Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η «Χρυσή» παρωδία!(vid)

Η σατιρική ποδοσφαιρική εκπομπή Crackovia έστησε τι δική της βράβευση για την «Χρυσή Μπάλα» και τα σενάρια με την αντίδραση των τριών νικητών...
Η γνωστή σατιρική ποδοσφαιρική εκπομπή Crackovia της καταλανικής τηλεόρασης, δεν θα μπορούσε να αφήσει τη βράβευση της «Χρυσής Μπάλας», δίχως να μπει στον πειρασμό να κοροϊδέψει και τους τρεις υποψήφιους. Φυσικά έδωσε το κάτι παραπάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ουσιαστικά παρουσίασε ένα σενάριο για το τι θα μπορούσε να πει στον ευχαριστήριο λόγο του ο Μέσι, αλλά και το τι θα γινόταν εάν κέρδιζαν οι άλλοι δύο, θέλοντας να αποτυπώσει ειρωνικά τους χαρακτήρες τους.

ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ





Στην αρχή λοιπόν ο Μέσι παίρνει βιαστικά τον φάκελο και λέει: «Ευχαριστώ για το βραβείο, δεν το περίμενα. Οχι, όχι, η αλήθεια είναι πως το περίμενα, αφού το παίρνω κάθε χρόνο. Το οφείλω σε όλη την ομάδα εκτός από τον Βίγια που δεν μου δίνει πάσες (σ.σ.: πριν από λίγο καιρό υπήρχε φήμη πως είχαν ψυχρανθεί, επειδή ο Βίγια δεν του είχε δώσει ένα γκολ, ενώ ήταν μόνο του και το έχασε). Ευχαριστώ ε, τα λέμε πάλι του χρόνου». Τότε λοιπόν επεμβαίνει ενοχλημένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μα καλά, πως ξέρουμε ότι νίκησε ο Μέσι;», για να αντικρίσει και επίσημα την κάρτα με τον νικητή. Τότε λοιπόν προσπαθεί να κρατηθεί: «Δεν πρόκειται να κλάψω, όχι δεν θα κλάψω!»

Στο δεύτερο σενάριο με την αναγγελία της νίκης του Ρονάλντο, ο Μέσι που ήταν σίγουρος για τη νίκη του, ξινίζει τα μούτρα του. Ακολουθεί ο αχαλίνωτος πανηγυρισμός του Κριστιάνο και οι δηλώσεις του: «Καλησπέρα. Ελπίζω να νιώθετε όσο καλά νιώθω εγώ που είμαι ο κυρίαρχος με τους κοιλιακούς, τους δικέφαλους, τα μαλλιά, τα τέλεια φρύδια μου». Τότε αποχωρεί το κοινό και εκείνος τους βρίζει: «Σας γ...». Στο τέλος παίρνει το βραβείο και καταλαβαίνει πως δεν είναι από χρυσό, φωνάζοντας «φθηνιάρηδες» τους διοργανωτές.

Στο τρίτο σενάριο διακωμωδείται η υπερβολική ταπεινότητα του Ινιέστα: «Αφήστε το. Ολος ο κόσμος γνωρίζει πως δεν θα κερδίσω εγώ». Οταν βγαίνει το όνομα του, δεν μπορεί να το πιστέψει και φαίνεται απροετοίμαστος. «Και τώρα τι λέω; Είναι που δεν το περίμενα και δεν έχω γράψει τίποτα», Τότε του δίνει ο Κριστιάνο καμιά 50αριά σελίδες που λέει ότι ήταν ο λόγος που εκείνος είχε γράψει και απομακρύνεται κλαίγοντας.



πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: