Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Αιχμηρή απάντηση σε Κιντή!

Με μία αιχμηρή επιστολή απαντά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστας Παπαδημητρίου, σε όσα του καταλογίζει ο Γιώργος Κιντής.

Αιχμηρή απάντηση σε Κιντή
Σαφείς αιχμές για τη στάση του απέναντι στην Original και την Ερασιτεχνική αφήνει η επιστολή-απάντηση του προέδρου της «μάνας ΑΕΚ», Κώστα Παπαδημητρίου στον Γιώργο Κιντή.

Ο τελευταίος είχε κατηγορήσει με δική του επιστολή τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής για τη μη αποδοχή της πρότασης που έκανε για σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου με συνεργασία Ερασιτεχνικής και Original.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Χωρίς καμία βιασύνη, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι στις 24/05/2004 μας έκανες την τιμή να γραφτείς μέλος στο Σωματείο μας. Εκπλήρωσες τις οικονομικές υποχρεώσεις σου ως μέλος για τους 7 πρώτους μήνες. Στην συνέχεια έως και σήμερα, δηλαδή τα επόμενα 8 χρόνια, προφανώς ξέχασες να εκπληρώσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις ως μέλος, δηλαδή το ποσόν των 280 €.

Θα σου απαντούσα επίσης σε όλα τα ερωτήματα που έχεις, εάν ήξερα με ποια ιδιότητα τα υποβάλλεις:

Α. Ως πρώην Πρόεδρος του Πανιωνίου;

Β. Ως κολλητός των Πανθήρων;

Γ. Ως ο μεγαλύτερος πολέμιος της ανέγερσης το γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια σύμφωνα με τοποθετήσεις σου και απόψεις σου στο παρελθόν;

Δ. Ως ο άνθρωπος που έλεγες παντού ότι τα επεισόδια στο Περιστέρι τα έστησε η Original; (Εξακολουθείς και σήμερα να έχεις την ίδια άποψη που προτείνεις Διοίκηση Πρωτοδικείου που θα σχηματίσουν Ερασιτεχνική και Original στην ΠΑΕ;)

Υ.Γ. Σε τυχόν περίπτωση απάντησής σου στην ανακοίνωσή μου, σε ενημερώνω ότι δεν θα μπω στην διαδικασία να σου απαντήσω εκ νέου, απλά σου επισημαίνω ότι ο καθένας μας κρίνεται από τον κόσμο της ΑΕΚ και κυρίως από το παρελθόν και το παρόν του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: