Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Χάνει το ντέρμπι ο Γουίντερς!!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Άρης υποδέχεται αύριο (19.00) στο Αλεξάνδρειο τον ΠΑΟΚ. Κάτι άλλο πέρα από την ισοφάριση στις νίκες δεν υπάρχει για τους κίτρινους, με τον Σούμποτιτς να ζητάει καθαρό μυαλό και πάθος από τους παίκτες του.
Ο Μπρένταν Γουίντερς, όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και στο αυριανό θα είναι θεατής, αφού δεν ξεπέρασε τη θλάση του, με συνέπεια να μην υπολογίζεται στα πλάνα του Λευτέρη Σούμποτιτς.
Σούμποτιτς: «Με πάθος και καρδιά»
«Παίζουμε στο δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών και θέλουμε να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από την πρώτη αναμέτρηση είναι το ότι παίξαμε με πάθος και καρδιά. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε και με σοβαρότητα και συνέπεια να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για το κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του Γουίντερς που δε θα τον έχουμε στη διάθεσή μας. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός των «κίτρινων», Λευτέρης Σούμποτιτς.
Ο Αντονι Κινγκ, με τη σειρά του, επισήμανε: «Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση, να προσέξουμε τα λάθη, τα οποία μας στοίχισαν στο πρώτο παιχνίδι τη νίκη. Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικοί είναι οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας δουν και να μας στηρίξουν. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: