Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Κερμανίδης: «Ο ΠΑΟΚ χτίζει ισχυρή άμυνα με Σίλντενφελντ και Βύντρα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τους δύο μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Λουκάς Βύντρα, τονίζοντας πως θα είναι δύο καλές προσθήκες για τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Σίλντενφελντ.
«Είναι διεθνής, η ηλικία του είναι πολύ καλή και πιστεύω θα είναι πανεύκολο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Με αυτόν τον παίκτη θα ισχυροποιήσουμε την άμυνα μας για να αντεπεξέλθει στα πιο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται του χρόνου. Για όλες αυτές οι κινήσεις για τις μεταγραφές πιστεύω πως υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του κ Δώνη και γνωρίζει τις ικανότητες του παίκτη. Οι Κροάτες δεν είναι άσχημοι ποδοσφαιριστές, ίσα- ίσα έχουν και ένα επιπλέον προσόν, το πάθος και τη διάθεση για νίκη. Θα είναι μια καλή προσθήκη που πιστεύω θα βοηθήσει στο μέλλον».

Για το αρκετά μεγάλο διάστημα που έχει να αγωνιστεί σε επίσημα ματς ο ποδοσφαιριστής:
«Εγώ θα σας πω πως ο Μουσλίμοβιτς, που στοίχισε στον ΠΑΟΚ 3μιση εκατομμύρια, από τα 8 χρόνια που ήταν στην Ιταλία είχε κάνει 3μιση παιχνίδια. Τώρα μιλάμε για έναν εγνωσμένης άξιας παίκτη που έχει βιογραφικό και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Ένας έμπειρος παίκτης μπορεί να βρει γρήγορα τον εαυτό του αν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Τα εργομετρικά θα δείξουν την κατάστασή του».

Για τον Λουκάς Βύντρα:
«Εγώ ακούω περισσότερο πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για παίκτες που παίζουνε αμυντικά. Η άποψή μου είναι πως ο ΠΑΟΚ ήθελε παίκτες καθαρά σε 2 άλλες θέσεις. Ήθελε 2 μεσοεπιθετικούς, δεξιά και αριστερά. Είμαστε στη μέση της περιόδου και η ομάδα δεν είχε προβλήματα αμυντικά. Αντίθετα δεν έχει «μπουκαδόρους» παίκτες. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε την ενίσχυση από την άμυνα και σιγά- σιγά να φτάσει στην κορυφή. Ο Βύντρα είναι έμπειρος και εγνωσμένης άξιας παίκτης. Δε υπάρχει αμφιβολία για το αν χωράει ή όχι στον ΠΑΟΚ».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: