Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Δεν θέλει Τουρκία ο Σνάιντερ

Αρνητική αναμένεται να είναι η απάντηση που θα δώσει ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην πρόταση της Γαλατασαράι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του, Σόρεν Λέρμπι.

Δεν θέλει Τουρκία ο Σνάιντερ
Αν και το βράδυ της Τρίτης άρχισε να φαίνεται «φως στο τούνελ» της υπόθεσης του Γουέσλεϊ Σνάιντερ με την ανακοίνωση της Γαλατασαράι, που έκανε λόγο για έναρξη των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Ίντερ, προκειμένου να αποκτήσει τον Ολλανδό, το πρωί της Τετάρτης τα πράγματα δείχνουν να περιπλέκονται εκ νέου.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Σόρεν Λέρμπι, σχολιάζοντας την προσφορά των Τούρκων, επανέλαβε πως ο πελάτης του επιθυμεί να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα και σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον ισάξιο του ιταλικού. «Ο Γουέσλεϊ περιμένει πρόταση από μια μεγάλη ομάδα, από ένα δυνατό πρωτάθλημα. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μόλις 28 ετών», ήταν τα λόγια του Λέρμπι.

Από όσα είπε ο μάνατζερ του Σνάιντερ προκύπτει πως η πρόταση της Γαλατασαράι για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αφήνει… ασυγκίνητο τον Ολλανδό, παρά το μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter η σύζυγός του, Γιολάντε Καμπάου. «Όμορφη Κωνσταντινούπολη», έγραψε, αφήνοντας να εννοηθεί πως ανέμενε να έχει θετική κατάληξη η υπόθεση.

Περιμένουμε το… νέο επεισόδιο στο σίριαλ Σνάιντερ, το οπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: