ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία τον παίκτη «για να δώσει πειστικές εξηγήσεις»…
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Σχετικά με τις φερόμενες ως δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας Ζόλταν Σέλεζι, όπως αυτές αποτυπώνονται από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εάν και εφόσον δεν έχουν διαστρεβλωθεί, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα καλέσει τον ποδοσφαιριστή, πάραυτα μόλις επιστρέψει, να δώσει πειστικές εξηγήσεις και εάν αυτά ευσταθούν, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις βαρύτατες συνέπειες των νόμων και των αθλητικών διατάξεων.
Ήδη η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κάνει προσπάθειες ώστε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του μέσω του μάνατζέρ του και μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό».
 

Φέτελ και στο Μονακό!!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με χρόνο 1.13.556 πήρε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου στο GP Μονακό, την πέμπτη για φέτος και την 20η της καριέρας του και θα έχει τον πρώτο λόγο στον αυριανό αγώνα (15:00GR).
Φέτελ και στο Μονακό
Στο πλευρό του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή θα βρίσκεται μία McLaren, αυτή του Τζένσον Μπάτον, ενώ από την δεύτερη σειρά του grid θα εκκινήσουν οι Μαρκ Γουέμπερ και Φερνάντο Αλόνσο. Την 10αδα συμπληρώνουν οι Σουμάχερ, Μάσα, Χάμιλτον, Ρόζμπεργκ, και Μαλντονάντο.

"Ναι" σε Ζεσουάλδο, "όχι" σε Δώνη!!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ψήφισε για το προπονητή που θέλει στον πάγκο του τη νέα χρονιά.
"Ναι" σε Ζεσουάλδο, "όχι" σε Δώνη!
Όπως διαβάζουμε στο leoforos.gr, σε σύνολο 5.055 ψήφων, ο Φερέιρα συγκέντρωσε 53%, δείχνοντας ότι έχει τη ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο.
Από κει και πέρα, δεύτερος ήταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με 29%, ποσοστό που δείχνει τη θετική άποψη που υπάρχει για τον Αργεντινό τεχνικό.
Τρίτη επιλογή με 10% ήταν κάποιος άλλος προπονητής, ενώ τελευταίος ο Γιώργος Δώνης με μόλις 8%.

«Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι ο ΠΑΟΚ»!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με αιχμηρή ανακοίνωση στις φήμες περί αποχώρησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την ομάδα κι επιστροφής του στον Παναθηναϊκό αλλά και στα σενάρια για Βιεϊρίνια και Ολυμπιακό.
«Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι ο ΠΑΟΚ»!
Μετά την ανεπίσημη διάψευση από τον "Σάλπι", ήρθε και η… επίσημη διάψευση του ΠΑΟΚ, καθώς στην ανακοίνωση γίνεται λόγος μεταξύ άλλων για «όνειρα θερινής νυκτός» και «φαντασιώσεις», κάνοντας βέβαια αναφορά και στον Βιεϊρίνια, χωρίς πάντως η ΠΑΕ να κατονομάζει τους παίκτες…
Αναλυτικά:
«Πριν καλά-καλά μπούμε και ημερολογιακώς στη θερινή περίοδο, μερίδα των ΜΜΕ φρόντισε να μας το θυμίσει, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ιδανική εποχή γιά να κάνουμε όνειρα. Δικαίωμα στα όνειρα έχουν όλοι, μόνο που θύμα των φαντασιώσεών τους είναι κυρίως ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεσμεύονται με συμβόλαιο, κάτι που σκοπίμως δε λαμβάνεται υπ' όψιν, αν κρίνουμε από την ευκολία με την οποία τους διανέμουν σε ανταγωνίστριες ομάδες.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, τους θυμίζουμε όμως ότι οι εν' λόγω ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο που περιλαμβάνουν υπογεγραμμένες ρήτρες και κυρίως ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι, γιά να στηρίζει επικοινωνιακά παιγνίδια εντυπώσεων.
Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει και γνωστοποιούμε σε όσους συνεχίσουν, πως τα ''όνειρα θερινής νυκτός'', ήταν η μοναδική κωμωδία του Σαίξπηρ. Ολα τα υπόλοιπα έργα του ήταν τραγωδίες».

Το σποτ της ΝΙΚΕ για τον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή αθλητική εταιρία ππου "ντύνει" τις δύο φιναλίστ του τελικού του Champions League, την Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ετοίμασε ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό "σποτ" με πρωταγωνιστές τους παίκτες των δύο ομάδων.
Το σποτ της ΝΙΚΕ για τον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)












Ρε τον Ρομπέρτο Κάρλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτι τέτοια κάνει ο Ρομπέρτο Κάρλος κάνει στην προπόνηση της Ανζί και τους έχει τρελάνει τους Ρώσους!
Ρε τον Ρομπέρτο Κάρλος! (ΒΙΝΤΕΟ)












Του «πάει» το Πριγκιπάτο!!

Τα ...δόντια της δείχνει η Φεράρι και ειδικότερα ο Φερνάντο Αλόνσο στο σιρκουί του Μονακό.
Του «πάει» το Πριγκιπάτο!
Ο Ισπανός πιλότος έκανε τον ταχύτερο γύρο και στην Τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα από τις δοκιμές της Πέμπτης και κάνει πρόβα για τις κατατακτήριες του Σαββάτου.

Η σκουντερία δείχνει πιο ανταγωνιστική στο Πριγκιπάτο, με τον Αλόνσο να δείχνει ικανός να «σπάσει» το απόλυτο του Σεμπάστιαν Φέτελ στις πολ ποζίσιον.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Τζένσον Μπάτον, ενώ την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε ο Φελίπε Μάσα, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στην ομάδα του.

Τον… τέταρτο χρόνο έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, την ώρα που ο Γουέμπερ ολοκλήρωσε τη διαδικασία τρεις θέσεις πιο χαμηλά.

Τα ατυχήματα δεν έλειψαν από τις ελεύθερες δοκιμές, καθώς ο Νίκο Ρόζμπεργκ και ο Βινταντόνιο Λιούτσι έχασαν τον έλεγχο των μονοθεσίων τους με αποτέλεσμα να τα καταστρέψουν.
 

2005-06: Με οδηγό τον Ροναλντίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο. Η φοβερή τριπλέτα Ροναλντίνιο, Μέσι και Ετό έκλεψε την παράσταση στο Παρίσι. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 2-1 των «κανονιέρηδων» (Ετό 76’, Μπελέτι 81’-Κάμπελ 37’) και πανηγύρισαν τον δεύτερο τίτλο τους στην διοργάνωση μετά από 14 χρόνια!
2005-06: Με οδηγό τον Ροναλντίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι!!
Λίγα τα ματς σήμερα παρόλο που είναι Σαββάτο!! 
Ξεχωρίζει βέβαια ο τελικός του Champions League και θα ασχοληθούμε σήμερα ιδιαιτέρως μ’αυτόν.

 Avanti να δούμε τι έχουμε:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,00)

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ OVER (2,5) (1,50)

ΟΛ ΜΠΟΪΣ-ΚΙΛΜΕΣ G/G (1,72)

ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΝΤΑΛΑΣ G/G (1,75)

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΣΙΑΤΛ UNDER (1,62)

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ G/G (1,75)

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ:
  ΓΚΙΓΚΣ (13,00)

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 1-1 (6,50)

 Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - Χ ΤΕΛΙΚΟ (5,05)
 
ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΠΕΝΑΛΤΙ (11,00)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com

Ci vediamo di nuovo! Ciao Bella!!

Ζερβίνιο ο αντί-Αρσάβιν;

Τον αντικαταστάτη του Αντρέι Αρσάβιν σε περίπτωση που αυτός πουληθεί, ψάχνει ο Αρσέν Βενγκέρ, με πιθανότερο τον επιθετικό της Λιλ, Ζερβίνιο.
Ζερβίνιο ο αντί-Αρσάβιν;
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian», ο Βενγκέρ θα επιθυμούσε να παραχωρήσει τον Αρσάβιν σε κάποια άλλη ομάδα, καθώς ο Ρώσος δεν είχε και την καλύτερη απόδοση φέτος και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των «κανονιέρηδων».

Στόχος του Αλσατού τεχνικού φέρεται να είναι ο βραζιλιάνος στράικερ της πρωταθλήτριας Γαλλίας Λιλ, Ζερβίνιο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και βοήθησε τα μέγιστα τους «Λιλουά» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1954.
 

«Πλησιάζουν» Χάβος και Αστέρας

H επόμενη εβδομάδα είναι σημαντική σε όλα τα επίπεδα για τον Αστέρα καθώς θα βγουν -επιτέλους- και οι αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν το που θα παίξει τελικά η αρκαδική ομάδα.
«Πλησιάζουν» Χάβος και Αστέρας
Ο Μάκης Χάβος παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την υπόθεση. Όχι γιατί θα αλλάξει άποψη και δεν θα κατέβει στην Τρίπολη, αλλά γιατί θα πρέπει να φτιάξει διαφορετικό προγραμματισμό σε ό,τι έχει να κάνει με ρόστερ, προετοιμασία κ.τ.λ.
Αναφορικά με την επικοινωνία που έχει ο Χάβος με τη διοίκηση του Αστέρα αυτή προς το παρόν είναι σε τηλεφωνικό επίπεδο. Οι δια ζώσης συναντήσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες...
Πηγή: arcadia-sports.gr
 

"Σκλάβος στη χώρα μου"

Ο Σάββας Κωφίδης αγανακτισμένος με την απόφαση της ΕΠΟ να ρίξει τον Ηρακλή.
"Σκλάβος στη χώρα μου"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ET3:
"Νιώθω γενικότερα για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο ότι είμαι σκλάβος μέσα στην ίδια μου χώρα. Βασίζομαι και κρίνομαι από τις ορέξεις οποιουδήποτε φορέα και θεσμικού οργάνου. Η ΕΠΟ πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις και θέτει αυτόματα ερωτήματα που ούτε η ίδια μπορεί να απαντήσει. Ακόμη και για το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας που θεωρείται ότι είναι πλαστό το ερώτημα είναι ότι εφόσον έχεις εκδώσει δελτία είσαι συνένοχος.
Ξαφνικά η ΕΠΟ έχει βγάλει αυτό το έγγραφο ενώ ήδη είχε επικαλεστεί το αυτοδιοίκητο και το απόρρητο για τους φακέλους. Ενώ δεν μπορεί να δώσει τους φακέλους στη δημοσιότητα δημοσιεύει ένα έγγραφο, κατά το δοκούν. Όπως και τώρα λέει ότι οι ομάδες δεν μπορούν να πάνε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Να πάνε δηλαδή οι ομάδες στο CAS και να τους πει το CAS ότι υπάρχει και το Διαιτητικό Δικαστήριο.
Υποβιβάζεται ο Ηρακλής διά της τελευταίας θέσης. Όπως μας συμφέρει δηλαδή. Δεν υποβιβάζεται κατευθείαν αλλά διά της τελευταίας θέσης. Ο καθένας το νιώθει ότι αυτό γίνεται για το πώς θέλουμε να ερμηνεύσουμε τους νόμους. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Δεν θα το αφήσουμε. Να ξέρετε ότι από τέτοιες μικρές επαναστάσεις, αντιδράσεις ξεκινάνε οι μεγάλες επαναστάσεις. Μπορεί από ένα τέτοιο θέμα του ποδοσφαίρου μπορεί να ξεκινήσει αντίδραση και για θέματα που αφορούν στην κοινωνία.
Το ποδόσφαιρο αφορά γενικά την κοινωνία και την κουλτούρα μας και το πώς αποδίδεται η δικαιοσύνη στην κοινωνία. Και η Πολιτεία δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Η ΕΠΟ λειτουργεί αυτοδιοίκητα λες και έχει το άβατο και μπορεί να λειτουργεί από μόνη της. Υπάρχει το Υπουργείο Ανάπτυξης που μπορεί να ελέγξει τις ΠΑΕ και να ξέρουμε ποιοι παίρνουν άδεια. Γιατί μόνο ο Ηρακλής".