Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

«Θέλω ΑΕΚ και Χιμένεθ»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης για ακόμα μία φορά εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ.

«Θέλω ΑΕΚ και Χιμένεθ»
Ο άσος του Πανσερραϊκού μιλώντας στο exedra.gr ανέφερε με αφορμή την επικείμενη συνάντηση με την ΑΕΚ πως: «Εχουμε δρόμο ακόμη. Από τη συνάντηση μέχρι την οριστική συμφωνία υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν ξέρω τίποτα για τη μεταγραφή μου, ότι διαβάζω από εσάς (τα ΜΜΕ)».

Ωστόσο, και ο ίδιος πιστεύει ότι οι Κιτρνόμαυροι είναι η καλύτερη προοπτική για την καριέρα του αυτήν τη στιγμή. «Είναι καλύτερα για μένα να πάω στην ΑΕΚ. Αλλωστε, από αυτά που βλέπω και εγώ είναι πως η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που δείχνει το πιο ‘ζεστό’ ενδιαφέρον για μένα».

Για τον νυν τεχνικό της Ενωσης είχε μόνο τα καλύτερα να πει: «Σίγουρα είναι ένας καλός προπονητής. Είναι Ισπανός και του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες. Θα βελτιώσει σίγουρα την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν».

Οσο για το κατά πόσο μπορεί να βελτιώσει και τον ίδιο, αρκέστηκε να απαντήσει (για να μην προεξοφλήσει τη μεταγραφή του): «Γιατί όχι»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: