Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνει το... μπαμ με Σισέ!!

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr  αναζητά την αναστροφή του κλίματος και προσπαθεί να φέρει πίσω τον Τζιμπρίλ Σισέ! Τι προβληματίζει τον Γάλλο!

Η σχέση του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Παναθηναϊκό είναι σαν τις μεγάλες αγάπες. Καταδικασμένη να καταλήξει στον... παράδεισο. Μια σχέση που δεν κλείνει, όπου και αν βρίσκεται ο Γάλλος επιθετικός, όσο δύσκολα και αν περνάει τα τελευταία χρόνια το «τριφύλλι».
Ο διεθνής στράικερ είναι... φευγάτος από την ΚΠΡ. Δεν περνάει καλά, δεν νιώθει ούτε στο ελάχιστο τα συναισθήματα της Αθήνας και κατά καιρούς έχει στείλει «μηνύματα» για το πόσο θα ήθελε να ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς.
Είναι δεδομένο πως οι Άγγλοι θέλουν να τον παραχωρήσουν ενώ και ο τεχνικός της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ, δεν τον υπολογίζει.
Παράλληλα, η διοίκηση των «πρασίνων» ήθελε άμεσα (από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη) έναν κράχτη ενόψει της νέας καμπάνιας της «Συμμαχίας» και την επιστροφή στην Λεωφόρο, ώστε να ζεστάνει λίγο τον κόσμο και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Εξάλλου ο Σισέ, διατηρεί εξαιρετική σχέση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα, οι οποίοι και θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις και τα «θέλω» του Σισέ για την μεγάλη επιστροφή.
Eκτός πλάνου αλλά αλλάζει ισορροπίες!
Όπως είναι λογικό, οι επαφές με τον Σισέ την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε εποχή Δ.Ν.Τ απομακρύνει ποδοσφαιριστές με υψηλά συμβόλαια και ετοιμάζει. ψαλίδια, σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στο πλάνο που υπάρχει αλλά μιλάμε για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Ο Γάλλος μπορεί να αλλάξει άμεσα και το κλίμα και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με το. καλημέρα. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την ποιότητα του, η οποία και φάνηκε στα δύο χρόνια που κόσμησε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα.
Το οικονομικό, από την στιγμή που θα πειστεί να επιστρέψει, ίσως να αποτελεί και το μικρότερο δυνατό εμπόδιο. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ κοντά στον Γάλλο επιθετικό και είναι διατεθειμένοι να δώσουν την λύση σε αυτό το κομμάτι. Είτε αυτό συμβεί τώρα, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς δεδομένα ο αγγλικός σύλλογος θέλει να τον πουλήσει με τις ως τώρα προτάσεις να είναι μόνο για δανεισμό!
«Σύμμαχος» η ΚΠΡ
Στην όλη ιστορία, η ΚΠΡ είναι διατεθειμένη να βοηθήσει όποια ομάδα είτε  θέλει να αγοράσει είτε πολύ περισσότερο να πάρει δανεικό ως το καλοκαίρι τον «Τζιμπρίλιαντ». Καλύπτοντας ακόμη και ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του, το οποίο αγγίζει το 1.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.  Κάτι που σημαίνει πως το κόστος για τον εξάμηνο δανεισμό του Γάλλου δεν θα ξεπερνούσε τις 600.000 με 800.000 ευρώ!
Οι αμφιβολίες
Στο μυαλό του Σισέ, η περιπέτεια της Αγγλίας έχει τελειώσει. Έχει ειδοποιήσει ήδη τους εκπροσώπους του για να φέρουν προτάσεις και γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός ακόμη και στην δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται, θα μπορούσε να τον φέρει πίσω στην Παιανία, κάνοντας την... εξαίρεση που μόνο κερδισμένο θα τον έβγαζε σε όλα τα επίπεδα. Τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά.
Πάντως, ο Σισέ έχει αμφιβολίες για το εάν είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς θέλει να γυρίσει για να μείνει και όχι για σύντομο χρονικό διάστημα. Εξάλλου, η αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού αποτελεί «αγκάθι» για τον Γάλλο. Η χρονιά μοιάζει χαμένη εδώ και καιρό, ιδιαίτερες προοπτικές δεν υπάρχουν και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να αποτελέσει μέρος του προβλήματος και όχι την λύση του.
Φαίνεται πως το... άγνωστο και τα πολλά λεφτά της Κίνας τον συγκινούν περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή ενώ το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και το lifestyle του όλου σκηνικού «παίζουν» πάντα δυνατά στο μυαλό του.
Στην Ελλάδα, όμως, ξέρει πως θα είναι ξανά βασιλιάς. Εξάλλου δεν έχει περάσει παρά μόνο ένας μήνας από την αποκλειστική συνέντευξη του στο gazzetta.gr (τις παραμονές του αγώνα του «τριφυλλιού» με την Τότεναμ), όπου επί της ουσίας δήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.
Είναι δεμένος με τον κόσμο, τα αισθήματα είναι αμοιβαία και η επιστροφή του θα ήταν μια εξέλιξη που θα έκανε ευτυχισμένες και τις δύο πλευρές. Ως εκ τούτου θα παίξει τεράστιο ρόλο να πειστεί ο Γάλλος σχετικά με το πρότζεκτ της αναδόμησης του νέου Παναθηναϊκού! Μιας ομάδας ξανά ανταγωνιστικής που θα μπορεί από την επόμενη κιόλας σεζόν να διεκδικήσει τον τίτλο!
Μικρό καλάθι...

Βέβαια, και παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν για να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι το τέλος του μήνα όλα θα είναι ανοιχτά, όσο ο Σισέ δεν βρίσκει αυτό που θέλει και δεν ικανοποιείται από τις προοπτικές που θα παρουσιαστούν. Το καλάθι, προφανώς και πρέπει να είναι μικρό, αλλά οι πιθανότητες είναι υπαρκτές και δεδομένα όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και... φωτιά!
 Ίδωμεν.


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: