Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η διπλή ζημιά με Λίνεν - Κατίδη!

Η διπλή ζημιά με Λίνεν - Κατίδη!
Αυτό που γίνεται με τον Λίνεν και τον Κατίδη δεν φαίνεται να οδηγεί πουθενά. Αντί, δηλαδή, η ΑΕΚ να κοιτάξει πώς θα αξιοποιήσει έναν ταλαντούχο παίκτη που έκανε παπάδες το καλοκαίρι με την εθνική Νέων, το μόνο που έχει συμβεί είναι ο ποδοσφαιριστής να είναι σκιά του καλού του εαυτού.
Θα περίμενε, λοιπόν, κάποιος ότι ο Λίνεν ως έμπειρος προπονητής θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση με τον Κατίδη. Να, όμως, που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και το ένα επεισόδιο μεταξύ τους διαδέχεται το άλλο. Φαίνεται να το χάνει το παιχνίδι με τον παίκτη. Πώς να ποντάρει, άλλωστε, πάνω του όταν είναι έτσι το κλίμα μεταξύ τους;
Υπάρχει, όμως, κι ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα. Ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει ουσιαστικά διοίκηση που να κάνει κάτι για να σταματήσει αμέσως αυτή η κατάσταση. Ούτε λέμε τώρα ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο. Απλά αναφέρουμε τι συμβαίνει και πώς επηρεάζεται η ομάδα.
Από τη μία, λοιπόν, διαταράσσεται κάθε τρείς και λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια, από την άλλη δεν φαίνεται να μαλακώνει η τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ Λίνεν – Κατίδη κι έτσι μοναδική χαμένη είναι η ΑΕΚ. Λόγω των αποδυτηρίων, αλλά κι επειδή ένας χρήσιμος ποδοσφαιριστής δεν αποδίδει όπως μπορεί, αφού είναι ψυχολογικά σε άσχημη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: