Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γκουερίνο: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίπαλο για τη δεύτερη θέση»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τα πολλά γκολ που πετυχαίνει στα τελευταία παιχνίδια αλλά και για τις μεταγραφές του «δικεφάλου».


Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει πολλά γκολ στα τελευταία παιχνίδια:

«Σε όλα τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δημιουργούσε ευκαιρίες, το γκολ θέλει ρέντα αλλά και τύχη. Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια βάζει γκολ, κερδίζει άνετα και με λιγότερες ευκαιρίες. Με τον Πανθρακικό πρέπει να πούμε ότι έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά είχε μείνει και ο αντίπαλος με δέκα. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό και κατάφερε να κερδίσει με πολλά γκολ».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ:

«Όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Είναι μια μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις. Βήμα-βήμα ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και να κάνει κάτι μεγαλύτερο στην Ευρώπη».

Για τις μεταγραφές:

«Οι κινήσεις τώρα πρέπει να είναι περιορισμένες, το βάρος πρέπει να δοθεί στις μεταγραφές του καλοκαιριού».

Για τον Σίλντεφελντ και τον Βύντρα:

«Εγώ θα έλεγα ότι αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τον Βύντρα θα είναι μια πολύ καλή λύση. Τον Κροάτη δε τον γνωρίζω, λένε ότι είναι καλός. Αν οι κινήσεις που γίνονται είναι αυτές που έχουν βάλει ως στόχο η διοίκηση εγώ θα συμφωνήσω».

Για το ότι η διοίκηση κινείται για αμυντικούς ενώ η ομάδα έχει την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος:

«Θα συμφωνήσω με τη διοίκηση γιατί είχαμε προβλήματα στην άμυνα ειδικά με τον Κουμάλο αλλά και με την απουσία του Βιβιάν, δε βοήθησαν. Το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο έχουν δρόμο και πρέπει να δώσουν βοήθεια στα πολλά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα. Για τον προπονητή είναι καλό γιατί θα έχει πολλές λύσεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση:

«Είναι 100%. Θεωρώ ότι ο Ατρόμητος και ο Αστέρας που είναι έξι βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ δύσκολα θα τον φτάσουν. Αν ενισχυθεί κιόλας θα έχει περισσότερες λύσεις και θα είναι ακόμα πιο εύκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: