Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Πλησιάζει στην Βαρκελώνη…

Όλο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος πιέζει με κάθε τρόπο για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.
Πλησιάζει στην Βαρκελώνη…
O ατζέντης του Σεσκ μπορεί να μην ταξίδεψε σήμερα στη Βαρκελώνη, όπως αναμενόταν, αλλά συνεχίζει την προσπάθεια για να κλείσει τη συμφωνία.

Από την πλευρά του και ο ποδοσφαιριστής πιέζει την Άρσεναλ για να τον αφήσει, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον Αρσέν Βενγκέρ, ώστε να του… υπενθυμίσει πως φέτος του είχε πει, ότι θα τον αφήσει να φύγει.

Η διαφορά πάντως στο οικονομικό είναι σημαντική, καθώς οι «κανονιέρηδες» ζητάνε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Καταλανοί δεν ανεβαίνουν πάνω από τα 35.

«Τιμή μου που δούλεψα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ»

Αξέχαστο έχει μείνει το πέρασμα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στις δύο ελληνικές ομάδες σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρουμανικό Τύπο. Παράλληλα, ο 42χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ  αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει καριέρα στην… τηλεόραση.
 «Είχα την τιμή να δουλέψω στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, σε δύο από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το όνειρο μου είναι να προπονώ την Στεάουα και λυπάμαι που δεν βοήθησα την συγκεκριμένη ομάδα τόσο πολύ. Θέλω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση ως αναλυτής των αθλημάτων και του ποδοσφαίρου», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού.

Βρισιά στην Τουρκία η λέξη «Έλληνας»!

Εντύπωση προκάλεσαν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη χτες το βράδυ, αφού απαντώντας σε ερώτηση για την απαράδεκτη, σύμφωνα με τον ίδιο, κριτική που ασκείται προς το πρόσωπό του, είπε:

"Έχουν εκδοθεί πολλά βιβλία σχετικά με μένα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στα βιβλία αυτά και τί δεν είπαν. Εβραίους μας είπαν, Αρμένιους μας είπαν και με το συμπάθιο Έλληνες μας είπαν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη".

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Γερά η ΑΕΚ για Μπέλεκ!

Η Ένωση έχει μιλήσει με την Ουντινέζε για το «θηρίο» της επίθεσης και οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο!
Γερά η ΑΕΚ για Μπέλεκ!
Αρκετά κοντά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη φαίνεται ότι βρίσκεται η ΑΕΚ! Ο Στίβ Μπέλεκ συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», με την Ένωση να τον αποκτά ως δανεικό για ένα χρόνο από την Ουντινέζε! Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει σε επαφή με την Ιταλική ομάδα, ζητώντας τον 18άχρονο «θηριώδη» φορ ως δανεικό.
Η Ουντινέζε όχι μόνο δεν έκλεισε την πόρτα στην Ένωση, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο! Η Ουντινέζε πιστεύει ιδιαίτερα τον Μπέλεκ, ωστόσο το γεγονός ότι η ομάδα του Ούντινε θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πληρότητα στην επίθεση, δέχεται να δώσει δανεικό τον 18άχρονο φορ, για έναν όμως χρόνο αφού πιστεύουν ιδιαίτερα στον παίκτη που έκανε σπουδαία πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα πρόπερσι με τη φανέλα του Πανθρακικού. Οι Ιταλοί επιθυμούν ο Μπέλεκ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να μην αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Ουντινέζε (όπως συνέβη συχνά τη σεζόν που τελείωσε στην Ιταλία), αλλά σε ένα σύλλογο που να κάνει πρωταθλητισμό και θα παίζει στην Ευρώπη, προκειμένου να αποκτήσει παραστάσεις!
Είναι βέβαιοι ότι εφόσον ο Μπέλεκ αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε υψηλό επίπεδο, τότε μετά από ένα χρόνο θα είναι σε θέση να επιστρέψει και να καθιερωθεί στο Ούντινε. Η ΑΕΚ λοιπόν θέλει να εκμεταλλευτεί όλη αυτή την ιστορία και ζήτησε δανεικό τον παίκτη. Την ίδια στιγμή ο Μπέλεκ δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του για ένα χρόνο στην Ελλάδα και δη την ΑΕΚ.
Προτεραιότητά του όμως να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιταλία, αφού θεωρεί ότι παίζοντας στο Καμπιονάτο οι άνθρωποι της Ουντινέζε θα μπορούν να βλέπουν πιο συχνά την πρόοδό του. Εφόσον όμως πειστεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα τον παρακολουθούν συχνά και στην ΑΕΚ, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Η περίπτωση του Μπέλεκ λοιπόν παίζει πολύ δυνατά για την ΑΕΚ, η οποία έχει βάλει μπροστά την απόκτησή του.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν δέχεται την μείωση και φεύγει…

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον ΠΑΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ελ Ζαρ, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό.

Δεν δέχεται την μείωση και φεύγει…
Οι Θεσσαλονικείς του προσφέρουν ετήσιες απολαβές, που αγγίζουν τις 250.000 ευρώ, ενώ ο Μαροκινός ζητάει όσα έπαιρνε και στην Λίβερπουλ, δηλαδή 400.000 ευρώ.
Τις επόμενες μέρες θα γίνει νέα συνάντηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ελ Ζαρ, ωστόσο τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα. Θυμίζουμε πως την χρονιά που τελείωσε ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως δανεικός στον «Δικέφαλο», που πλήρωσε το μισό συμβόλαιό του…

Κλέβει… Ρομπέρ ο ΠΑΟΚ!

Έτοιμο να… κλέψει από τον Άρη (μια και ενδιαφέρθηκε πρώτος, άσχετα τελικά αν δεν κινήθηκε) τον Μπερτράν Ρομπέρ εμφανίζει τον ΠΑΟΚ γαλλικό δημοσίευμα!

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός -που μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό- δεν βλέπει την ώρα να συνεχίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Λάζλο Μπόλονι να φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, αφού τον γνωρίζει από τη θητεία του στη Γαλλία.

Το mercato365.fr γράφει για μια σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή. «Ο ΠΑΟΚ με νέο προπονητή τον Λάζλο Μπόλονι ήρθε σε επαφή με τον Ρομπέρ. Βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για δύο χρόνια», το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

«Βόμβες» Βενιζέλου για Γιώργο και τσάρο

Ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος με μια συνέντευξη «βόμβα» στο Πρώτο Θέμα ρίχνει λάδι στη φωτιά καθώς, θεωρεί υπεύθυνους για την πρώτη δανειακή σύμβαση με την τρόικα τους Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, ζητά το Μεσοπρόθεσμο να ψηφιστεί από 180 βουλευτές και αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τις αποκρατικοποιήσεις.
«Βόμβες» Βενιζέλου για Γιώργο και τσάρο
Σε ερώτηση σχετικά με το αν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους υπουργούς χειρίστηκαν την πρώτη δανειακή σύμβαση με την τρόικα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απαντά: «Η δημοκρατία είναι συνυφασμένη με την ευθύνη και το κόστος. Δεν υπάρχει δημοκρατική ασυλία. Είναι άλλη η ευθύνη του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών που έχουν άμεση επαφή με χειρισμούς και άλλη η ευθύνη ενός υπουργού σε μη σχετικό υπουργείο».
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει πως το Μνημόνιο θα πετύχει τελικά τους στόχους του, ενώ ζητά από τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις πρωτοβουλίες εκείνες που χρειάζεται ώστε να «σταλούν μηνύματα που να αλλάζουν την ατμόσφαιρα».
Όσον αφορά το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, ο κ. Βενιζέλος, τονίζει χαρακτηριστικά πως «οι αποφάσεις αυτές είναι τόσο κρίσιμες και τόσο πολύπλοκες, που καθεμία πρέπει να έχει τη μορφή νόμου, γιατί αλλιώς δημιουργούνται τεράστιες διοικητικές και νομικές δυσχέρειες, ενώ υπάρχει, ας μην το κρύβουμε, και ζήτημα ευθύνης για τα πρόσωπα που θα πάρουν τις σχετικές αποφάσεις. Άρα μόνο με τη Βουλή και τη μορφή νόμου λύνονται τα θέματα αυτά».
Ο Ευ. Βενιζέλος σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, επισημαίνει πως η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει να επικυρωθεί πολιτικά από 180 βουλευτές, ενώ όσον αφορά στο δημοψήφισμα επισημαίνει πως δε νοείται δημοψήφισμα με «απλουστευτικό, παραπειστικό ή αυτονόητο ερώτημα που λειτουργεί μόνο ως υποκατάστατο των εκλογών και ως μηχανισμός έμμεσης άντλησης νομιμοποίησης».
Τέλος, αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του υπουργού για τον Γιώργο Παπακωσταντίνου. «Ας μιλήσουμε καθαρά. Δεν πρόκειται να αναφερθώ δημόσια σε θέματα που ανήκουν στη σφαίρα της αποκλειστικής αρμοδιότητας και ευθύνης του πρωθυπουργού. Αλλά υπάρχουν ορισμένα τόσο προφανή και αυτονόητα πράγματα που δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα συζητάμε», αναφέρει χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ: newstoday.gr

«Τα ψέματα και οι ανέσεις τέλειωσαν»

Με ανακοίνωσή τους οι «Πάνθηρες» παίρνουν θέση για τις εξελίξεις στον Πανιώνιο και… προειδοποιούν τους ανθρώπους του συλλόγου.
«Τα ψέματα και οι ανέσεις τέλειωσαν»
Στην ανακοίνωσή τους θέτουν τους παράγοντες της ομάδας προ των ευθυνών τους, διευκρινίζοντας πως τα ψέματα και οι ανέσεις τελείωσαν και ζητούν να οριστεί Γενική Συνέλευση για την προσεχή Τρίτη.

Η ανακοίνωση:

«Τα ψέματα και οι ανέσεις τελείωσαν!
Ο Πανιώνιος ανήκει στον κόσμο του και τις αποφάσεις τις βγάζουν οι Γενικές Συνελεύσεις! Ο κόσμος που σταμάτησε τον Ψωμιάδη και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ερασιτέχνη απαιτεί σεβασμό.

Οι καρέκλες σας άρχισαν να τρίζουν και αν συνεχίσετε να μας αγνοείτε θα μας βρείτε μπροστά σας. Οι Πάνθηρες σας δίνουν περιθώριο μέχρι το βραδύ της Κυριακής στις 23:59 να ορίσετε Γενική Συνέλευση για την Τρίτη στις 19:00, διαφορετικά αναλαμβάνουμε εμείς!»

Πάει Καβάλα ο Μπάγεβιτς…!!

Στην Καβάλα αναμένεται να βρεθεί απόψε το βράδυ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να διασκεδάσει στο νέο νυχτερινό μαγαζί της οικογένειας Ψωμιάδη. Δεν αποκλείεται λοιπόν να συζητήσουν και για ποδόσφαιρο…
Πάει Καβάλα ο Μπάγεβιτς…
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι καλεσμένος για τα εγκαίνια του «Villa Mercedes» το βράδυ του Σαββάτου και το πιθανότερο είναι να βρεθεί στην πόλη, έστω και για μία ημέρα.

Άλλωστε, η φιλία του με τον Μάκη Ψωμιάδη κρατάει πολλά χρόνια. Η είδηση πάντως αυτή, φούντωσε τις φήμες για συμφωνία με την οικογένεια Ψωμιάδη, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καβάλας.
Πηγή: sportdog.gr
 

Ένα εύκολο γέμισμα που έγινε εφιάλτης…!!

Η απόφαση για την αποχώρηση του Καρνέζη από τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα αλλάξει, καθώς είτε θα πουληθεί είτε θα παραχωρηθεί δανεικός. Στο «τριφύλλι», πάντως, δεν έχει μέλλον.
Ένα εύκολο γέμισμα που έγινε εφιάλτης…
Η απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ, είναι ο παίκτης να φύγει από τον σύλλογο. Ο προγραμματισμός που υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρει ότι ο Καρνέζης θα μαζέψει τα πράγματα του από την Παιανία όπως και να ’χει. Είτε για να φύγει για μία σεζόν (υπάρχουν ομάδες που έχουν ζητήσει τον δανεισμό του) είτε με πώληση. Το τελευταίο σενάριο, μάλιστα, βολεύει ακόμα περισσότερο τη διοίκηση, τώρα που τα ταμεία είναι άδεια…
Η φάση στον επαναληπτικό του Κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ, ήταν αυτή που έχει σημαδέψει την μέχρι στιγμής καριέρα του Καρνέζη. Το μακρινό γέμισμα του Μίτσελ κατέληξε στα δίχτυα του Παναθηναϊκού, με τον τερματοφύλακα των «πράσινων» να είναι ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του. Σε μία χρονιά, μάλιστα, που το πρωτάθλημα κατέληξε στον Πειραιά και η ευρωπαϊκή πορεία δεν ήταν καλή, πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου θα μπορούσε να αποτελέσει ένα είδος ασπιρίνης στον Παναθηναϊκό. Μοιραία, λοιπόν, κάποιοι του χρεώνουν περισσότερα από ένα απλό γκολ.
Αυτό που προκύπτει από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, είναι ότι τη θέση του στην τριάδα των τερματοφυλάκων θα πάρει ο Καπίνος. Με τον Παναθηναϊκό να προχωράει στην απόκτηση τερματοφύλακα μόνο αν αποχωρήσει ο Τζόρβας.

«Με άλλον… έναν Διαμαντίδη, δεν θα χάναμε από κανέναν»

Ο Μάικ Μπατίστ σε μία απολαυστική συνέντευξη μιλάει για την φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού, για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του Διαμαντίδη, για την ταχύτητα του Καλάθη, αλλά και για την Ελλάδα και την αγαπημένη του Ακρόπολη.
«Με άλλον… έναν Διαμαντίδη, δεν θα χάναμε από κανέναν»
Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής»:
-Είσαι ο μοναδικός ξένος παίκτης του Παναθηναϊκού ο οποίος δεν αναχώρησε για την πατρίδα του, αλλά προτίμησε να μείνει για διακοπές δύο εβδομάδων στην Ελλάδα. Να υποθέσουμε ότι αυτό οφείλεται στην αγάπη σου για την χώρα στην οποία εργάζεσαι;

Φυσικά. Θυμάμαι ότι άλλες χρονιές έφευγα μετά τα επινίκια για τη κατάκτηση του τίτλου. Φέτος έμεινα γιατί θέλω να βγω λίγο έξω, να πάω βόλτες με τους φίλους μου και τους συγγενείς που ήλθαν από την Αμερική, να ηρεμήσω. Θα επισκεφτούμε κάποια νησιά, θα απολαύσουμε χωρίς ενοχές το εκπληκτικό ελληνικό φαγητό, θα περάσουμε καλά χωρίς να πρέπει το επόμενο πρωί να βρίσκομαι στο ΟΑΚΑ για προπόνηση. Έχω αναλάβει, άλλωστε, να ξεναγήσω κάποιους συγγενείς δικούς μου και της συζύγου μου.
-Πόσες φορές έχεις πάει στην Ακρόπολη;

Ίσα με 50 φορές.
-Πόσες είπες;

Πενήντα! Και δεν έχω βαρεθεί ποτέ. Τον Παρθενώνα και το μουσείο της Ακρόπολης τα ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά και χαίρομαι να εξηγώ ιστορικές λεπτομέρειες σε συγγενείς και φίλους. Το κάνω γιατί πρώτα από όλα μου αρέσει η Ελλάδα και η Ακρόπολη αποτελεί σήμα κατατεθέν για τη χώρα σας και δεύτερον γιατί έπειτα από οχτώ χρόνια στον Παναθηναϊκό αισθάνομαι πλέον Έλληνας. Όταν ζεις τόσα χρόνια σε μία χώρα είναι λογικό να επηρεάζεται η προσωπικότητα σου, ο τρόπος ζωής σου γίνεται διαφορετικός κι αυτό το βιώνω τον λίγο καιρό που επιστρέφω στις ΗΠΑ τα καλοκαίρια.
-Μας δίνεις τη καλύτερη πάσα για ένα υποθετικό ερώτημα. Έστω, λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται και σου λέει «Μάικ, θέλουμε να αποκτήσουμε έναν ακόμη ξένο παίκτη, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να πάρεις ελληνική υπηκοότητα». Θα το έκανες;

Φυσικά! Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Μετά χαράς θα δεχόμουν την ελληνική υπηκοότητα προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα. Το μόνο που θα ζητούσα από την διοίκηση και από τον κόουτς Ομπράντοβιτς θα ήταν να έρθεις άλλος ένας... Διαμαντίδης. Εννοώ ένας παίκτης που θα έβαζε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα, θα νοιαζόταν για τους συμπαίκτες του και θα «μιλούσε» στα μεγάλα ματς, όπως ο Μήτσος. Πιστεύετε θα χάναμε από κανέναν; Δεν το νομίζω.
-Αλήθεια, πώς ένιωσες και πώς αντέδρασες, όταν διαπίστωσες ότι ο τραυματισμός του αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη στο πρώτο λεπτό του τέταρτου τελικού δεν του επέτρεπε να συνεχίσει;

Όταν παραπάτησε ο Διαμαντίδης κι άρχισε τις κατάρες, είπα μέσα μου ότι είναι κάτι σοβαρό. Τον ρώτησα πώς νιώθει και μου απάντησε «ΟΚ», αλλά το έκανε μάλλον για να με καθησυχάσει. Στο ημίχρονο «χτύπησε» δύο παυσίπονες ενέσεις, δοκίμασε να πατήσει το πόδι, αλλά ήταν αδύνατον και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι ήμασταν μόνοι μας χωρίς τον ηγέτη της ομάδας, χωρίς τον MVP της Ευρωλίγκας. Δεν σας κρύβω πως προς στιγμήν αναρωτήθηκα... «Πώς θα κερδίσουμε σήμερα;», αλλά δέσαμε τα παπούτσια μας και μπήκαμε στη μάχη του τίτλου. Ο Καλάθης, ο Φώτσης, ο Καϊμακόγλου, όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Δεν θα πω ψέματα. Ήταν δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας εναντίον του Ολυμπιακού στα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα.
-Ποιο ήταν το κομβικό σημείο της σεζόν, το γεγονός που γιγάντωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Παναθηναϊκού;

Μα φυσικά η σειρά των playoffs με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα. Όταν όλοι κατάλαβαν ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Μπάρτσα, πιστέψαμε ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης στο Final 4 κι επιστρέψαμε και στην Ελλάδα για να πάρουμε και πρωτάθλημα. Μας απογείωσε ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα. Κυρίως η έκρηξη αυτοπεποίθησης αφορούσε τα νέα παιδιά. Εμείς οι έμπειροι έχουμε περάσει ξανά από αυτά τα μονοπάτια, αλλά για τους νεότερους η διαδικασία της πρόκρισης στο Final 4 ήταν φροντιστήριο.
-Συμφωνείς ότι μέσα από εκείνη τη διαδικασία «ανακαλύψατε» ένα καινούριο όπλο, τον Νικ Καλάθη; Κατά τη γνώμη σου ποιο είναι το μεγαλύτερο χάρισμα του;

Ασφαλώς! Άνθρωπε μου, δεν έχω δει ξανά τέτοια ταχύτητα! Δεν μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κάποιος πόσο γρήγορος είναι με τη μπάλα. Πιθανότατα είναι ο ταχύτερος συμπαίκτης που είχα στα καριέρα μου. Όταν βρεθεί στο ανοιχτό γήπεδο και τρέχει με τη μπάλα, αδυνατώ να τον προλάβω, να τον ακολουθήσω. Του λέω «Νικ, σταμάτα να έλθουμε κι εμείς». Αν τον αφήσει ο αντίπαλος να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, έχει υπογράψει τη καταδίκη του.

Μάτε Μπίλιτς για Παναθηναϊκό!!

Οι πράσινοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 30χρονο Κροάτη επιθετικό Μάτε Μπίλιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας.
Μάτε Μπίλιτς για Παναθηναϊκό
Συγκεκριμένα η Real News αναφέρει πως ο παίκτης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό από μάνατζερ που είναι κοντά στον Δημήτρη Γόντικα.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» περιμένει την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή, αν έρθει τεχνικός διευθυντής, για να προχωρήσει την περίπτωση του Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Ο Μπίλιτς τα 9 τελευταία χρόνια ανήκει στη Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός από μια διετία που είχε αγωνιστεί στη Ραπίντ Βιέννης. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και από το 2007 μετρά 114 συμμετοχές και 28 τέρματα με τη φανέλα της Ισπανικής ομάδας.

Προς Γαλλία ο «Παπα»;

Την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εξετάζει προσεκτικά η Λυών, η οποία θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Προς Γαλλία ο «Παπα»;
Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «sport.fr», που συμπληρώνει πως η περίπτωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, είναι εξαιρετικά μπερδεμένη.

Για αυτό άλλωστε και ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του…

Είχαν άγιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Από θαύμα γλίτωσαν οι θεατές στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε άλλο όχημα και στη συνέχεια κατέληξε πάνω στις μπάρες! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο!
Είχαν άγιο… (ΒΙΝΤΕΟ)
Συγκεκριμένα, ο οδηγός της Audi, Άλαν Μακνίς, χτύπησε από πίσω μια Ferrari, με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να προσκρούσει με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά λάστιχα.
Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και οι θεατές είχαν άγιο και κανείς δεν έπαθε το παραμικρό!








 





Διαιτητής σε υπερβάλλοντα ζήλο (BINTEO)

Έχουμε δει διαιτητές να κάνουν σόου, αλλά ο συγκεκριμένος είναι χωρίς ανταγωνισμό ο νούμερο ένα...
Διαιτητής σε υπερβάλλοντα ζήλο (BINTEO)
Δείτε στο βίντεο πως σφύριξε ένα φάουλ υπέρ του ΛεΜπρον Τζέιμς...











Ηangover τέλος με Μπόλονι!!

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος γράφει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ελληνικών ομάδων.
Ηangover τέλος με Μπόλονι
Ο Στεφάν Γκιβάρς ήταν "η φανέλα με το 9" της Εθνικής Γαλλίας το '98, αυτός που ξεκίνησε βασικός σέντερ φορ όταν κατέκτησαν στο Σαν Ντενί το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έβαλε ούτ' ένα γκολ στα ματς των "μπλε", καθ' οδόν προς το τρόπαιο. Αλλ' ήταν στη μόδα εκείνο το καλοκαίρι, κι ο Κένι Νταλγκλίς τον αγόρασε για τη Νιουκάστλ. Ρώτησαν, λοιπόν, τον προπονητή του Γκιβάρς' στην Οσέρ, τον απαράμιλλο Γκι Ρου, για τη μετεγγραφή. Ο Ρου είπε μια κουβέντα. "Αν είσαι σέντερ φορ, δεν πας σε ομάδα που έχει σέντερ φορ τον Αλαν Σίρερ". Ο Γκιβάρς πήγε και μετά βίας συμπλήρωσε τον αριθμό των... τεσσάρων συμμετοχών για το κλαμπ, προτού τον ξεφορτωθούν.

Επιμύθιο. Χρειάζεται, και ωφελεί, η συναίσθηση. Να ξέρεις πού πηγαίνεις. Ποιόν έχεις ν' ανταγωνιστείς. Ο Σιαλμάς καλώς, κάλλιστα, έπραξε να πάει στην ΑΕΚ μετά Τζεμπούρ/Μπλάνκο/Σκόκο. Το άφρον θα ήταν εάν πήγαινε στην ΑΕΚ των Τζεμπούρ/Μπλάνκο/Σκόκο. Ισχύει και όταν πρόκειται, όχι ν' ανταγωνιστείς, να διαδεχθείς. Ο πρώτος που θα διαδεχθεί ένα μύθο, κατά πάσα πιθανότητα θα φάει τα απόνερα κατάμουτρα. Σ' αυτές τις περιπτώσεις συμφέρει, συνήθως, να 'σαι ο... δεύτερος μετά τον μύθο. Το 'παθε, στη χρονιά που έφυγε, ο Ούρκο Πάρδο. Δεν ήταν πολύ καλός, δεν ήταν πολύ κακός, αλλά μονίμως κρινόταν σαν μετα Νικοπολίδης. Και για μεταΝικοπολίδης, όσο να πεις, ξίνιζε. Αυτός εδώ, ο καινούργιος, ξεκινά από καλύτερη θέση.

Ένα υπέρτερο παράδειγμα απόνερων είναι η χρονιά των προπονητών στον ΠΑΟΚ μετά την "εποχή" Φερνάντο Σάντος. Μετά το peak, για την ακρίβεια, της θητείας Φερνάντο Σάντος. Ο καταδικασμένος, εδώ, μας ήλθε ανυποψίαστος πέρυσι από την Ιταλία. Οποιον τεχνικό διευθυντή και να ρωτούσες, θα σου 'λέγε πως ο Μπερέτα ήταν μία καλή λύση απ' τη λίστα με τις φτηνές. Εφυγε στην προετοιμασία. Κι ύστερα, άρχισε μια σκυταλοδρομία στο αγκομαχητό. Απ' τον Δερμιτζάκη στον Χάβο. Ακόμη κι ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος απ' την πλευρά του, παρά την υψηλή εμπειρία του και την περιβόητη (ενδελεχή) "γνώση της ελληνικής πραγματικότητας", είχε τις δικές του δυσκολίες, όχι ακριβώς ευκαταφρόνητες, στο να οδηγήσει την Εθνική απ' τα εννέα χρόνια Ρεχάγκελ στην επόμενη φάση της.
Οπως και να 'χει, η μεταβατική σεζόν του ΠΑΟΚ, με τα καλά της και με τα κακά της, είναι πίσω πιά. Μια σεζόν έως αναπόφευκτη. Σαν hangover. Θυμηθείτε την πρώτη χρονιά του φιλότιμου Ραβούση στην ΑΕΚ, αμέσως μετά τη μεθυστική οκταετία Μπάγεβιτς. 'Η πόσα κεφάλια θυσιάστηκαν την πρώτη μεταΜουρίνιο χρονιά της Πόρτο. Εφαγαν τα απόνερα όσοι τα έφαγαν, τελείωσε αυτό, η προσγείωση επήλθε, έγινε συνείδηση. Πλέον, η βάση εκκίνησης προς την επόμενη φάση επαναπροσδιορίζεται. Στο πεδίο-ΠΑΟΚ, ακούγεται σαν ευτύχημα (και προφανώς αξίζει να δοθεί ένας πόντος στη δουλειά του Παντελή Κωνσταντινίδη ασχέτως αν, αντικειμενικά, δεν μπορεί να έχει θέση-Βρύζα στην καρδιά και στην εκτίμηση των ΠΑΟΚτσήδων) ότι βρήκαν και προσέλαβαν, ακριβώς σε τούτη τη συγκυρία, τον Μπόλονι. Οτι τον έπεισαν, σε στιγμές που αυτός φυσιολογικά θα μπορούσε να έχει βλέψεις σε άλλες "ανοιχτές" θέσεις, και πολύ πιο οικείες. Και ξεκούραστες, π.χ. το πόστο της Εθνικής Ρουμανίας. Βλέπουμε, δα, πώς πήρε ένα τέτοιο πόστο κι ο Νιόπλιας, αυτές τις μέρες. Κι είναι και ο Βαζέχα που επιθυμεί "με τα χίλια" να τον ακολουθήσει...

Ετσι, ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνιστά μοναδική πανευρωπαϊκά περίπτωση. Οπου ο πρόεδρος είναι πρωταθλητής Ευρώπης, ο προπονητής είναι πρωταθλητής Ευρώπης, ο τερματοφύλακας είναι πρωταθλητής Ευρώπης, κι άμα έψηναν και τον Βρύζα, θα 'ταν κι ο αντιπρόεδρος, τεχνικός διευθυντής ή ό,τι-τέλος-πάντων-ήθελαν-να-τον-κάνουν, επίσης πρωταθλητής Ευρώπης. Μια καλή πλατφόρμα συνεννόησης και συμβίωσης. Το βασικό είναι ότι ο Μπόλονι ξέρει τη δουλειά, έχει χειριστεί κι έχει χειριστεί καταστάσεις στην επαγγελματική διαδρομή του, αντιλαμβάνεται και προσαρμόζεται. Σ' ένα ρόστερ απ' το οποίο την περίοδο 2010-2011 παρήλασαν καμιά δεκαπενταριά τριάντα-άνω, άρα θέλει το λίφτινγκ του πέραν πάσης αμφιβολίας, η πείρα ζωής του Μπόλονι στο γήπεδο θα μετρήσει για τον ΠΑΟΚ πιο πολύ κι απ' την περί το ποδόσφαιρο συμπυκνωμένη γνώση του.
ΠΗΓΗ: contra.gr

Αυτός θα τους μάθει να παίζουν «τέρμα»;

ο διαβάσαμε και δεν το πιστεύαμε! Ο Έρβιν Λέμενς, που έφυγε κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό, έγινε προπονητής τερματοφυλάκων…
Αυτός θα τους μάθει να παίζουν «τέρμα»;
Ο πρώην πορτιέρο των Πειραιωτών, ο οποίος, όμως, πέρασε και δεν… ακούμπησε, ανέλαβε χρέη προπονητή τερματοφυλάκων στη βελγική Λόκερεν!
Και εμείς αναρωτιόμαστε. Ο Λέμενς θα δίνει συμβουλές για το πώς θα ενεργούν οι τερματοφύλακες; Ο Λέμενς;

Ο Βέλγος είχε έρθει στην εποχή του Σόλιντ στον Ολυμπιακό, όμως δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει καμία συμμετοχή (!) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μόλις σε ένα φιλικό έπαιξε και έφαγε ένα γκολ που ακόμα γελάνε στον Πειραιά….
Πηγή: sportdog.gr

Τρίτο καλύτερο γκολ στην Ευρώπη του Σιαλμά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως το τρίτο καλύτερο γκολ της φετινής σεζόν ψηφίστηκε από τους αναγνώστες της «guardian» το τέρμα που είχε πετύχει ο Δημήτρης Σιαλμάς με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τρίτο καλύτερο γκολ στην Ευρώπη του Σιαλμά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρώτο στην σχετική ψηφοφορία βγήκε το γκολ του Γκουαρίν της Πόρτο κόντρα στην Μαρίτιμο με 47.2%, δεύτερο του Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι με 28.9% και τρίτο, αλλά… καλύτερο για εμάς, του νέου άσου της ΑΕΚ με 11.4%.

Απολαύστε τα τρία καλύτερα γκολ:
 














But à la GOUKI by dreamteam_naldo



«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε βήμα»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, μίλησε για το θέμα αδειοδότησης της ομάδας, για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά και τον κ. Σμαϊλη.
«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε βήμα»
Μερικά από τα όσα είπε ο Βασίλης Ξημέρης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3»:

Για το γεγονός πως οι ομάδες ασχολούνται ακόμη με το θέμα των αδειδοτήσεων:

«Κανονικά, σε ένα συντεταγμένο και οργανωμένο κράτος, θα έπρεπε να ήταν περίοδος διακοπών και όλες οι ομάδες να ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά.
Δυστυχώς όμως, αντί για αυτό, μας έχουν φέρει να είμαστε στους διαδρόμους διαφόρων γραφείων και δικαστηρίων. Οι καθ' ύλην αρμόδιοι έχουν βάλει λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι σε διακοπές και έχουν αφήσει τις ομάδες να βρίσκονται στο περιθώριο».

Για το θέμα του ΟΦΗ και την εκπρόσωπο της UEFA που ήρθε στην χώρα μας για αυτό το λόγο:

«Δεν έχουμε κάνει κάτι που να μην είναι συμβατό με τις εγκυκλίους που προβλέπουν αδειοδοτήσεις και συμμετοχή στο πρωτάθλημα και το καταστατικό της ΕΠΟ.

Δεν είμαστε κόντρα με τους νόμους του κράτους. Σεβόμαστε όλους τους θεσμούς, όλες τις διαδικασίες και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Σε κάποιους μπορεί να μην τους αρέσει το γεγονός ότι είμαστε από τα πιο ιστορικά σωματεία, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Έχουμε ιδρυθεί το 1925 και έχουμε ομάδες σε όλα σχεδόν τα αθλήματα, με κορυφαίο το ποδόσφαιρο, στο οποίο έχουμε κάνει μια μεγάλη διαδρομή 38 χρόνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό και δεν έχουμε μπει ποτέ σε παράξενες διαδρομές, όπως έχει συμβεί με διάφορες άλλες ομάδες χωρίς να σημαίνει ότι κατηγορώ κάποια ομάδα.

Δεν προσφύγαμε στα πολιτικά δικαστήρια γιατί έτσι ξυπνήσαμε ένα πρωί, να πάρουμε τα χαρτιά μας και την νομική μας υπηρεσία και να προσφύγουμε στην ελληνική διακιοσύνη. Μας οδήγησε η ίδια η ΕΠΟ εκεί να βρούμε το δίκιο μας».

Για τον κ.Σμαϊλη:

«Θα σας παρακαλέσω να δείτε τον ισολογισμό της ΕΠΟ που δημοσιεύθηκε προχθές για να δείτε δύο πράγματα. Πρώτον, τι παθητικό έχει η ίδια η ομοσπονδία και δεύτερον, ποιος υπογράφει σαν ορκωτός λογιστής για την ΕΠΟ.

Υπογράφει ο κ. Σμαϊλης. Είναι φανερό δηλαδή ότι υπάρχει ασυμβίβαστο. Είναι δυνατόν στο δευτεροβάθμιο όργανο να υπάρχει κάποιος στην επιτροπή, ο οποίος έχει κώλυμα και με την ΕΠΟ αλλά και με άλλες ανώνυμες εταιρίες ,στις οποίες είναι ορκωτός λογιστής;

Και κατά τα άλλα η ΕΠΟ να αποφεύγει ή να απαντά με τρόπους παράξενους που δεν συμβαδίζουν ούτε με το ελληνικό δίκαιο,ούτε το περί δικαίου αίσθημα;»

Για την απόφαση απόρριψης του φακέλου του ΟΦΗ:
«Εμείς δεν πήγαμε αμέσως στα πολιτικά δικαστήρια. Ζητήσαμε αναψηλάφηση του φακέλου μας, λόγω του κ. Σμαίλη. Και καταθέσαμε τα σχετικά έγγραφα όπου αποδεικνύαμε ότι δεν μπορεί να είναι μέλος της επιτροπής.

Αντί λοιπόν να πάμε στην ΕΠΟ και να μας τεκμηριώσουν γιατί δεν κάναν δεκτή την αίτησή μας, έπαιρναν τηλέφωνο τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας δια περιφοράς, οι οποίοι ήταν ο ένας στην Ιταλία, ο άλλος στην Αμερική και μέσω τηλεφώνου απέρριψαν την αίτηση ανάκλησης;

Δεν γίνονται αυτά και απορώ πως η UEFA τα επικροτεί. Εξ αυτού και αφού πήραμε τη γνώμη πολλών παραγόντων που ασχολούνται με αθλητικά θέματα και με το ποινικό δίκαιο και βάση του δεδικασμένου των Τρικάλων προσφύγαμε στα πολιτικά δικαστήρια. Δεν ζητάμε χάρη.

Είμαστε τρίτοι στην βαθμολογία. Μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό; Μπορεί να γίνει κλήρωση πλέι οφ και ο ΟΦΗ να απουσιάζει έχοντας 24 βαθμούς διαφορά από τον τελευταίο που μπαίνει στα πλέι οφ, τον Πανθρακικό; Ποιος νοήμων άνθρωπος μπορεί αν επικροτήσει και να δεχτεί μια τέτοια απόφαση;»

Για τον αν για την καθυστέρηση που παρατηρείται φταίει η κακή διαχείριση των θεσμικών παραγόντων:

«Βεβαίως έτσι είναι. Ας βάλουν το χέρι στην καρδιά, όλοι οι παράγοντες της ΕΠΟ που τους εκτιμώ και ειδικότερα τον κ. Πιλάβιο.

Αλλά πιστεύω έχουν κάνει λάθος και βάζουν σε κίνδυνο όλο το ποδόσφαιρο και έχουν μπει και οι ίδιοι σε κίνδυνο. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε ένα βήμα, κανείς εδώ στην πόλη. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να προστατέψουμε την ομάδα μας.

Ζητάμε από τον κ. Πιλάβιο να πάει στη Βουλή και τον προκαλούμε, να βάλει πρώτα τον φάκελο μας όπως έκανε με τον Ηρακλή. Να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των ομάδων και της Superleague και αν δεν είμαστε εντάξει στα στοιχεία των φακέλων και στις απαιτήσεις των εγκυκλίων, να πέσουμε».

Κερδίζει έδαφος το “αγοράζω ελληνικά”

Όσο περνάει ο καιρός κερδίζει συνεχώς έδαφος το κίνημα “αγοράζετε ελληνικά” με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας από τον μικρό καταναλωτή έμπρακτα.
Κερδίζει έδαφος το “αγοράζω ελληνικά”
Σε αυτό βοηθούν και τα διάφορα διατροφικά σκάνδαλα που ξεσπούν κατά καιρούς, όπως το πρόσφατο με το E.Coli που έχει αφαιρέσει 33 ζωές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας, το κίνημα πολιτών “καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε” στέλνει ακριβώς αυτό το μήνυμα, δηλαδή συμβάλλουμε στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας αγοράζοντας μόνο – όπου είναι δυνατό – ελληνικά προϊόντα.
Την καμπάνια έχουν “αγκαλιάσει” και ελληνικά σουπερ μάρκετ, που θα βάλουν αφίσες του κινήματος στα καταστήματά τους. Όπως λένε στελέχη τους στην εφημερίδα, δεν είναι ότι με τον τρόπο αυτό αυξάνουν το κέρδος τους αλλά στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, στηρίζουν τις θέσεις εργασίας των ανθρώπων που είνα πελάτες και εν δυνάμει πελάτες τους.
Την ίδια στιγμή, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Δεν μιλάμε μόνο για αυτοκίνητα και τηλεοράσεις αλλά για το καθημερινό τραπέζι, για το οποιο στρεφόμαστε.. έξω. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, το 66% των αναγκών μας σε όσπρια το καλύπτουμε με εισαγωγές, το 76% των αναγκών σε μοσχαρίσιο κρέας επίσης, το ίδιο και το 60% της κατανάλωσης χοιρινού.
Το 2010, εισάγαμε 10,8 εκ. κιλά φακές κα εξάγαμε 0,29 εκ. κιλά. Εισάγαμε 31,6 εκ. κιλά λεμόνια και εξάγαμε 4,9. Εισάγαμε 132 εκ. κιλά πατάτες και εξάγαμε 24 εκ. κιλά. Εισάγαμε 0,34 κιλά φασολάκια και εξάγαμε 0,03.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΕΘΝΙΚΟΣ: «Δεν στείλαμε παραποιημένο έγγραφο στην ΕΠΟ»

Ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει πως δεν έχει παραδώσει στην ΕΠΟ κανένα παραποιημένο δημόσιο έγγραφο, εξέδωσε η ΠΑΕ Εθνικός.
Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Εθνικός αναφέρονται τα εξής: «Συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας (ΑΔΕΙΑ) του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέχρι σύγκλησης της ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Απόφαση Γ.Σ. 03/06/2011). Η ομάδα μας διατηρεί το δικαίωμα της παραμονής της στη Football League, που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους.
Ουδέποτε εξεδόθη η απεστάλη κανένα παραποιημένο δημόσιο έγγραφο προς την ΕΠΟ, παρ’ όλα αυτά αποδεχτήκαμε και προσαρμοστήκαμε στις αποφάσεις των οργάνων για τυχόν παραβατικότητα η αμέλεια ή άγνοια, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΩΣ ΕΔΩ».

Τα φιλικά στο Καρπενήσι!!

Δύο φιλικά παιχνίδια οριστικοποιήθηκαν και επίσημα για το διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας του Άρη στο Καρπενήσι.
Συγκεκριμένα ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (όπως ήταν αναμενόμενο μια και προετοιμάζεται επίσης εκείνο το διάστημα στο Καρπενήσι) στις 15 Ιουλίου και την ομάδα της Κέρκυρας στις 19 Ιουλίου. Και τα δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου.

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι!!
Λίγα τα ματς σήμερα!!
Γενικά δεν υπάρχουν παιχνίδια στο κουπόνι που να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον (ειδικά μεσοβδόμαδα) παρ’όλα αυτά θα επιλέξω κάποια ματσάκια.

Avanti να δούμε τι έχουμε:




ΓΡΑΝΑΔΑ-ΘΕΛΤΑ  G/G (1,82)
ΚΑΝΑΔΑΣ-ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ  1 (1,52)
ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ  1 (2,04)
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ  G/G (1,90)

και σε σύστημα 3-4-5 τα εξής:

ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ-ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ Χ (3,06)

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΘΕΛΤΑ Χ (3,18)

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ Χ (3,21)

ΤΙΓΚΡΕ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ Χ (3,22)

ΟΛ ΜΠΟΪΣ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ 1 (2,19)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com

Ci vediamo di nuovo! Ciao Bella!!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει με Οτσόα

"Παγωτό" έμειναν στον Ολυμπιακό όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Γκιγιέρμο Οτσόα, τον οποίο εξέταζαν σοβαρά για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, πιάστηκε ντοπέ.
Το φυσάνε και δεν κρυώνει με Οτσόα
Οι ερυθρόλευκοι πριν από λίγους μήνες βρέθηκαν πολύ κοντά στο "καπάρωμα" του διεθνή γκολκίπερ και ακούγοντας την είδηση έπεσαν από τα σύννεφα...

Δεν περίμεναν ότι ο παίκτης τον οποίο τους είχαν προτείνει με τις καλύτερες συστάσεις θα είχε εμπλοκή σε τέτοια θέματα.

Μονάχα του... κατηχητικού, δεν είχαν πει οι μάνατζέρ του, ότι είναι και φυσικά στον Ολυμπιακό έμειναν έκπληκτοι μαθαίνοντας για τις ντόπες.

Δεν μιλάτε γερμανικά; Δεν έρχεται ο «Χάρι»

Χώρα στην οποία να μιλάνε γερμανικά ψάχνει ο Άγγελος Χαριστέας για να συνεχίσει την καριέρα του. Για αυτό λοιπόν και δεν είναι αρνητικός να πάει στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στην Ραπίντ Βιέννης.

Δεν μιλάτε γερμανικά; Δεν έρχεται ο «Χάρι»
Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Sport10.at» ανέφερε για τα σενάρια περί Ραπίντ: «Το έχω ακούσει. Παρόλα αυτά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω ομάδα και υπάρχουν και προχωρημένες επαφές με γερμανικές ομάδες.

Για μένα και για την οικογένειά μου είναι σημαντικό να μείνουμε στη γερμανόφωνη Αυστρία, συνεπώς μια τέτοια πρόταση θα με ενδιέφερε».

Η εξόντωση των νοικοκυριών

Ταφόπλακα στα όνειρα των Ελλήνων βάζει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής, βάσει του οποίου ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας θα πληρώσει επιπλέον φόρους, ενώ πολλοί είναι σίγουρο πως θα χάσουν τις δουλειές τους. Τα νοικοκυριά είναι δεδομένο πως θα εξοντωθούν, αφού ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα συρρικνωθεί όσο ποτέ.
Η εξόντωση των νοικοκυριών
Όλα αυτά έρχονται την ώρα που ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή, λέει πως δεν εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του να περάσει όσα περνά. Μήπως όμως θα ήταν καλό ο Γ. Παπανδρέου να κατανοήσει για μια στιγμή μόνο, τι θα περάσει ο ελληνικός λαός με το δικής του και του επιτελείου του έμπνευσης Μεσοπρόθεσμο;
Το πακέτο μέτρων που μας "σέρβιρε" ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, όμως, εκτός από τις... αναμενόμενες πλέον σε κάθε πακέτο έκτακτες εισφορές, "χαράτσια" που λέει και ο λαός από την εποχή της... τουρκοκρατίας, περιέχει και μερικές καλά κρυμμένες παγίδες. Το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται ότι ξεμένει από "κρυψώνες" για νέους φόρους και περικοπές και πλέον τα στριμώχνει ακόμα και στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο newstoday.gr

«Μπάτε, σκύλοι αλέστε»

Χωρίς αστυνομία, πυροσβεστική και λιμενικό τα Σαββατοκύριακα λόγω... Μνημονίου
«Μπάτε, σκύλοι αλέστε»
Εσωτερικό έγγραφο – σοκ, με το οποίο επισημαίνεται ότι το Μνημόνιο απειλεί να αφήσει την Ελλάδα χωρίς αστυνοµικούς, πυροσβέστες και λιµενικούς τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή. Και αυτό, επειδή μεταξύ άλλων, προβλέπεται περικοπή κατά 68,04% των αμοιβών για την πέραν του πενθηµέρου εργασία ενώ για τα οδοιπορικά οι πιστώσεις θα µειωθούν κατά 23,3%.

Το έγγραφο έχουν συντάξει επιτελικά στελέχη των τριών σωµάτων ασφαλείας έπειτα από καταγραφή των προβληµάτων που αντιµετωπίζουν, ενώ σε αυτό αναφέρεται χαρακτηριστικά (και με άκρως ειρωνικό τόνο): «Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι η ΕΛ.ΑΣ., το Λ.Σ. και το Π.Σ. – ίσως και... οι εγκληµατίες, η ακτοπλοΐα και οι φωτιές –θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή και θα αργούν τα Σαββατοκύριακα».

Οι συντάκτες του εγγράφου (που αποκαλύπτουν τα «Νέα») επισηµαίνουν ότι οι υπηρεσίες των τριών σωµάτων ασφαλείας λειτουργούν οριακά και παραθέτουν µια σειρά επιχειρηµάτων για να δείξουν πως η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Αργεντινή αν εφαρµοστούν κι άλλα µέτρα για τον περιορισµό του λειτουργικού τους κόστους. «Οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΔΝΤ, µε βάση τις εµπειρίες που έχουν από άλλες χώρες εφαρµογής σκληρών δηµοσιονοµικών προγραµµάτων, γνωρίζουν ότι έχουν ως αποτέλεσµα έντονες κοινωνικές συγκρούσεις, αύξηση της εγκληµατικότητας και γενικευµένη αναταραχή», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πέρα από το δραματικό sos για την «οριακή κατάσταση» στην οποία λειτουργούν τα σώµατα ασφαλείας με τις πολλές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναµικό και µέσα, διαπιστώνεται ότι η εγκληµατικότητα αυξάνεται και τονίζεται πως εξαιτίας της συρρίκνωσης της επιχειρησιακής ετοιµότητας των σωµάτων «οδηγούµαστε σε κενό ασφαλείας, η διαχείριση του οποίου θα είναι αδύνατη». Στα επιχειρήµατα των επιτελών κυριαρχούν οι αυξηµένες απαιτήσεις που υπάρχουν λόγω της κρίσης του Σέγκεν σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι σχετικές αυστηρές αξιολογήσεις για τη χώρα µας, αλλά και οι ανάγκες για τη µείωση της λαθροµετανάστευσης. Παράλληλα, επισηµαίνεται ότι «το πάσης φύσεως και µορφής οργανωµένο έγκληµα διαρκώς εξελίσσεται, η µικροεγκληµατικότητα σε όλη τη χώρα εξαπλώνεται, η γενική πολιτική ένταση της περιόδου οξύνεται».

Για τους λόγους αυτούς η εφαρµογή της ρύθµισης για µία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις ή, ακόμα χειρότερα, µία προς δέκα, ακόµη κι αν υπολογιστούν στο σύνολο του δηµόσιου τοµέα, οδηγούν «σε ανυπέρβλητα εµπόδια και µη διαχειρίσιµη κατάσταση». Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι για την Αστυνοµία δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο εφαρµογής της προτεινόµενης αναλογίας, καθώς το σύνολο των κενών θέσεων θα φτάσει τις 16.637 το 2015! Στο Λιµενικό οι κενές θέσεις µε την εφαρµογή του µέτρου θα είναι 4.000, ενώ θα υπάρχουν βαθµοί που δεν θα υπηρετεί κανένας. Ιδια θα είναι όμως και κατάσταση και στην Πυροσβεστική, όπου τα οργανικά κενά θα ξεπεράσουν τα 5.000 άτοµα…
ΠΗΓΗ: star.gr
 

Στο «κόλπο» για Μπέντνερ η Ίντερ!

Στην επιθυμία του Νίκλας Μπέντνερ να αποχωρήσει από το Λονδίνο και την Άρσεναλ βρίσκει «πάτημα» η Ίντερ, που φέρεται να έχει προσθέσει τον Δανό επιθετικό στο μεταγραφικό της «στόχαστρο».
Ο 23χρονος άσος έχει κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση περί αποχώρησης από το «Έμιρεϊτς», αφού δεν συμβιβάστηκε ποτέ με τον παραγκωνισμό του από τον Αρσέν Βενγκέρ και αναζητάει ήδη τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Η Ίντερ δράττεται της ευκαιρίας και ενδεχομένως να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των Λονδρέζων αλλά και του ίδιου του παίκτη, τη στιγμή που και η Μπεσίκτας φέρεται να έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον διεθνή φορ.

«Οργή και αγανάκτηση»

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει την απάθεια της Ελλάδας για τον ξεπεσμό του ποδοσφαίρου…
«Οργή και αγανάκτηση»
Δεν μου προκαλεί εντύπωση που διαβάζω και ακούω τις σκέψεις του Σοφοκλή Πιλάβιου για αποχώρηση από την ΕΠΟ. Μου προκαλεί όμως μεγάλη έκπληξη η απάθεια του ποδοσφαίρου μπροστά στην απόγνωση του προέδρου της ΕΠΟ.
Τα μέλη της υψηλής κοινωνίας του αθλήματος και της αγοράς δεν αντιλαμβάνονται ότι το πρόβλημα θα χτυπήσει, χτυπάει τις πόρτες τους. Το ίδιο θα έπρεπε να καταλαβαίνει αυτή την εποχή και η διοίκηση του κράτους. Στέκονται όλοι αμήχανα μπροστά στο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί, δίχως καμιά διάθεση να λύσουν τα προβλήματα του ποδοσφαίρου.
Αυτές τις μέρες τυχαίνει να διαβάζω το "Τελευταίο Παιχνίδι", που με βοηθά να αντιληφθώ πώς έλυσε, 20 χρόνια πριν, το αγγλικό ποδόσφαιρο τα δικά του προβλήματα. Μετά από κάθε κεφάλαιο αυτού του υπέροχου βιβλίου, το κλείνω με οργή και αγανάκτηση, δηλαδή με τα συναισθήματα που μου προκαλεί η σύγκριση της συμπεριφοράς της Αγγλίας 20 χρόνια πριν με την συμπεριφορά της Ελλάδας σήμερα.
ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com

Ο «τίγρης», ο Νοτιάς και το κακό… συναπάντημα!!

Τι γύρευαν στην ίδια παρέα ο Νίκος Νοτιάς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς;
Ο «τίγρης», ο Νοτιάς και το κακό… συναπάντημα
Σύμφωνα με to aek-live.gr, χθες το βράδυ οι τρεις άνδρες έτρωγαν και συνομιλούσαν για αρκετή ώρα στο εστιατόριο "Αρίστος", στο νησί Τζια.
Φυσικά μια τέτοια συνάντηση αναμένεται να φουντώσει τις φήμες και τα σενάρια, όσον αφορά τα διοικητικά της ΑΕΚ και όχι μόνο, ειδικά σε μία εποχή σαν και αυτή όπου η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» τρέχει το πλάνο των Supporters για να εξασφαλίσει την επιβίωσή της!
Βέβαια, δεν αποκλείεται οι τρεις τους να τα είπανε σε απλά φιλικά πλαίσια. Πάντως, στις τάξεις των ΑΕΚτζήδων το άκουσμα του ονόματος Μπάγεβιτς είναι αρκετό για να λούσει αρκετούς με κρύο ιδρώτα…

38άρης και συνεχίζει…!!

Παρά την ηλικία του, ο Τσέχος επιθετικός Γιαν Κόλερ ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου στην ομάδα των Καννών…
38άρης και συνεχίζει…
Ο 38χρονος άσος, ο οποίος σημείωσε 16 τέρματα στο πρωτάθλημα, επέκτεινε την συνεργασία του με την γαλλική ομάδα για ακόμη μία σεζόν και τόνισε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Sport»: «Εχω ακόμη κίνητρα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Β’ εθνική κατηγορία, γιατί το αξίζει».

Το Video της ημέρας!!


Ο τερματοφύλακας της Αλ Φαϊζάλι, Αβιντάχ Αλ Αμρί δέχθηκε πραγματικά ένα χαζό γκολ στον αγώνα κόντρα στην Αλ Αχλί. Μανταλάκια είχε;
Μανταλάκια είχε; (ΒΙΝΤΕΟ)











"Ενδιαφέρον από Τύπο όχι από ΠΑΟ!"

Ο Τζιανλούκα Νάνι δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, καθώς "κανένας από την ελληνική ομάδα δεν με έχει ενοχλήσει. Μαθαίνω για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από εσάς, τους δημοσιογράφους"!
"Ενδιαφέρον από Τύπο όχι από ΠΑΟ!"
Πρόκειται για δήλωση τακτικής ή για ειλικρίνεια; Με σιγουριά, δεν μπορούμε να σας πούμε τι από τα δυο ισχύει. Ο Τζιανλούκα Νάνι, πάντως, που είναι ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, μιλώντας αποκλειστικά στο sday.gr, δήλωσε άγνοια για το θέμα.
«Σας λέω ότι κανένας από την ελληνική ομάδα δεν με έχει ενοχλήσει. Δεν με έχει πλησιάσει άνθρωπος του Παναθηναϊκού», τονίζει, αρχικά, ο Ιταλός που εκνευρισμένος και σε έντονο ύφος, συνεχίζει: «Μαθαίνω για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από εσάς, τους δημοσιογράφους. Δεν ξέρω τίποτε άλλο και θέλω να με πιστέψετε».
Όταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη και λογική. «Πως μπορώ να σας απαντήσω σε κάτι τέτοιο, αφού δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι, από τη στιγμή, που, όπως σας είπα, δεν έχει έρθει σε επαφή Ελληνας μαζί μου. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ…».
Με βάση, λοιπόν, τα «φρέσκα» λεγόμενα του Νάνι, θα πρέπει να τον βγάζουμε από τη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Από τη στιγμή που, όπως δηλώνει ο ίδιος, το ενδιαφέρον για τον εαυτό του έχει μείνει μόνο στα… γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, η λογική λέει ότι δύσκολα θα προχωρήσει ένα τέτοιο θέμα.
Πηγή: sday.gr

«Πακέτο» Πήγασου για Ανδρουλιδάκη!!

Σε καλό κλίμα έγινε σύμφωνα με πληροφορίες η μυστική συνάντηση Μπόμπολα-Ανδρουλιδάκη. Συζήτησαν το ενδεχόμενο πώλησης στον Ανδρουλιδάκη όλων των αθλητικών Μέσων του «Πηγάσου»!
«Πακέτο» Πήγασου για Ανδρουλιδάκη!
Ο Ανδρουλιδάκη λίγες ημέρες μετά την αγορά της εφημερίδας «Εξέδρα», συζητάει με την οικογένεια Μπόμπολα για τα αθλητικά Μ.Μ.Ε. του «Πήγασου»! Την είδηση για την χθεσινή συνάντηση την αποκάλυψε το gazzetta.gr, το οποίο σήμερα επιστρέφει με πλήρες ρεπορτάζ για το τι ειπώθηκε στο ραντεβού των δύο. Θέμα λοιπόν συζήτησης ήταν η πώληση κάποιων από τα Μ.Μ.Ε. του ομίλου και είναι πολύ σοβαρές οι πιθανότητες να έχουμε άμεσα εξελίξεις.
Σε άμεση προτεραιότητα τέθηκε η πώληση του «Sentra FM» καθώς βρίσκεται στην «κόκκινη γραμμή» και είναι το πιο ζημιογόνο αθλητικό Μέσο του «Πήγασου». Μάλιστα προσφάτως είχαν γίνει σημαντικές περικοπές με απολύσεις αλλά και μείωση μισθών στο συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό. Αμέσως μετά ακολούθησε η προοπτική για την μεταβίβαση και της ιστοσελίδας «Sentragoal» ενω δεν έλειψαν οι συζητήσεις και για την εφημερίδα «Goal». Δεν πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη, αν τελικά μεταβιβασθούν στον Ανδρουλιδάκη «πακέτο» και τα τρία αθλητικά μέσα, καθώς είναι προφανής η τάση του Μπόμπολα, να απαλλαγεί από το αθλητικό κομάτι...
Σίγουρα η συνάντηση Μπόμπολα-Ανδρουλιδάκη έχει σοβαρές προεκτάσεις γενικότερα στο χώρο του Τύπου και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις με τεράστιο ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι έτσι και συμβεί η πώληση όλων ή κάποιων από τα Μέσα, τότε η νέα ιδιοκτησία θα προχωρήσει άμεσα σε μεγάλες περικοπές προσωπικού και κόστους, όπως συνέβη και με την εφημερίδα «Εξέδρα».
Σίγουρα η συνάντηση αυτή αλλάζει και τα δεδομένα σχετικά με την απόφαση της πλειοψηφίας των εργαζομένων, να μην δεχθούν τις μειώσεις μισθών που πρότεινε πριν από λίγες ημέρες η ιδιοκτησία του «Πήγασου»...
Πηγή: gazzetta.gr