Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμάζει βαλίτσες για Παλέρμο ο Ντοσένα!

Παίκτης της Παλέρμο πρέπει να θεωρείται ο Αντρέα Ντοσένα, αφού η Νάπολι τα βρήκε σε όλα με τους Σικελούς για την μετακόμιση του παίκτη στο νησί.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Παλέρμο ο Ντοσένα
Το… «ντόμινο» των μεταγραφικών κινήσεων συνεχίζεται στην Ιταλία. Μόλις έγινε σαφές πως ο Πάμπλο Αρμέρο είναι, ουσιαστικά, παίκτης της Νάπολι, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτησή του από την Ουντινέζε, η διοίκηση της Παλέρμο έκανε γνωστό πως ο Αντρέα Ντοσένα εντός των προσεχών ωρών θα αποκτηθεί από την ομάδα της Σικελίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Παλέρμο, Πιέτρο Λο Μόνακο, μόλις πληροφορήθηκε τις εξελίξεις στο θέμα Αρμέρο, προέβη σε μια δήλωση που δείχνει πως όλα έχουν τελειώσει για τη μεταγραφή του Ντοσένα. «Τα έχουμε βρει σε όλα, τόσο με τη Νάπολι, όσο και με τον Ντοσένα. Όμως είχαμε δώσει την υπόσχεσή μας πως δεν θα κάναμε καμία κίνηση αν πριν δεν αποκτούσαν τον αντικαταστάτη του Αντρέα. Τώρα μαθαίνω πως είναι έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αρμέρο, οπότε θεωρώ πως εντός των προσεχών ωρών ο Ντοσένα θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα της Παλέρμο και επίσημα», είπε χαρακτηριστικά ο Λο Μόνακο.

Αν αυτή η μετακίνηση ολοκληρωθεί πριν την Κυριακή, ενδέχεται το ντεμπούτο του Αντρέα Ντοσένα με την Παλέρμο να γίνει στο Σαν Πάολο με αντίπαλο τη Νάπολι! Θα είναι μια μοναδική σύμπτωση.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: