Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Καλοκαίρι με τον Σωκράτη Μάλαμα!

Ο Σωκράτης Μάλαμας παίρνει και πάλι τους δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες και με 11 συνολικά θερινές εμφανίσεις, κάνει το κοινό του να ανυπομονεί και υπόσχεται νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Μαζί με τη Μαρίνα Δακανάλη και τους εξαιρετικού του μουσικούς γυρίζει την Ελλάδα (η αρχή έγινε στις 8 Ιουνίου στον Βόλο), όπως κάθε καλοκαίρι!
Πάντα άμεσος, παθιασμένος και ουσιαστικός, ο Σωκράτης Μάλαμας με την μπάσα φωνή του, τους εγκεφαλικούς στίχους, τις άλλοτε υπόγειες κι άλλοτε πηγαία λαϊκές μελωδίες του συσπειρώνει γύρω του πραγματικούς οπαδούς και ασκεί γοητεία μοναδική. Αυτό υπόσχεται να κάνει και φέτος το καλοκαίρι. Τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του “Πέρασμα” σε στίχους του Άλκη Αλκαίου (με την συμμετοχή της Μελίνας Κανά) θα βρίσκονται ανάμεσα σ'αυτά που θα ακούσουμε, δίπλα σ' αυτά από τους υπόλοιπους δίσκους.
Τις φετινές καλοκαιρινές νύχτες ο Σωκράτης συστήνει καινούρια τραγούδια στους παλιούς του φίλους, θυμίζει μελωδίες που αγαπήθηκαν και με τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό του τρόπο στέκεται στη σκηνή μαζί με την κιθάρα του και ξεσηκώνει το κοινό.
Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα
ΙΟΥΝΙΟΣ
8 Ιουνίου - Βόλος, Δημοτικό Θέατρο
17 Ιουνίου - Πάτρα, Πολιτεία
25 Ιουνίου - Καρίτσα Λάρισας, Δοχός
29 Ιουνίου - Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττού
ΙΟΥΛΙΟΣ
4 Ιουλίου - Θεσσαλονίκη - Θέατρο Δάσους
16 Ιουλίου - Ερέτρια Ευβοίας
22 Ιουλίου - Αγιές Παρασκιές (Κρήτη)
30 Ιουλίου - Βαρβάρα Χαλκιδικής
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
5 Αυγούστου- Κέρκυρα
7 Αυγούστου - Καρπενήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια: