Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

«Η καταγγελία του Ολυμπιακού δεν αποδεικνύεται!»

Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξακολουθεί να αναφέρει πως δεν υπήρξε τραυματισμός του Γιάννη Μπουρούση, ενώ τόνισε πως η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων θα ανατραπεί...
«Η καταγγελία του Ολυμπιακού δεν αποδεικνύεται!»
«Είναι γελοία η απόφαση. Θα ανατραπεί», υποστήριξε στην εφημερίδα «Πράσινη» και πρόσθεσε: «Αποδείξαμε ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού περί τραυματισμού του Μπουρούση δεν αποδεικνύεται. Όπως είναι γνωστό από τη νομολογία οι τραυματισμοί και οι σωματικές βλάβες πρέπει να αποδεικνύονται μέσω ιατροδικαστικών εκθέσεων ή άλλων πιστοποιητικών κάτι που δεν έγινε στην περίπτωση του Μπουρούση».
Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Αποδείξαμε επίσης ότι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα και για τα οποία εμείς σαν ΚΑΕ εκφράζουμε τη θλίψη μας δεν ήταν εκτεταμένα, αλλά περιορισμένης έκτασης. Ο συγκεκριμένος αθλητικός δικαστής και στο παρελθόν είχε δικάσει τον Παναθηναϊκό και επιδείξει μοναδική αυστηρότητα, καθώς για μια φωτοβολίδα είχε επιβάλει ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και βέβαια η απόφασή του είχε ανατραπεί στο ΑΣΕΑΔ».
«Η απόφασή του είναι σε πλήρη δυσαρμονία με τα γεγονότα που αποδείχθηκαν από την ακροαματική διαδικασία. Η δε ποινή των 4 αγωνιστικών που επέβαλε, ας μου συγχωρεθεί η έκφραση, αλλά μόνο μια λέξη μπορεί να την εκφράσει. Είναι γελοία. Είναι βέβαιο ότι το ΑΣΕΑΔ που απαρτίζεται από έμπειρους δικαστές θα την ανατρέψει κι αυτήν», κατέληξε.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: