Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Σίλντεφελντ: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο»

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός, Γκόρντον Σίλντενφελντ, με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «δικέφαλο» μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες και στην συνέχεια υπάρχει οψιόν αγοράς. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα που θα παίζω στον ΠΑΟΚ θα διατηρηθούμε στην δεύτερη θέση και θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Παίζω στην άμυνα εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχει καλές επιδόσεις. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο…», ήταν τα λόγια του Κροάτη ποδοσφαιριστή κατά την άφιξή του στα γραφεία της ομάδας.







πηγή: metrosport.gr

Συμφωνία Ασλανίδη-Άρη για λύση συμβολαίου!

Προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Δημήτρη Ασλανίδη, για την λύση του συμβολαίου του νεαρού αμυντικού.

Ο Ασλανίδης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λούκας Αλκαράθ, έτσι η μόνη λύση ήταν να λύθει το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού. Έτσι η πλευρά του Άρη θα πρέπει να καταβάλει στον παίκτη το ποσό των 1.500 ευρώ. Όπως όλα δείχνουν μμέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει το θέμα.

Πάντως αύριο υπάρχει ραντεβού και με τον Δημήτρη Κοτσώνη, ώστε να λυθεί και το δικό του συμβόλαιο.


πηγή: metrosport.gr
 


Βασικός ο Κουμαλό!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολουθεί την πορεία του Κουμαλό με την φανέλα της Νοτίου Αφρικής και ανέβασε το παρακάτω κείμενο: Την ήττα γνώρισε η εθνικής ομάδα της Νοτίου Αφρικής από τη Νορβηγία (1-0) στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει του Africa Cup of Nations South Africa 2013.

Ο Bongani Khumalo του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε, ως αρχηγός της Νοτίου Αφρικής, και στα 90 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέιπ Τάουν μπροστά σε 35.000 θεατές. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Νοτίου Αφρικής είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 12/1 εναντίον της Αλγερίας στο Γιοχάνεσμπουργκ πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι για το African Cup στις 19 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ομάδα του Cape Verde.


πηγή: metrosport.gr
 


Στην τελική ευθεία… για την πιο μεγάλη «μάχη»

Με την Παρασκευή, ημέρα εκδίκασης της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 από τον Άρη, να πλησιάζει πλέον… επικίνδυνα, η διοίκηση των «κίτρινων» κορυφώνει όλες εκείνες τις επαφές που είναι απαραίτητες για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή συναίνεση των πιστωτών της.

Ήδη, σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του Στάθη Τσομίδη (φιλοξενούνται στη σελίδα 13) οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό 70% και απομένουν ορισμένες ακόμη, ούτως ώστε να υπάρχει αισιοδοξία πως το δικαστήριο δεν θα προβάλλει αντιρρήσεις. Στα πλαίσια των επαφών αυτών υπάρχει δέσμευση από δικηγόρους που εκπροσωπούν πιστωτές του Άρη, ότι θα παρέμβουν υπέρ των «κίτρινων» στο δικαστήριο για να επαυξήσουν το θετικό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί.

Συνάντηση με το νομικό συμβούλιο του κράτους

Οι άνθρωποι του Άρη, κατόπιν συνεννόησης που υπήρξε στα συμβούλια της προηγούμενης εβδομάδας, έχουν μοιράσει τις αρμοδιότητες, ούτως ώστε να προλάβουν να είναι έτοιμοι μέχρι και την Παρασκευή. Χθες το μεσημέρι, αντιπροσωπεία του Άρη (Γρόλλιος, Αργυριάδης, Τικπασάνογλου) είχε συνάντηση με το νομικό συμβούλιο του κράτους (στη Θεσσαλονίκη). Σε αυτή τη συνάντηση, επισημάνθηκε για μια ακόμη φορά πως υπάρχει η πρόθεση το δημόσιο να αναγνωρίσει το δίκαιο αίτημα του Άρη. Όλα όμως, θα ξεκαθαρίσουν το πρωί της Παρασκευής όταν και θα διαφανεί η οριστική πρόθεση του Δημοσίου και το αν θα επιλέξει να κάνει παρέμβαση κατά του Άρη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζονται τα ραντεβού

Τα ραντεβού των ανθρώπων του Άρη όμως δεν πρόκειται να διακοπούν αφού θα συνεχιστούν και σήμερα, μέχρι να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή (σε ποσοστό) έγγραφη συναίνεση από τους πιστωτές της ομάδας. Ήδη μέσω των ανθρώπων της διοίκησης, εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέχρι το πρωί της Παρασκευής, θα είναι 100% έτοιμοι να βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου και να αποδείξουν τη χρησιμότητα της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99. Σύμφωνα με τους νομικούς που χειρίζονται την σχετική υπόθεση άλλωστε δεν τίθεται θέμα αναβολής της υπόθεσης από το δικαστήριο και εκτός όλων των άλλων μεγάλη προσπάθεια θα καταβληθεί ούτως ώστε να διατηρηθεί η προσωρινή διαταγή, που αποτελεί την καλύτερη δυνατή «ασπίδα» της ΠΑΕ από τους πιστωτές της.

Μέχρι αύριο η ενημερότητα

Το αργότερο μέχρι το πρωί της αυριανής ημέρας, αναμένεται οι άνθρωποι του Άρη να έχουν στα χέρια τους τη φορολογική ενημερότητα, που είναι απαραίτητη τόσο για την εκδίκαση της αίτησης για το άρθρο 99 όσο όμως και για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων για τις οποίες έχουν ήδη γίνει όλες οι επαφές. Για τη φορολογική ενημερότητα, οι «κίτρινοι» κατέθεσαν αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 15 για τις ανώνυμες εταιρίες και σήμερα αναμένουν την απάντηση, ενώ ταυτόχρονα είναι σε αναμονής της οριστικής ψήφισης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με την ειδική τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών. Σε ότι αφορά την ασφαλιστική ενημερότητα, οι «κίτρινοι» πρέπει να διαθέσουν ένα ποσό που πλησιάζει τις 40 χιλιάδες ευρώ για να μπορέσουν να την αποκτήσουν όπως έγινε και στις περιπτώσεις της ΑΕΚ και του Πανιωνίου.


πηγή: metrosport.gr
 


Μειωμένες τιμές με Ατρόμητο!

Τη στιγμή που συνεχίζεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και μέσω του διαδικτύου, η διάθεση των μίνι εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο της φετινής Σούπερ Λίγκας, χθες ανακοινώθηκε πως αρχής γενομένης από σήμερα, στη διάθεση των φίλων του Δικεφάλου θα βρίσκονται και τα εισιτήρια του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:30.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα είναι ανοιχτά γι΄ αυτόν τον λόγο από σήμερα έως το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 9:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης, με τις τιμές των εισιτηρίων να έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 35 ευρώ, θύρες 2, 3: 25 ευρώ, θύρες 5, 6: 15 ευρώ, θύρες 4, 4α: 10 ευρώ, θύρες 8, 7, 7α, 10 ευρώ, VIP 3ου ορόφου: 120 ευρώ και VIP 4ου ορόφου: 80 ευρώ. Το ότι βέβαια το φθηνότερο εισιτήριο για το ματς της Κυριακής, τον πρώτο εντός έδρας του ΠΑΟΚ για το 2013, κοστίζει μόλις 10 ευρώ, φανερώνει την προσπάθεια της ΠΑΕ να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του Δικεφάλου, αντιλαμβανομένη τις οικονομικές δυσκολίες της συντριπτικής πλειοψηφίας όλων όσων ζουν στη χώρα.

Κερμανίδης: «Ο ΠΑΟΚ χτίζει ισχυρή άμυνα με Σίλντενφελντ και Βύντρα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τους δύο μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Λουκάς Βύντρα, τονίζοντας πως θα είναι δύο καλές προσθήκες για τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Σίλντενφελντ.
«Είναι διεθνής, η ηλικία του είναι πολύ καλή και πιστεύω θα είναι πανεύκολο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Με αυτόν τον παίκτη θα ισχυροποιήσουμε την άμυνα μας για να αντεπεξέλθει στα πιο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται του χρόνου. Για όλες αυτές οι κινήσεις για τις μεταγραφές πιστεύω πως υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του κ Δώνη και γνωρίζει τις ικανότητες του παίκτη. Οι Κροάτες δεν είναι άσχημοι ποδοσφαιριστές, ίσα- ίσα έχουν και ένα επιπλέον προσόν, το πάθος και τη διάθεση για νίκη. Θα είναι μια καλή προσθήκη που πιστεύω θα βοηθήσει στο μέλλον».

Για το αρκετά μεγάλο διάστημα που έχει να αγωνιστεί σε επίσημα ματς ο ποδοσφαιριστής:
«Εγώ θα σας πω πως ο Μουσλίμοβιτς, που στοίχισε στον ΠΑΟΚ 3μιση εκατομμύρια, από τα 8 χρόνια που ήταν στην Ιταλία είχε κάνει 3μιση παιχνίδια. Τώρα μιλάμε για έναν εγνωσμένης άξιας παίκτη που έχει βιογραφικό και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Ένας έμπειρος παίκτης μπορεί να βρει γρήγορα τον εαυτό του αν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Τα εργομετρικά θα δείξουν την κατάστασή του».

Για τον Λουκάς Βύντρα:
«Εγώ ακούω περισσότερο πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για παίκτες που παίζουνε αμυντικά. Η άποψή μου είναι πως ο ΠΑΟΚ ήθελε παίκτες καθαρά σε 2 άλλες θέσεις. Ήθελε 2 μεσοεπιθετικούς, δεξιά και αριστερά. Είμαστε στη μέση της περιόδου και η ομάδα δεν είχε προβλήματα αμυντικά. Αντίθετα δεν έχει «μπουκαδόρους» παίκτες. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε την ενίσχυση από την άμυνα και σιγά- σιγά να φτάσει στην κορυφή. Ο Βύντρα είναι έμπειρος και εγνωσμένης άξιας παίκτης. Δε υπάρχει αμφιβολία για το αν χωράει ή όχι στον ΠΑΟΚ».


πηγή: metrosport.gr