Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Αποστολή εις διπλούν!

Το ματς με τον Παναθηναϊκό έχει επικεντρώσει την προσοχή απάντων στον Πλατανιά την Τετάρτη, στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αποστολή εις διπλούν
Όμως, επειδή η αποστολή των Κρητικών θα πετάξει απευθείας για τη Θράκη, μετά την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε αποστολή 22 ατόμων για τα δυο ματς, μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στα Περιβόλια.

Εκτός , ο Μακεδόνας τεχνικός άφησε τους ανέτοιμους Γιακουμάκη και Δημήτρη, όπως και τον Ουκάρ, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ συμπεριέλαβε κανονικά τους Γκονζάλες και Ποτουρίδη, που ξεπέρασαν τα δικά τους.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Αρότσα, Γκονζάλες, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ντόε, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τέτε, Τζανής, Τσοντάκης.


Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Το πρωί της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και, στη συνέχεια, οδικώς στην Κομοτηνή. Στα Χανιά αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: