Σάββατο 28 Μαΐου 2011

«Σεβαστείτε τον Ηρακλή»

Τρείς παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκαν στην περιπέτεια των «κυανόλευκων» και κοινός παρανομαστή των διοικήσεων τους , είναι η ισονομία, η ιστορία του συλλόγου και η ατιμωρησία που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Σάββας Θεοδωρίδης: «Να σεβαστούν την ιστορία»
«Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα. Η Πολιτεία δεν θα πρέπει να παίρνει βιαστικές και καταδικαστικές αποφάσεις και ειδικότερα τα αρμόδια όργανα. Στο παρελθόν και άλλες φορές έχουν παρθεί αποφάσεις για να υποβιβαστούν ομάδες, αλλά πάντα βρίσκονταν ο τρόπος και παράμεναν στην κατηγορία. Ας πράξουν και τώρα ανάλογα».
Συνεχίζοντας ο βετεράνος του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: « Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που έχει πολλούς οπαδούς και μια δυναμική. Δεν μπορείς να διαγράφεις μια ιστορία με μια απόφαση μέσα σε λίγα λεπτά».
Αντώνης Αντωνιάδης: «Να υπάρξει ισονομία»
«Είναι αυτονόητο ότι τα πάντα θα πρέπει να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με αποφάσεις που υπάρχουν και καταδικάζουν ομάδες. Αν υπάρχει όμως κάτι που είναι μεμπτό και καταδικαστέο θα πρέπει να επιβάλλονται οι κυρώσεις.
Αυτό όμως θα πρέπει να γίνεται προς πάσα κατεύθυνση και όχι επιλεκτικά. Ο Ηρακλής δεν είναι από τις ομάδες που έχουν ενοχλήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται συνεχώς μπλεγμένος σε περιπέτειες. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για αυτό το ιστορικό σωματείο».
Μίμης Παπαϊωάννου: «Μόνο ο Ηρακλής πληρώνει το μάρμαρο»
« Αν και δεν γνωρίζω πολλά , καταλαβαίνω ότι ο Ηρακλής πληρώνει το μάρμαρο από την δίνη στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ αυτή η ομάδα δεν υποβιβάστηκε για αγωνιστικούς λόγους και δυο φορές την έχουν υποβιβάσει στα χαρτιά. Μόνο στον Ηρακλή εξαντλούν την αυστηρότητα τους. Η ατιμωρησία που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.
Δεν ξέρω πότε και πως θα μπορέσουν να προσδώσουν την απαραίτητη αξιοπιστία που θέλουμε όλοι μας. Άλλους τιμωρούν και άλλους όχι και έτσι δεν κρατούν καν τα προσχήματα . Περιμένω κάποια μέρα να φτιάξει. Το ποδόσφαιρο το εκμεταλλεύονται όλοι και το πληγώνουμε καθημερινά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: