Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παραμένει ο Σούλης!!

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Παύλος Δερμιτζάκης θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες του Πιερικού τη νέα σεζόν, τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν εντελώς διαφορετική τροπή και μάλιστα αυτήν που στο τέλος της φετινής χρονιάς δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Πιο συγκεκριμένα και κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου, ο Σούλης Παπαδόπουλος χθες το βράδυ βρέθηκε ξανά στην Κατερίνη, προκειμένου να ανοίξει ένας νέος κύκλος επαφών, ο οποίος καταδεικνύει πως υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, η οποία φυσικά και μπορεί να χαρακτηριστεί απολύτως επιτυχημένη.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι εγκαταλείπεται η περίπτωση του Δερμιτζάκη, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος, όμως μέχρι στιγμής μεταξύ των δύο πλευρών παρατηρείται σημαντική οικονομική διαφορά.
Στο κομμάτι των ανανεώσεων συμβολαίων υπάρχει δεδομένη συμφωνία με τον Πέτρο Κοντέων που αναμένεται να επικυρωθεί εντός των ημερών, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Θέμη Γουσούλη, ο οποίος τα έχει βρει με τη νέα διοίκηση. Για τον τελευταίο όμως, υπάρχει ακόμη μια διαφορά που έγκειται στις οφειλές της απερχόμενης διοίκησης, η οποία του χρωστάει περίπου το 60% του φετινού συμβολαίου. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει διάθεση να παραμείνει στην ομάδα και να προσφέρει όσα δεν μπόρεσε φέτος λόγω του τραυματισμού του, οπότε όλα αναμένεται να κυλήσουν ομαλά και να προχωρήσει η ανανέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: